PC Gaming VS Console Gaming

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پیاده شو با هم بریم.پس چی!!نکنه فکر کردی با 480P اجرا میشه.بعدم ببین من 4 میلیون پول تلویزیون دادم که از بازی کردن با کنسول لذت ببرم.اگر هم تمامی بازی ها نباشه لااقل اکثرشون هستش.
دوست عزیز نهایت رزولوشنی که کنسول های این نسل میتونن ساپورت کنن 720pـه. اون 1080p هم فقط یه Upscaleـه که توسط کنسول انجام میشه و با 1080p Native خیلی فرق داره ...

اشکان جان قطعاتت چی بوده پارسال که خریدی ؟ شفاف سازی کن شاید ماها اشتباه میکنیم. شما باز حرف از انحصاریو میاری چرا وسط؟ خودم که دارم از عناوین انحصاری دفاع میکنم. متاسفانه فقط یه حرف میزنی اونم گفتن عناوین انحصاریه و نظرت رو رو اصل صحبتهای من مبنی بر بازیهای مولتی پلتفرم نگفتی.جالبه بعدش میای میگی حرف منو درک نمیکنی.الان شما منظورت چیه دقیقا؟ عنوان انحصاری کنسول بهتره؟ کی گفت بده که هی اینو ور میداری سپر برای خودت قرار میدی؟ موضوع رو عوض نکن لطفا.اول اینارو شفاف سازی کن تا بقیه ش.
اصلا حمید جان با بازی های انحصاری کاری نداریم.بذار اینطوری بهت بگم.ببین به عنوان مثال شاید منو یا تو پول داشته باشیم که سالی 1 بار یا حتی 2 سال یبار پول هنگفت خرج PC کنیم.ولی شاید اقای X و Y و... توان اینکارو نداشته باشن که بیان مثل ما خرج کنن.پس میان چیکار میکنن به ناچار روی میارن به کنسول یعنی اینکه 1 بار میان هزینه میکنن یه مدت طولانی خیالشون راحته.نه لازم دارن که قطعاتو ارتقاع بدن نه اینکه نگرانی در رابطه با بازی دارن.
Starcraft 2
درود بر وحید عزیزم.:dبذار بحث اینطوری دنبال کنیم.قدیم عنوان های انحصاری PC بسیار زیاد بودن و PC دارای تنوع بسیار زیادی از بابته بازی بودش ولی الان چی!!هر چی بازی داشته که مولتی شده.نمیگم الان PC بازی نداره.چرا داره ولی اکثرا چرند هستش و هر چی هم بازی انحصاری زیبا مثل دییابلو , ویچر , کرایسیس و ... داشته مولتی شده و اکثر بازی ها هم دیگه مشترکه.به جزء بازی های استراتژیک دیگه فکر نکنم مثل قدیم عنوان انحصاری شاخی داشته باشه.
اون دوستمون هم احتمالا سیستم را بهش انداختن وگرنه بعد از 1 سا ل به مشکل بر نمی خوره !!!!
به نظرت منکه 4 میلیون پول تلوزیون 3D میدم میام طوری خرج میکنم که بهم سیستم بندازن.

آخرین ویرایش:
شما یقینا روی PC قدرتمند بازی های روز رو تجربه نکردی . من خودم کلی ذوق GOW 3 رو داشتم و یکی دو ماه پیش یدونه PS 3 واسه همین بازی گرفتم ، انتظار داشتم با دیدن گرافیک بازی GOW کف و خون قاطی کنم (نسبت به زمان خودش فوق العاده بود گرافیکش) ، ولی واقعا از نظر گرافیکی در حد عنوانهای معمولی PC هم نیست . لازم هم نیست از BF3 و C2 و The Witcher 2 اسم بیارم ، بازیهای کنسول در بالاترین سطح گرافیکی حتی با Bad Company 2 بروی PC قابل مقایسه نیستن،
بیخیال ما شید ! هر وقت میایم با همچین جملات زیبایی مواجه میشیم ! بنده مشخصا بازی هارو از شما بهتر تجربه کردم و نهایت گرافیک هر بازی ای رو میبینم ...
یادمه دایس گفته بود بازیمون(BF : BC2) در حد آنچارتد2 هست ولی ازون بالاتر نیست ! تازه داشت ذوق مرگ میشد وقتی این جمله رو میگفت !
Starcraft 2
:)):)):))

الان این حرفه شما چه ربطی داره به شخصه تمام بازیهایی که میکنم و علاقه دارم بروی PC هست و اصلا در کنسول پیدا نمیشن میشه بگید چی هست که در PC نیست ؟ به جز چند تا شوتر که تا دلت بخواد برای PC هست
قصد توهین ندارم ولی تمام بازی هایی که شما میکنید و روی کنسول پیدا نمشه منظورتون جنگای صلیبیو وارکرافتو ایناس:d
سلام کیوان کرایسیس :d

سلام داش حمید من امدم بالا هم نوشته بودم که من 3 تا را در حال حاضر دارم ولی دیگه همه چیز را خودت خیلی عالی بیان کردی اون دوستمون هم احتمالا سیستم را بهش انداختن وگرنه بعد از 1 سا ل به مشکل بر نمی خوره !!!!
کلا تو بازی های مولتی پلتفرم pc حرف اول و اخر را می زنه شک نکنید
چون کارت 1 سال پیش حداقل باید 460 باشه که همین الان هیچ مشکلی نداره تو بازی ها
نیما تو هم بیا نظر بده b-)
حتم همینیه که میگه اصلا شک نکن:d
حالا هم اگه میگی pc بهتره چرا کینکت واسه pc نیومد؟
چرا همیشه بازی های pc ماه ها بعد از بازی های کنسول میاد؟

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ----------

اعتراف همیشه خوبه ! کنسولی ها اعتراف کنید !:d:d:d
به چی ! به همون چیزی که خودتون میدونید !
شما هم فعلا چیزی بهت نمیگم چون میدونم میری تو پروفایل تمام مدیرا کولی بازی در میاری که فلان شد بهمان شد و ازین جو حرفها
خوش باش

2006 = Gears of War
2007 = Crysis
2008 = Metal Gear Solid 4
2009 = Uncharted 2
2010 = God of War 3
2011 = احتمال زیاد یکی از بازی های کنسول !

بحث گرافیکه پس تا اینجا 4 به 1 :دی !

• Like
Reactions: jimrako1
اشکان اصلا میخونی چی نوشتم یا فقط سریع میزنی تو خط نقل قول ؟ این دوتا جمله رو عمرا ول نمیکنی و یکی در میون بکار میبری. 1) هزینه زیاد باید برای آپ PC بدی 2) انحصاری انحصاری انحصاری . خب الان من چجوری باهات بحث کنم والا موندم چی بگم.تو آخر جواب حرف منو ندادی. چکار داری به اینکه کدوم هزینه بر و بصرفه تره. میگم تو بازیهای مولتی پلتفرم که عرضه میشن کدومشون موفق تر ظاهر میشه ؟ چرا میزنی تو خاکی ببم جان ! الان حرف من سر هزینه و انحصاریه که هی اینارو میندازی وسط؟ کشتم خودمو تا بهت بفهمونم آخرم حرف خودتو میزنی.
دوباره نقل قول کن MGS4 و .... ادامه ماجرا.

خب آینده این تاپیک هم تقریبا مشخص شد !!! همینجوری ادامه بدید! ( نمیدونم کی این بحث های تکراری تموم میشه ) و همچنان به دنبال اثبات !!

الان این حرفه شما چه ربطی داره به شخصه تمام بازیهایی که میکنم و علاقه دارم بروی PC هست و اصلا در کنسول پیدا نمیشن میشه بگید چی هست که در PC نیست ؟ به جز چند تا شوتر که تا دلت بخواد برای PC هست

god of war میگم دیگه بقیه نمیگم که یه تومار میشه همین یه بازی کله بازیهای pc به چالش میکشه

راستی خیلی با امضات حال کردم فدای داری :x

---------- نوشته در 04:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 AM ارسال شده بود ----------

2006 = Gears of War
2007 = Crysis
2008 = Metal Gear Solid 4
2009 = Uncharted 2
2010 = God of War 3
2011 = احتمال زیاد یکی از بازی های کنسول !

بحث گرافیکه پس تا اینجا 4 به 1 :دی !

با این متن نشون دادی pc در برابر کنسول عددی نیست >:)

بهترین بازیها با بهترین گرافیک همیشه مالیه کنسول بوده مخصوصا play station b-)

امسالم که یا kz3 یا u3 بقیه برن بوق بوق کنن :))

امسالم که یا kz3 یا u3 بقیه برن بوق بوق کنن
هیچ رقیبی ندارن اینا؟
rage ?
BF3?
Witcher 2?
Skyrim?

کی گفته نیومد؟؟

منظورتون جنگای صلیبیو وارکرافتو ایناس
همینا 100 شرف دارن به 90% بازیای کنسولی

تا حالا تاپیک VS تو BC ندیدم که از صفحه ی 3 به بد بحثا بچگانه نشه....

آخرین ویرایش:
کی؟کجا؟چرا ما نفهمیدیم؟

شما همینارو بازی کن کسی مجبورت که نکرده بیای الکی نظر بدی
بعضی موقعها فن بودن چشمهای ادم رو میبنده ...من خودم سه تا پلتفرم رو دارم ولی تعدادبازیهایی که با pcرفتم اخرشون 80درصد کل بازیهایی که تا اخرشون رو بازی کردم شامل میشه من فقط با ps3یه gow3روبازی کردم که 5درصد رو شامل میشه باقیه15درصد هم میرسه به 360که بازیهایی مثل geowوهمچنین cod black opsاونم فقط بخاطر اینکه روی کنسول هم 60فریم میداد..
حتی بازی u2وکیلزون3 رو هم من با پلی3نرفتم اخرشون وتا سه چهار مرحله بیشتر نرفتم چون این دو بازی یه طوراحی خسته کننده بودن..
الانم دارم witcher2وکرایسیز2با دایرکس11بازی میکنم چونکه بیشتر از u2وکیلزون 3حال میده .....
نمیدونم چرا پلی3 قدرت دافعه داره تنها چیزی که من رو خیلی شیفته کنسولها کرد بازیهای wweوufcوتیکن وهمینا بودن...که اینا هم اگه برا pcبیان حتی حاضرم به قیمت100هزار تومن هم که شده تهیه شون کنم ...

خواهشن یکم مودبانه تر حرف بزنید و الا ما هم مجبور میشیم تف کنیم به هیکل این تاپیک و آخرش هم مدیرا برن رو شکم کاربرا (از قدیم گفتن حرف رو بنذاز زمین صاحابش بر می داره. خودشون فهمیدن به کیا گفتم.)

خلاصه رعایت کنید.

god of war میگم دیگه بقیه نمیگم که یه تومار میشه همین یه بازی کله بازیهای pc به چالش میکشه

راستی خیلی با امضات حال کردم فدای داری :x

مسئله GOW جداست این بازی انحصاری هستش و تو 360 هم نیومده این بازی شاهکار هست و کسی از PC دارها و کنسولیز ها نمیتونه بگه دوست نداره این بازی رو بکنه یکش خودم . در ضمن من به شخصه RPG و استراتژی باز هستم و اصلا FPS و یا TPS بازی نمیکنم . پس من حسرت بازیهای کنسول رو نکشیدم و نمیکشم . یک بلیزارد میارزه به کل بازیهاتون :d

قصد توهین ندارم ولی تمام بازی هایی که شما میکنید و روی کنسول پیدا نمشه منظورتون جنگای صلیبیو وارکرافتو ایناس:d

دوست عزیز منم قصد توهین ندارم ولی شما هنوز فرق بازیهای جنگ صلیبی و RTS رو نمیدونی . در ضمن همین استارکرافت اندازه دو برابر فروش یک بازی کنسولی شما طرفدار و گیمر داره که دارن به صورت انلاین بازی میکنن .

این که رو pc میتونید عنوان های مشترک رو با کیفیت خیلی خوب و گرافیک بهتر بازی کنید شکی نیست
ولی یه بازی رو PC معرفی کنید که لذت Heavy rain یا god of war یا gears , ... رو بهم بده

فکر کنم تنها موضوعی که تمام شرکت کننده های تاپیک در موردش اتفاق نظر دارن همینه که بازیهای انحصاری کنسول بهتر هست . گرچه به شخصه از بازیهایی مثل W2 بسیار بیشتر از بازی Geow لذت بردم . ولی خب HR و GOW به نظرم استثنا هستن و اگه PS3 هم نمیخریدم یه جوری این بازیا رو تجربه میکردم.
در مورد بازیهای مولتی هم که تکلیف مشخصه.

حتم همینیه که میگه اصلا شک نکن:d
چرا همیشه بازی های pc ماه ها بعد از بازی های کنسول میاد؟

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ----------

چرا کینکت برا pcنمی اید !!!!!!!!!!!! اخه این شد سوال یا دلیل !!!!!!!!!!!!!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or