PC Gaming VS Console Gaming

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

من تا 2 نسل قبل pc گیمر بودم.یعنی همین نسل پیش تمام بازیها رو با pc بازی میکردم.فقط فوتبال و بعضی بازیها بود که اونم با ps2 میزدم.اما این نسل pc کلا به گل نشست.چند وقت پیش هم این 2 تا کاربر hossein me و vahid ba بنده رو اغفال کردن که سیستم جمع کن(چاکر 2تاتون هستم:d)ما هم 1600 موند رو دستمون،اما الان کلا مونده گوشه خونه داره خاک میخوره و فکر میکنم تنها بازی که باهاش بازی کنم bf3-batman باشه.کلا این نسل که پی سی زایید.ببینیم نسل بعد چی میشه.

از شما بعیده این حرف رو بزنی .
چطور اون موقع که کرایسیس 2 بازی میکردی خوشحال بودی ! الان داره خاک میخوره ! فقط توی این 2 ماه بیشتر از 13 تا گیم خوب برای PC میاد .

من تا 2 نسل قبل pc گیمر بودم.یعنی همین نسل پیش تمام بازیها رو با pc بازی میکردم.فقط فوتبال و بعضی بازیها بود که اونم با ps2 میزدم.اما این نسل pc کلا به گل نشست.چند وقت پیش هم این 2 تا کاربر hossein me و vahid ba بنده رو اغفال کردن که سیستم جمع کن(چاکر 2تاتون هستم:d)ما هم 1600 موند رو دستمون،اما الان کلا مونده گوشه خونه داره خاک میخوره و فکر میکنم تنها بازی که باهاش بازی کنم bf3-batman باشه.کلا این نسل که پی سی زایید.ببینیم نسل بعد چی میشه.

داش حسین بابا چی را خاک بخوره !!!!!!!!!!!:d
این همه بازی قرا بیاد رو pcاون هم با کیفیت بالاتر
مثل : --Batman: Arkham City -Driver: San Francisco-Serious Sam 3-Deus Ex: Human و----Rage HOT --Assassin's Creed Revelations -Battlefield 3 -Revolution -ویچر2 -هیتمن -تام رایدر -The Elder Scrolls V: Skyrim

درود بر تو حسین.والا خودتم میدونی که عنوان های کنسولی 2 برابر PC هستش.در کل عنوان های کنسول برای PC نمیزنن یا اگر هم میزنن خیلی دیر بازی عرضه میشه.به عنوان مثال همین L.A Noire یا RDR و خیلی از بازی های دیگه که خودتم میدونی.خوب اگر طرف گیمر باشه نمیتونه از این بازی های بگذره و خود به خود رو میاره به کنسول.تازه جدیدا هم که میان روی بازی های PC هزار جور قفل میذارن که همین امر سبب بشه طرف از PC زده بشه یا اینکه باید صبر کنی تا بازی کرک بشه.:d

ببخشید یه سوال!

شما کنسول می خرید که باهاش چی کار کنید!؟
نمیدونم قصدت از این سوال چیه ولی خوب ملت میرن کنسول میخرن که بتونن یه 3و4 سالی راحت بازی کنن بدون اینکه نیاز به ارتقاع قطعات اون باشه.ولی در کل بخوایی حساب کنیم کنسول مختص بازی هستش و از نظر هزینه هم به صرفتر هستش.یعنی کسی که کنسول میخره حالا حالاها خیالش از بابت بازی راحته.

نمیدونم قصدت از این سوال چیه ولی خوب ملت میرن کنسول میخرن که بتونن یه 3و4 سالی راحت بازی کنن بدون اینکه نیاز به ارتقاع قطعات اون باشه.
این رو هم بگو بعد از 3-4 سال قطعات کنسول پیر و عقب مونده میشن. :d

خوب اشکال نداره.بعدش مثل همیشه نسل جدید معرفی میشه.:dلااقل تا 3-4 سال جوابتو میده.ولی PC چی!!الان میایی قطعاتو ارتقاع میدی و کلی خرج میکنی ولی سال بعد دوباره همین اش و همین کاسه میشه و باید دوباره کلی پول خرج کنی.:d

ایتم بگو سه چراغ شد درایوش ضعیف شد درش باز نمی شد 100 باری هم بردیم اپدیت کوفت براش ریختیم اوایلش دونه ای 15 تومن پول بازی دادیم بد بخت شدیم رفت

خیلی جالبه . یه عده بدون اینکه حتی PC و game هاش رو تجربه کرده باشن (حقم دارن اکثرشون زیر 18 هستن مثل خود من که اون موقع بنا بدلایلی کنسول رو بهتر از PC میدونستم) اظهار نظر های کارشناسانه میکنن و با اصرار میخوان اون رو به همه دیکته کنن. اشکان جان شما مطمئنی سالی یه بار باید سیستم رو UP کرد؟ تجربه این کارو داشتی یا فقط حرفهای دیگرون رو میای نقل میکنی؟ چرا وقتی اطلاع نداری اینقد پا فشاری میکنی ؟ منم مثل خیلیاتون gow Uc gears و.... تجربه کردم. تو اینکه god of war 3 فوق العاده ست هیچ شکی نیس.اما بازیهای مولتی چی ؟ بحث اصلی هم سر این هست. یعنی Ps3 رو میگیریم صرفا برای انجام دادن تعداد انگشت شمار از انحصاریهاش؟ کی گفته ps3 دردسر نداره برای انجام بازیهاش. بخدا این multiman پدرمو درآورده از 5/6 تا بازی که روش نصب میکنی 1/2 تاش black screen میده.مولتی پلیر هم که با ps3 تعطیله وقتی کپی خورش میکنیم. 360 هم که باید اکانت gold براش بپردازیم. خب اگه قرار باشه گیم اورجینالی که برای ps3 میخریم برای pc هم هزینه کنیم دیگه چه قفل و کرک و دردسر و .... در کار هست؟ من با کارتی که از سال 2008 خریدم هنوز دارم 90% بازیها رو بالای 40 فریم میگیرم با res 1080P . یکم اطلاعات سخت افزاری و PC ت رو ببر بالا و باور و عقیده ت رو به عنوان fact به خورد بقیه نده.

خیلی جالبه . یه عده بدون اینکه حتی PC و game هاش رو تجربه کرده باشن (حقم دارن اکثرشون زیر 18 هستن مثل خود من که اون موقع بنا بدلایلی کنسول رو بهتر از PC میدونستم) اظهار نظر های کارشناسانه میکنن و با اصرار میخوان اون رو به همه دیکته کنن. اشکان جان شما مطمئنی سالی یه بار باید سیستم رو UP کرد؟ تجربه این کارو داشتی یا فقط حرفهای دیگرون رو میای نقل میکنی؟ چرا وقتی اطلاع نداری اینقد پا فشاری میکنی ؟ منم مثل خیلیاتون gow Uc gears و.... تجربه کردم. تو اینکه god of war 3 فوق العاده ست هیچ شکی نیس.اما بازیهای مولتی چی ؟ بحث اصلی هم سر این هست. یعنی Ps3 رو میگیریم صرفا برای انجام دادن تعداد انگشت شمار از انحصاریهاش؟ کی گفته ps3 دردسر نداره برای انجام بازیهاش. بخدا این multiman پدرمو درآورده از 5/6 تا بازی که روش نصب میکنی 1/2 تاش black screen میده.مولتی پلیر هم که با ps3 تعطیله وقتی کپی خورش میکنیم. 360 هم که باید اکانت gold براش بپردازیم. خب اگه قرار باشه گیم اورجینالی که برای ps3 میخریم برای pc هم هزینه کنیم دیگه چه قفل و کرک و دردسر و .... در کار هست؟ من با کارتی که از سال 2008 خریدم هنوز دارم 90% بازیها رو بالای 40 فریم میگیرم با res 1080P . یکم اطلاعات سخت افزاری و PC ت رو ببر بالا و باور و عقیده ت رو به عنوان fact به خورد بقیه نده.
حمید جان سن بنده اولا زیر 18 نیستش.:dدوما من خودم یه سال پیش سیستم UP کردم الان زیر بازی ها زاییده.بعدم به نظر من برای گیم کنسول بسیار مناسبتره.خودت میدونی الان نصف بازی هایی که برای کنسول عرضه میشه عمرا برای PC بیادش.والا تا اونجایی که ما خبر داریم اکثر بازی های شاخ PC هم مولتی شد.بعد ما اگه بحث قیمت بازی باشه که اصلا میایم PS3 میزاریم کنار.360 که از نظر قیمت بازی با PC یکی هستش.تازه بازی هم زوتر براش عرضه میشه و نیازی به کرک و این مسخره بازی ها هم نیستش.همونطور هم که میدونی الان تمام بازی های 360 با 1080P عرضه میشن و از نظر فریم ریت هم که مشکلی نیستش.در ضمن اطلاعات بنده هم در مورد سخت افزار PC خوبه.بعدم تو میایی از نظر تنوع عنوان بازی کنسول با PC یکی میکنی.اگه تو تنوع بازی از PC بیشتر نباشه مطمئن باش کمترم نیستش.

THIS IS THE END

Last edited by a moderator:
حمید جان سن بنده اولا زیر 18 نیستش.:dدوما من خودم یه سال پیش سیستم UP کردم الان زیر بازی ها زاییده.بعدم به نظر من برای گیم کنسول بسیار مناسبتره.خودت میدونی الان نصف بازی هایی که برای کنسول عرضه میشه عمرا برای PC بیادش.والا تا اونجایی که ما خبر داریم اکثر بازی های شاخ PC هم مولتی شد.بعد ما اگه بحث قیمت بازی باشه که اصلا میایم PS3 میزاریم کنار.360 که از نظر قیمت بازی با PC یکی هستش.تازه بازی هم زوتر براش عرضه میشه و نیازی به کرک و این مسخره بازی ها هم نیستش.همونطور هم که میدونی الان تمام بازی های 360 با 1080P عرضه میشن و از نظر فریم ریت هم که مشکلی نیستش.در ضمن اطلاعات بنده هم در مورد سخت افزار PC خوبه.بعدم تو میایی از نظر تنوع عنوان بازی کنسول با PC یکی میکنی.اگه تو تنوع بازی از PC بیشتر نباشه مطمئن باش کمترم نیستش.

THIS IS THE END

نمیتونی بحث کنی خوب نکن.کسی مجبورت نکرده که پست های خنده دار بدی.
این بازی هایی که میگی برای PC نمیان واسه اکثر افراد RDR و mgs4 جذابه، وگرنه سایر بازی ها اونقدر هم جذاب نیستن که بگی یه PC gamer داره حسرت میخوره، بعدشم یه نکته ای که بچه ها نگفین اینه که وقتی PC داری نگران داغ شدن نیستی، میشینی هر چند ساعت که بخوای پشت سر هم بازی میکنی، خود من سر هر کدوم از شماره های Total war فقط واسه خوابیدن از پشت PC بلند میشم، تازه اون زمان هم داره dl میکنه
سالی یه بار upgrade کردن هم نمیدونم رو چه مبنایی میگی!!!!!!

نه بابا ؟! الآن 6 ساله از عمر PS3 میگذره حدودا ، یه بازی توی PC نشون من بده در مثلا آنچارتد 3 یا گاو 3 گرافیک داشته باشه !

• Like
Reactions: bluestar
این بازی هایی که میگی برای PC نمیان واسه اکثر افراد RDR و mgs4 جذابه، وگرنه سایر بازی ها اونقدر هم جذاب نیستن که بگی یه PC gamer داره حسرت میخوره، بعدشم یه نکته ای که بچه ها نگفین اینه که وقتی PC داری نگران داغ شدن نیستی، میشینی هر چند ساعت که بخوای پشت سر هم بازی میکنی، خود من سر هر کدوم از شماره های Total war فقط واسه خوابیدن از پشت PC بلند میشم، تازه اون زمان هم داره dl میکنه
سالی یه بار upgrade کردن هم نمیدونم رو چه مبنایی میگی!!!!!!
ببین اولا مگه فقط بازی های RDR و mgs4 جذابه.یعنی بازی هایی مثل GEOW و U3 و KILLZONE3 و GOWIII و... جذاب نیستن.بعدم شما بشین با PS3 یه کله بازی کن اگه دستگاه چیزیش شد.من خودم بارها این کارو کردم.بعد بحث UP کردن قطعات هم کاملا درست هستش.

فقط توی این 2 ماه بیشتر از 13 تا گیم خوب برای PC میاد .

این 13 تا احتمالا روی کنسول ها هم میان و به جز bf3 بقیه که اصولا با نسخه کنسولی فرقی ندارن !

Last edited by a moderator:
بازی های کنسولی هنوز از رقابت نیوفتادن و به نظرم تا نسل بعدی میشه روشون حساب کرد ، اون قدرا هم داغون نیستن :دی
درباره ی اون سالی 1 بار آپ کردن باید بگم که خودم قبلا PC گیمر بودم و کل سیستمم رو تا آخر آپگرید کردم سال بعدش بازی اومد به زور سیستم میتونست اجرا کنه ! :| یعنی هر سال این بند و بساط رو داشتم دیگه شاکی شدم زدم تو کار کنسول... :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or