PC Gaming VS Console Gaming

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
pc اصلا احتیاجی به up کردن هر ساله نداره .
من یه کارت 8800gt خریدم و تا همین اواخر هم به راحتی با هاش بازی میکردم . بازی ها رو در بهترین حالت اجرا میکردم با فریم عالی . ( تعویض کارت گرافیکیم هم به علت سوختگی هست)
ولی لذت بازی کردن fps با موس و کیبرد رو کسی اشاره نکرد که واقعا یه گزینه مهم هست .

گیم پد 360 هم که به کامپیوتر وصل میشه و بازی هایی که احتیاج به گیم پد داره رو خیلی خوب بازی میشه کرد .
در کنار اون هم ضعف کنسول ها هست که همیشه بعد از یک سال عرضه خودش رو نشون میده .
هزینه pc یه مراتب از ps3 کمتر هست . در حالی که کیفیت بازی ها ی مشترک خیلی روی pc بهتر هست .
360 هم که دیگه یه زمانی به عنوان راکتور هسته ای کار میکرد . اونم که مشکلات درایو و.....
کلا این وسط بازی هایی که برای ps3 انحصاری اومد خوب بود که اون هم ارزشش در مقابل بازی های مولتی زیاد نیست که آدم حسرت بخوره .
]نه بابا ؟! الآن 6 ساله از عمر PS3 میگذره حدودا ، یه بازی توی PC نشون من بده در مثلا آنچارتد 3 یا گاو 3 گرافیک داشته باشه !
سلام خوبی
منظورت همینایی که رو 30 فریم اجرا میشن و رزولشون هم که مشخصه .
بعد واقعا بازی نداریم به نظرت؟

تمام برتری های کنسول فقط به خاطر سازنده های بازی ها هست.فکر کنید اگه همه عناوین کنسول ها روی pc بود الان کنسول اصلا فروش میکرد.در ضمن کی گفته هر سال باید pc رو عوض کرد.الان من خودم 3 سال که یک سیستم دارم به بهترین نحو داره کار میکنه همه بازی ها هم روی بالاترین تنظیمات هست.تازه اگه میبینید که کنسول ها به صرفه تر هستن چون نیاز به تعویض ندارن اینجا هم سازندگان بازی مقصر هست چون بازی رو برای کنسول تا جایی که ممکنه بهینه و فشرده میکنن ولی برای pc اینطور نیست.تازه دوستانیی که میگن با pc نمیشه بازی های فایتینگ رو اجرا کرد چاره اش یک gamepad.ولی ایا میتونید رو زمین به Xbox 360 موس و کیبورد وصل کنید و باهاش بازی کنید.کلا کنسول فقط به خاطر عناوین انحصاریش برتری داره و دیگر هیچ

حمید جان سن بنده اولا زیر 18 نیستش.:dدوما من خودم یه سال پیش سیستم UP کردم الان زیر بازی ها زاییده.بعدم به نظر من برای گیم کنسول بسیار مناسبتره.خودت میدونی الان نصف بازی هایی که برای کنسول عرضه میشه عمرا برای PC بیادش.والا تا اونجایی که ما خبر داریم اکثر بازی های شاخ PC هم مولتی شد.بعد ما اگه بحث قیمت بازی باشه که اصلا میایم PS3 میزاریم کنار.360 که از نظر قیمت بازی با PC یکی هستش.تازه بازی هم زوتر براش عرضه میشه و نیازی به کرک و این مسخره بازی ها هم نیستش.همونطور هم که میدونی الان تمام بازی های 360 با 1080P عرضه میشن و از نظر فریم ریت هم که مشکلی نیستش.در ضمن اطلاعات بنده هم در مورد سخت افزار PC خوبه.بعدم تو میایی از نظر تنوع عنوان بازی کنسول با PC یکی میکنی.اگه تو تنوع بازی از PC بیشتر نباشه مطمئن باش کمترم نیستش.

امیدوارم از دستم ناراحت نشی اما با این حرفت نشون دادی با PC هیچ گیمی رو تو این چندساله انجام ندادی. کارتت چی بوده که 1سال نشده زیر بازیها زاییده؟ من نمیدونم یعنی اینقد درک صحبتهای من سخته ؟ کی گفت که gow , امثال انحصاریهای کنسول ها بده که اینجوری بر میگردید صحبت میکنید. صحبت از بازیهای مولتی پلتفرم هست که تجربه ش تو PC یه دنیای دیگه ای رو داره. کجا اکثر گیم ها رو PC دیرتر عرضه میشن ؟ شاید از هر 100تا عنوانی که قرار باشه برای کنسول و PC عرضه شه فقط به تعداد انگشتان دست این موضوع وجود داشته باشه. دیگه گل سرسبد بازیها و پرفروشترینشون COD و FIFA هستن که تو یه بازه زمانی عرضه میشن.شاید در طی 1 سال 5یا 6 عنوان باشن که با تاخیر نسخه PC ش عرضه شه.
با تو نمیشه بحث کرد میدونی چرا؟ چون کاملا مشخصه داری طرفداری از یه کنسول خاص میکنی. اینکه mgs4 و Uc و.... فوق العاده هستن چه ربطی به Pc vs console داره؟ باید یه عنوان مشترک رو برای مشخص کردن و مقایسه این دو ملاک قرار داد یا نه؟ اکثر کسانی که میان اینجا موضوع گیری میکنن (منظورم شخص شما نیست) یا ps3 و 360 دارن که میان از کنسول دوست داشتنیشون حمایت و چشمشون رو رو خیلی چیزا میبندن یا PC قدرتمند دارن و mgs gow و... تجربه نکردن و میان اونجور مضخرفات رو در موردش میگن. شاید عده کمی (بخدا هدف فخر فروشی نیس چیزیم نیس که بخوایم بهش بنازیم) باشن که مثل من هر 3 رو تجربه و میان اینجا و در موردش بحث میکنن.
یکی از اون دوستانی که میشناسم و هر 3 پلتفرم رو داره حسین (hosein me) هست . اگه پست من رو خوند ازش میخوام بیاد نظرش رو بگه. اینجوری که نمیشه وقتی هنوز gow و یا عناوین PC رو تجربه نکردین بیاید و بی انصافی کنید و همه چیز رو زیر سوال ببرید.

الان تمام بازی های 360 با 1080P عرضه میشن و از نظر فریم ریت هم که مشکلی نیستش
این رو دیگه از کجا آوردید؟!؟!؟!

فقط یه جواب میدم و بس بیشتر با کدو حال میکنید با pc یا کنسول که اکثرا میگن کنسول

بهترین بازی ها ماله کدومه معلومه کنسول حالا pc بازها برن 4میلیون بدن سیستم بخرن

و در آخر هر چیزی را بهر کاری ساختن

احتمالا مامانتون بچگی گفته کامپیوتر برای بازی نیست شماها هم همین فکر رو می کنید

c برای خیلی از کارهای انسان ها ساخته شده تقریبا نصف چیزهایی که الان داریم توسط همین c ساخته شده با pc هم کارهای خیلی زیادی می شه انجام داد از جمله گیم با بالاترین کیفیت ممکن کسی که 4 ملیون سیستم جمع می کنه از هر بازی به اندازه ی 4 تا بازی انحصاری لذت می بره

فقط یه جواب میدم و بس بیشتر با کدو حال میکنید با pc یا کنسول که اکثرا میگن کنسول

بهترین بازی ها ماله کدومه معلومه کنسول حالا pc بازها برن 4میلیون بدن سیستم بخرن

و در آخر هر چیزی را بهر کاری ساختن

الان این حرفه شما چه ربطی داره به شخصه تمام بازیهایی که میکنم و علاقه دارم بروی PC هست و اصلا در کنسول پیدا نمیشن میشه بگید چی هست که در PC نیست ؟ به جز چند تا شوتر که تا دلت بخواد برای PC هست

خوب اشکال نداره.بعدش مثل همیشه نسل جدید معرفی میشه.:dلااقل تا 3-4 سال جوابتو میده.ولی PC چی!!الان میایی قطعاتو ارتقاع میدی و کلی خرج میکنی ولی سال بعد دوباره همین اش و همین کاسه میشه و باید دوباره کلی پول خرج کنی.:d

اینجوریا هم که شما میگی نیست ، یه PC نسبتا خوب 2 سال رو به راحتی جواب میده . همین الان یه کارت گرافیک خوب نسلای قبل مثل 8800ultra هنوزم که هنوزه بازیا رو بهتر از کنسول اجرا میکنه.
در ضمن کنسول اون 3-4 سال بازیا رو اجرا میکنه اما سال به سال از کیفیت اجرا کاسته میشه به طوری که الان که آخرای نسل هستیم تعداد انگشت شمازی از بازیا هستن که با 60 فریم اجرا میشن (جالبه که اونایی که 30 فریم هم اجرا میشن کیفیت بسیار پایینی نسبت به نسخه ی PC دارن).
چیزی که واضحه اینه که اگه کسی بتونه هم کنسول میخره و هم PC ، کسی هم که تواناییشو نداره و قراره یکیو انتخاب کنه ، در اوایل نسل بهتره که کنسول تهیه کنه و در اواخر نسل PC .

نه بابا ؟! الآن 6 ساله از عمر PS3 میگذره حدودا ، یه بازی توی PC نشون من بده در مثلا آنچارتد 3 یا گاو 3 گرافیک داشته باشه !

شما یقینا روی PC قدرتمند بازی های روز رو تجربه نکردی . من خودم کلی ذوق GOW 3 رو داشتم و یکی دو ماه پیش یدونه PS 3 واسه همین بازی گرفتم ، انتظار داشتم با دیدن گرافیک بازی GOW کف و خون قاطی کنم (نسبت به زمان خودش فوق العاده بود گرافیکش) ، ولی واقعا از نظر گرافیکی در حد عنوانهای معمولی PC هم نیست . لازم هم نیست از BF3 و C2 و The Witcher 2 اسم بیارم ، بازیهای کنسول در بالاترین سطح گرافیکی حتی با Bad Company 2 بروی PC قابل مقایسه نیستن،

آخرین ویرایش:
اعتراف همیشه خوبه ! کنسولی ها اعتراف کنید !:d:d:d
به چی ! به همون چیزی که خودتون میدونید !

نه بابا ؟! الآن 6 ساله از عمر PS3 میگذره حدودا ، یه بازی توی PC نشون من بده در مثلا آنچارتد 3 یا گاو 3 گرافیک داشته باشه !
سلام کیوان کرایسیس :d
امیدوارم از دستم ناراحت نشی اما با این حرفت نشون دادی با PC هیچ گیمی رو تو این چندساله انجام ندادی. کارتت چی بوده که 1سال نشده زیر بازیها زاییده؟ من نمیدونم یعنی اینقد درک صحبتهای من سخته ؟ کی گفت که gow , امثال انحصاریهای کنسول ها بده که اینجوری بر میگردید صحبت میکنید. صحبت از بازیهای مولتی پلتفرم هست که تجربه ش تو PC یه دنیای دیگه ای رو داره. کجا اکثر گیم ها رو PC دیرتر عرضه میشن ؟ شاید از هر 100تا عنوانی که قرار باشه برای کنسول و PC عرضه شه فقط به تعداد انگشتان دست این موضوع وجود داشته باشه. دیگه گل سرسبد بازیها و پرفروشترینشون COD و FIFA هستن که تو یه بازه زمانی عرضه میشن.شاید در طی 1 سال 5یا 6 عنوان باشن که با تاخیر نسخه PC ش عرضه شه.
با تو نمیشه بحث کرد میدونی چرا؟ چون کاملا مشخصه داری طرفداری از یه کنسول خاص میکنی. اینکه mgs4 و Uc و.... فوق العاده هستن چه ربطی به Pc vs console داره؟ باید یه عنوان مشترک رو برای مشخص کردن و مقایسه این دو ملاک قرار داد یا نه؟ اکثر کسانی که میان اینجا موضوع گیری میکنن (منظورم شخص شما نیست) یا ps3 و 360 دارن که میان از کنسول دوست داشتنیشون حمایت و چشمشون رو رو خیلی چیزا میبندن یا PC قدرتمند دارن و mgs gow و... تجربه نکردن و میان اونجور مضخرفات رو در موردش میگن. شاید عده کمی (بخدا هدف فخر فروشی نیس چیزیم نیس که بخوایم بهش بنازیم) باشن که مثل من هر 3 رو تجربه و میان اینجا و در موردش بحث میکنن.
یکی از اون دوستانی که میشناسم و هر 3 پلتفرم رو داره حسین (hosein me) هست . اگه پست من رو خوند ازش میخوام بیاد نظرش رو بگه. اینجوری که نمیشه وقتی هنوز gow و یا عناوین PC رو تجربه نکردین بیاید و بی انصافی کنید و همه چیز رو زیر سوال ببرید.
سلام داش حمید من امدم بالا هم نوشته بودم که من 3 تا را در حال حاضر دارم ولی دیگه همه چیز را خودت خیلی عالی بیان کردی اون دوستمون هم احتمالا سیستم را بهش انداختن وگرنه بعد از 1 سا ل به مشکل بر نمی خوره !!!!
کلا تو بازی های مولتی پلتفرم pc حرف اول و اخر را می زنه شک نکنید
چون کارت 1 سال پیش حداقل باید 460 باشه که همین الان هیچ مشکلی نداره تو بازی ها
الان این حرفه شما چه ربطی داره به شخصه تمام بازیهایی که میکنم و علاقه دارم بروی PC هست و اصلا در کنسول پیدا نمیشن میشه بگید چی هست که در PC نیست ؟ به جز چند تا شوتر که تا دلت بخواد برای PC هست
کامل موافق هستم فرهاد جان :d

نیما تو هم بیا نظر بده b-)

تو باز فن بازیت گل کرد. :|
عزیز من حرف ... نزن:d
همه می دونن PC تو گرافیک از کنسول سرتره. نمونه اش Crysis, Crysis 2 - و الان هم غول بزرگی مثل Battlefield 3
همین سه تا کافیه تا دماغ شما آسفالت بشه رو زمین:d

این که رو pc میتونید عنوان های مشترک رو با کیفیت خیلی خوب و گرافیک بهتر بازی کنید شکی نیست
ولی یه بازی رو PC معرفی کنید که لذت Heavy rain یا god of war یا gears , ... رو بهم بده

ناراحت شدن نداره برادر من.اتفاقا شما حرف های منو درک نمیکنید.من پارسال سیستم جمع کردم نزدیک 900 شدش.هر چی قطعه هم خریدم به خودم ربط داره.شما برو ببین الان همین PC چنتا عنوان انحصاری داره بعد برو انحصاری های کنسول رو هم ببین.خود بنده هم هر 3 پلتفرم دارم.بعدم من طرفداری کنسول نمیکنم.بعدم اقای حمید خان من قبلا طرفدار PC بودم.وقتی اوضاع بازار گیم دیدم مثل اکثریت روی اوردم به کنسول.ادامه بحثم فایده نداره.
این رو دیگه از کجا آوردید؟!؟!؟!
پیاده شو با هم بریم.پس چی!!نکنه فکر کردی با 480P اجرا میشه.بعدم ببین من 4 میلیون پول تلویزیون دادم که از بازی کردن با کنسول لذت ببرم.اگر هم تمامی بازی ها نباشه لااقل اکثرشون هستش.
احتمالا مامانتون بچگی گفته کامپیوتر برای بازی نیست شماها هم همین فکر رو می کنید

c برای خیلی از کارهای انسان ها ساخته شده تقریبا نصف چیزهایی که الان داریم توسط همین c ساخته شده با pc هم کارهای خیلی زیادی می شه انجام داد از جمله گیم با بالاترین کیفیت ممکن کسی که 4 ملیون سیستم جمع می کنه از هر بازی به اندازه ی 4 تا بازی انحصاری لذت می بره
شاید این قضیه برای شما اتفاق افتاده که طرز فکرت اینطوریه.اینکه PC دستگاه مادر هستش شکی نیستش حرف شما خنده داره.بعدم این روزها دیگه کمتر کسی پیدا میشه که بیاد 4 میلیون پول PC بده.طرف بخواد یه سیستم جمع کنه که بخواد حالا حالاها از بابت گیم خیالش راحت باشه باید نزدیک 1.5 پول بده که معلومم نیستش تا کی جوابشو بده.به خاطر همین طرف میره 400 تومن یه کنسول میخره که حالا حالاها خیالش راحت باشه.
همه می دونن PC تو گرافیک از کنسول سرتره. نمونه اش Crysis, Crysis 2 - و الان هم غول بزرگی مثل Battlefield 3
همین سه تا کافیه تا دماغ شما آسفالت بشه رو زمین
yahoo_4.gif
وحید تو بیا 2 تا بازی انحصاری PC برام نام ببر که در حدر اون بازی ها باشه.

آخرین ویرایش:
اشکان جان قطعاتت چی بوده پارسال که خریدی ؟ شفاف سازی کن شاید ماها اشتباه میکنیم. شما باز حرف از انحصاریو میاری چرا وسط؟ خودم که دارم از عناوین انحصاری دفاع میکنم. متاسفانه فقط یه حرف میزنی اونم گفتن عناوین انحصاریه و نظرت رو رو اصل صحبتهای من مبنی بر بازیهای مولتی پلتفرم نگفتی.جالبه بعدش میای میگی حرف منو درک نمیکنی.الان شما منظورت چیه دقیقا؟ عنوان انحصاری کنسول بهتره؟ کی گفت بده که هی اینو ور میداری سپر برای خودت قرار میدی؟ موضوع رو عوض نکن لطفا.اول اینارو شفاف سازی کن تا بقیه ش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or