PC Gaming VS Console Gaming

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چرت وپرت هم حدی داره یک ذره منظق ندارن هی ....ورداشتن 4 تا بازی چرت و مزخرف رو کردن به اسم انحصاری PC اینجا به رخ می کشن اره اقا غنسول اشغاله برید 500000000 ساعت WOW بازی کنید حال کنید LOL

گاد او وار اشغاله انچارتد اشغاله هیلو اشغاله گیرز اشغاله هوی رین اشغاله کیل زون اشغاله جی تی اشغاله فورتزا اشغاله لیتل بیگ پلانت اشغاله متا گیر اشغاله اینفیموس اشغاله کنسول اشغاله همه چی ارومه پی سی سروره با یک استارکرفت و یک WOW اشغالی که داره باشه شما بردید حالا برید حال کنید

شما خوب میشی!

میدونستید nd سگ پرسته .؟ ینی سگ کار خرابی میکنه تو استادییوشون بعد کار منداش هم نوش جان میکنن.
راست میگم خودم چنتا تریلر از استادیوشون دیدم . انواع سگ تو استادیو برای خودشون پرسه میزنن.
ولی خوب آنچارتد بازی خوبی هست ولی نمیدونم چرا ازش بت درست کردید .؟
همیشه آخرای نسل که میشه یه 3 سالی pc میاد رو بورس . مثل نسل پیش
اینم جمع بندی منه .
گرافیک بی شک pc
تنوع بازی ها pc
نو آوری pc
راحتی کنترل pc
هزینه کم pc

محدودیت کنسول

انچارتد مال خودت ....
heavy rain هم مال خودت...
alan fakeهم مال خودت....
haloکه حالم ازش بهم میخوره....
خدا وکیلی heavenly sword رو بازی کردی میای اینجا مطرحش میکنی؟
resistanceوکیلزون هم باید در مقابل کرایسیز وسری codوبتلفیلد لنگ بندازن....
با rdrهم اصلا حال نکردم چون از این سبک بازیها خوشم نمیاد....ولی خوب فدایی زیاد داره که من به نظرشون احترام میزارم....
gowشد یه چیزی که اونم انحصاری سونیه....
geowهم تو رتبه پایینتر از gowقرار میگیره....که نسخه یکش برا pcاومد وامکان هم داره سری دو وسه اون روی ویندوز 8منتشر بشه البته در حد شایعست...

پاسخ اون سوالت هم که raya2داد حالا شما بازیهایی که نیومده چطوری داری دربارشون قضاوت میکنی؟
حالا گیریم همشون اشغال باشن از نظر شما از نظر من هم انحصاری اشغال برای کنسولها کم نیومده ....
خدایی خودت فهمیدی چی گفتی!!
بچه بازی در نیارید بازی های هر دو طرف قشنگ هستن هر کی هم بازی نکرده از دستش رفته هنوزم یاد نگرفتیم نظر خودمونو بدیم بدون ایمکه به طرف مقابل بی احترامی کنید از اون طرفم درک هر کسی یه نظری داده که برای خودش داره که محترمه برای بعضی ها سخته
ببین دوست عزیز شما پست های منو تو این تاپیک دیدی.درسته.بنده کوچکترین بی احترامی نکردم به کسی بعدم کلا بحث با بعضی از PC فن جماعت آب تو هاون کوبیدنه چون یه حس خفنی کاذب دارن که هیچ جوره نمیشه باهاشون کنار اومد.
این اشکان شروع کرد این بحث رو،حالا هم خودش فرار کرده:d
من همینجا هستم.:dجایی نرفتم.:dداشتم پست های دوستانو میخوندم.:d
میدونستید nd سگ پرسته .؟ ینی سگ کار خرابی میکنه تو استادییوشون بعد کار منداش هم نوش جان میکنن.
راست میگم خودم چنتا تریلر از استادیوشون دیدم . انواع سگ تو استادیو برای خودشون پرسه میزنن.
ولی خوب آنچارتد بازی خوبی هست ولی نمیدونم چرا ازش بت درست کردید .؟
همیشه آخرای نسل که میشه یه 3 سالی pc میاد رو بورس . مثل نسل پیش
اینم جمع بندی منه .
گرافیک بی شک pc
تنوع بازی ها pc
نو آوری pc
راحتی کنترل pc
هزینه کم pc

محدودیت کنسول
عجب اطلاعات ارزشمندی!!بعدم لیست پایین چیزه دیگه ای رو میگه از نظر گرافیک!!
2006 = Gears of War
2007 = Crysis
2008 = Metal Gear Solid 4
2009 = Uncharted 2
2010 = God of War 3
2011 = احتمال زیاد یکی از بازی های کنسول !

اقا اشکان شما هم بی منطق هستی یعنی چی که پس اینا چیه همون انچارتد روی pc بیاد یه 580 راحت 90 فریم می ده بلکه بیشتر دیگه چیپست 7800 چندین سال پیش که از سری 5 خوده انویدیا بهتر نیست

بعدشم کی گفته ترتیب گرافیک بازی ها برای سال همینی هست که شما می گی مثلا crysis warhead سال بعدش کجاست؟ الان crysis 2 dx11 یا ویچر pc که واقعا گرافیک عالی داره باید انچارتد 3 پیشش لنگ پهن کنه کجاست؟

فن کلا چیزه بدیه اما بدترینش رو توی صنعت گیم همه می دونن مربوط به چه طرفیه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or