PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
مشکل خیلی ها با این بازی به ووک بودن و بنفش و صورتی نیست.

اصل مشکل اینه که اکثرا دوست داشتن خدای جنگ نسل جدید و کریتوس ببینن ولی اینطور نشد و هرچی تئوری و آرزو داشتن به باد رفت.

سر همین فی هرچقدر هم خوب و پرفکت باشه احتمالا ی سری از فن ها قرار نیست راضی شن و بالاخره یه بهونه ای واسه کوبیدن پیدا میکنن.

اصل مشکل اینه که اکثرا دوست داشتن خدای جنگ نسل جدید و کریتوس ببینن ولی اینطور نشد و هرچی تئوری و آرزو داشتن به باد رفت.

سر همین فی هرچقدر هم خوب و پرفکت باشه احتمالا ی سری از فن ها قرار نیست راضی شن و بالاخره یه بهونه ای واسه کوبیدن پیدا میکنن.
اینا از ۲۰۱۸ دارن میکوبن فرنچایز رو و غر بیجا میزنن! تا ابد یه کریتوس وحشی و کله خر میخوان که هر چند نسخه یه فرهنگ و خدایانی پیدا کنه و اتک بزنه بهشون سلاخیشون کنه. منطق داستانی و شخصیت پردازی براشون کشکه! :D
وگرنه منطقی نگاه کنی هم روایت ۲تا نسخه جدید عالی بوده و هم تمرکز روی شخصیت متفاوت در یه نسخه فرعی که پل ارتباطی با آینده فرنچایز رو داره.

• Like
Reactions: sopranus

اون مکعب داخل بازی مثل اینه که داخل gears of war یدونه دلفین بزارن زمین برای کمک در مبارزات همین قدر عجیب و مسخرست
از god of war 3 رسید به این

اینا از ۲۰۱۸ دارن میکوبن فرنچایز رو و غر بیجا میزنن! تا ابد یه کریتوس وحشی و کله خر میخوان که هر چند نسخه یه فرهنگ و خدایانی پیدا کنه و اتک بزنه بهشون سلاخیشون کنه. منطق داستانی و شخصیت پردازی براشون کشکه! :D
وگرنه منطقی نگاه کنی هم روایت ۲تا نسخه جدید عالی بوده و هم تمرکز روی شخصیت متفاوت در یه نسخه فرعی که پل ارتباطی با آینده فرنچایز رو داره.
دیگه اونی این ۲ تا بازی رو مخصوصا ۲۰۱۸ رو قبول نداره فکر نکنم بازی بتونه راضیشون کنه.

از رگناروک میشد سر اودین حمال و اون دختر بچه نچسب یه سری ایراد گرفت ولی ۲۰۱۸ قطعا از بهترین نسخه های gow بود.

با اون پاراگراف آخرت یکم مشکل دارم. اینترگلکتیک که یه نیو ای پیه و مسلما قرار نیس با هایپ انچ 4 توی این مرحله یکی باشه. لائوفی هم چون کریتوس نیست خیلی ضربه خورد. احتمالا اگر این یکی گاد هم با کریتوس معرفی میشد خیلی خیلی تاثیرگذاری بیشتری رو گیمرا می‌داشت. ینی میگم مشکل نبود هایپ، ووک بودن نیست و بیشتر به نبود کریتوس برميگرده.
انچارتد 5 هم اگر حرکت عجیب غریب حرص دراری توش درنیاورده باشن احتمالا اون هایپ رو داشته باشه.
اینها قابل بحثه و قبول دارم بخوایم درباره اش حرف بزنیم خیلی طولانی میشه... ولی قبول کن بجای Jordan اگه یه شخصیت مرد با کاریزما و درست و حسابی بود افراد بیشتری هایپش میشدن!
من کلا با انتخاب protagonist های ناتی داگ هم مشکل دارم. از لست به اینور ما همش توی نقش دخترهای تینجر بازی میکنیم. اکثرا هم شخصیت های کله شق دارن که تینجرها بیشتر میتونن همزاد پنداری کنن.

عد تفاوتمون اینه که من بین ووکها تفاوت قائل میشم و یک ووک رو به ووک دیگری ترجیح میدم :D ترجیح میدم بازی ووکی که بازی میکنم جدا از ووک بودنش حرف جدیدی هم برای زدن داشته باشه.
خب منم مشکلم همینه :D من میگم این کثافته چه کم یا زیاد بوش میاد آقا :D چرا باید اصلا به مقدار کمش راضی باشیم؟هر چقدر هم کم غیر مستقیم تاثیرش رو میذاره!

بعد اینکه سانتا همیشه همین بوده مخالفم.
به نظرم گاد 2018 قشنگ یک سر و گردن از نظر نویسندگی ازین لائوفی و رگناروک بهتره. تو 2018 طرف 20 ساعت پیش زمینه می‌چینه تا به جای بوی به پسرش بگه سان. اینجا تو دو ثانیه روبان به فی اعتماد میکنه و خیلی راحت شمشیر رو به دستش میده.
2018 قطعا بهتر هست ولی Santa Monica رو من از لحاظ نویسندگی توی بهترین سطح نمیدونم. بهترین GOW ها رو عموم گیمرا بیشتر بخاطر گیمپلی و یونیک بودن حس وحال بازی میشناسن. در مقایسه مثلا همین Tlou 2013 نکته قوتش داستانش و نویسندگی بازی بود نه گیمپلی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or