امتیازات Marvel's Spider-Man 2

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    326
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

Release Date: 20 October 2023

Developer: Insomniac Games

Publisher: Sony Interactive Entertainment

Platform: PlayStation 5

Genre: Action-Adventure

Screenshot 2023-10-16 183502.png

Screenshot 2023-10-16 183539.png

.......

پیام مدیریت: هر گونه ترول، اسپویل داستانی، بحث مقایسه ای و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

Last edited by a moderator:
من چند سالی میشه میگم سونی باید IP های بیشتری رو از سینما وارد صنعت بازی کنه. بعد استودیو های PS با خیال راحت از دنیای این عناوین/ آیپی ها استفاده کنن. (منظورم این نیست همه استودیو های سونی مشغول همچین پروژه هایی بشن. پلیز دونت اتک می :D )

خیلی ها میگن صنعت بازی باید راه خودش رو بره با یه سری IP خاص. درحالی که سازنده های بازی همیشه منبع الهامشون فیلم ها بوده و نا خواسته یه سری موارد و المان هارو و ایده هاشون رو از سینما قرض میگیرن. حالا شما تصور کن سورس متریال رو مستقیم بتونن ازش استفاده کنن، خیلی نتایج خفن میشه.

The Boys, Blade, Matrix ,TMNT, Punisher بنظرم صنعت گیم شدیدا به این بازیها با بودجه بالا احتیاج داره. البته مخالفت بعضی از گیمرا هم قابل درکه، همونطور که با Batman و Spider Man حال نمیکنن اهمیتی به یه این سریها نمیدم و براشون مهم نیست.

يه بازى اكشن سينمايي خشن از پانيشر كه ناتى داگ يا سانتامونيكا بسازن چيه كه دريغ ميكنن؟
يه بازى از پانيشر زمان نسل ششم يادمه THQ ساخته بول فك كنم،واقعا خوش ساخت بود.

برای من بعد همین اسپایدرمن بازی مورد انتظارم Wolverine هست مخصوصا که تیم خفنی پشت اون پروژه هستش. (بیشتر اعضای اصلی تیم Wolverine قبلا رو بازیهای Horror و Gore کار کردن )
حقيقتش واسه خود اسپايدرمن من همچين منتظر نيستم بيشتر منتظرم اينو عرضه كنن برن سر وقت ولورين. :D
نسل هفتم يه بازى ولورين اومد از رو فيلم،من واقعا باهاش حال كردم خيلى برام خاطره انگيز شد.

البته بنیان گذار این سبک اسپایدرمن beenox هست با 2 نسخه ی amazing spider من که واقعا جز بهترین اسپایدرمن های ساخته شده هستن که insomniac در حقیقت راه اونا رو ادامه داد و بازی رو حماسی ترش کرد اما به نسبت زمانی یا نوراوری amazing داشت اما اون طوری باید پیاده ش نکرد من هنوزم ای 2 نسخه رو بازی می کردم متاسفانه جو تبلیغات هم نمی ذاره بازی ها به حقشون برسن کسی که این سبک رو به اسپایدرمن اورد همین شرکت بود و خوب خیلی بهش بی معرفتی شد از خیلی از جهات اسپایدرمن جدید شبیه اون 2 تا نسخه هست

حقيقتش واسه خود اسپايدرمن من همچين منتظر نيستم بيشتر منتظرم اينو عرضه كنن برن سر وقت ولورين. :D
نسل هفتم يه بازى ولورين اومد از رو فيلم،من واقعا باهاش حال كردم خيلى برام خاطره انگيز شد.
دقیقا برای منم همینطوره، با اینکه شدیدا از اسپایدر من های اینسامنیاک لذت بردم ولی ولورین برای من یه چیز دیگه ست

• Like
Reactions: Natural Killer
البته بنیان گذار این سبک اسپایدرمن beenox هست با 2 نسخه ی amazing spider من که واقعا جز بهترین اسپایدرمن های ساخته شده هستن که insomniac در حقیقت راه اونا رو ادامه داد و بازی رو حماسی ترش کرد اما به نسبت زمانی یا نوراوری amazing داشت اما اون طوری باید پیاده ش نکرد من هنوزم ای 2 نسخه رو بازی می کردم متاسفانه جو تبلیغات هم نمی ذاره بازی ها به حقشون برسن کسی که این سبک رو به اسپایدرمن اورد همین شرکت بود و خوب خیلی بهش بی معرفتی شد از خیلی از جهات اسپایدرمن جدید شبیه اون 2 تا نسخه هست
بازی ای که متاش ۴۹ بوده رو اینسامنیاک اومده یه خورده حماسیش کرده و یهو با زیر میزی و اینا شد 87 و همچین فروش میلیونی کرد !:D ترول هات یه خورده قدیمی شده و ضعیف

يه بازى از دنياى LOTR تو سبك سولز لايك كه ميازاكى بسازه و سونى سرمايه گزارى كنه فكرشم آدمو ارضا ميكنه :D
دکی جان مثل اینکه الدن رینگ حسابی زیر زبونت مزه کرده :دی

پ ن : برای اینکه اسپم نشه 85+ :دی

يه بازى اكشن سينمايي خشن از پانيشر كه ناتى داگ يا سانتامونيكا بسازن چيه كه دريغ ميكنن؟
يه بازى از پانيشر زمان نسل ششم يادمه THQ ساخته بول فك كنم،واقعا خوش ساخت بود.
خیلی وقته که صنعت گیم از بازی های خشن فاصله گرفته، جو اکثر بازی ها مهربون صورتی کمرنگه :دی واقعا جای یک بازی خشن به معنای اصل کلمه خالیه دنیا سوسول شده هر کاری کن حداقل به 10 میلیون نفر بر میخوره هزار گروه و دسته هم درست کردن برن اعتراض کنن
دیگه هیچوقت بازی مثل manhunt نخواهیم دید

بازی ای که متاش ۴۹ بوده رو اینسامنیاک اومده یه خورده حماسیش کرده و یهو با زیر میزی و اینا شد 87 و همچین فروش میلیونی کرد !:D ترول هات یه خورده قدیمی شده و ضعیف
نسخه 1 متاش 71 شده

برو با مزه بازیش کن تا بفهمی اینقدر تحت تاثیر تبلیغات نباش

• Smile
Reactions: S0lid Snake
سانتا و ناتی؟
فراموشی ندارین احیانا؟
اخرین ساخته ی این دو استودیو دقیقا دو بازی با همین تمی که شما دوست دارین بوده
تا دلت بخواد خشن و یونیک
لست پی 2 که تو این مقوله مرزها رو جابه جا کرد، نامحدود رئال و به همون اندازه خشن
رگناروک هم که نیاز به توضیح نداره، کریتوس به مانند رودخانه ایی که طغیان کرده شروع به قلع و قمع هرآنچه مقابلشه کرد!
درکنار این دو، گوست هم داشتیم که میبایست این حستون رو ارضا کرده باشه!
گویا یه موضوعی رو فراموش کردین
دنیای گیمینگ به همون اندازه هم نیاز به یه همچین IP هایی مثل اسپایدی داره، حتی خیلی لایت تر

پ.ن: حالا ایراد نداره فقط عجول نباشین، وولورین هم در راهه:D

سانتا و ناتی؟
فراموشی ندارین احیانا؟
اخرین ساخته ی این دو استودیو دقیقا دو بازی با همین تمی که شما دوست دارین بوده
تا دلت بخواد خشن و یونیک
لست پی 2 که تو این مقوله مرزها رو جابه جا کرد، نامحدود رئال و به همون اندازه خشن
رگناروک هم که نیاز به توضیح نداره، کریتوس به مانند رودخانه ایی که طغیان کرده شروع به قلع و قمع هرآنچه مقابلشه کرد!
درکنار این دو، گوست هم داشتیم که میبایست این حستون رو ارضا کرده باشه!
گویا یه موضوعی رو فراموش کردین
دنیای گیمینگ به همون اندازه هم نیاز به یه همچین IP هایی مثل اسپایدی داره، حتی خیلی لایت تر

پ.ن: حالا ایراد نداره فقط عجول نباشین، وولورین هم در راهه:D
یعنی انقدر من هایپم برای وولورین بالاست که سقف نداره
یه بازی خونین با گرافیک صدر صد بهتراز اسپایدرمن 2 چون نیمه جهان باز هست قطعا جزییات بیشتری داره

یعنی انقدر من هایپم برای وولورین بالاست که سقف نداره
یه بازی خونین با گرافیک صدر صد بهتراز اسپایدرمن 2 چون نیمه جهان باز هست قطعا جزییات بیشتری داره

اين استايلشو دوس ندارم،ترجيح ميدم اون استايل با كاپشن رو ببينيم توى بازى :D

من فقط امیدوارم دیگه دردویل رو ندن اینسامنیاک:D
همین ولورینش احتمالا تو همین مکان های مشابه SM هست
من شدید نگران اینم هرچی سوپرهیرو تو نیویورک هست رو بدن اینسامنیاک و خوب این براشون آسون ترین کاره:D
و خوب تو اون مناطق، اصلا مارول شخصیت کم نداره! پانیشر هم برا اون سمتی هست:D!!!!
حداقل اگه یکروزی قراره اینو سونی بسازه، بدن دست ND بهتره، دردویلم بدن دست ساکر:D
.
.
امیدوارم اینسامنیاک هم بره سراغ انجین جدید یا یک اپدیت سنگین بدن برا انجینشون، پرفورمنس بازی هاشون عالیه، خروجی در بالاترین سطح! ولی این انجین خوراک بازی های فانتزی رنگارنگ هست! دیگه با این فروش بازیا، برای بازی های جدی و گرافیک واقع گرایانه می تونن یک انجین بسازن، یا اصلا برن سراغ دسیما!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or