Last edited by a moderator:
آره. +90 تقریبا محاله.
لانچ تریلر ندیدم برای همین سوار کشتی/قطار و... نمیشم![]()
حقیقتا من یادم نمیاد این خفن هاخوب من مشکلم با همینجاست که میگی UC4 و GoW:R هیچ چیز خفنی نداشتنچون لحظه به لحظه شون یه تجربه خیلی خیلی خفن و تکرار نشدنی بود. همون یدونه ست پیس ماشین سواری UC4 چیزی هست که بعد ان سال مشابه و حتا نزدیک بهش رو هم حتا تو هیچ بازی دیگه ای نداشتیم. نمیدونم به چی میگید خفن
ولی امیدوارم که من اشتباه بکنم و SM2 واقعا یه تجربه خیلی خفن باشه و متاشم +90 بشه همه نهایت لذت رو ببریم ازش![]()
حقیقتا من یادم نمیاد این خفن هارگناروک سکانس Nornir ها ترکیب دیالوگ، موزیک و اکتینگ خفن بود. یا معرفی شخصیت و دیالوگ های Heimdall ، خود رگناروک که بارها بحث شده ناامید کننده بود (اصل کاری) آنچارتد Set-Piece های خفنی داشت ولی کلیت بازی رو من "تجربه بدون ایراد میگم" تا خفن.
نمیدانمشاید تعریفمون از خفن متفاوت هستش.
برای اینکه بحث شده این رو بگم، خفن من به روایت Tlou 2013 میگم یا پلات تویست GTA SA. از این ور بنظرم خیلی بازیها هستن که خوش ساخت هستن و متای نزدیک به این دو هم گرفتن، بخاطر همین بنظرم یه بازی بدون المان خفن هم میتونه +90 بشه.
مثلا تلو با متای 95 و گاد 2018 با متای 94 هردو متای نزدیک بهم دارن ولی بنظرم بین تلو 2013 و گاد 2018 "چندین پله" فاصله هست و نه فقط یک نمره. درکل بریم که یکی از خفن ترین بازیهای نسل در انتظار ماست.
نمره زرد stevivor و دوستان هم که از الان مشخصهنمره 8 اج از الان مشخصه، نسخه اول که اون همه خوب بود 88 شد، اینک همون دوربر 85 و اینا میچرخه