PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
من یه سوالی دارم چرا تیر میخوره به enemy اوج میگیره؟ :-? :D

بعد چرا enemy روی هوا معلق میمونه منتظر[-(

View attachment 424090

واقعا دردناکه از god of war 3 رسیدیم به این:-w

انیمیشن Stun ـه دیگه:دی تو GoW های قبلی هم بود، از بازی های Fighting ـم امده. انمی یه لحظه رو Mid Air میمونه، فرصت میده کامبو بزنی و Chain درست کنی، با تیر زدنم تمدید میشه فرصتش در راستای همون Combo Chain. مثلا تو گاو 2018 و رگنوراک با تبر که میزدی یا یه سری از اتک های BoC انمی هارو Mid Air استان میکرد.

کلا Laufey کامبتش خوبه. اکشن درجه یکی میشه. کلا نفر اولی که اینجا از Laufey ایراد گرفت من بودم، دلایلم رو قبلا گفتم و مجدد تکرار نمیکنم، اما بدیهیات رو زیر سوال بردن خیلی اشتباهه. دیدم صفحات قبل دارن خانوم Ariel Lawrence رو هم ترول میکنن دوستان! بیخیال دیگه!:دی ایشون N ساله تو SM ست. و جزو معدود افرادیه که انقدر تسلط و شناخت از فرنچایز داره. اینکه قبلا بازی رو کارگردانی نکرده ام دلیل بر عدم توانایی ایشون نیست، چون کلا این تو SM بابه و نکته عجیبی نیست!

مثلا خود کوری بارلاگ، همونطور که میدونید یا شایدم نمیدونید انیماتور چندتا پروژه بوده، مثل X-Men و بعد میشه Lead Animator ـه GoW ولی کارگردانی شماره دوم رو بعد اون همه موفقیت میدن بهش! بدون اینکه قبلش هیچ تجربه ای داشته باشه...
نفر بعدی استیگ اسمیوسنه، کارگردان GoW3 و ایضا ایشونم کانسپت آرتیست بوده، ولی کارگردانی GoWIII رو میدن بهش.

اونطور که تو مصاحبه ها و پشت صحنه ها خوندم، کلا تو SM اینکه قبلا کارگردان بوده باشی براشون مهم نیست، مهم ترین نکته طبق صحبت خودشون اینه که یک، توانایی رهبری داشته باشی و دو، ویژن درستی از بازی. چون مثلا سر GoWIII آقای Ken Feldman، آرت دیرکتور بازی میگفت همه کاره بازی استیگه، حتا ویژوال بازی هم دقیقا اونی هست که ایشون میخواد و من همونو درست میکنم... این مولف بودن یه کارگردان رو نشون میده، و SM کسایی رو انتخاب میکنه که بتونن انقدر دقیق ویژن داشته باشن.

در نتیجه اینکه Ariel Lawrence برای کارگردانی یه عنوان فرعی کوچک تر انتخاب شده، که شخصیتش اتفاقا خانومه، اصلا چیز عجیبی نیست. اینکه چرا انتخاب کردن رو ما نمیدونیم، ولی یحتمل با مولفه های مورد نظر SM میخونده، هم توانایی رهبری، چون قطعا داره و کلا لیدهای SM همیشه خانوم بودن و بخش مهمی از کردیت گاوها برای اون هاست، به شکل انکار ناپذیری، و دوم اینکه ویژن خوبی از GoW داره...

اینکه Laufey چیه، از ماهیت اکشن تا رنگ بندی، همه چی کار این خانومه و خوب و بدش رو باید به پای خودش نوشت. بعد عرضه مشخص میشه چقدر آدم کاردرستی هست. که به نظر من هست. Laufey بازی خوبیه. من با خیلی از بخش هاش مشکل دارم، ولی بازی خوبیه.

روی هوا معلق نیست باز اول با لگد میره هوا و بار دوم مکعبه میفرستش هوا
اصطلاحش Juggle هست، واسه ادامه دادن Combo ها مخصوصا بازی هایی که سیستم Aerial Combo دارن استفاده میشه.
تو انواع و اقسام بازی های فایتینگ و هک اند اسلش ازش استفاده میکنن.

ezgif-30149b745c71ac61.gif

آخرین ویرایش:
اصطلاحش Juggle هست، واسه ادامه دادن Combo ها مخصوصا بازی هایی که سیستم Aerial Combo دارن استفاده میشه.
تو انواع و اقسام بازی های فایتینگ و هک اند اسلش ازش استفاده میکنن.

View attachment 424108
اره تو دویل ها همین بود
تو نیر هم فک کنم داشت
نینجا گایدن هم همین طور
این کنترل رزونانت هم داره 😁

اینش که عیبش نیست منتهی مکعبه انگار یه چیز جور نشوعه مثلا فک کن به کمد یا صندلی همرات باشه ادم فک میکنه بازی باک خورده 🫤

خارج از شوخی ولی من خیلی ناراحتم از این وضعیتیه که سونی و PS5 داره. به خاطر شرایطی که داشتم کنسول های PS3 و PS4 رو نتونستم تهیه کنم و مستقیم اومدم رو PS5 . از همون اول انحصاری های دونسل قبل رو رفتم و به شدت لذت بردم و پیش خودم مدام تصور میکردم چقدر میتونه بازی های خفنتری بشن رو PS5. من حسی که از GOW 2018 و Uncharted 4 و Last of us 2 گرفتم رو به هیچ‌وجه نتونستم از هیچکدوم از انحصاری های PS5 بگیرم. با اینکه چند سال دیرتر رفتم سراغشون.
این Laufey چیزی نیست که من سال ها تصور میکردم پیش خودم و براش لحظه شماری میکردم. موقعی که GOW 2 رو من تمام کردم و اون کاتسین نهایی بالا رفتن از کوه المپ پخش شد پیش خوذم مدام مرور میکردم که چه اتفاقاتی قراره بیفتع. چندین سال بعد که رفتم سراغش دیدم حتی از تصوراتم هم بهتر بود. سونی هرچیزی ک من گیمر منتظرش بودم رو بهترش رو داد. اما الان اصلا براش مهم نیست ما چی میخوایم.
من نمیدونم واقعا سرنوشت این بازی چه خواهد بود ولی می‌دونم اکه حتی تغییر مسیری رخ بده و سونی برگرده به گوش دادن به حرف منی که مشتریش هستم هفت یا هشت سال گذشته و من در اون سن واقعا نمیدونم از نظر روحی و سلامتی چطور هستم. فقط میدونم حتی الان که ٢٨ سالمه غصه میخورم از اینکه ایکاش دوران مدرسه میتونستم این چیزا رو تجربه کنم.

من خودم بشخصه مثلا لاست لگسی رو از انچارتد ۴ بیشتر دوست داشتم
چون نیتن انقدر مهم نبود واسم
این لافی هم قطعا کنسول داشته باشم تجربه میکنم
منتهی میدونم واسه فنای کریتوس حس خوبی نداره
برای من هیلو بدون مستر چیف همین حالتو داره .

من هرچی نمایشها رو میبینم و کامنتهای ملت تو جاهای مختلف و بچه های اینجا رو دنبال میکنم به هیچ عنوان باور نمیکنم که اون مکعب ترول نباشه.

من فکر میکنم یا واقعا نقش سورپرایز برای پلیرها رو داره و تو نمایشهای نزدیک به انتشار این مشخص میشه و یا تو خود بازی بعد از یکی دو تا مرحله جاش رو به یه همراه واقعی میده.

اگه توجه کنین خیلی به عمد از تصویر هم بیرون میزنه.
انگاری خواسته باشن فعلا تمرکزها بره روی ایشون.
=======

در مورد اینکه بچه ها میگن کاش اسمش Gow نبود خب چی باید میزاشتن؟
زن کریتوسه خب.
اسم مجموعه چرا نباید روش باشه؟
جدای از این ... وقتی یه ip به این گولاخی داری که خودش به طور پیش فرض چند میلیون خریدار همراه خودش میاره... چرا سانتا نباید ازش تو یه بازی که اینقدر مستقیم به دنیای GOW ، کریتوس و... ارتباط داره استفاده کنه؟

آخرین ویرایش:
کلا چون همه شخصیتای اصلی بازی های سونی یهو زن شدن و المان های ووک هم فت و فراوون شده این گارد گیری ها بیشتر میشه.حتی ولورین که ذاتا شخصیت خشنیه هم سافت کردنش.طراحی ظاهر شخصیت ها هم که مشخصه در چه راستایی بوده.بازی قطعا با کیفیته ویژوآلی درجه یکه ولی دیگه این مسائل امضای کار بازی های سونی هستن کاش در این حد غلیظ نبود غلظتش زیاد شده.

من هرچی نمایشها رو میبینم و کامنتهای ملت تو جاهای مختلف و بچه های اینجا رو دنبال میکنم به هیچ عنوان باور نمیکنم که اون مکعب ترول نباشه.
اگه ترول یا سورپرایز سازنده ها نباشه و ایشون رو تو بازی نهایی هم ببینیم هم نهایتا به نظرم آخر مرحله اول یا دوم ایشون باید خود واقعیش رو نشون بده.

من فکر میکنم یا واقعا نقش سورپرایز برای پلیرها رو داره و تو نمایشهای نزدیک به انتشار این مشخص میشه و یا تو خود بازی بعد از یکی دو تا مرحله جاش رو به یه همراه واقعی میده.

اگه توجه کنین خیلی به عمد از تصویر هم بیرون میزنه.
انگاری خواسته باشن فعلا تمرکزها بره روی ایشون.
=======

زن کریتوسه خب.
جدای از این ... وقتی یه ip به این گولاخی داری که خودش به طور پیش فرض چند میلیون خریدار همراه خودش میاره... چرا سانتا نباید ازش تو یه بازی که اینقدر مستقیم به دنیای GOW ، کریتوس و... ارتباط داره استفاده کنه؟
images (1).jpeg
:D

زن کریتوسه خب.

واقعا یکی از بدترین نقد ها به بازی همینه
چرا نباید از اسمش استفاده کنن وقتی ارتباط 100درصد مستقیم به بازی داره و کلی به سودشون کمک میکنه
فقط چون تو خوشت نمیاد اسمش نباشه ؟ نمیشه که :-t

كنسولى كه انقد خودش و شركتش و بازياش مزخرفه رو تو اين گرونى چرا نگه ميداريد؟

به نظرم بفروشيد يا دلارش كنيد يا سرى ايكس برداريد با گيم پس هفته ديگه گيرز مياد براش.
چشم ارباب منتظر امر شما بودیم
حداقل برای بقیه ارزش قائل باشید و اینقدر نظرات گهربارتون رو منتشر نکنید
تو تاپیکی که هدف اصلی اینه که هرکس نظرش رو آزادانه و محترمانه از اون چیزی که میبینه بیان کنه یه عده هستن که فقط همین رو بلدن که بگن نخرید.بفروشید.

انگار ما PS5 میخریم که فقط عناوین خود سونی رو بازی کنیم :Dیه چیزی داریم به اسم Multy platform هزاران بازی دیگه روی PS5 عرضه میشن چون از همه ی بازی های سونی خوشم نمیاد پس باید کنسول رو بفروشیم بدیم بـرررررره !:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or