امتیازات Marvel's Spider-Man 2

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    326
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

Release Date: 20 October 2023

Developer: Insomniac Games

Publisher: Sony Interactive Entertainment

Platform: PlayStation 5

Genre: Action-Adventure

Screenshot 2023-10-16 183502.png

Screenshot 2023-10-16 183539.png

.......

پیام مدیریت: هر گونه ترول، اسپویل داستانی، بحث مقایسه ای و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

Last edited by a moderator:

اخرین بازی سوپر هیرویی که متای بالای 90 گرفت Batman: Arkham City بود ( 12 سال پیش متای 94 گرفت ) با وجود انتظارات عجیب و غریب منتقدا + سایت های برای دیده شدن نمرات پایین میدن بعید Spider-Man 2 به متای 90 برسه

این حجم از اعتماد که متای بازی زیر 90 میشه...؟
هوه هوه :>

مایل به شرطبندی سر آواتار؟ :دی (برای دو ماه)
چون من تقریبا مطمئنم بازی متاش 90 میشه :دی

من کلا از اسپایدی انتظار بالای 90 ندارم ( در واقع اگر بالای 90 بشه سوپرایز میشم) بخصوص اینکه اون تازگی نسخه 2018 رو نداره دیگه قطعا سایت ها به این مورد گیر میدن
ولی در کل همیشه اسپایدرمنو دوست داشتم فارغ از متا قطعا لذت بخش خواهد بود

• Like
Reactions: RED_BEARD39
من کلا از اسپایدی انتظار بالای 90 ندارم ( در واقع اگر بالای 90 بشه سوپرایز میشم) بخصوص اینکه اون تازگی نسخه 2018 رو نداره دیگه قطعا سایت ها به این مورد گیر میدن
ولی در کل همیشه اسپایدرمنو دوست داشتم فارغ از متا قطعا لذت بخش خواهد بود
یه سری از بخشهای گیم پلی نمایش داده نشده نمیدونم لیک هارو دیدی یا نه ولی خب یه سری سورپرایز دارن

من بین 87 تا 89 زدم و امیدوارم همین حدود هم باشه، حالا بالاتر چه بهتر.
insomniac تو این شماره از نظر امتیازگیری کارش سخت تر میشه و منتقد ها دنبال نواوری های بیشتری هستند.
از اونجایی که تا حالا نشده از بازی های این شرکت حس بدی بگیرم واسه همینم فکر نکنم زیر 87 بشه.
فروش بازی که تضمین شدست...

آخرین ویرایش:
سکانس های سینمایی بازی چیزی که تو تریلرها دیدم یادآور آنچارتد ۴ بودن. به نظر اکشن بازی بیشتر از اینکه سمت بازی ای مثل بتمن رفته باشه از بازی های ناتی داگ تاثیر گرفته.

که زیر 90 میشه؟!!

آره. +90 تقریبا محاله. من پیش بینی خودم 86 ـه. ولی با این تفاسیر و فیدبک های مثبت ممکنه به 88 اینا هم برسه. ولی +90 تقریبا غیر ممکنه. مگه اینکه یه چیز خفنی تو بازی هست که رو نکردن و تا بازی نکنی متوجه اش نمیشی.

آره. +90 تقریبا محاله. من پیش بینی خودم 86 ـه. ولی با این تفاسیر و فیدبک های مثبت ممکنه به 88 اینا هم برسه. ولی +90 تقریبا غیر ممکنه. مگه اینکه یه چیز خفنی تو بازی هست که رو نکردن و تا بازی نکنی متوجه اش نمیشی.

امیر هم همین رو می گفت
باشه من امضای خوشگلم رو میذارم وسط :دی

• Like
Reactions: Cloud Strife
نمونه اش Uncharted 4 و Ragnarok که چیز خفنی نداشتن ولی +90 شدن.

خوب من مشکلم با همینجاست که میگی UC4 و GoW:R هیچ چیز خفنی نداشتن:D چون لحظه به لحظه شون یه تجربه خیلی خیلی خفن و تکرار نشدنی بود. همون یدونه ست پیس ماشین سواری UC4 چیزی هست که بعد ان سال مشابه و حتا نزدیک بهش رو هم تو هیچ بازی دیگه ای نداشتیم. نمیدونم به چی میگید خفن:D

ولی امیدوارم که من اشتباه بکنم و SM2 واقعا یه تجربه خیلی خفن باشه و متاشم +90 بشه همه نهایت لذت رو ببریم ازش 😍

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or