Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
تریلر جدید خوب بود. اتمسفر و‌ فضاسازی مثل همیشه عالی بود. هر چند بنظرم یکم زیادی دارند روی مسئله gore و خشونت مخصوصا در مورد مرگ کرکتر اصلی مانور‌ میدن. کاش از بقیه بخش های گیم پلی و مکانیزم های بازی بیشتر نشون میدادن، اما اینطور که معلومه تنوع اسلحه ها مثل DS خیلی زیاد نیست و بازی تاکید بیشتری روی Melee داره. مشخصه نمیخوان چیز زیادی از داستان بازی قبل ریلیز اسپویل بشه که البته بد نیست اما امید داشتم یه تریلر داستانی جدید هم بدن و بقیه کرکتر های بازی رو هم حتی شده در حد یک نما ببینیم.

تریلر دیشب به نظرم خیلی معمولی. حس میکنم بهتره که دیگه چیزی نشون ندن. اون دوستمون هم اصلا خوب بازی نمیکرد و همینم کمک کرده بود به معمولی‌تر شدن نمایش. من خودم ترجیح میدم بیشتر از اسلحه و melee استفاده کنم تا اینکه مدام این زبون بسته‌هارو بردارم شوت کنم تو چرخ گوشت! شاید یکی دو بار دیدنش داخل یه Encounter جالب باشه ولی مدام تکرارش کنی خیلی لوس میشه.

با نمایش دیشب من یکمی بد دل شدم :دی بازی خیلی داره سعی می کنه ترکیبی از Dead Space و TLOU بشه این کارشونو خیلی سخت میکنه چون همین الان توی کامنت ها همه دارن با این 2 تا مقایسه اش می کنن
گیمپلی توی این نمایش چنگی به دل من نزد

• Like
Reactions: DoReMi and Taha75
بازی از لحاظ پرفورمنس فاجعه بود. گیم‌پلی هم چندان جالب نمیزد. چرا از همون اول انمی رو پرت نمیکرد تو چرخگوشت و همش باهاش بازی میکرد؟ و اینکه به محض اینکه پرت میشدن تو چرخگوشت کلا ناپدید میشدن انگار وجود نداشتن. و بدتر از همه اون بخش فاضلاب بود که اصلا فیزیکی براش تعریف نشده بود و خیلی زمخت به نظر میرسید. امیدوارم بازی حداقل 6ماهی تاخیر بخوره چون واقعا حیف میشه با این وضع لانچ بشه.

• Sad
  • Like
Reactions: DoReMi and Taha75
باشه...پیش خریدرو کنسل کردیم! :D

ولی جدا از شوخی، تریلر رو توجه کردید که چقدر شبیه تریلری بود تو سامر گیم فست منتشر کرده بودند!:D:Shocked:

و به قول @homayoon k2 ، انگار میخوان چیزی نشون ندند!:D

تنها نکته منفی نمایش دیشب، گرافیک تکنیکی ضعیفش بود و در باقی مواردش، دیگه - موسیقی مرحله فاضلاب خیلی خوب بود - همون چیزی بود از کربلایی اسکوفیلد میخواستم!:D البته از شباهت کم گیم پلیش به The Last of Us نمیشه گذر کرد!:D

یه ویژگی جالبی که دیشب تیم سازنده گفتن، چیزی نیست جز Mutations؛

این سیستم به این شکل کار میکنه دشمن های که به ویروسی آلوده هستن و این ویروس ها از طریق یک سری شاخک ها به گوشت دشمنان وصل‌اند، هنگامی که شاخک ها طی مبارزه ظاهر می‌شود، بازیکن این فرصت رو داره تا بهشون شلیک کنه و ویروس رو از بین ببره ولی اگه این اتفاق نیوفته، دشمن جهش وحشتناکی پیدا میکنه و قوی‌تر و مرگبارتر و کشتنش سخت تر میشه! :Shocked:

واقعا به شدددت بازی عالی و آدرنالین بالا بریه!
گرافیک بازی واقعا سطح بالایی داره. البته سازنده اصلیش تو بازی‌های قبلی هم هر چی ساخته بود بنچ مارکهای گرافیکی تو سال خودشون بودن.

• Cool
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or