PC Gaming VS Console Gaming

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بیخیال ما شید ! هر وقت میایم با همچین جملات زیبایی مواجه میشیم ! بنده مشخصا بازی هارو از شما بهتر تجربه کردم و نهایت گرافیک هر بازی ای رو میبینم ...
یادمه دایس گفته بود بازیمون(BF : BC2) در حد آنچارتد2 هست ولی ازون بالاتر نیست ! تازه داشت ذوق مرگ میشد وقتی این جمله رو میگفت !

:)):)):))
آقا تو درست میگی. چند تا حرف از ننه عروس. :|
من موندم چرا بازی سنتر این همه کنسول فن نوب داره ولی هیچکی اونها رو نمی بینه، اون وقت فقط می پرین به PC گیمرها؟
این قدر هم Uncharted نکن واسه من، هر کی ندونه فکر می کنه بزرگترین بازی قرن هست:|

• Like
Reactions: LBJ4Ever
یکی از مزیت های کنسول برای من اینه که تجربه مشترکی از یه بازی با همه افراد در دنیا دارم . یعنی اینطوری نیست که چون یکی pc قویتری از من داره بازی رو رون تر اجرا کنه یا با گرافیک بالاتر ...

علاوه بر اون از وقتی که با pc بازی نمیکنم خیلی کارای مفید تری با pc انجام میدم . به نظر من کنسول برای بازیه و کامپیوتر برای کارای جدی .

اشکان اصلا میخونی چی نوشتم یا فقط سریع میزنی تو خط نقل قول ؟ این دوتا جمله رو عمرا ول نمیکنی و یکی در میون بکار میبری. 1) هزینه زیاد باید برای آپ PC بدی 2) انحصاری انحصاری انحصاری . خب الان من چجوری باهات بحث کنم والا موندم چی بگم.تو آخر جواب حرف منو ندادی. چکار داری به اینکه کدوم هزینه بر و بصرفه تره. میگم تو بازیهای مولتی پلتفرم که عرضه میشن کدومشون موفق تر ظاهر میشه ؟ چرا میزنی تو خاکی ببم جان ! الان حرف من سر هزینه و انحصاریه که هی اینارو میندازی وسط؟ کشتم خودمو تا بهت بفهمونم آخرم حرف خودتو میزنی.
دوباره نقل قول کن MGS4 و .... ادامه ماجرا.
اتفاقا حمید جان شما منظور منو متوجه نمیشید.لپ کلام.از نظر هزینه کنسول به صرفه تر هستش.PERFECT
بعضی موقعها فن بودن چشمهای ادم رو میبنده ...من خودم سه تا پلتفرم رو دارم ولی تعدادبازیهایی که با pcرفتم اخرشون 80درصد کل بازیهایی که تا اخرشون رو بازی کردم شامل میشه من فقط با ps3یه gow3روبازی کردم که 5درصد رو شامل میشه باقیه15درصد هم میرسه به 360که بازیهایی مثل geowوهمچنین cod black opsاونم فقط بخاطر اینکه روی کنسول هم 60فریم میداد..
حتی بازی u2وکیلزون3 رو هم من با پلی3نرفتم اخرشون وتا سه چهار مرحله بیشتر نرفتم چون این دو بازی یه طوراحی خسته کننده بودن..
الانم دارم witcher2وکرایسیز2با دایرکس11بازی میکنم چونکه بیشتر از u2وکیلزون 3حال میده .....
نمیدونم چرا پلی3 قدرت دافعه داره تنها چیزی که من رو خیلی شیفته کنسولها کرد بازیهای wweوufcوتیکن وهمینا بودن...که اینا هم اگه برا pcبیان حتی حاضرم به قیمت100هزار تومن هم که شده تهیه شون کنم ...
الان خودت متوجه شدی چی گفتی!!شما از یه بازی خاصی خوشت میاد دلیل بر این نمیشه که کنسول بدرد نمیخوره و PC بهتره.شما بیا 4 تا عنوان شاخ و انحصاری واسه PC نام ببر که قراره تو این مدت عرضه بشه.
آقا تو درست میگی. چند تا حرف از ننه عروس. :|
من موندم چرا بازی سنتر این همه کنسول فن نوب داره ولی هیچکی اونها رو نمی بینه، اون وقت فقط می پرین به PC گیمرها؟
این قدر هم Uncharted نکن واسه من، هر کی ندونه فکر می کنه بزرگترین بازی قرن هست:|
چند کلمه هم از خود عروس!!:dوحید,وحید همین Uncharted کل بازی های انحصاری PC یه جا قورت میده.I'IS DONE
کینکت رو PC تنها استفاده ای که داره جا به جا کردن فولدر ها و کار دسکتاپ هست ! وگرنه هیچ استفاده ی مثبتی نداره برای PC .
این همه اطلاعات ارزشمند از کجا اوردی!!میشه یه منبعی چیزی به ما نشون بدی!!

اتفاقا حمید جان شما منظور منو متوجه نمیشید.لپ کلام.از نظر هزینه کنسول به صرفه تر هستش.PERFECT

الان خودت متوجه شدی چی گفتی!!شما از یه بازی خاصی خوشت میاد دلیل بر این نمیشه که کنسول بدرد نمیخوره و PC بهتره.شما بیا 4 تا عنوان شاخ و انحصاری واسه PC نام ببر که قراره تو این مدت عرضه بشه.

چند کلمه هم از خود عروس!!:dوحید,وحید همین Uncharted کل بازی های انحصاری PC یه جا قورت میده.I'IS DONE

این همه اطلاعات ارزشمند از کجا اوردی!!میشه یه منبعی چیزی به ما نشون بدی!!
بازی های انحصاری PC رو نمیشناسی چرا اینقدر شلوغ میکنی؟؟؟؟
تو همین نسل Starcraft 2 ,world in conflict , shogun 2 , company of heroes , crysis , crysis warhead , Witcher , Witcher 2 , Cilvization 5 , سری stalker
تازه اینها بازی هایی هستن که همشون meta بالایی دارند

تو همین نسل Starcraft 2 ,world in conflict , shogun 2 , company of heroes , crysis , crysis warhead , Witcher , Witcher 2 , Cilvization 5 , سری stalker
اولا من بازی های PC خوب میشناسم.دوما Witcher 2 و crysis , crysis warhead که قراره واسه کنسول بزنن.بقیه بازی ها هم که استراتژیک هستش.و سریStalker هم که قبول ولی بازی قدیمیه.ثانیا پست منو خوب بخون من گفتم شما بیا 4 تا عنوان شاخ و انحصاری واسه PC نام ببر که قراره تو این مدت عرضه بشه.یعنی در حال حاضر نه قدیم.:d

اشکان بحث من سر گرافیک و گیم های مشترک بین PC و کنسول هست . این حرفا چیه که برا من نقل قول میکنی ؟!! هزینه چیه؟ میگم کدومشون تو بازیهای مشترک بهتر و روون تر و با HIGH RESOLUTION میتونه تجربه بهتری رو به ارمغان بیاره؟ ضمن اینکه کنترلر هم تا دلت بخواد برای PC موجوده که بهترینشون که با PC ست هست کنترلر 360 هست. اینو به من جواب بده اینقدم نزن جاده خاکی .تا یه چیزی میشه میگی منظور منو متوجه نمیشی . اتفاقا تویی که متوجه صحبتهای من نیستی.اگه بودی اینقدر انحصاری و هزینه هزینه نمیکردی.

اولا من بازی های PC خوب میشناسم.دوما Witcher 2 و crysis , crysis warhead که قراره واسه کنسول بزنن.بقیه بازی ها هم که استراتژیک هستش.و سریStalker هم که قبول ولی بازی قدیمیه.ثانیا پست منو خوب بخون من گفتم شما بیا 4 تا عنوان شاخ و انحصاری واسه PC نام ببر که قراره تو این مدت عرضه بشه.یعنی در حال حاضر نه قدیم.:d

مساله اینجاست که لذت خیلی از بازیهای مولتی روی PC از انحصاری های کنسول به مراتب بیشتره.بازی ای مثل The Witcher 2 مولتی هست ، واسه PS3 و 360 هم قراره عرضه شه ، ولی لذتی که نسخه ی PC داره هیچ وقت با نسخه ی کنسولی قابل مقایسه نیست و از خیلی از عنواین انحصاری کنسول هم لذت بخش تره.
کلا به تعداد انگشت های دست بازیهای انحصاری کنسول هست که واقعا نمیشه روی PC نمونش رو پیدا کرد (مجموع بازیهای انحصاری PS و 360)
هزینه ی پایین کنسول هم مزیت صرف نیست ، چون در ازای این هزینه ی کم اجرای بازیها با 30 فریم و کیفیت خیلی پایین تر از نسخه ی PC رو به جون میخری.

اشکان بحث من سر گرافیک و گیم های مشترک بین PC و کنسول هست . این حرفا چیه که برا من نقل قول میکنی ؟!! هزینه چیه؟ میگم کدومشون تو بازیهای مشترک بهتر و روون تر و با HIGH RESOLUTION میتونه تجربه بهتری رو به ارمغان بیاره؟ ضمن اینکه کنترلر هم تا دلت بخواد برای PC موجوده که بهترینشون که با PC ست هست کنترلر 360 هست. اینو به من جواب بده اینقدم نزن جاده خاکی .تا یه چیزی میشه میگی منظور منو متوجه نمیشی . اتفاقا تویی که متوجه صحبتهای من نیستی.اگه بودی اینقدر انحصاری و هزینه هزینه نمیکردی.
بحث تاپیک در مورد چیه!!
اگر در مورد بازی بحث نکنیم پس در مورد چی بحث کنیم.حرف بازی میزنم میگی نزن...حرف هرینه میزنم میگی نزن.تو بازیهای مشترک بهتر و روون تر و با HIGH RESOLUTION میتونه تجربه بهتری رو به ارمغان بیاره؟
جوابت بله هستش ولی با هزینه هنگفت که اصلا به صرفه نیستش.کنسول هم داره گرافیک خوبی میده به ما اگه نه نمیده پس اینا چیه!!:dبعدم چرا بحث کنترلر میکنی!!پس دیدی تو میزنی به جاده خاکی نه من!!:d
2006 = Gears of War
2007 = Crysis
2008 = Metal Gear Solid 4
2009 = Uncharted 2
2010 = God of War 3
2011 = احتمال زیاد یکی از بازی های کنسول !

تو این تاپیک همه دارن با تعصب و جانب داری به یکدیگه متلک میپرونن .... این زخم کهنه و همیشگی دعوا بین کنسول ها و کلا پلتفرم های مختلف همیشه بوده و هست .... تنها لطف خوندن پست های کاربران برای من به وجود آمدن یه حس شادی و خوشی هست!..... همچنان ادامه بدین!;)
کسی که ادعای گیمینگش میشه و برای این کار میلیون ها تومن خرج میکنه ،خرید یه کنسول 300-400 تومنی این حرف ها رو نداره!... تازه با این پول ناچیز اینقدر بازی های متنوع و یونیک گیر میاره که مخصوص و منحصر اون پلتفرمه.... پس خواهشا طرفان دو جبهه با واقع گرایی سعی در امتحان پلتفرم های دیگری باشند ولو اینکه آن را آشغال،زباله،قوطی و کلونی آپدیت و هزینه خوار بنامند!....
این سکوها تماما برای سرگرمی ما و امثال من و شماها طراحی شدن و هرکدوم مزیت ها و معایب خودشونو دارن... خواهشا واقع بینانه باشین و اینقدر برتری و ضعف یک پلتفرم رو نکوبونید تو سر و کله هم ....
از هر کدوم که بدتون میاد یک بار بخرید و تستش کنید ،چهار تا بازی رو روش تموم کنید و اگه باز هم راضیتون نکرد بفروشیدش.... والسلام!

آخرین ویرایش:
مساله اینجاست که لذت خیلی از بازیهای مولتی روی PC از انحصاری های کنسول به مراتب بیشتره.بازی ای مثل The Witcher 2 مولتی هست ، واسه PS3 و 360 هم قراره عرضه شه ، ولی لذتی که نسخه ی PC داره هیچ وقت با نسخه ی کنسولی قابل مقایسه نیست و از خیلی از عنواین انحصاری کنسول هم لذت بخش تره.
کلا به تعداد انگشت های دست بازیهای انحصاری کنسول هست که واقعا نمیشه روی PC نمونش رو پیدا کرد (مجموع بازیهای انحصاری PS و 360)
یعنی اینقدر سخته فهمیدن حرف من!!گفتم عنوان انحصاری واسه PC نام ببر که قراره تو این 3-4 ماه عرضه بشه!!
هزینه ی پایین کنسول هم مزیت صرف نیست ، چون در ازای این هزینه ی کم اجرای بازیها با 30 فریم و کیفیت خیلی پایین تر از نسخه ی PC رو به جون میخری.
این حرف دیگه از کجا اوردی!!:-/
تو این تاپیک همه دارن با تعصب و جانب داری به یکدیگه متلک میپرونن .... این زخم کهنه و همیشگی دعوا بین کنسول ها و کلا پلتفرم های مختلف همیشه بوده و هست .... تنها لطف خوندن پست های کاربران برای من به وجود آمدن یه حس شادی و خوشی هست!..... همچنان ادامه بدین!;)
یعنی به نظرم بهترین پست تو این تاپیک همینه.خدایی دمتگر امیر جان.;)

• Like
Reactions: bluestar
بحث تاپیک در مورد چیه!!
اگر در مورد بازی بحث نکنیم پس در مورد چی بحث کنیم.حرف بازی میزنم میگی نزن...حرف هرینه میزنم میگی نزن.تو بازیهای مشترک بهتر و روون تر و با HIGH RESOLUTION میتونه تجربه بهتری رو به ارمغان بیاره؟
جوابت بله هستش ولی با هزینه هنگفت که اصلا به صرفه نیستش.کنسول هم داره گرافیک خوبی میده به ما اگه نه نمیده پس اینا چیه!!:dبعدم چرا بحث کنترلر میکنی!!پس دیدی تو میزنی به جاده خاکی نه من!!:d
2006 = Gears of War
2007 = Crysis
2008 = Metal Gear Solid 4
2009 = Uncharted 2
2010 = God of War 3
2011 = احتمال زیاد یکی از بازی های کنسول !
خب تو که میدونی موضوع تاپیک در مورد چیه چرا بحث هزینه رو میاری وسط که منم مجبور شم جوابتو طور دیگه ای بدم. شاید کسی براش هزینه مهم نباشه .فقط درمورد بازیهای کنسول و PC بحث رو جلو میبردی به هزینه و ارتقا سیستم چکار داری ؟ اسم تاپیک تنها چیزی که درش دیده میشه GAME هست نه چیز دیگه ای. بحث کنترلر رو هم گفتم زودتر بگم که نگی با موس دلچسب نیست و فلان و ... بهر حال جوابی که میخواستم رو گرفتم.

یعنی اینقدر سخته فهمیدن حرف من!!گفتم عنوان انحصاری واسه PC نام ببر که قراره تو این 3-4 ماه عرضه بشه!!

این حرف دیگه از کجا اوردی!!:-/

یعنی به نظرم بهترین پست تو این تاپیک همینه.خدایی دمتگر امیر جان.;)

نخیر پسر گل ، حرف بر سر مقایسه ی PC و کنسول هست ، کی گفته بحث بر سر عنواین انحصاری بود ؟ من دارم میگم خیلی از عنواین مولتی PC از انحصاری های کنسول بهترن ، اینکه یه بازی مولتی باشه به این معنی نیست که توی تمام پلتفرم ها تجربه ی یکسانی بدست میده.
تعداد اون انحصاریهایی که نمونش توی PC پیدا نمیشه خیلی کم هستن.

این حرف رو هم از جایی در نیاوردم ، این مساله اظهر من المشسه که بازیهایی که با رزولوشن Native 1080p و انتی الایز بالا و 60 فریم در ثانیه اجر میشن کیفیت خیلی بهتر از بازیهای کنسول دارن.لابد فکر کردی هر چی بازی داری روی کنسول انجام میدی 60 فریم و 1080p هست ؟

Civ که یک نسخه انحساری واسه کنسول زدن .Wicher 2 هم داره میاد Crysis 2 هم واسه کنسول امده . فقط StarCraft2 یک چیزی
biggrin1.gif
. شما بازی های بالا رو با : God Of War 3 , Uncharded Serie , Killzone 2 &3 , MGS4 , Forza , Gears Of War , Halo , L.A noir , Castlevenia , Bayonetta , Final Fantesy XII , Infamous , Havy Rain , Little Big Planet , Resistance 1 &2 , Ninja Ga*iden ,Red Dead مقایسه کن نتیجه رو بگو
biggrin1.gif
, همون هرفی که اول زدم . PC بهرته ولی 2 بدی داره . 1 . گرونی 2 . بازی انحصاری ها که کسی که هارد کور باشه از اینا نمیگزره . بعد بازی هایی که PC داره انحصاریه استراتژی هست و با سیستم متوسط هم خوب اجرا میکنه .

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

پست من بالا رو بخون

---------- نوشته در 02:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

برایه 60 فریم 1080 باید 2 تومن بدی سیستم ببندی فقط .

ازون بازیهایی که بالا گفتی بعضی هاشون واسه PC هم اومده ها
yahoo_3.gif

درضمن من که شونصد بار گفتم بازیهای های انحصاری کسول بهتر هستن ، باز میای واسه من اسم بازیهای انحصاری کنسول رو ردیف میکنی ؟!
حرف من اینه که اگه بازی ای مثل The Witcher 2 انحصاری نیست به این معنی نیست که تجربه ای که روی کنسول به آدم میده با نسخه ی PC یکی باشه.پس صرف داشتن بازی های انحصاری برتری پلتفرم رو مشخص نمیکنه.
در مورد سیستم هم دو تومن لازم نیست پیاده شی ، با 1-1.5 هم میشه سیستمی گرفت که 99 درصد بازیهای رو فول اچ دی و فول فریم اجرا کنه ، اون 1 درصدم با تنظیمات کمی پایین تر میتونه به خوبی اجرا کنه که بازم هم به مراتب بهتر از کنسول اجرا میشن.درضمن بحث در مورد مقایسه Gaming در پلتفرمهای مختلف هست نه قیمت .پر واضحه که PC پر هزینه تره و در ازای اون با کیفیت تر !
شما اگه یه PC قدرتمند داشته باشی ، از بازی کردن با کنسول بیشتر لذت میبری یا PC ؟

آخرین ویرایش:
Civ که یک نسخه انحساری واسه کنسول زدن .Wicher 2 هم داره میاد Crysis 2 هم واسه کنسول امده . فقط StarCraft2 یک چیزی :دی . شما بازی های بالا رو با : God Of War 3 , Uncharded Serie , Killzone 2 &3 , MGS4 , Forza , Gears Of War , Halo , L.A noir , Castlevenia , Bayonetta , Final Fantesy XII , Infamous , Havy Rain , Little Big Planet , Resistance 1 &2 , Ninja Ga*iden ,Red Dead مقایسه کن نتیجه رو بگو :دی , همون هرفی که اول زدم . PC بهرته ولی 2 بدی داره . 1 . گرونی 2 . بازی انحصاری ها که کسی که هارد کور باشه از اینا نمیگزره . بعد بازی هایی که PC داره انحصاریه استراتژی هست و با سیستم متوسط هم خوب اجرا میکنه .

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

پست من بالا رو بخون

---------- نوشته در 02:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

نخیر پسر گل ، حرف بر سر مقایسه ی PC و کنسول هست ، کی گفته بحث بر سر عنواین انحصاری بود ؟ من دارم میگم خیلی از عنواین مولتی PC از انحصاری های کنسول بهترن ، اینکه یه بازی مولتی باشه به این معنی نیست که توی تمام پلتفرم ها تجربه ی یکسانی بدست میده.
تعداد اون انحصاریهایی که نمونش توی PC پیدا نمیشه خیلی کم هستن.

این حرف رو هم از جایی در نیاوردم ، این مساله اظهر من المشسه که بازیهایی که با رزولوشن Native 1080p و انتی الایز بالا و 60 فریم در ثانیه اجر میشن کیفیت خیلی بهتر از بازیهای کنسول دارن.لابد فکر کردی هر چی بازی داری روی کنسول انجام میدی 60 فریم و 1080p هست ؟
برایه 60 فریم 1080 باید 2 تومن بدی سیستم ببندی فقط .

کسی که ادعای گیمینگش میشه و برای این کار میلیون ها تومن خرج میکنه ،خرید یه کنسول 300-400 تومنی این حرف ها رو نداره!... تازه با این پول ناچیز اینقدر بازی های متنوع و یونیک گیر میاره که مخصوص و منحصر اون پلتفرمه.... پس خواهشا طرفان دو جبهه با واقع گرایی سعی در امتحان پلتفرم های دیگری باشند ولو اینکه آن را آشغال،زباله،قوطی و کلونی آپدیت و هزینه خوار بنامند!....
این سکوها تماما برای سرگرمی ما و امثال من و شماها طراحی شدن و هرکدوم مزیت ها و معایب خودشونو دارن... خواهشا واقع بینانه باشین و اینقدر برتری و ضعف یک پلتفرم رو نکوبونید تو سر و کله هم ....
از هر کدوم که بدتون میاد یک بار بخرید و تستش کنید ،چهار تا بازی رو روش تموم کنید و اگه باز هم راضیتون نکرد بفروشیدش.... والسلام!
منم موافقم
اصلا چرا راجع به چیزایی که خوشتون نمیاد نظر میدید؟
ای کاش یه نظر سنجی اضافه می کردید دیگه این همه در گیری بوجود نمیاد
لطفا یکی رسیدگی کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or