PC Gaming VS Console Gaming

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
لطفا حرف من رو تحریف نکن. جمله رو کامل نقل قول کن. بنظرت آپشن های زیادی که PC در اختیار گیمر میذاره ارزش هزینه اضافی نسبت به کنسول رو داره یا نداره؟ معلومه که بصرفه ست. منتها باید ببینی توقع ت از گیم و سرگرمی چیه.بعضی ها بیشتر به جنبه فانش توجه میکنن و اوقات فراغتشون رو باهاش سپری کنن. کینکت میتونه مثال خوبی باشه برای اینجور افراد.اما بعضی ها هم اولین آیتمی که براشون اهمیت داره از یه عنوان گرافیکش هست (که تعدادشون هم کم نیست). خب معلومه برای اینکه بخوای همه عناوین رو با حداکثر جزئیات تجربه کنی باید هزینه بیشتری رو پرداخت کنی. حالا بنظرت ارزششو داره یا نه که این بر میگرده به خود شخص و توقع ش و تنها جایی هم که میتونه اون آیتم ها رو یه جا باهم تجربه کنه جایی نیست جز PC .
درضمن من هیچ افت فریمی تو witcher 2 ندارم. نمیدونم چجوری با اطمینان میگی 100% افت فریم داری.

حالا من اینجا از همه یه سوالی دلرم؟
اگه فرض بگیریم که کنسولها کپی خور نشن وهمچنین کامپیوتر هم باید بازی ارجینال تهیه میکردین میدونید که قیمت اریجینال هم برای دو تا شون 59.99دلار هست خداییش کدومش بیشتر ارزش داشت بازی ارجینال براش بخری؟
مثلا یه بازی مثل بتلفیلد3...

لطفا حرف من رو تحریف نکن. جمله رو کامل نقل قول کن. بنظرت آپشن های زیادی که PC در اختیار گیمر میذاره ارزش هزینه اضافی نسبت به کنسول رو داره یا نداره؟ معلومه که بصرفه ست. منتها باید ببینی توقع ت از گیم و سرگرمی چیه.بعضی ها بیشتر به جنبه فانش توجه میکنن و اوقات فراغتشون رو باهاش سپری کنن. کینکت میتونه مثال خوبی باشه برای اینجور افراد.اما بعضی ها هم اولین آیتمی که براشون اهمیت داره از یه عنوان گرافیکش هست (که تعدادشون هم کم نیست). خب معلومه برای اینکه بخوای همه عناوین رو با حداکثر جزئیات تجربه کنی باید هزینه بیشتری رو پرداخت کنی. حالا بنظرت ارزششو داره یا نه که این بر میگرده به خود شخص و توقع ش و تنها جایی هم که میتونه اون آیتم ها رو یه جا باهم تجربه کنه جایی نیست جز PC .
درضمن من هیچ افت فریمی تو witcher 2 ندارم. نمیدونم چجوری با اطمینان میگی 100% افت فریم داری.
من کجا تحریف کردم
وقتی قسمتی رو نقل قول نکردم ینی موافقم..
شما بازم حرف خودت رو میزنی که منم با 90%ش موافتم.. pc کیفیت و گرافیک بهتری ارائه میده که خیلی هم لذت بخش تره!
خودمم همش دارم با pc بازی میکنم فعلا و دارم با گرافیک عناوینش حال میکنم! همین MOH رو که اخیرا تموم کردم از کل بازی های
کنسولی گرافیک بالاتری داشت! (به دلیل رزولیشن و AA و فریم بالاتر)
اما اگه حرف شما اینه یه سیستم 1.500 تومنی با این آپشن ها و مزایا اقتصادی تر از یه کنسول 220 تومنیه من کاملا مخالفم و فک میکنم
اکثر اساتید هم همین نظر رو دارن.. و بازم میگم pc خرجش بالاست و از کنسول خیلی بهتره (بجز بازی های انحصاری و آنلاین) اما کنسول اقتصادی تره..
حرف آخرم هم اینه..بهترین کار اینه که هم یه pc قوی داشته باشیم هم یه کنسول! همون کاری که شما کردی.. نمیدونم چرا شما فک میکنی من با حرفات مخالفم :دی
درمورد ویچر هم اون حرفو با اطمینان زدم چون خودم تجربه کردم.. مینیمم فریم تا 33 هم اومده برام (هرچند واسه یه لحظه ی کوتاه)
شما هم نمیگم خدایی نکرده دروغ میگی.. حتما اون لحظه fraps اجرا نبوده یا حواست نبوده.. ولی کلا ویچر اپتیمایز نیست و سیستم های
به روز هم بعضی جاها بازدهی مناسبی نمیدن تو این بازی.. موید حرف من هم بنچمارک هاییه که از بازی منتشر شده..

حالا من اینجا از همه یه سوالی دلرم؟
اگه فرض بگیریم که کنسولها کپی خور نشن وهمچنین کامپیوتر هم باید بازی ارجینال تهیه میکردین میدونید که قیمت اریجینال هم برای دو تا شون 59.99دلار هست خداییش کدومش بیشتر ارزش داشت بازی ارجینال براش بخری؟
مثلا یه بازی مثل بتلفیلد3...
بدون شک pc .. این که اصلا سوال کردن نداره..
اصلا مهم ترین مزیت کنسول اینه که اقتصادی تره!

آخرین ویرایش:
به شخصه هردو رو ترجیح میدم
اون PC Gamer هایی هم که میگن توی عمشون دستشون به کنسول نخورده و اصلا فکر دسته و... نمیکنن یا دروغ میگن یا دچار تعصب بیش از حد هستن(دور بر ندارین،کسی خاصی مورد خطاب نیست!:|:d)
جدی میگم،بعضی وقت ها PC Gamer ها میان و MGS رو میکوبن،خب معلوم اون تعصب بیش از حد کورشون کرده و اصلا حاظر نیستن حقایق رو ببینن
کنسول بازها کمی آروم تر برخورد میکنن(اکثرا)
ولی خب کسی که Assassin's Creed رو هم روی PC و هم روی کنسول بازی کرده،کاملا به این پی برده که کنترل این بازی توی کنسول یه چیز دیگس(میدونم بازهم یک سری از افرادی که تعصب بیش از حد دارن میان میگن نه و ...)
و همینطور هر کس بازی FPS و یا استراتژیک رو هم روی PC و هم روی کنسول بازی کرده،میدونه کنترل PC یه چیز دیگس
پس این مسئله که گرافیک PC فلان و ...فقط برای کسایی صدق میکنه که گرافیک در درجه ی اول قرار داره براشون
ولی درکل یک سری از سبک(Hack & Slash,Third-Person Shooter و ...) روی کنسول و یه سری سبک ها(FPS,ستراتژیک و ...) روی PC بهتره
نتیجه:
به نظر من PC با کنسول فرقی نداره(گرافیک رو فاکتور بگیرین:دی)

دباره بازیای سوم شخص اگه یه موس حرفه ای با 5 دکمه یا بیش تر داشته باشی از پراکندگیم رها میشی من تمام پرنس ها رو و هم چنین assassin رو و mass و witcher , dragon age ومکس پین و gew 1 و پورت شده gow رو با همین روش بازی کردم
اگه عادت کنی خیلی راحته این همه logitech موس سری g برا باباش که نمیزنه . ودر ثانی همین اساسین که میگی خودش برای موس حرفه ای در قسمت کنترل گزینه داره
البته ای ها رو خارج از تعصب گفتم منظورم عادت و سلیقه شخصیه
به شخصه درباره بازیای اختصاصی فقط ناراحته اینم که mgs رو بازی نکردم وگرنه شبیه باقی شون بازی اومده

خب واضحه که PC واسه گیم بهتره ، در مقابل پول بیشتری هم احتیاج داره.
گرافیک بازیها روی PC بمراتب بهتره و مساله فریم هم بشدت توی لذت بازی تاثیر داره ، خود من قبل از اینکه سیستم رو ارتقا بدم کلی با بازی Dirt 3 روی 360 حال کردم ، چند روز پیش DVD رو گذاشتم توی 360 و وقتی وضعیت فریم ریت بازی و گرافیک رو دیدم 1 دقیقه نگذشت که از بازی خارج شدم و DVD بازی رو هم بخشیدم به برادرزادم ! به نظر من فریم ریت مناسب داشتن در بسیاری از مواقع بیشتر از گرافیک توی لذت بردن از بازی تاثیر داره .
به نظر من اوایل هر نسل باید کنسول تهیه کرد و اواخر نسل که تازه بازیسازا یادشون میفته PC Gamerی هم وجود داره ، باید یه PC خوب (نه الزاما Hingh End) تهیه کرد .
مسائلی مثل گیم پد و کیبورد و ... هم سلیقه ای هست ، ولی چیزی که مشخصه اینه که از این نظر PC گیمر انتخاب های بسیار گسترده تری داره ، چون هم میتونه از ماوس و کیبورد استفاده کنه ، هم میتونه از کنترلر های کنسول ها و یا حتی کنترلر های متفرقه استفاده کنه.در حالی که روی کنسول مجبورید که از کنترلرهای ثابتی استفاده کنید و FPS ها رو هم با گیم پد بازی کنید که چیزی شبیه به عذاب روحی هست (حتی قبل از ارتقاع PC نمیتونستم بازیهای FPS رو روی کنسول بازی کنم و فقط تا حدودی بازی Halo برام قابل تحمل بود).
این که با TVی خدا اینچی میشه بازی کرد و روی کاناپه لم داد و ... همگی با PC هم تحقق پذیره .
تنها نکته ی برتری کنسول ها نسبت به PC عنوانین انحصاری هست .

دباره بازیای سوم شخص اگه یه موس حرفه ای با 5 دکمه یا بیش تر داشته باشی از پراکندگیم رها میشی من تمام پرنس ها رو و هم چنین assassin رو و mass و witcher , dragon age ومکس پین و gew 1 و پورت شده gow رو با همین روش بازی کردم
اگه عادت کنی خیلی راحته این همه logitech موس سری g برا باباش که نمیزنه . ودر ثانی همین اساسین که میگی خودش برای موس حرفه ای در قسمت کنترل گزینه داره
البته ای ها رو خارج از تعصب گفتم منظورم عادت و سلیقه شخصیه
به شخصه درباره بازیای اختصاصی فقط ناراحته اینم که mgs رو بازی نکردم وگرنه شبیه باقی شون بازی اومده

جدای از این حرفا ، مگه نمیشه همون بازی های TPS رو با کنترلر 360 روی PC تجربه کرد ؟ خب کسی که با M&K راحت نیست میتونه با گیم پد این بازی ها رو تجربه کنه.درحالی که یه کنسول باز باید FPS رو هم با گیم پد بازی کنه . این که حالت Auto Aim و ... رو توی کنسول ها قرار میدن دقیقا نشون دهنده سخت تر بودن کنترل بازی ها با گیم پد هست.نمیگم نمیشه با گیم پد از بازیهای FPS لذت برد ، ولی مطمئنا تجربه ی این بازیهای با ماوس و کیبورد لذت بخش تره.

آخرین ویرایش:
خوب بزار ما هم نظر بدیم من خودم متاسفانه یا خوشبختانه همXBOX360 و هم SONY و هم یک PCخوب برا بازی دارم و سعی می کنم تجربه خودم براتون بگم
در کل بیشتر بازی ها روی 3 پلتفرم می ایندچون PCاز لحاظ سخت افزاری قوی تر از کنسول هست پس می تونید این سری بازی ها را با گزافیک بالاتر روی کامپیوتر تجربه کنید ................
برای مثال همین امسال باالای 10 تا از بهترین عناوین گیم منتشر شده یا می شوند که مثلا تجربه روی PC می تونه براتون خیلی شیرین تر باشه
مثل : --Batman: Arkham City -Driver: San Francisco-Serious Sam 3-Deus Ex: Human و----Rage HOT --Assassin's Creed Revelations -Battlefield 3 -Revolution -ویچر2 -هیتمن -تام رایدر -The Elder Scrolls V: Skyrim

ولی
نکته که در مورد کنسول ها هست جود بازی های انحصاریروی کنسول ها هست که از یک سری از اون ها هم نمیشه به راحتی گذشت مثل انچارتد وGOW و .
در کل هر کسی می تونه با توجه انتظارش از بازی ها هر کدوم را یا نه هر 3 را تهیه کنه .

آخرین ویرایش:
سلام مشخصات سیستم من اینه:
GEFORCE 9800GT
2GB RAM
INTEL core2 Due CPU
دی ماه سال 88 حدود 900 تومن خرج کیسم کردم. ایا الان هنوز سرتر از کنسولا هسته؟بنظر شما کی دوباره ارتقاش بدم؟

سلام مشخصات سیستم من اینه:
GEFORCE 9800GT
2GB RAM
INTEL core2 Due CPU
دی ماه سال 88 حدود 900 تومن خرج کیسم کردم. ایا الان هنوز سرتر از کنسولا هسته؟بنظر شما کی دوباره ارتقاش بدم؟

وجدانی ربطی به این تاپیک داشت ؟ یذره بیشتر تو فروم بچرخ حتما تاپیکی که باید سوالاتتو مطرح کنی گیر میاری. اگه بازیهای روز رو با حداکثر تنظیمات بخوای اجرا کنی چاره ای جز ارتقا نداری دوست عزیز. ;)

برای بازی همیشه PC رو ترجیح دادم و می‌دم. خیلی سعی کردم با کنسول‌ها رابطه برقرار کنم :دی ولی آخرش وقتی با PC مقایسه می‌کنم می‌بینم لذتی که بازی با PC برام داره رو هیچ کنسولی نیست (با وجود مشکلاتی که نسبت به کنسول داره و قیمت بالاترش...).

البته واسه بازی‌های دم دستی هم یه کنسول دستی می‌خوام که همین iOS کارمونو راه می‌اندازه بازی‌های باحالش انصافا کلی از وقت آدم رو پر می‌کنه (تلف می‌کنه :دی). حوصله گجت اضافه ندارم!

بدون شک pc .. این که اصلا سوال کردن نداره..
اصلا مهم ترین مزیت کنسول اینه که اقتصادی تره!
اقتصادی تره چون دارید بازی کپی میخرید با این روندی که الان داره پیش میره دیگه احتمال اینکه کنسولای نسل بعد هک بشن بسیار کمه یا غیر ممکنه همین الان پلی3یه دفعه هک شد ودیگه خبری از هک واجرای بازیهای جدید نیست فقط میشه کنسول رو دانگرید کرد ...دانگرید وقتی نشه بازی جدید روش بازی کرد به چه دردی میخوره؟
360هم مدل اسلیمش در حالت نا امیدی کامل یه دفعه معجزه شد که حتی قیمت یه جاسپر معمولی شده بود 800هزار تومن...
در حال حاضر هم که 3dsکه سخت افزار پچیده ایی نداره هم هک نشده ونمیشه بازیهای 3ds خودشو اجرا کرد ...
با این وضعیت فکر میکنید چه اتفاقی میافته...

من تا 2 نسل قبل pc گیمر بودم.یعنی همین نسل پیش تمام بازیها رو با pc بازی میکردم.فقط فوتبال و بعضی بازیها بود که اونم با ps2 میزدم.اما این نسل pc کلا به گل نشست.چند وقت پیش هم این 2 تا کاربر hossein me و vahid ba بنده رو اغفال کردن که سیستم جمع کن(چاکر 2تاتون هستم:d)ما هم 1600 موند رو دستمون،اما الان کلا مونده گوشه خونه داره خاک میخوره و فکر میکنم تنها بازی که باهاش بازی کنم bf3-batman باشه.کلا این نسل که پی سی زایید.ببینیم نسل بعد چی میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or