Multi Platform The Callisto Protocol

سازنده
Striking Distance Studios
تاریخ انتشار
۲ ماه دسامبر ۲۰۲۲
ناشر
Krafton
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
199592

بازی جدید خالق Dead Space در Game Awards 2020 معرفی شد و با اطلاعات بیشتر تاپیک به روز رسانی میشود.
--------------------------------------------
سازنده: Striking Distance Studios
ناشر: Krafton
تاریخ عرضه: 2022
پلتفرم: PC, PS5, Xbox Series X|S​
اطلاعات
  • بازی همچون Dead Space در سبک Cosmic Survival Horror خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2320 در یک زندان بر روی یکی از قمرهای مشتری به نام کالیستو اتفاق خواهد افتاد.
عکسها
-----------
screenshot-01.jpg screenshot-02.jpg screenshot-03.jpg screenshot-04.jpg screenshot-05.jpg
screenshot-06.jpg screenshot-07.jpg screenshot-08.jpg

آخرین ویرایش:
من دلم لک زده حسابی برای یک بازی شبیه اویل ویتین، رزیدنت اویل، داینو، سایلنت هیل، تنها در تاریکی (وای که چه فوق العاده بود هم نسخه PS1 و هم 360) ... با این موج شدید اول شخص ترس اصلا نمی تونم ارتباط برقرار کنم (غیر اوت لست 1 و رزیدنت 7 و 8) ... اون بازی هایی که از نظر دیگران شبیه بازی هایی مثل سایلنت هیل و ... هستند واقعا داغون هستند !!! این کجا و آن کجا ! جای شکرش باقیه این بازی واقعا به نظر کار درسته و شبیه دد اسپیس ان شاء الله کمی جبران کنه ! اما بازم همون بازی هایی که اول نام بردم اصلا یک چیز دیگه بودند

• Like
Reactions: AmirPh78 and Taha75
من دلم لک زده حسابی برای یک بازی شبیه اویل ویتین، رزیدنت اویل، داینو، سایلنت هیل، تنها در تاریکی (وای که چه فوق العاده بود هم نسخه PS1 و هم 360) ... با این موج شدید اول شخص ترس اصلا نمی تونم ارتباط برقرار کنم (غیر اوت لست 1 و رزیدنت 7 و 8) ... اون بازی هایی که از نظر دیگران شبیه بازی هایی مثل سایلنت هیل و ... هستند واقعا داغون هستند !!! این کجا و آن کجا ! جای شکرش باقیه این بازی واقعا به نظر کار درسته و شبیه دد اسپیس ان شاء الله کمی جبران کنه ! اما بازم همون بازی هایی که اول نام بردم اصلا یک چیز دیگه بودند
امسال این میاد . ریمیک دد اسپیس میاد . رزیدنت ۴ ریمیک هم میاد. دیگه چی می خوای !!!

اره خوبه ... اما ریمیک با ساخت یک عنوان جدید از این دست بازی ها با همون روح گذشته و کلی نوآوری ام آرزوست ! :D
آخه من هرچی مببینم همین کالیستو هم درسته عنوان جدیده ولی بیش از حد دد اسپیسه:D
با این موج ریمیک ها مشکلی ندارم چون هم گرافیک و صدا اساسی تغییر میکنه که تو بازیای ترسناک مهم واقعا هم اینکه گیم پلی هم تغییرات اساسی دارن.
همین کالیستو هم به عنوان یک نسخه دد اسپیس میشه نگاهش کرد که خب نمایش هاش هم خوب بوده. در کل این سال های اخیر با ریمیک RE ها عناوین ترسناک تنوع خوبی داشتن هم اول شخص داشتیم هم سوم شخص. امسال هم بنظرم سالی خوبیه برای عناوین ترسناک

آخه من هرچی مببینم همین کالیستو هم درسته عنوان جدیده ولی بیش از حد دد اسپیسه:D
با این موج ریمیک ها مشکلی ندارم چون هم گرافیک و صدا اساسی تغییر میکنه که تو بازیای ترسناک مهم واقعا هم اینکه گیم پلی هم تغییرات اساسی دارن.
همین کالیستو هم به عنوان یک نسخه دد اسپیس میشه نگاهش کرد که خب نمایش هاش هم خوب بوده. در کل این سال های اخیر با ریمیک RE ها عناوین ترسناک تنوع خوبی داشتن هم اول شخص داشتیم هم سوم شخص. امسال هم بنظرم سالی خوبیه برای عناوین ترسناک

همین دیگه ریمیک ها امسال و پارسال برای عناوین ترسناک عالی هستند ولی هیچ چی جای خالی برای عناوین تاپ گذشته رو پر نمی کنه ! دیگه اون فضا و داستان و ... ناب سایلنت هیل 2 که برای اولین بار تجربه اش کنی کجا و این ریمیک ها کجا !

• Like
  • Poker Face
Reactions: Taha75 and SMM9
بازی ترسناک The Callisto Protocol، ساخته‌ی استودیو Striking Distance که از سازندگان سابق سری بازی Dead Space تشکیل شده است، در سنگاپور رده‌بندی سنی M18 را دریافت کرد. همان‌طور که طرفدارها قبلا هم متوجه شده بودند، در این بازی شاهد خشونت شدید خواهیم بود. وبسایت رده‌بندی سنی بازی، برخی مشخصات از بازی موردنظر را فاش کرده است که خواندن آن خالی از لطف نیست:

«در بازی، تصاویر گرافیکی از خشونت وجود خواهد داشت. بازیکن در مواجهه با انسان‌ها و موجودات جهش‌یافته، آن‌ها را می‌زند، به سمت آن‌ها لگد پرتاب می‌کند و با استفاده از اسلحه‌ای بهشان شلیک می‌کند. تصاویر شدیدتر شامل جدا شدن اعضای این موجودات و بریده شدن سر آن‌ها است که طی این پروسه، خون‌ریزی فراوانی به تصویر کشیده می‌شود.

بازیکن با استفاده از چوب‌خردکن در حال کار می‌تواند دشمنان را معدوم کند که طی آن قطرات خون به نمایش درمی‌آید. چنین تصاویر خشونت‌باری در ذیل رده‌بندی سنی M18 قرار می‌گیرند؛ جایی که دستورالعمل‌های رده‌بندی اجازه می‌دهند صحنه‌های خشونت‌آمیز واقع‌گرایانه مثل کشتن، معلول کردن و وارد کردن هر آسیب جدی دیگری به کاراکترهای انسان‌نما وجود داشته باشند».

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or