PC Gaming VS Console Gaming

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نمی خواستم توی این بحث وارد بشم چون فکر نمیکنم نتیجه ای داشته باشه ولی دیدم که کنسولیها بدجوری چشمهاشونو بستن. برای همین تعدادی بازی انحصاریه PC که اکثرشون تا پایان 2011 منتشر میشن رو لیستشو اینجا مینویسم تا کمی چشمهاشونو باز کنند:
(تازه سعی کردم تمام بازیهای strategy و puzzle adventure و mmo رو فاکتور بگیرم چون بعضی ها اینها رو بازی حساب نمی کنند)

Hard Reset
rFactor 2
Trackmania 2
The Binding of Isaac
Black Death
Contagion
Torchlight 2
Vessel
Microsoft Flight
The Spire
Jeklynn Heights
GTR (2011)
Grim Dawn
S.T.A.L.K.E.R. 2

عزیزم یک انحصاری PS3 می ارزه به همه این ها ...

نمی خواستم توی این بحث وارد بشم چون فکر نمیکنم نتیجه ای داشته باشه ولی دیدم که کنسولیها بدجوری چشمهاشونو بستن. برای همین تعدادی بازی انحصاریه PC که اکثرشون تا پایان 2011 منتشر میشن رو لیستشو اینجا مینویسم تا کمی چشمهاشونو باز کنند:
(تازه سعی کردم تمام بازیهای strategy و puzzle adventure و mmo رو فاکتور بگیرم چون بعضی ها اینها رو بازی حساب نمی کنند)

Hard Reset
rFactor 2
Trackmania 2
The Binding of Isaac
Black Death
Contagion
Torchlight 2
Vessel
Microsoft Flight
The Spire
Jeklynn Heights
GTR (2011)
Grim Dawn
S.T.A.L.K.E.R. 2
god of war می ارزه به کل هیکل pc :d

god of war می ارزه به کل هیکل pc :d
اگه بخواین اینجوری بحث کنید که نمیشه، این چه حرفیه آخه؟؟؟؟اگه اینجوری خوب منم میگم یه Starcraft 2 می ارزه به کل بازیهای کنسولها، این جور بحث کردن ها فایده نداره که بخوایم تیکه بندازیم به همدیگه!!!!

Hard Reset
rFactor 2
Trackmania 2
The Binding of Isaac
Black Death
Contagion
Torchlight 2
Vessel
Microsoft Flight
The Spire
Jeklynn Heights
GTR (2011)
Grim Dawn
S.T.A.L.K.E.R. 2
خوب ببین الان این بازی هایی که نام بردی برای PC بی تعارف میگم نصف بیشترشون چرند هستش.حالا میخوای من چنتا عنوان انحصاری واسه کنسول نام ببرم که به تنهایی کل این لیست شمارو قورت بده.
Uncharted Series
Gears Of War Series
God Of War
Halo Series
killzone Series
Resistance Series
Heavy Rain
Heavenly Sword
Alen Wake
RDR
و...

خوب ببین الان این بازی هایی که نام بردی برای PC بی تعارف میگم نصف بیشترشون چرند هستش.حالا میخوای من چنتا عنوان انحصاری واسه کنسول نام ببرم که به تنهایی کل این لیست شمارو قورت بده.
Uncharted Series
Gears Of War Series
God Of War
Halo Series
killzone Series
Resistance Series
Heavy Rain
Heavenly Sword
Alen Wake
RDR
و...
کنسولیها درست میگین. کنسول عالیه. من کم آوردم. بهترین بازیها مال کنسول هست.
PC اصلا چیه، یه آشغاله. PC گیمرها (حتی خود من) بریم گم بشیم.
چون ما با بازیهایی مثل Warcraft و World of Warcraft و Starctaft و Stalker حال میکنیم، شما هم با آشغال هایی مثل Uncharted که معلوم نیست سازنده اش کدوم بی پدر و مادری هست.

وحید بابا انچارتد یکی از بهترین بازی ها هست جدا من خودم تجربه اش کردم حرف منو که دیگه قول داری من خودی هستم
من غیر منطقی هستم؟ آره هستم.
Uncharted یه Shit به تمام معنا هست. حالم ازش به هم می خوره. بگن شخصیت اصلیش هم لارا کرافت شده باز هم ازش بدم میاد. وقتی کنسول بازها چنین بازی رو پرچم دار عناوین خودشون می کنن که بیشتر مناسب فن های تازه کار هست، انتظاری هم نمیشه از کنسول فن ها داشت (بخصوص PS3 لعنت الله علیه).

آخرین ویرایش:
Uncharted Series
Gears Of War Series
God Of War
Halo Series
killzone Series
Resistance Series
Heavy Rain
Heavenly Sword
Alen Wake
RDR
و...
انچارتد مال خودت ....
heavy rain هم مال خودت...
alan fakeهم مال خودت....
haloکه حالم ازش بهم میخوره....
خدا وکیلی heavenly sword رو بازی کردی میای اینجا مطرحش میکنی؟
resistanceوکیلزون هم باید در مقابل کرایسیز وسری codوبتلفیلد لنگ بندازن....
با rdrهم اصلا حال نکردم چون از این سبک بازیها خوشم نمیاد....ولی خوب فدایی زیاد داره که من به نظرشون احترام میزارم....
gowشد یه چیزی که اونم انحصاری سونیه....
geowهم تو رتبه پایینتر از gowقرار میگیره....که نسخه یکش برا pcاومد وامکان هم داره سری دو وسه اون روی ویندوز 8منتشر بشه البته در حد شایعست...

پاسخ اون سوالت هم که raya2داد حالا شما بازیهایی که نیومده چطوری داری دربارشون قضاوت میکنی؟
حالا گیریم همشون اشغال باشن از نظر شما از نظر من هم انحصاری اشغال برای کنسولها کم نیومده ....

کنسول بازها چنین بازی رو پرچم دار عناوین خودشون می کنن که بیشتر مناسب فن های تازه کار هست، انتظاری هم نمیشه از کنسول فن ها داشت (بخصوص PS3 لعنت الله علیه).

فعلا که همین اشغال کثافت دارای میانگین 96.41 هست اونم با 78 نقد و بالاتر از اون عناوینی که نام بردی.یه ذره منظق هم خوب چیزیه.
هر وقت هم این بازی رو روی درجه Crushing Mode تونستی تموم کنی حرف مفت بزن.

آخرین ویرایش:
انچارتد مال خودت ....
heavy rain هم مال خودت...
alan fakeهم مال خودت....
haloکه حالم ازش بهم میخوره....
خدا وکیلی heavenly sword رو بازی کردی میای اینجا مطرحش میکنی؟
resistanceوکیلزون هم باید در مقابل کرایسیز وسری codوبتلفیلد لنگ بندازن....
با rdrهم اصلا حال نکردم چون از این سبک بازیها خوشم نمیاد....ولی خوب فدایی زیاد داره که من به نظرشون احترام میزارم....

gowشد یه چیزی که اونم انحصاری سونیه....
geowهم تو رتبه پایینتر از gowقرار میگیره....که نسخه یکش برا pcاومد وامکان هم داره سری دو وسه اون روی ویندوز 8منتشر بشه البته در حد شایعست...

پاسخ اون سوالت هم که raya2داد حالا شما بازیهایی که نیومده چطوری داری دربارشون قضاوت میکنی؟
حالا گیریم همشون اشغال باشن از نظر شما از نظر من هم انحصاری اشغال برای کنسولها کم نیومده ....

خداییش یه بار دیگه این چیزایی که قهوه ای کردم رو بخون و خودت راجع به خودت قضاوت کن!/:)

که چی حالا؟

تا حالا تو عمرت بازی کردی احیانا؟

باشه حتما. مثل شما میگردم Cheat براش پیدا میکنم بعد تمومش می کنم.
yahoo_21.gif

بازی های کنسولی معمولا چیت و ترینر ندارن!

آخرین ویرایش:
فعلا که همین اشغال کثافت دارای میانگین 96.41 هست اونم با 78 نقد و بالاتر از اون عناوینی که نام بردی.یه ذره منظق هم خوب چیزیه.
وقتی از همون ب، بسم الله به PC گیمرها انگ بی منطق بودن رو میزنین، باید مثل کنسول فن ها هم بی منطق بود. من الان رو دنده بی منطقی هستم.:|
دیگه هم تو این تاپیک بر نمیگردم. چون بوی گندی اینجا میاد که حالم رو به هم میزنه.

هر وقت هم این بازی رو روی درجه Crushing Mode تونستی تموم کنی حرف مفت بزن.
باشه حتما. مثل شما میگردم Cheat براش پیدا میکنم بعد تمومش می کنم.:))

آخرین ویرایش:
دیگه هم تو این تاپیک بر نمیگردم. چون بوی گندی اینجا میاد که حالم رو به هم میزنه.

تورو خدا نرو پستات خیلی مفید و منطقی اندLOL

آخرین ویرایش:
بچه بازی در نیارید بازی های هر دو طرف قشنگ هستن هر کی هم بازی نکرده از دستش رفته هنوزم یاد نگرفتیم نظر خودمونو بدیم بدون ایمکه به طرف مقابل بی احترامی کنید از اون طرفم درک هر کسی یه نظری داده که برای خودش داره که محترمه برای بعضی ها سخته

بهترین حالت اینه هم یه پی سی خوف داشته باشی هم بقیه کنسول ها رو ردیف کنی هر وقت رو مود هر کدومشون بودی با اون بازی کنی!:دی

• Like
Reactions: SLASH1
چرت وپرت هم حدی داره یک ذره منظق ندارن هی ....ورداشتن 4 تا بازی چرت و مزخرف رو کردن به اسم انحصاری PC اینجا به رخ می کشن اره اقا غنسول اشغاله برید 500000000 ساعت WOW بازی کنید حال کنید LOL

گاد او وار اشغاله انچارتد اشغاله هیلو اشغاله گیرز اشغاله هوی رین اشغاله کیل زون اشغاله جی تی اشغاله فورتزا اشغاله لیتل بیگ پلانت اشغاله متا گیر اشغاله اینفیموس اشغاله کنسول اشغاله همه چی ارومه پی سی سروره با یک استارکرفت و یک WOW اشغالی که داره باشه شما بردید حالا برید حال کنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or