به نظرم اتفاقی که برای GOW:R افتاد، برای اسپایدرمن 2 هم میتونه بیوفته. با چیزایی که از دنیای گسترده تر، دشمنان، خط داستانی، طراحی گرافیکی و فست تراول دیدیم، بازی یا متاش مثل نسخه اول میشه یا بیشتر.
من 84 - 86 رو انتخاب کردم و به نظرم 86 اینا میشه. به نظرم بازی فان و خوبیه اما حقیقتا تو این دو سه تا نمایش بازی چیزی بیشتر از 86 ندیدم توش. +90 و اینا که انتظار کاملا بی جایی هست، اما شاید داستان و محتوا خوب و بهتر از تصوراتم باشه و به 88 اینا هم برسه، اما الان نظر واقعی من همین 86 ـه.
کلا پیش بینی متای بازی های اینسامنیاک تو این سال ها از ساده ترین کارای ممکن هست .اینا اکثرا بازیهاشون متای بین ۸۶ تا ۸۹ دارن.به نظر من هم اسپایدرمن ۲ هم همین حدود میشه.
اما چیزی که مهمه و ازش مطمئنم اینه که با یه بازی فوق خفن با کات سین های حماسی و ست پیس های هیجان انگیز طرف هستیم .این بازی از اون دسته از بازیهاست که ما به خاطرش سونی فن شدیم.یه بازی اکشن ادونچر سوم شخص سینمایی فوق العاده که تو هیچ کنسولی نزدیک بهش هم نمیبینیم.
پس ازش لذت ببرید
من تو شخصیت های ابر قهرمانی به شدت عاشق بتمن و متنفر از اسپایدر من بودم!
راک استیدی با اون بازی های فوق العادش این حس علاقه به بتمن رو بیشتر کرد(در سینما هم آثار فوق العاده نولان هم مزید بر علت شد) اما هیچ وقت فکر نمیکردم insomniac عنوانی از اسپایدر من خلق کنه که نه تنها اون نفرت رو از بین ببره حتی منو به این شخصیت و دنیاش علاقه مند کنه و از لحاظ کیفی چیزی در حد و اندازه های عناوین راک استیدی باشه!
من فک کنم بازی متای ۸۷ رو بدست بیاره و از هر لحاظ بهتر از شماره اول باشه.
اونایی هم که میگن نمایش بازی ضعیف بوده قطعا نمایش های هفته پیش رو ندیدن
پیشنهاد میکنم دوباره سر بزنید
دیوانه میشید از حجم جزئیات و فیزیک بازی و گیم پلی روون بازی
خیلی دلم میخواد بتونه خاطره Arkham City راک استدی رو دوباره زنده کنه. البته به نوعی سومین تایتل اسپایدرمن اینسومنیاک محسوب میشه با درنظرگیری Miles Morales ولی به عنوان دومین تایتل اصلی تو سری خیلی دلم میخواد موفقیتش رو ببینم.
تو شرایطی که استودیوهایی مثل راک استدی و WB Montreal دارن ضعیف عمل میکنن اینسومنیاک واقعا یه تنه پرچم گیم های ابرقهرمانی رو بالا نگه داشته.
پیشبینی من 92 هست.
پست قبلیم پاک شد ، اصولا تکرار موفقیت نسخه اول خیلی سخته بیشتر هم به خاطر از دست رفتن اون حس تازگی و یونیک بودن بازی در نسخه دوم ...مسلما تجربه هم ثابت کرده که یه نسخه دوم بهتر و کامل تر و پخته تر تضمین متای بالاتر نیست ، نمونش همین هورایزن فوربیدن وست .. لست، گراویتی راش و و
من خودم دوست دارم اینسامنیاک سنت شکنی کنه و متای ۹۰ بگیره ، ولی پیش بینی خودم ۸۴ تا ۸۶ به شرطی که بازی مشکلات فنی نداشته باشه که تا حالا ندیدیم اینسا بازی مشکل دار منتشر کنه
همچنین که سونی هم الان در شرایط حساسیه و مدیریت جدید به همچین گیفت کارتی نیاز داره
من با تجربه ای که از نسخه 2018 داشتم پیش بینی میکنم متای این بازی بالای 93 بشه
نسخه قبلی که تقریبا تو همه بخش ها فک برانداز و لایق 100 از 100 بود از جمله گرافیک
بنظرم میتونه ۹۰ بشه. نسخه اول هم حقش بیشتر بود و راستش با دید تردید و از سر بیکاری نسخه اول رو شروع کردم ولی بعدش اصلا نمیشد از بازی دست کشید.
مایلز هم با موزیک ها و معجزه دوال سنس یه حس خفنی به بازی میداد که فکر کنم نسخه دوم حسابی در این مورد آتیش به پا کنه.
حیف الان وقت ندارم وگرنه حتماً پیش خرید میکردم. اگه عمری باقی باشه کریسمس میرم سراغش