Last edited by a moderator:
نظر بنده هم به نظر شما نزدیک است87 نظر بنده هست![]()
اکانت من ریجن یکه و دیسک فوربیدن وست ریجن یک نبود تو بازار.من هم با اکراه رو اکانتم خریدم.بازی بدی نیست. ولی میزان جذابیت و Immersion ی که اسپایدرمنِ اینزمنیاک داره خیلی فراتره.بنده نظر شخصیم اینه که اون اولا ممکنه یه 90 بگیره ولی بعدش بیاد رو 89 یا 88به نوعی سناریوی هورایزن 2 تکرار بشه.
البته مثال هایی که زدی اصالتا سینمایی نیستن.در واقع سینما هم از کمیک بوک و نوشتار داستانی ( نه لزوما فیلم نامه ارجینال ) اون ها رو برداشت کرده. تو بحث تاپیک Movies من هم مثل اکثر دوستان مخالف شما بودم و خوب اون بحث رو ادامه نمیدممن چند سالی میشه میگم سونی باید IP های بیشتری رو از سینما وارد صنعت بازی کنه. بعد استودیو های PS با خیال راحت از دنیای این عناوین/ آیپی ها استفاده کنن. (منظورم این نیست همه استودیو های سونی مشغول همچین پروژه هایی بشن. پلیز دونت اتک می)
خیلی ها میگن صنعت بازی باید راه خودش رو بره با یه سری IP خاص. درحالی که سازنده های بازی همیشه منبع الهامشون فیلم ها بوده و نا خواسته یه سری موارد و المان هارو و ایده هاشون رو از سینما قرض میگیرن. حالا شما تصور کن سورس متریال رو مستقیم بتونن ازش استفاده کنن، خیلی نتایج خفن میشه.
The Boys, Blade, Matrix ,TMNT, Punisher بنظرم صنعت گیم شدیدا به این بازیها با بودجه بالا احتیاج داره. البته مخالفت بعضی از گیمرا هم قابل درکه، همونطور که با Batman و Spider Man حال نمیکنن اهمیتی به یه این سریها نمیدم و براشون مهم نیست.