ايده پايه ايي داستان بازى خيلى جذاب بود و واقعا جاى كار زيادى داره اميدوارم ازش استفاده كنن.
جاى صحبت كردن در مورد اين چيزاش به نورپرازى و ميزان فر ريش كريتوس چسبيديد؟ يكم از توييتر بيايد بيرون
بیا من میام پیشت در مورد این صحبت کنیم
مهم ترین مورد داستان اون رابطه ی ماسک با دنیای زنده هاست برا من
نکته جذابش اینه برام (کلا داستان راگناروک که بهش بعضیا میگفتن پلات هول

) که اودینی که به دنبال دونستن همه چیز بود، در نهایت بدون هیچ ایده ای از این ماسک به درک واصل شد، یعنی یه لحظه هم نزاشتن طعم حقیقت رو بچشه، و خوب با توجه به چیزایی که تو بازی ازش فهمیدیم خیلی چسبید
البته الان شاید اینجا باشتش و ببینه چه خبره، ولی فکر نکنم رو نورثی ها مانوری بدن اینجا، یونان ولی چرا ...
من خودم فکر میکنم بازی احتمالا متاش بشه حدود 85 ، هم طبق لیک ها یکم انتظار متفاوت تری میرفت تا رسما گاو3 ، یکم از این نظر خورد تو برجکم حقیقتا

نه اینکه من مشکل داشته باشم با سری، صرفا انتظار دیدن چیز دیگه داشتم این شد
همین تغییر تم تا این حد هم ممکنه پاشنه آشیل بشه تو نقدها
تو نمایش اول من زیاد با ژله مشکل نداشتم، ولی تو این ویدیو جدید واقعا جوکه انیمیشن هاش و به نظر منم جاده خاکیه

انشاالله بقیه موارد بازی قدرتمند ظاهر بشن
با این حال نمایش بازی خوب بود، سلاح جدید جذابه و اضافه شدن پرش میتونه کمک های خوبی به تنوع بازی بکنه
و در نهایت بازییه که حالا یه جوری احتمالا مسیر رو میزاره جلو پای کریتوس برای ادامه ماجراجویی
شخص فی هم تو داستان این دو نسخه اتفاقا خوب بهش پرداخت شده بود و آدم کنجکاو بود از قدرتش و کارهایی که کرده بدونه، شخصیت اضافیی نبود واقعا
و اون کانسپت آرت های زن جنگجوی کریتوس وار هم...... زن قبلی کریتوسم این استایبی نبود و به مهنای واقعی کلمه خانم خونه بود، چه برسه فی که اون خودشم یه جنگ جوی بازنشسته مثل کریتوس بوده

من فقط مشکلم باهاش طراحی ساده ش هست برای این نقش، که با توجه به اسکین ها، مشخصه برنامه ای برا خفن شدن طراحیشم ندارن

(کلا سونی تو طراحی کاراکتر مدت هاست نابوده! )
در مورد اینکه رو نسخه اسنشن رو داستان کار کرده و چون اون نسخه متاش کمه پس کار این بده...
ولمان کنید، مشکل اسنشن واقعا داستانش نبود، اتفاقا اونجا هم رابطه خوبی با Orkos داشت و شخصیت کریتوسی که هنوز به جنون انتقام نرسیده بود رو پرداختن! ( اونجا انتقامه فقط بحث زن و دخترش بود، نه مادرش... نه برادرش ... نه اسپارتا ... نه گرفتن خدایی ازش ... نه بد قولی های بقیه خدایان و ده سال دست به سر کردنش

)
خلاصه که اونجا کارش خوب بوده

انشاالله اینجا هم خوب باشه
بزرگترین مشکل بازی به نظرم سونی و تیم مارکتینگ بازین فعلا