PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
فعلا نزدیک ترین گزینه احتمالا برا شمشیر همون شمشیر آرتوره

ولی دو مورد هست به نظر من، یکی اینکه زیاد وایب شمشیر به غربی نمیاد، حس میکنم مال شرق باشه (مخصوصا شرقی جات بیشتر سلاح هاشون اکسسوری مثل این روبان ها داره:دی )

مورد دوم درسته زمان تو اون دنیا به نظر متفاوت از دنیای کریتوس میاد، ولی همونم در ذهنیات من افسانه آرتور داستانش انگار خیلی جلوتره و به اندازه این اساطیر قدیمی نیست:دی
برا همین به نظرم بازم این شمشیر اون نیست...

ولی با این حال فعلا محتمل ترین گزینه ست:-"

تا جايي كه من ميدونم زمان افسانه شمشير آرتور خيلى قديميه و در حد همون دوران ميرسه ولى شمشيرش شبيه شمشير اون افسانه نيست.
فكر كنم ايده ش شبيه اون باشه.

ولى اينكه بيان ميشه شمشير اونجا گير كرده و در نمياد خيلى به همون شمشير آرتور ميخوره.

با احترام به همه طرفدارهایی که انصافا براشون احترام قائلم، بعنوان یکی از اصیل ترین فرنچایزهای ویدیو گیم، یه چیزی ته دلم مونده نمی تونم نگم :D
آقا این بازی خیلی چندشه :D باورم نمیشه یه نسخه از GOW یه روزی انقدر چندش بشه! چیه این خدایی این همه رنگ چیه ریختین تو بازی، باربی مگه میخوای بسازی :))

اصلا بحثم سر خوب بودن بازی نیست، فرض رو بزاریم رو اینکه بشه بهترین بازی سال، بهترین بازی نسل. چندشه خدایی، بعنوان یه نظر کاملا شخصی برای خودم میگما. بخوام مثال بزنم یاد فیلم باربی میوفتم، فیلمی که هم منتقدها تحسینش کردن هم فروش فوق العاده ای داشت ولی صد سال سیاه سمتش نرفتم و نمی رم :D به نظرم GOW نباید بره این سمت، سونی 10 سال پیش مسیر خوبی رو برای بازی هاش پیش گرفت، هنوزم تو همون مسیره که میشه ساخت بازی های سینمایی که هر چیز باحالی که مخاطب بخواد رو دارن. ولی بنظرم وقت تغییر مسیره چون این سبک داره اشباع میشه و خود سونی هم داره میزنه جاده خاکی!
الان وقت برگشتن به دوران بازی های هاردکوره! خشونت خالص، ول کن دیگه رنگ صورتی رو، الان تم سیاه بنظرم به راحتی جواب میده! کیلزون رو ریمیک کن، GOW رو دوباره ریبوت کن! شاید 10 سال پیش مخاطب دنبال چیز دیگه ای بود ولی الان بنظرم گیمرها دنبال یه چیزی دیگه ای هستند، نباید ترسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or