PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
پلیرای فیفا هم خیلی وقته به کسی گوش نمی دن و نسخه‌ی آلتیمیت ادیشن رو چند میلیون نفری پیش خرید می کنن!
فیفا زباله بودن از سر و روش میباره!
شرایطش خیلی فرق میکنه با کسایی که ۲۴ی نشستن توی شبکه های اجتماعی ببینن X و Y چی گفته بیان همونارو طوطی وار تکرار کنن. اونم از بازیی که نمایشش خوب بوده و آدمایی دارن میسازنش که توی ساخت نسخه های باکیفیت قبلی نقش داشتن.
حالا یکی رنگ بنفش میبینه کهیر میزنه یا نمیتونه داستان رو متوجه بشه که شخصیت اصلی این نسخه کیه و چقدر پتانسیل داره حقیقتا پشیزی اهمیت نداره!
اینکه اون مکعب گند زده توی بازی یا نه هم این نسخه هنوز عرضه نشده که بشه قضاوت کرد. آدم اول صبر میکنه بازی بیاد و بعد به یه چیزی گیر بده.
اینکه این نسخه رو کنار فیفا گذاشتی اصلا نباید جوابتو داد ولی خب حقیقت همینه که نوشتم! حالا دنبال گیر دادن به رنگ بنفش باش موفقم باشی :D

پلیرای فیفا هم خیلی وقته به کسی گوش نمی دن و نسخه‌ی آلتیمیت ادیشن رو چند میلیون نفری پیش خرید می کنن!
اقا قبول داشته باشید دارید بدجوری به این بازی هیت میدید
حالا هنوز هیچیش ان چنان که باید و شاید درنیمده و از داستان کسی عملا سراغ خاصی نداره ولی همه دارن فحش میدن :|
چرا اون ژله است و مکعب، چرا روبان اش بنفشه، چرا زن کریتوس اومد نه خودش، چرا در خونه بازه، چرا دم گاو درازه، کو تخم مرغ تازه :D

بذارید حداقل پیش نمایشی چیزی بیاد بعد برسید به حسابش
اتفاقا به نظر من همچین چیزی برای GoW نیازه، قشنگ یه فاصله زمانی میندازه بین اخرین حضور واقعی کریتوس و بعدیش، این میتونه کمک بکنه که برای نسخه بعدی یه سری المان ها و چیزمیزهاش تازه و جدید بزنه
یادتون نره همین نسخه ۲۰۱۸ هم ملت با تبر کریتوس یه مقدار زاویه داشتن و همه کریتوس رو به زنجیرش می شناختن

نظارت بر توسعه ی اسنش بر عهده ی همین خانوم بوده و جز producer های اصلیه پس مسئله فقط داستان نیست ، فکر کنم همه چیز خیلی واضح

یه نکته دیگه بگم اگر کسی طرفدار واقعیه و می خواد ساپورت کنه و اون بازیو واقعا دوست داره خب قاعدتا میره بازیو میخره مثلا سر بازیGOY و AC SHADOWS چند نفری عکس گذاشتن که پول بازیو دادن و براشون مهم نیست بقیه چی میگن ، یه سریا هم با خرید ظرفیتی و با پرداخت فقط 8 میلیون کل بازی های سالو بازی میکنن و اصلا براشون مهم نیست کیفیت نهایی بازی واقعا چیه ، چون اصلا براش مهم نیست هر چی اومد میگیره بازی میکنه اکانت عوض میکنه ، در صورتی که هیچ سودی به اونها نمیرسونن و سنگشونو به سینه میزنه ، تاپیک جیلبریکم این روزها شلوغ

لطفا این بحث "هر کی واسه این فرنچایز بیشتر خرج کرده طرفدار ارجح تریه" رو همین جا ببندیدش بره
تا مادامی که بازی نیومده، برحسب مشاهدات خودتون ازش تعریف کنید، تمجید کنید، هایپ کنید، شرحه شرحه کنید، بکوبید و...
وقتی اومد اون موقع نظر هر کی بازی کرده ارجح ـه. حالا چه کالکتور ادیشن بازی رو با هواپیما از ناف آمریکا براش آورده باشن، چه فیزیکی خریده، چه دیجیتالی، چه ظرفیتی، چه جیلبریک یا حتی بدتر، مثل من کنسول رفقا رو موقتا قاپیده تا سری رو تجربه کنه. خلاصه که این رفتارا رو بروز ندید، نمیدونم چطور بگم خیلی تکبرآمیزه گفتن همچین چیزی

جالبه حالا ایده بازی اصلا برا ایشون نبوده...
این خانم بعد از GOW 2018 می ره Riot Games و تو مصاحبه با کوری بعد از معرفی بازی... 2021 کوری ازش می خواد برگرده سانتا و پروژه رو به عهده بگیره!!!

نمی دونم چرا همه می خوان مشکلات رگناروک یا این بازی رو بندازن گردن ویلیامز و این خانم!!!
تو هر جفت بازی کریتیو دایرکتور کوری بارلوگ هست!!! تصمیمات کلیدی، بازی از جمله اتفاق های داستان همه اش با تایید کوری بارلوگ هست... کارگردان صرفا تو روایت نقش داره!!!(الان sam lake و ed boon و حتی دراکمن 90 درصد نقششون تو پروژه ها کریتیو دایرکتور هست!!! یعنی نظارت کامل رو پروژه!)

یعنی می تونیم بگیم دیالوگ های کرینج مکعب گردن این خانم هست!!! ولی اصلا وجود خود مکعب برای بارلوگ هست!!!!!!!!!!!
بازی مگه اومده که مشکلاتشو بخوان گردن کسی بندازن؟ :D
اتفاقا بارلوگ روی رگناروک دخالت خاصی نداشت بر خلاف این بازی که انگار نقشش خیلی بیشتره.

نظارت بر توسعه ی اسنش بر عهده ی همین خانوم بوده و جز producer های اصلیه پس مسئله فقط داستان نیست ، فکر کنم همه چیز خیلی واضح
Arial Lawrence در تمام نسخه های gow نقش producer یا حداقل دستیار رو داشته.
حداقل یه سرچی توی گوگل انجام بده قبل از صادر کردن حکم.

Arial Lawrence در تمام نسخه های gow نقش producer یا حداقل دستیار رو داشته
حداقل یه سرچی توی گوگل انجام بده قبل از صادر کردن حکم
من جواب پست قبلی رو ندادم چون تو اونم باز داشتی اشتباه میکردی خوشم نمیاد مدرک بزارم اینجا واسه کسی ،اصن تو درست میگی :D

• Smile
Reactions: MyJinx
بازی 400 میلیون نسخه ام بفروشه این واقعیت تغییر نمیکنه که هیچ بویی از سری گاو نبرده این نسخه و کمترین کاری که میتونستن انجام بدن این بود که حداقل اسم God Of War روش نمیذاشتن.

من جواب پست قبلی رو ندادم چون تو اونم باز داشتی اشتباه میکردی خوشم نمیاد مدرک بزارم اینجا واسه کسی ،اصن تو درست میگی :D
از اونجایی که من خوشم میاد مدرک بزارم :D :
1000046059.jpg
1000046061.jpg
با وجود gpt نیازی به اینکارا هم نیست کافیه ۳۰ ثانیه وقت بزاری و سوال بپرسی کار سختی نیست واقعا.
1000046063.jpg

برا انتقاد از بازی مورد علاقه خودمون هم باید از بقیه اجازه بگیریم یا اول باید اکانت خرید بازی رو نشون بدیم بعد حرف بزنیم؟؟ :D
فروم همینه دیگه......یه عده خوششون میاد تعریف و تمجید میکنن و یه عده هم خوششون نمیاد و انتقاد میکنن. بسته به اقبال بازی هم کفه تمجید یا انتقاد سنگینی میکنه.
این بازی تا حالا با توجه به نمایش هاش بعضی چیزاش با dna گاو نمیخوونه.....حالا بازی اصلی چی میشه وقتی عرضه شد معلوم نیس ولی فعلا وضعیت همینه

فروش بازی هم لزوما بازتاب دهنده کیفیت بازی یا وفاداری بازی به المان های IP نیس...که اگه به فروش باشه همین COD هم سالانه ده ها میلیون نسخه میفروشه.

.​

مثل اینکه پلیرای PSN به رهنمودهای مبارزین بازیسنتر گوش ندادن! :D
پیش فروش بازی چه نسخه عادی و چه دیلاکس روی استور خیلی خوب بوده و هرجفت نسخه جزو ۵تا بازیی شدن که بیشترین پیش فروش رو داشتن! اونم تازه با وجود تبلیغات فاجعه بار سونی!
خودمم پول دستم بیاد پیش خریدش میکنم. حیف دلار هرروز میکشه بالا وگرنه دیلاکسش خوب بنظر میاد.
یه بازی با اسم بزرگ پیشخریدش شروع میشه انتظار نداشتید تو همون روز جزو تاپ 5 بشه؟ گاد او وار پوپ ادیتیشن هم میدادن بازم میشد، اونوقت این میتونه
مثل نسخه های قبل 18 میلیون بفروشه؟ اگه به نمرات و امار پیشخرید لحظه ای استور بود الان وولورین شاهکار بود و ساروس فروش فوق العاده ای داشت

آخرین ویرایش:
یه بازی با اسم بزرگ پیشخریدش شروع میشه انتظار نداشتید تو همون روز جزو تاپ 5 بشه؟ گاد او وار پوپ ادیتیشن هم میدادن بازم میشد، اونوقت این میتونه
مثل نسخه های قبل 18 میلیون بفروشه؟ اگه به نمرات و امار پیشخرید لحظه ای استور بود الان وولورین شاهکار بود و ساروس فروش فوق العاده ای داشت
ولورین نمراتش اومد دیدیم چه بازی ناامید کننده ایه!
این بازی نیومده ولی یه تریلر گیم پلی طولانی دادن که اتفاقا خیلی خوب بود. حالا بحث مکعب و مستطیل و مثلث بعد از عرضه مشخص میشه که به بازی ضربه زده یا نه. الان نه شما نه کسی بازی نکرده که اینقدر با قاطعیت میکوبونینش و فاجعه خطابش میکنین.
ساروس رو کنار ولورین میذاری؟ اون بازی چوب قیمت گذاریشو خورد و از همون اولم دایورت بود توی استور! خوبه هرکی بازیش کرده ازش راضی بوده و یکی از گیمای خوب امساله رسما که صرفا نادیده گرفته شده. نمیدونستم اونم توسط کالت بازیسنتر کوبیده شده! جالب شد. :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34
من یه سوالی دارم چرا تیر میخوره به enemy اوج میگیره؟ :-? :D

بعد چرا enemy روی هوا معلق میمونه منتظر[-(

View attachment 424090

واقعا دردناکه از god of war 3 رسیدیم به این:-w

روی هوا معلق نیست باز اول با لگد میره هوا و بار دوم مکعبه میفرستش هوا

من یه سوالی دارم چرا تیر میخوره به enemy اوج میگیره؟ :-? :D

بعد چرا enemy روی هوا معلق میمونه منتظر[-(

View attachment 424090

واقعا دردناکه از god of war 3 رسیدیم به این:-w
حالا میخواید ترول کنید اوکیه، ولی دیگه بدیهیات هک اند اسلش رو زیر سوال نبرید لطفا:دی توی DMC 1 هم که بیش از 25 سال پیش عرضه شده، دانته با دو تا کلت تیر میزد انمی همینجوری روی هوا میموند! روی هوا نگه داشتن جز موارد بیسیک همه هک اند اسلش های تاریخه. لوفی هم از اول گفته بودن تمرکز بیشتری روی ایریال کامبت و ورتیکال کامبت داره.
همون گاو 3 هم که مثال زدی ایریال کامبت داشت اتفاقا.

من شخصا با god of war ascension خیلی حال کردم و لذت بردم. ولی با دوستانی که میگن این بازی god of war laufey نباید از نام god of war مستقیم استفاده میشد موافقم. در مورد بازی هم تا نیاد و پلی ندیم نمیشه نظر داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or