PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
چشم ارباب منتظر امر شما بودیم
حداقل برای بقیه ارزش قائل باشید و اینقدر نظرات گهربارتون رو منتشر نکنید
تو تاپیکی که هدف اصلی اینه که هرکس نظرش رو آزادانه و محترمانه از اون چیزی که میبینه بیان کنه یه عده هستن که فقط همین رو بلدن که بگن نخرید.بفروشید.
فردا تو تاپیک نمرات گیرز خواهیم دید هر کس میتونه نظراتش رو آزادانه بیان کنه یا خیر.ببینیم ادمین ها و مدیران فروم همونطور که تو تاپیکهای ولورین و این تاپیک و سایر تاپیک های سونی که طرف نه کنسول سونی داره نه دستش به بازی میرسه ولی ۲۴ ساعته توی تاپیک های سونیه و اجازه انتشار هر چرت و پرتی رو بهش میدن و تاپیکها به گند کشیده شده آیا اونجا هم اینطوری خواهد بود یا تحملش رو ندارن و نظرات رو پاک میکنن.ببینیم بی طرفی واقعی خواهیم دید یا بی طرفی از نوع برخی بی طرفان بازیسنتر

• Poker Face
Reactions: Paradise Lost
اگر دوستان هموفوبیک و آنتی فمینیست ناراحت نمیشن منم یک کامنت بزارم :دی
من تقریبا با خیلی از نظرات مخالفم، چه در مورد سه گانه اول و چه در مورد رگنراک :دی بنظرم اتفاقا رگنراک خیلی بازی قشنگ و تمیزی بود و ایراداتی هم که بهش میگرفتن با اینکه آدم میتونست درک کنه از کجا میاد ولی بیشتر به بینش نویسنده بازی برمیگشت تا مشکل اساسی. هسته اصلی داستان بازی روایت کریتوس و پسرش رو نشون میداد که تا جای ممکن سعی داشتن از جنگ دوری کنن
داستان تریلوژی اصلی اومد کریتوسی رو معرفی کرد که به قولی sociopath و نارسیسیست بود و هر کسی جلوش وای میستاد رو سلاخی میکرد میرفت! انتقام همه کدهای اخلاقیش رو ازش گرفته بود! در انتها هم سرنوشتش گره خورد با پیامد اینهمه سواستفاده از قدرتی که داشته.
حالا این وسط چیزی که مردم از ماجرا میگرفتن یک کاراکتر badass و کول و ... بود که قشنگ قسمت پاور فانتزی آدم رو ارضا میکرد :دی مارکتینگ و اعتبار مجموعه هم کلا رو همین موضوع بسته شده بود که اصلا یک فضای toxic masculinity هم فرضا میگفتن ایجاد کرد!! البته نمیدیدن که بابا کریتوس آدم بدی بود اما آخر بازی هم حقشو دادن کف دستش
حالا همین بنده خدا، یا خوده خدا :دی، اومد تو سری جدید بخاطر همه اون تجربیاتی که داشت اعم از تاکسیک بودنش و سو استفاده از قدرتش و ... راه درست رو انتخاب کرد که از جنگ و خونریزی دوری کنه، مخصوصا اینکه حالا پسری هم داره و نمیخواد پسرش هم راه اونو بره. درواقع اگر تریلوژی نبود هیچوقت این آرک کاراکتر رو ما نمیتونستیم درک کنیم
---------------
God of war Laufey بنظرم بشدت گیم پلی قشنگی داره و بشدت هم وفادار به پارامترهای اصلی سری هست. ماهیت گیم پلی GOW وقتی اومد این بود که در ساده‌ترین حالت بیاد اون حس سینمایی و اساطیری رو به بازیکن منتقل کنه (این ساده بودن خیلی مهم بود اون زمان! در میان اون همه غول H&S این بازی کمبوهای ساده‌ای رو داد)
تو Laufey اون گیمپلی سینمایی GOW 2018 که بزار بگم "زمینی" بود رو حالا "هوایی" هم کرده، یعنی اتفاقات اکشن سینمایی (کلمه کلیدی) حالا وارد مبارزات عمودی هم شده چیزی که جزو مولفه‌های بازی هست. تازه تو نمایش بازی جزئیات بشدت زیادی هم دیده میشد مثلا یک قسمت موقع parry کردن غیب شد! چیز دیگه‌ای که به چشمم اومد رنج اتک‌های فی بود که هم میتونست نزدیک باشه (با شمشی) هم مید رنج و دور (با روبان مخصوصش) و هم مجیک بزنه. مطمئنم ترکیبات خیلی "سینمایی"تری هم از هوا به زمین یا هوا به هوا وارد بازی شده
در مورد داستان و تم و اتمسفر هم بنظر اصلا نمیشه الان نظر داد و باید بازی بیاد تا ببینینم چند چندیم

سانتا باید از گاد بکشه بیرون..این همه ایده چرا گیر دادن به گاد من نمیدونم.!!گاد همون 2010 پروندش بسته شد رفت....
همین بازی the order 1886 رو چرا ادامه نمیدن با توجه به اینکه نقش هم داشتن تو ساختش...فضا و اتمسفر یونیک..دیگه چی میخوان...داستان همه چی هم امادست که یک ادامه خفن ازش دربیارن با توجه به توانایهای سانتا میتونن یک گیم پلی خفن ازش دربیارن.به خدا حیفه این بازی همیجور بلاتکلیف بمونه

خدا لعنتت کنه سونی... ادم همچین بازیی رو ول میکنه به امون خدا.اتمسفر رو تو رو خدا نگاه کنید..چی شد اون ایده ها و بازی های خفن سونی که کار به اینجا رسیده با مکعب سرو کله بزنیم
سر گالاهاد یک چیزی در حد جول میتونست بشه.

Attachments

• Whitechapel-Courtyard-The-Order_1886.jpg
    Whitechapel-Courtyard-The-Order_1886.jpg
    417 KB · مشاهده: 23
  • The-Order-London_08-22.jpg
    The-Order-London_08-22.jpg
    31.3 KB · مشاهده: 23
خدا لعنتت کنه سونی... ادم همچین بازیی رو ول میکنه به امون خدا.اتمسفر رو تو رو خدا نگاه کنید..چی شد اون ایده ها و بازی های خفن سونی که کار به اینجا رسیده با مکعب سرو کله بزنیم
سونی اگر ادم بود درایو کلاب رو ادامه میداد، کیلزون رو ادامه میداد، اوردر رو ادامه میداد...اگر شعور داشت یک ریمیستر از بلادبورن میداد، یا اصلا بلادبورن رو ادامه میداد...کلی بازی دیگه هست که میلیون ها حصرت پشتشون هست که سونی چرا این کارو کرده...همین چند وقت پیش کیلزون 3 رو رفتم با شبیه ساز واقعا خدای اتمسفر و گیم پلی بود!!
دوران اتمسفر های سرد و تاریک و خشن مثل اوردر و کیلزون و بلادبورن گذشته...الان محیط رگنار دارم بازی میکنم همه درخت ها صورتی ، همه جا زرد و طلایی و بنفش...:-))))

سونی اگر ادم بود درایو کلاب رو ادامه میداد، کیلزون رو ادامه میداد، اوردر رو ادامه میداد...اگر شعور داشت یک ریمیستر از بلادبورن میداد، یا اصلا بلادبورن رو ادامه میداد...کلی بازی دیگه هست که میلیون ها حصرت پشتشون هست که سونی چرا این کارو کرده...همین چند وقت پیش کیلزون 3 رو رفتم با شبیه ساز واقعا خدای اتمسفر و گیم پلی بود!!
دوران اتمسفر های سرد و تاریک و خشن مثل اوردر و کیلزون و بلادبورن گذشته...الان محیط رگنار دارم بازی میکنم همه درخت ها صورتی ، همه جا زرد و طلایی و بنفش...:-))))
داداش حق گفتی به خدا ...دست و دلم به بازی های جدید نمیره...اخرین بازی که واقعا تو این نسل چشمم رو گرفت و لذت بردم و الن ویک 2 بود.دیگه هر بازیی بهم حال نمیده

• Like
Reactions: Paradise Lost
اوردر اگه حداقل فروش خوبی داشت منطقی بود ادامه دادنش
وگرنه سونی کلی ای پی پرطرفدار تر داره که دارن خاک میخورن

ادم همچین بازیی رو ول میکنه
منظورت اینتراکتیو دراماس؟ :D وجدانا واژه خفن رو با اوردر تو یه جمله به کار نبرید. چرا باید سانتا یکی از پرفروش ترین آی پی های سونی رو بیخیال شه بره سیکوئل یه آی پی شکست خورده رو بسازه؟

ولورین نمراتش اومد دیدیم چه بازی ناامید کننده ایه!
این بازی نیومده ولی یه تریلر گیم پلی طولانی دادن که اتفاقا خیلی خوب بود. حالا بحث مکعب و مستطیل و مثلث بعد از عرضه مشخص میشه که به بازی ضربه زده یا نه. الان نه شما نه کسی بازی نکرده که اینقدر با قاطعیت میکوبونینش و فاجعه خطابش میکنین.
ساروس رو کنار ولورین میذاری؟ اون بازی چوب قیمت گذاریشو خورد و از همون اولم دایورت بود توی استور! خوبه هرکی بازیش کرده ازش راضی بوده و یکی از گیمای خوب امساله رسما که صرفا نادیده گرفته شده. نمیدونستم اونم توسط کالت بازیسنتر کوبیده شده! جالب شد. :D
چرا حتما باید وایسیم نمرات بیاد بعد درمورد بازی نظر بدیم؟ خب این نمایش ها به چه دردی میخورن؟ آدم دیگه بعد یه عمر بازی کردن تا یه حدی میتونه بفهمه عیار بازی چیه.
شما عینا همین واکنش هارو سر انتقاد هایی که به ولورین شد هم داشتی. حتی شاید اینجا باز یکم مراعات کردی تا الان :D

ببین واقعا قصد ندارم مسئله رو شخصی کنم یا ناراحتت کنم. اما تا حالا ندیدم در جواب انتقادا بیای نقطه نظر خودت درمورد اینکه چرا این انتقاد به حق نیست یا اشتباهه بگی. یهو میزنی تو خط برچسب زدن و شما نفهمید و اراجیف میگید و این ها.
یعنی تا وقتی انتقادا خیلی فنیه ورود نمیکنی ولی منتظر میشی یکی بالاخره یه چیزی درمورد کاراکتر و رنگ بندی و کلا چیزی که نشه کاملا فنی و صفر و یکی تحلیلش کرد بگه. سریع میای اون قبلیا رو هم با اون طرف جمع میبندی میگی یه جماعتی همتون دارید خزعبل میگید، چون بازی بنفشه بازی بده؟ چون زنه بده؟ حالا ده نفر تکنیکی انتقاد کردن یه نفر اون وسط از دهنش در رفته گفته با فلان چیزشم حال نمیکنم.

تاپیک بازی تا قبل انتشار واسه اینه که همه نظرشونو درمورد چیزی که تا حالا از بازی دیدن بگن. سر وولورین خیلیا اومدن گفتن لول دیزاین مشکل داره گیم پلی قدیمیه. اومدی گفتی مگه بازی اومده که دارید حرف میزنید؟ خب کور که نیستیم داریم میبینیم دیگه :D وقتی جاهای خوبش که واسه نمایش رسمی در نظر گرفته شده اونه دیگه وای به حال بقیه بازی.
الانم سر این بازی دقیقا داری همینکارو میکنی میای میگی پیش فروشش رفته بالای لیست پس شماها شرو ور میگید. فکر میکنی اون آمار پیش فروشا کلا چقدره؟ اصل فروش بازی واسه بعد از رلیزه اونی که تو اون لیستا میبینی هیچی نیست واقعا. اونم خب فن های بازی هستن واسه همینه که همیشه ورژن های پریمیوم بالان چون طرف سوپرفنه اصلا.

این قضیه تو تاپیک فیبل هم مشابهش پیش اومد. چند نفر اومدن واقعا منطقی از یه سری مسائل انتقاد کردن یهو واکنشا رفت سمت اینکه مگه چشه و کی فیبل رو واسه کامبتش بازی میکنه و این حرفا.
یه سری ایرادا مستقیما داره تو کلیت بازی و تجربه گیمر تاثیر میذاره پس واقعا ضعف به حساب میاد. اگه اصلاح شه که چه بهتر اصلاحم نشه یه نکته منفی حساب میشه. قرار نیست هرکی درموردش حرف زد سریع خفش کنیم که.

در رابطه با گادهای کلاسیک من گاد دو رو 15سال پیش بازی کرده بودم خوشمم اومده بود هرچند اون زمان من دویل می کرای 3 رو بازی برتری نسبت بهش میدیدم.پارسال هم گاد3 رو بازی کردم به شدت خورد تو دوقم وقتی میخواستم دوربین رو تکون بدم داج میداد.کلیت بازی هم چیز خفنی نبود باساش خیلی جذاب نبود برام مابقی بازی هم چیز خفنی نداشت.این نسخه هم گیم پلیش به شدت برام جذاب میزنه ترکیب شمشیر و روبان شمشیره که دقیقا تبر کریتوسه و روبان هاهم اون تیغه های کریتوس البته استایل مبارزاتی خودش رو داره و فرزتره.انتقادات رو هم من چیز درستی ندیدم همه میگن چرا مکعب هست و یا چرا فانتزیه انتقاد درست حسابی ندیدم یکی از انتقاداتی که شنیدم این بود چرا دوربین انقد تنش داره و هی نزدیک کاراکتر خدای بازی میشه در حالی که تو بازی قبلی اینطوری نبود دوربین بازیکمی هلبلیدی شده دوربین بازی و برای بازی که کاراکترش قدیسه خیلی درست نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or