PC Gaming VS Console Gaming

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب تو که میدونی موضوع تاپیک در مورد چیه چرا بحث هزینه رو میاری وسط که منم مجبور شم جوابتو طور دیگه ای بدم. شاید کسی براش هزینه مهم نباشه .فقط درمورد بازیهای کنسول و PC بحث رو جلو میبردی به هزینه و ارتقا سیستم چکار داری ؟ اسم تاپیک تنها چیزی که درش دیده میشه GAME هست نه چیز دیگه ای. بحث کنترلر رو هم گفتم زودتر بگم که نگی با موس دلچسب نیست و فلان و ... بهر حال جوابی که میخواستم رو گرفتم.
ببین من گفتم که PC بهترین گرافیک میده ولی اینم میگم که کنسول هم چیزی از PC کم نداره.نمونشم همون مدرکی بود که رضا گفته بودش.به هر حال منم جوابمو گرفتم حمید.:dمقایسه موس و کیبورد با دسته هم مقوله ای جدا داره که هر کدوم برای چه نوع بازی بهتر هستن که ربطی به این تاپیک نداره.نیایی به این بحثم گیر بدی ها.:d

آقا تو درست میگی. چند تا حرف از ننه عروس. :|
من موندم چرا بازی سنتر این همه کنسول فن نوب داره ولی هیچکی اونها رو نمی بینه، اون وقت فقط می پرین به PC گیمرها؟
آره آقا ؛ما نوب ـیم و جیم جمال هرچی PC fan هاردکُره ... ! :)
فقط نمیدونم چرا همیشه سخت ترین بازیهای تاریخ رنگ PC رو به خودشون ندیدن :lol:
این قدر هم Uncharted نکن واسه من، هر کی ندونه فکر می کنه بزرگترین بازی قرن هست
yahoo_22.gif
بر منکرش لعنت...قطعا از بزرگترین بازیهای تاریخ هست.

پس به این نتیجه رسیدیم که برای بازیهای استراتژی pc خوبه و برای بازی های دیگه کنسول :)

• Like
Reactions: гадюка

سخت ترین بازی تاریخ فکر کنم GeoW باشه که با چند ثانیه کاور گرفتن، توانایش رکاور میشه، یا همین Uncharted عزیر خودتون یه بازی کاملا اسکریپت شده هست، که بیشتر به درد بچه های 10-12 ساله می خوره که یه کم با غنسولشون سرگرم بشن.
Uncharted هم قطعا از بزرگترین بازیهای تاریخ هست ولی از آخر. ;;)
مطمئن باش یه PC Gamer که مثلا 25 سالش باشه و از سن 10 سالگی با شاهکاری PC مثل Star Craft و Baldur's Gate سر کرده، خیلی بهتر هست از کسی که الان 2 سال هست با PS3 فقط داره بازیهای Casualــی مثل Uncharted و یا با 360 داره GeoW بازی میکنه و ادعای همه چیز هم داره.
من حاضر هستم بشینم Baldur'S Gate رو که تقریبا مال 10 سال پیش هست بازی کنم و حیثیت PC Gamer بودن خودم رو حفظ کنم و بهش افتخار کنم و نرم سراغ بازیهای Casualــی مثل Uncharted و GeoW و خیلی از انحصاریهای دیگه.

• Like
Reactions: Hamidreza
سخت ترین بازی تاریخ فکر کنم GeoW باشه که با چند ثانیه کاور گرفتن، توانایش رکاور میشه، یا همین Uncharted عزیر خودتون یه بازی کاملا اسکریپت شده هست، که بیشتر به درد بچه های 10-12 ساله می خوره که یه کم با غنسولشون سرگرم بشن.
Uncharted هم قطعا از بزرگترین بازیهای تاریخ هست ولی از آخر. ;;)
مطمئن باش یه PC Gamer که مثلا 25 سالش باشه و از سن 10 سالگی با شاهکاری PC مثل Star Craft و Baldur's Gate سر کرده، خیلی بهتر هست از کسی که الان 2 سال هست با PS3 فقط داره بازیهای Casualــی مثل Uncharted و یا با 360 داره GeoW بازی میکنه و ادعای همه چیز هم داره.
من حاضر هستم بشینم Baldur'S Gate رو که تقریبا مال 10 سال پیش هست بازی کنم و حیثیت PC Gamer بودن خودم رو حفظ کنم و بهش افتخار کنم و نرم سراغ بازیهای Casualــی مثل Uncharted و GeoW و خیلی از انحصاریهای دیگه.
بله ،PC Gaming حرمت داره ... نه کسانی که محدود هستن .با همچین پستی تابلو شد تازه گیمر شدی وحید جان :دی ! یَنی از همین دورو برای آنچارتد و گیرز و اینا .
اگر من میگم بازیهای کنسولی سخت تر هستن و به مهادت بیشتری نیاز دارن منظورم آنچارتد و گیرز نیست . منظورم نینجا گایدن ، کنترا : هدف سخت ، DMC 3 (الآن یه مشت پیدا میشن میگن این که آسون بود!عمو نسخه Special Edition منظورم نیست که Orb طلایی داشت و درجه Easy ! نسخه اصلی ) ... یا حتی Black ؛ این اول شخص رو من میپرستم ... کانتنت آنچنانی نداشت ، اما لامصّب خود "هاردکُر" بودروی کنسول . مرحله اولش به سختی مرحله آخر خیلی از بازیهایست:دی !
البته من اصلا سخت بودن یه بازی رو دلیل بر خوب بودنش نمیدوما ، اما دیدم یه عده ـتون دارید میبافین به هم که بازی رو کنسول آسونن و اینا که واجب دونستم بگم .
توی این نسل هم دیمنز سول (انحصاری PS3) یجورایی سخت ترین بازی نسل حساب میشه تقریبا ، البته خیلی سخت نیست ، بیشتر عصاب خورد کنه :دی!اما خب به میزان کافی چلنجینگ هست .
کاترین هم بچه ها که بازی کردن میگن واقعا سخت ـه ، من هنوز بازش نکردم البته .
این چنتدا بازی ای که من اسم بردم ، چند ثانیه روی هم بازی کردی؟
======
یه چیز دیگه من نمیدونم چطوری میتونی به خودت اجازه بده بگی آنچارتد اله و بله ! فن ترین فنهای X360 هم به خفن بودن آنچارتد 2 معترفن ، اون وقت تو ... :lol:
راجع به گرافیک هم بچه ها مال چند سال اخیر رو آمار دادن بهت ، اوهوم ؟
گوتی رو هم بیخیال شیم بهتره فک میکنم :دی !

بله ،PC Gaming حرمت داره ... نه کسانی که محدود هستن .با همچین پستی تابلو شد تازه گیمر شدی وحید جان :دی ! یَنی از همین دورو برای آنچارتد و گیرز و اینا .
اگر من میگم بازیهای کنسولی سخت تر هستن و به مهادت بیشتری نیاز دارن منظورم آنچارتد و گیرز نیست . منظورم نینجا گایدن ، کنترا : هدف سخت ، DMC 3 (الآن یه مشت پیدا میشن میگن این که آسون بود!عمو نسخه Special Edition منظورم نیست که Orb طلایی داشت و درجه Easy ! نسخه اصلی ) ... یا حتی Black ؛ این اول شخص رو من میپرستم ... کانتنت آنچنانی نداشت ، اما لامصّب خود "هاردکُر" بودروی کنسول . مرحله اولش به سختی مرحله آخر خیلی از بازیهایست:دی !
البته من اصلا سخت بودن یه بازی رو دلیل بر خوب بودنش نمیدوما ، اما دیدم یه عده ـتون دارید میبافین به هم که بازی رو کنسول آسونن و اینا که واجب دونستم بگم .
توی این نسل هم دیمنز سول (انحصاری PS3) یجورایی سخت ترین بازی نسل حساب میشه تقریبا ، البته خیلی سخت نیست ، بیشتر عصاب خورد کنه :دی!اما خب به میزان کافی چلنجینگ هست .
======
یه چیز دیگه من نمیدونم چطوری میتونی به خودت اجازه بده بگی آنچارتد اله و بله ! فن ترین فنهای X360 هم به خفن بودن آنچارتد 2 معترفن ، اون وقت تو ... :lol:
من تازه گیمر هستم راست میگی. 13 سال هست دارم بازی میکنم و از سال 82 یه PC گیمر شدم.
همون طور که تو SC2 رو مسخره میکنی و به خودت اجازه این کارو رو میدی من هم به خودم اجازه میدم آشغالی مثل Uncharted رو مسخره کنم. به نظرم این بازی به هیچ عنوان در حد شاهکارهای PC نیست.
درسته که اخیرا به خاطر غنسول های 360 و PS3 انحصاری های PC کم شدن ولی این رو بدون مولتی پلتفرم شدن IP های قدیمی از صدقه سر PC هست.
من به خودم اجازه میدم وقتی یه کنسول فن به بازیهای محبوب من و ما و PC توهین می کنه من هم به بازیهای کنسولی، چشم چپ نگاه کنم.
=====================
ویرایش: یه نکته دیگه هم بگم، تجربه ثابت کرده PC گیمرها اصولا افرادی هستن که از لحاظ سطح معلومات تو بازیها یه چیزهایی حالیشون میشه، ولی کنسول فن ها اصولا وقتی به سراغ یه بازی آسونی مثل Uncharted میرن همون مرحله اولش گیر میکنن و دنبال راهنما واسه بازی میگردن، که این نشون از درک پایینشون از گیمینگ و سطح پایین معلوماتشون هست.

آخرین ویرایش:
======
دوست من زیاد خودت رو خسته نکن وقتی تعصب جای منطق طرف رو گرفته و به جای بحث ، کل کل میکنه دیگه همه چیز مشخص هست. وقتی برای همه نسخه تجویز میکنه همه چیز مشخص هست . وقتی متوجه نیست گیم یعنی چی همه چیز مشخص هست. وقتی طرف به این افتخار میکنه که pc گیمر شده !! ( انگار چه اتفاق بزرگی افتاده) والا به شخصه خیلی بیشتر از این رقم ها و سن ها گیمر بودم و لی دیگه این حرف ها خیلی مسخره است و این دلیل نمیشه مثلا با شاهکاری مثل انچارتد شده حال نکنم چرا چون مثلا اسکریپت شده هستش!!! ( واقعا پست های اینجا نشاط بخش هستش)

• Like
Reactions: Kavigne
وحید جان میخوای یه جمع بندی کلی بکنم.
من که هیچی ولی هیچکس نمیتونی هیچجوره با یه PC Fan در بیوفته.چون PC Fan چشمش رو میبنده و بدون دلیل حرف میزنه.آخر سر هم شما هر بازییی که بگی از فلان بازیه PC بهتره میگن گرافیکش کاغذیه!!!!
والسلام نامه تمام.دیگه ادامه بحثم فایده نداره.بیخودی خودتونو خسته نکنید.

اگه واسه سختی بحث داری یه نگاه به تفاوت های Dragon Age یک و دو بنداز و ببین واسه اینکه بشه رو کنسول به خوبی بازیش کرد چه بلایی سر بازی اوردن و شماره 2 چقدر ضعیف بود
میگید PC فن چشمشو میبنده، شماها که دیگه عقیده دارید کنسول همه چیزش از PC بهتره، گرافیکشونم که مقایسه میکنید با هم!!!!!!!!!!!!!!!
باز هم اگه به سختی عقیده داری بهت پیشنهاد میکنم یه سر به RPG های ده سال پیش که فقط واسه PC انتشار میشدن بزنی تا ببینی چقدر تفاوت دارن با این نسل

اگه واسه سختی بحث داری یه نگاه به تفاوت های Dragon Age یک و دو بنداز و ببین واسه اینکه بشه رو کنسول به خوبی بازیش کرد چه بلایی سر بازی اوردن و شماره 2 چقدر ضعیف بود
میگید PC فن چشمشو میبنده، شماها که دیگه عقیده دارید کنسول همه چیزش از PC بهتره، گرافیکشونم که مقایسه میکنید با هم!!!!!!!!!!!!!!!
باز هم اگه به سختی عقیده داری بهت پیشنهاد میکنم یه سر به RPG های ده سال پیش که فقط واسه PC انتشار میشدن بزنی تا ببینی چقدر تفاوت دارن با این نسل
دیدی گفتم دوست من.اصلا شماها منطق قبول ندارید متاسفانه.

چه بحث الکی اینجا شکل گرفته ها! اولا بزارید در مورد هادکور بودن توضیح بدم.
یه نفر لطف کنه یه بازی کنسولی نام ببره که بیش از 2000-3000 ساعت بشه بازیش کرد و ازش خسته نشد و اگه واقعا کسی اینکارو کرده حتما بیاد اینجا با دلیل و مدرک ثابت کنه، در عوض PC بجای اون همه انحصاری خز و خیل کنسولی یه World of Warcraft داره که خیلی ها هنوز بعد از 3000 ساعت بازی از انجام دوبارش نهایت لذت رو میبرن و روز به روز علاقشون به این بازی زیادتر میشه! همین WoW تا الان به اندازه 40 تا انحصاری کنسولی درآمدش بیشتر بوده و پرمخاطب ترین بازی جهان هست! همین یه بازی برای PC کافیه تا بتونه یه تنه از پس کنسول ها بربیاد! من اصلا منکر بازی های خوب کنسولی نیستم اما فقط با این حرفم این رو میگم که PC اصلا و ابدا در مقابل کنسول ها کم نیورده و نمیاره! هم بازی های PC سخت هستند هم بازی های کنسول اما نهایت انجام دادن یه بازی کنسولی 500 ساعت هست اما روی PC همچین محدودیت هایی وجود نداره و بازیهای خاصی داره که تایم بازی کردنشون Unlimited هست! در ضمن PC سیستم Steam رو داره که هر هفته یه سری بازی رو با تخفیف عرضه میکنه و با قیمت خیلی پایین میتونید بخرید درحالی که روی کنسول ها هرگز همچین چیزی رو نمیبینید! خیلی خیلی دلیل بیشتر وجود داره که الان فرصت توضیح دادنشون رو ندارم و بعدا میام و میگم.

• Like
Reactions: VahiD_ST
دوست من زیاد خودت رو خسته نکن وقتی تعصب جای منطق طرف رو گرفته و به جای بحث ، کل کل میکنه دیگه همه چیز مشخص هست. وقتی برای همه نسخه تجویز میکنه همه چیز مشخص هست . وقتی متوجه نیست گیم یعنی چی همه چیز مشخص هست. وقتی طرف به این افتخار میکنه که pc گیمر شده !! ( انگار چه اتفاق بزرگی افتاده) والا به شخصه خیلی بیشتر از این رقم ها و سن ها گیمر بودم و لی دیگه این حرف ها خیلی مسخره است و این دلیل نمیشه مثلا با شاهکاری مثل انچارتد شده حال نکنم چرا چون مثلا اسکریپت شده هستش!!! ( واقعا پست های اینجا نشاط بخش هستش)
نیما الان قاطی کرد :> ها !
داداش من امارو دارم این نیما ما بد جور ی گیمر هست راست میگه خدای از اتاری تا الان همه را تجربه کرده مثل خودم l-)من شخصا قبولش دارم >:d<
به انچارتد دیگه خدایش توهین نکنید که به شخص خودم خیلی قبولش دارم دوستان pcباز :d
وحید بابا انچارتد یکی از بهترین بازی ها هست جدا من خودم تجربه اش کردم حرف منو که دیگه قول داری من خودی هستم :x

حرفر اخر :
دوستان درست هست اسم تاپیک جنگ بین این تو 2 هت ولی انصافا منطقی فکر کنید چه کنسولی ها چه pcباز ها
ای کاش می تونستید همه را تجربه کنید تا واضح تر نظر بدهید
انصافا خوب نیست ادم از روی تعصب بیجا به یک موضوع پافشاری کنه و هی بگه این خوب هست یا اون بد هست :>

آخرین ویرایش:
من کلا علاقه ای ندارم تو اینجور بحثا شرکت کنم چون به جایی نمیرسه اینم خوبه که بعضی دوستان میان تجربیاتشون را قشنگ بدون دعوا بیان میکنند. فقط یه حرفی میزنم و اونم اینه که:
اگه قرار ه همه ی ادما مثل هم فکر کنند پس نیازی نیست 6 میلیار روی کره ی زمین زندگی کنند همونجور که هر ادمی یه تیمیا.یه رنگی ویه غذایی و.............را دوست داره تو زمینه ی بازی کردن یه حالتی را دوست داره که همه ی اینا بر میگرده به خصوصیات روحی و روانیش(که بهش میگیم سلیقه) پس نباید عقاید و خصوصیاتی را که خودمون دوست داریم به بقیه تحمیل کنیم (قصد توهین به کسی را نداشتم)
و در اخر هم من با کنسول حال میکنم چون بیشتر بهم حال میده .

نمی خواستم توی این بحث وارد بشم چون فکر نمیکنم نتیجه ای داشته باشه ولی دیدم که کنسولیها بدجوری چشمهاشونو بستن. برای همین تعدادی بازی انحصاریه PC که اکثرشون تا پایان 2011 منتشر میشن رو لیستشو اینجا مینویسم تا کمی چشمهاشونو باز کنند:
(تازه سعی کردم تمام بازیهای strategy و puzzle adventure و mmo رو فاکتور بگیرم چون بعضی ها اینها رو بازی حساب نمی کنند)

Hard Reset
rFactor 2
Trackmania 2
The Binding of Isaac
Black Death
Contagion
Torchlight 2
Vessel
Microsoft Flight
The Spire
Jeklynn Heights
GTR (2011)
Grim Dawn
S.T.A.L.K.E.R. 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or