PlayStation God of War Laufey


logo-LQ.png


عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.


01.png


01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.


02.png


02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.


03.png


03-gameplay-mechanics.png




04.png


04-screenshots.png







05.png


05-trailers.png





06.png


Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific
 
آخرین ویرایش:
مشکل خیلی ها با این بازی به ووک بودن و بنفش و صورتی نیست.

اصل مشکل اینه که اکثرا دوست داشتن خدای جنگ نسل جدید و کریتوس ببینن ولی اینطور نشد و هرچی تئوری و آرزو داشتن به باد رفت.

سر همین فی هرچقدر هم خوب و پرفکت باشه احتمالا ی سری از فن ها قرار نیست راضی شن و بالاخره یه بهونه ای واسه کوبیدن پیدا میکنن.
 
مشکل خیلی ها با این بازی به ووک بودن و بنفش و صورتی نیست.

اصل مشکل اینه که اکثرا دوست داشتن خدای جنگ نسل جدید و کریتوس ببینن ولی اینطور نشد و هرچی تئوری و آرزو داشتن به باد رفت.

سر همین فی هرچقدر هم خوب و پرفکت باشه احتمالا ی سری از فن ها قرار نیست راضی شن و بالاخره یه بهونه ای واسه کوبیدن پیدا میکنن.
اینا از ۲۰۱۸ دارن میکوبن فرنچایز رو و غر بیجا میزنن! تا ابد یه کریتوس وحشی و کله خر میخوان که هر چند نسخه یه فرهنگ و خدایانی پیدا کنه و اتک بزنه بهشون سلاخیشون کنه. منطق داستانی و شخصیت پردازی براشون کشکه! :D
وگرنه منطقی نگاه کنی هم روایت ۲تا نسخه جدید عالی بوده و هم تمرکز روی شخصیت متفاوت در یه نسخه فرعی که پل ارتباطی با آینده فرنچایز رو داره.
 
  • Like
Reactions: sopranus
مشکل خیلی ها با این بازی به ووک بودن و بنفش و صورتی نیست.

اصل مشکل اینه که اکثرا دوست داشتن خدای جنگ نسل جدید و کریتوس ببینن ولی اینطور نشد و هرچی تئوری و آرزو داشتن به باد رفت.

سر همین فی هرچقدر هم خوب و پرفکت باشه احتمالا ی سری از فن ها قرار نیست راضی شن و بالاخره یه بهونه ای واسه کوبیدن پیدا میکنن.
اون مکعب داخل بازی مثل اینه که داخل gears of war یدونه دلفین بزارن زمین برای کمک در مبارزات همین قدر عجیب و مسخرست
از god of war 3 رسید به این
 
اینا از ۲۰۱۸ دارن میکوبن فرنچایز رو و غر بیجا میزنن! تا ابد یه کریتوس وحشی و کله خر میخوان که هر چند نسخه یه فرهنگ و خدایانی پیدا کنه و اتک بزنه بهشون سلاخیشون کنه. منطق داستانی و شخصیت پردازی براشون کشکه! :D
وگرنه منطقی نگاه کنی هم روایت ۲تا نسخه جدید عالی بوده و هم تمرکز روی شخصیت متفاوت در یه نسخه فرعی که پل ارتباطی با آینده فرنچایز رو داره.
دیگه اونی این ۲ تا بازی رو مخصوصا ۲۰۱۸ رو قبول نداره فکر نکنم بازی بتونه راضیشون کنه.

از رگناروک میشد سر اودین حمال و اون دختر بچه نچسب یه سری ایراد گرفت ولی ۲۰۱۸ قطعا از بهترین نسخه های gow بود.
 
با اون پاراگراف آخرت یکم مشکل دارم. اینترگلکتیک که یه نیو ای پیه و مسلما قرار نیس با هایپ انچ 4 توی این مرحله یکی باشه. لائوفی هم چون کریتوس نیست خیلی ضربه خورد. احتمالا اگر این یکی گاد هم با کریتوس معرفی میشد خیلی خیلی تاثیرگذاری بیشتری رو گیمرا می‌داشت. ینی میگم مشکل نبود هایپ، ووک بودن نیست و بیشتر به نبود کریتوس برميگرده.
انچارتد 5 هم اگر حرکت عجیب غریب حرص دراری توش درنیاورده باشن احتمالا اون هایپ رو داشته باشه.
اینها قابل بحثه و قبول دارم بخوایم درباره اش حرف بزنیم خیلی طولانی میشه... ولی قبول کن بجای Jordan اگه یه شخصیت مرد با کاریزما و درست و حسابی بود افراد بیشتری هایپش میشدن!
من کلا با انتخاب protagonist های ناتی داگ هم مشکل دارم. از لست به اینور ما همش توی نقش دخترهای تینجر بازی میکنیم. اکثرا هم شخصیت های کله شق دارن که تینجرها بیشتر میتونن همزاد پنداری کنن.

عد تفاوتمون اینه که من بین ووکها تفاوت قائل میشم و یک ووک رو به ووک دیگری ترجیح میدم :D ترجیح میدم بازی ووکی که بازی میکنم جدا از ووک بودنش حرف جدیدی هم برای زدن داشته باشه.
خب منم مشکلم همینه :D من میگم این کثافته چه کم یا زیاد بوش میاد آقا :D چرا باید اصلا به مقدار کمش راضی باشیم؟هر چقدر هم کم غیر مستقیم تاثیرش رو میذاره!

بعد اینکه سانتا همیشه همین بوده مخالفم.
به نظرم گاد 2018 قشنگ یک سر و گردن از نظر نویسندگی ازین لائوفی و رگناروک بهتره. تو 2018 طرف 20 ساعت پیش زمینه می‌چینه تا به جای بوی به پسرش بگه سان. اینجا تو دو ثانیه روبان به فی اعتماد میکنه و خیلی راحت شمشیر رو به دستش میده.
2018 قطعا بهتر هست ولی Santa Monica رو من از لحاظ نویسندگی توی بهترین سطح نمیدونم. بهترین GOW ها رو عموم گیمرا بیشتر بخاطر گیمپلی و یونیک بودن حس وحال بازی میشناسن. در مقایسه مثلا همین Tlou 2013 نکته قوتش داستانش و نویسندگی بازی بود نه گیمپلی.
 
من هیچ موقع نفهمیدم سونی فنهای بازیسنتر چرا The last of us Part 2 رو یه بازی غیر Woke میدونن!

پارت دو چپ/رنگین کمونی ترین AAA هستش که تا حالا ساخته شده! اصلا بحث فن بودن هم نیست. من خودم قسمت اول Tlou در توی تاپیک" 25 بازی برتر" جز 5 بازی اول بود.

گذاشتن پارت 2 در کنار Uncharted 4 و GOW 2018 بنظرم درست نیست چون Last of us 2 عملا "شروع" همین شرایطی بود که همه ازش ناراضی هستن ولی اون زمانی که بازی عرضه شد کسی فکرش رو نمیکرد همچین سرطانی شامل حال بقیه عناوین سونی بشه.

از دید من بازی جدید ناتی داگ هم دقیقا همون هم فاز با پارت 2 هستش. شخصیت تینجر بدون تجربه که از Father role خودش بدش میاد. گرایش جنسی گی. با دختر یهودی. که اون دختر هم از یه مرد آسیایی حامله هست و آخرش هم دوتا زن توی مزرعه بدون Father role بچه بزرگ میکنن"

بیخیال آقا، پارت دو رو شما بحث تکنیکالش رو ازش بگیری یکی از چپ ترین ویدیوگیم های ساخته شده هستش /:)

شما یه جایی وقتی بحث به یه عنوان مثل Wolverine مرسه، زیاد برات مهم نیست چون Icon ویدیو گیم نیست. ولی وقتی میای بازی جدید از God of War میسازی نمیشه بیخیالش شد!Laufey حتی از هورایزن هم نچسب تره! احتمالا یه جاهاییش هم اومدن کریتوس رو جا دادن که بازی مثلا 0 تا 100 ش درباره این شخصیت نباشه.

خلاصه این همه محوریت شخصیت اول بازی با جنس مونث اصلا عادی نیست.
اولش با تلو و بعدش گاد و آنچارتد جدید این وسط فقط گوست به زور چپوندن شخصیت زن غیر عادی نبودش...
مشکل اینجاست استودیو های سونی چون پایه کیفیت کاریشون بالاتر از بقیه هستش فروششون هنوز تحث تاثیر قرار نگرفته. بقیه تردپارتی ها عملا بازی نمیسازن و موندیم سونی و ما ...
این رو قبول دارم که نیل دراکمن عقاید چپی داره و این رو تو The Last of Us Part II هم تو لایه‌های مختلف آورده، ولی من به شخصه از هر موضوعی چه مربوط به رنگین‌کمون باشه چه دین داخل آثار استقبال می‌کنم. به شرطی که صرفاً نخواد بدون عمق چپونده بشه یا برای پوشوندن ضعف در خلق کاراکترهای جدید باشه.

بازی اومد تو نسخه اول به خوبی از گرایش الی گفت و حتی کنترل کاراکتر رو هم به ما داد. به طور جدی نشون داد که Last of Us یک کاراکتر اصلی نداره، بلکه جوئل و الی هردو شخصیت‌های اصلی این داستانن. تو نسخه دو هم مثلاً داستان مشکل Lev با جنسیتش، طرد شدنش از سمت مادر و جامعه‌ش و اینکه فقط خواهرش باهاش همراه شد، داستان آشنایی برای جامعه ماست و چون ابعاد شخصیتش رو خیلی خوب درآوردن، به دل می‌نشست.

اما باقی بازی‌ها صرفاً اومدن زورچپونی و بدون ساختن زمینه برای اون کاراکتر، فارغ از جنسیت و گرایشش، کلیت شخصیت رو فقط حول همون گرایش چیدن. مثل Veilguard. یا مثلاً همین GoW جدید، درسته تو نسخه آخر کنترل آترئوس رو به ما داد، ولی تهش هیچ‌کدوم از ما نه لذتی بردیم و نه پذیرفتیم آترئوس بشه کاراکتر اصلی GoW. تو ده‌ها نسخه اسم کریتوس به GoW گره خورده. حالا اینا بدون ساخت هیچ پیش‌زمینه و ارتباطی بین منِ گیمر و لاوفی قراره کنترلش رو به ما بدن و انتظار دارن بگم: ایول، سال‌ها منتظر این موقع بودم!
 
جز این مکعب که هیج جوره نمیشه فهمید چرا هست باژی جه مشکلی داره ؟

من قبول دارم GOWیعنی کریتوس ولی الان هرچی نشون دادن مشخصه کمیت بازی خوبه
زن کریتوس زشت نیست که بگیم زشت طراحی شده

راجبع مکعب هم من میگم هیچ عقل سلیمی قبول نمی‌کنه همین باشه فکر‌ کنم سوپرایزی چیزی باشه
 
من هرچی نمایشها رو میبینم و کامنتهای ملت تو جاهای مختلف و بچه های اینجا رو دنبال میکنم به هیچ عنوان باور نمیکنم که اون مکعب ترول نباشه.

من فکر میکنم یا واقعا نقش سورپرایز برای پلیرها رو داره و تو نمایشهای نزدیک به انتشار این مشخص میشه و یا تو خود بازی بعد از یکی دو تا مرحله جاش رو به یه همراه واقعی میده.

اگه توجه کنین خیلی به عمد از تصویر هم بیرون میزنه.
انگاری خواسته باشن فعلا تمرکزها بره روی ایشون.
=======

در مورد اینکه بچه ها میگن کاش اسمش Gow نبود خب چی باید میزاشتن؟
زن کریتوسه خب.
اسم مجموعه چرا نباید روش باشه؟
جدای از این ... وقتی یه ip به این گولاخی داری که خودش به طور پیش فرض چند میلیون خریدار همراه خودش میاره... چرا سانتا نباید ازش تو یه بازی که اینقدر مستقیم به دنیای GOW ، کریتوس و... ارتباط داره استفاده کنه؟

حالا اونش به كنار كه ميهواد تبديل به چى بشه يا نشه به نظرم خيلى مهمه كه لور پشت اين شمشير و مكعب چى باشه.
من يه وايبى مثل شمشير كينگ آرتور ميگيرم ازش كه يه جا حفظ شده و هر كسى و با هر شرايطى نميتونه درش بياره.
مرحله بعديم خيلى مهمه تو گيم پلى چطور سوار بشه.
ولى همچنان از آتريوس بهتره :D

ولى كامبت بازى مشخصه چيز خوب و نسبتا جديديه تو سرى و بايد پربار باشه،
 
اودین وکیلی سلبیس کردن با فمنیسم و ال جی بی تی کیو ایکس پلاس توربو روتاری و ....

فردا پسر کریتوس بزرگ میشه و نسخه ی بعدی میبینی عه چقدر اتفاقی ایشونم ال جی بی تی یه

بابا فرو کنید بیرون دیگه
 
حالا اونش به كنار كه ميهواد تبديل به چى بشه يا نشه به نظرم خيلى مهمه كه لور پشت اين شمشير و مكعب چى باشه.
من يه وايبى مثل شمشير كينگ آرتور ميگيرم ازش كه يه جا حفظ شده و هر كسى و با هر شرايطى نميتونه درش بياره.
مرحله بعديم خيلى مهمه تو گيم پلى چطور سوار بشه.
ولى همچنان از آتريوس بهتره :D

ولى كامبت بازى مشخصه چيز خوب و نسبتا جديديه تو سرى و بايد پربار باشه،
فعلا نزدیک ترین گزینه احتمالا برا شمشیر همون شمشیر آرتوره

ولی دو مورد هست به نظر من، یکی اینکه زیاد وایب شمشیر به غربی نمیاد، حس میکنم مال شرق باشه (مخصوصا شرقی جات بیشتر سلاح هاشون اکسسوری مثل این روبان ها داره:دی )

مورد دوم درسته زمان تو اون دنیا به نظر متفاوت از دنیای کریتوس میاد، ولی همونم در ذهنیات من افسانه آرتور داستانش انگار خیلی جلوتره و به اندازه این اساطیر قدیمی نیست:دی
برا همین به نظرم بازم این شمشیر اون نیست...

ولی با این حال فعلا محتمل ترین گزینه ست:-"
 
  • Like
Reactions: Adidas95
این رو قبول دارم که نیل دراکمن عقاید چپی داره و این رو تو The Last of Us Part II هم تو لایه‌های مختلف آورده، ولی من به شخصه از هر موضوعی چه مربوط به رنگین‌کمون باشه چه دین داخل آثار استقبال می‌کنم. به شرطی که صرفاً نخواد بدون عمق چپونده بشه یا برای پوشوندن ضعف در خلق کاراکترهای جدید باشه.

بازی اومد تو نسخه اول به خوبی از گرایش الی گفت و حتی کنترل کاراکتر رو هم به ما داد. به طور جدی نشون داد که Last of Us یک کاراکتر اصلی نداره، بلکه جوئل و الی هردو شخصیت‌های اصلی این داستانن. تو نسخه دو هم مثلاً داستان مشکل Lev با جنسیتش، طرد شدنش از سمت مادر و جامعه‌ش و اینکه فقط خواهرش باهاش همراه شد، داستان آشنایی برای جامعه ماست و چون ابعاد شخصیتش رو خیلی خوب درآوردن، به دل می‌نشست.

اما باقی بازی‌ها صرفاً اومدن زورچپونی و بدون ساختن زمینه برای اون کاراکتر، فارغ از جنسیت و گرایشش، کلیت شخصیت رو فقط حول همون گرایش چیدن. مثل Veilguard. یا مثلاً همین GoW جدید، درسته تو نسخه آخر کنترل آترئوس رو به ما داد، ولی تهش هیچ‌کدوم از ما نه لذتی بردیم و نه پذیرفتیم آترئوس بشه کاراکتر اصلی GoW. تو ده‌ها نسخه اسم کریتوس به GoW گره خورده. حالا اینا بدون ساخت هیچ پیش‌زمینه و ارتباطی بین منِ گیمر و لاوفی قراره کنترلش رو به ما بدن و انتظار دارن بگم: ایول، سال‌ها منتظر این موقع بودم!
منم شخصا مشکلی با بازیساز/استودیو یا یه اثر رنگین کمونی ندارم. توی لیست "25 بازی برتر" من یکیش Life is Strange هست که کلا یه اثر رنگین کمونی درباره ی دوتا زن همجنس باز هستش.

برای من The last of us Part 2 بعد گذشت چندین سال هنوزم یه بازی ضعیف از منظر داستان وشخصیت پردازی و هویت، که قسمت تکنیکال بازی، بازی رو بدوش میکشه! گرایش جنسی Ellie درسته از اول مشخصه و Left Behind رو من خیلی دوست دارم ولی توی پارت 2 خیلی بیش از حد و کلیشه ای گرایشات جنسی رو به رخ میکشه. اصلا نیازی نیست من توی بازی علف کشیدن الی با پارنترش رو ببینم. درحالی که الگوی پدریش داره مغزش باز میشه. برای من Part 2 حتی داستان ضعیفی هم داره. بازی کردن به عنوان یه نوجوان کله شق و یک دنده شاید برای شخصی که 15 سالش باشه و از پدر مادر خودش فراری هست، جالب باشه. ولی برای من اصلا... ما یه عالمه داستان خفن با پلات Twist مغز بشکن توی صنعت بازی داریم.

بنظرم من پارت 2 و کنترل یه شخصیتی مثل Abbie هم دقیقا مثل زن کریتوس هست... اصلا خیلی زور چپونی هستش. اینکه مثلا توی پارت 2 ابی رو نشون میده کی و چی هست اصلا مهم نیست چون ذات کرکتر و علت وجودش کلا ضعیف نوشته شده. بنظرم هر شخصیتی چه ویدیوگیم و سینما باید یه کاریزمای کافی رو داشته باشه! (حتی از منظر موضوع "انتقام" قسمت اول گوست خیلی بهتر از پارت 2 درباره انتقال روایت به ما نشون داده!)

خلاصه بنظر من Laufey و Part 2 کلا توی یه دسته هستن و برای یه سری گیمر دیگه ساخته شدن... نه برای کسایی که از سگانه GOW یا قسمت اول Tlou فن شون بودن و هستن.
از من میپرسی بازی خوب رنگین کمونی با شخصیت پردازی عالی Life is Strange هست که خیلی راحت شخصیت و دنیای قابل قبول تر از الی و ابی داره...
زن کیرتوس هم خیلی زود از ذهن گیمرها پاک خواهد شد و خیلی واضحه هیچ عمقی نداره...:-"
 
فعلا نزدیک ترین گزینه احتمالا برا شمشیر همون شمشیر آرتوره

ولی دو مورد هست به نظر من، یکی اینکه زیاد وایب شمشیر به غربی نمیاد، حس میکنم مال شرق باشه (مخصوصا شرقی جات بیشتر سلاح هاشون اکسسوری مثل این روبان ها داره:دی )

مورد دوم درسته زمان تو اون دنیا به نظر متفاوت از دنیای کریتوس میاد، ولی همونم در ذهنیات من افسانه آرتور داستانش انگار خیلی جلوتره و به اندازه این اساطیر قدیمی نیست:دی
برا همین به نظرم بازم این شمشیر اون نیست...

ولی با این حال فعلا محتمل ترین گزینه ست:-"

امیر اگه اون شمشیره واقعا شمشیر آرتور باشه و مکعبه چمیدونم مورگانی چیزی باشه مطمئن باش من از این تاپیک گذار کرده و پیوی تو رو شخصا با ویژن برتر ناسو از افسانه های آرتوری پر می کنم. بهتره اون موقع بلاک ام کنی :))
 
به نظرم همون لحظه تریلر که اون یارو به به فی درمورد شمشیرش حرف زد. یه جورایی هم میشه به قوی بودن شمشیر نسبت داد حرفشو هم اینکه کلا هویت و فلسفه شمشیره یه چیز دیگس که فی ازش خبر نداره. ازونطرفم اونجوری که فی یه لحظه شمشیرو نگاه کرد یه جوری بود که انگار اگه بدونه چیه میشناستش از قبل.

در کل به نظرم اسم اون شمشیر هر چیزی که باشه یه چیزیه که اکثریت مخاطبا باهاش آشنان وگرنه اینجوری مرموز درموردش حرف نمیزدن.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

  • رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or