من یه سوالی دارم چرا تیر میخوره به enemy اوج میگیره؟
بعد چرا enemy روی هوا معلق میمونه منتظر
View attachment 424090
واقعا دردناکه از god of war 3 رسیدیم به این
انیمیشن Stun ـه دیگه

تو GoW های قبلی هم بود، از بازی های Fighting ـم امده. انمی یه لحظه رو Mid Air میمونه، فرصت میده کامبو بزنی و Chain درست کنی، با تیر زدنم تمدید میشه فرصتش در راستای همون Combo Chain. مثلا تو گاو 2018 و رگنوراک با تبر که میزدی یا یه سری از اتک های BoC انمی هارو Mid Air استان میکرد.
کلا Laufey کامبتش خوبه. اکشن درجه یکی میشه. کلا نفر اولی که اینجا از Laufey ایراد گرفت من بودم، دلایلم رو قبلا گفتم و مجدد تکرار نمیکنم، اما بدیهیات رو زیر سوال بردن خیلی اشتباهه. دیدم صفحات قبل دارن خانوم Ariel Lawrence رو هم ترول میکنن دوستان! بیخیال دیگه!

ایشون N ساله تو SM ست. و جزو معدود افرادیه که انقدر تسلط و شناخت از فرنچایز داره. اینکه قبلا بازی رو کارگردانی نکرده ام دلیل بر عدم توانایی ایشون نیست، چون کلا این تو SM بابه و نکته عجیبی نیست!
مثلا خود کوری بارلاگ، همونطور که میدونید یا شایدم نمیدونید انیماتور چندتا پروژه بوده، مثل X-Men و بعد میشه Lead Animator ـه GoW ولی کارگردانی شماره دوم رو بعد اون همه موفقیت میدن بهش! بدون اینکه قبلش هیچ تجربه ای داشته باشه...
نفر بعدی استیگ اسمیوسنه، کارگردان GoW3 و ایضا ایشونم کانسپت آرتیست بوده، ولی کارگردانی GoWIII رو میدن بهش.
اونطور که تو مصاحبه ها و پشت صحنه ها خوندم، کلا تو SM اینکه قبلا کارگردان بوده باشی براشون مهم نیست، مهم ترین نکته طبق صحبت خودشون اینه که یک، توانایی رهبری داشته باشی و دو، ویژن درستی از بازی. چون مثلا سر GoWIII آقای Ken Feldman، آرت دیرکتور بازی میگفت همه کاره بازی استیگه، حتا ویژوال بازی هم دقیقا اونی هست که ایشون میخواد و من همونو درست میکنم... این مولف بودن یه کارگردان رو نشون میده، و SM کسایی رو انتخاب میکنه که بتونن انقدر دقیق ویژن داشته باشن.
در نتیجه اینکه Ariel Lawrence برای کارگردانی یه عنوان فرعی کوچک تر انتخاب شده، که شخصیتش اتفاقا خانومه، اصلا چیز عجیبی نیست. اینکه چرا انتخاب کردن رو ما نمیدونیم، ولی یحتمل با مولفه های مورد نظر SM میخونده، هم توانایی رهبری، چون قطعا داره و کلا لیدهای SM همیشه خانوم بودن و بخش مهمی از کردیت گاوها برای اون هاست، به شکل انکار ناپذیری، و دوم اینکه ویژن خوبی از GoW داره...
اینکه Laufey چیه، از ماهیت اکشن تا رنگ بندی، همه چی کار این خانومه و خوب و بدش رو باید به پای خودش نوشت. بعد عرضه مشخص میشه چقدر آدم کاردرستی هست. که به نظر من هست. Laufey بازی خوبیه. من با خیلی از بخش هاش مشکل دارم، ولی بازی خوبیه.