PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
از قیافش مشخصه تا چه حد خوشحاله ، بنده خدا بازی موبایلم نساخته بوده تا حالا
Screenshot 2026-09-30 110639.png
تو بازی God of War: Ascension جز نویسنده های اصلی بوده و الان کارگردانی بازی رو دادن بهش !!
از بازی هایی که ایشون به عنوان نویسنده کمکی بوده و حتی اسمش توی نویسنده های اصلی نیست بازی GOW 2-3 ، که بالاترین متا رو داشتن (93) ، وظیفه فعلی ایشون رسوندن متای بازی به زیر 80 هست که هم تجربه و هم توانایی جسمیشو داره :D
یعنی عنوانی که متا 93 داشته رو تونسته یکبار برسونه به مرز 80 :D
------------------------------------
جز تهیه کننده های Ascension هم تشریف داشتن حالا کل پروژه رو دادن دستش

آخرین ویرایش:
حالا میدونم الان جو رفته روی فاز آنتی ووک (!) ولی خب کارگردان بازی، آریل لاورنس، چیزی حدود 20 سال توی سانتا مونیکا کار کرده و تقریباً (به جز رگناروک) روی توسعه‌ی تمامی قسمت‌های گاد آو وار به نحوی نقش داشته.
هرکی چند سال یه جا کار کنه یعنی واسه کارگردانی مناسبه؟ باید ببینی پروژه هایی که تاثیرگذاری بیشتری داشته چه وضعیتی داشتن.
-------------------
فکر کنم فقط من با مکعب مشکلی ندارم زیاد :)) بامزس.
یعنی حقیقتش کلا با هیچ چیز بازی مشکلی ندارم. کامبتش به وضوح پیشرفت کرده، داستان رو وارد مسیری کرده که شاید بتونن از کاراکتر محور بودن خارجش کنن، رنگ بندی هم به عنوان تم مخصوص فی بهش نگاه کنیم اونقدر رو مخ نمیره. کلا ازونجایی که قراره مکان درهم و بدون هویتی باشه ترجیح میدم رنگ بندی هاهم بی هویت و بدون منطق باشه. حتی حضور اون مکعب هم تو چنین دنیای عجیبی به نظرم توجیه پیدا میکنه.

سونی اگر هایپ کردن یادش نمیرفت و به جای اون عتیقه هایی که میاره سوپ هاش ۴ تا ادم کاربلد واسه مارکتینگ بیاره خیلی میتونست شرایط رو واسه خودش تغییر بده.

ما رو باش فکر می کردیم نسخه بعدی بازی با کریتوس ـی که خودش تنها میره به سمت سرنوشت و در کویر Thebes با Sekhmet و Amun و Aker روبرو میشه 8->8->8->
ولی چیزی که تو فکرشون بود Ratchet & Clank بود با اسکین های جدید!

این بنده خدا هنون روز اول معرفی بازی اومد جلوی دوربین بعدشم رفت کامیک کان کلی مصاحبه کرد. اساتید انگار تازه یادشون افتاده کارگردان بازی کیه.
View attachment 424061
تو بازی God of War: Ascension نویسنده اصلی بوده و الان کارگردانی بازی رو دادن بهش !!
از بازی هایی که ایشون به عنوان نویسنده کمکی بوده و حتی اسمش توی نویسنده های اصلی نیست بازی GOW 2-3 ، که بالاترین متا رو داشتن (93) ، وظیفه فعلی ایشون رسوندن متای بازی به زیر 80 هست که هم تجربه و هم توانایی جسمیشو داره :D
یعنی عنوانی که متا 93 داشته رو تونسته یکبار برسونه به مرز 80 :D
نویسنده اصلی ascension ایشونه
1000046058.jpg
حالا نکته جالب اینه از نویسنده های gow 1 و 2 بوده و نویسنده اصلی gow 3 هم ایشون بوده.
Arial Lawrence کردیت additional writing داره فقط.

آخرین ویرایش:
ايده پايه ايي داستان بازى خيلى جذاب بود و واقعا جاى كار زيادى داره اميدوارم ازش استفاده كنن.

جاى صحبت كردن در مورد اين چيزاش به نورپرازى و ميزان فر ريش كريتوس چسبيديد؟ يكم از توييتر بيايد بيرون :D
بیا من میام پیشت در مورد این صحبت کنیم :p :D

مهم ترین مورد داستان اون رابطه ی ماسک با دنیای زنده هاست برا من
نکته جذابش اینه برام (کلا داستان راگناروک که بهش بعضیا میگفتن پلات هول:-" :)) ) که اودینی که به دنبال دونستن همه چیز بود، در نهایت بدون هیچ ایده ای از این ماسک به درک واصل شد، یعنی یه لحظه هم نزاشتن طعم حقیقت رو بچشه، و خوب با توجه به چیزایی که تو بازی ازش فهمیدیم خیلی چسبید:-"

البته الان شاید اینجا باشتش و ببینه چه خبره، ولی فکر نکنم رو نورثی ها مانوری بدن اینجا، یونان ولی چرا ...

من خودم فکر میکنم بازی احتمالا متاش بشه حدود 85 ، هم طبق لیک ها یکم انتظار متفاوت تری میرفت تا رسما گاو3 ، یکم از این نظر خورد تو برجکم حقیقتا :دی نه اینکه من مشکل داشته باشم با سری، صرفا انتظار دیدن چیز دیگه داشتم این شد:دی

همین تغییر تم تا این حد هم ممکنه پاشنه آشیل بشه تو نقدها
تو نمایش اول من زیاد با ژله مشکل نداشتم، ولی تو این ویدیو جدید واقعا جوکه انیمیشن هاش و به نظر منم جاده خاکیه:-"
انشاالله بقیه موارد بازی قدرتمند ظاهر بشن:دی

با این حال نمایش بازی خوب بود، سلاح جدید جذابه و اضافه شدن پرش میتونه کمک های خوبی به تنوع بازی بکنه

و در نهایت بازییه که حالا یه جوری احتمالا مسیر رو میزاره جلو پای کریتوس برای ادامه ماجراجویی

شخص فی هم تو داستان این دو نسخه اتفاقا خوب بهش پرداخت شده بود و آدم کنجکاو بود از قدرتش و کارهایی که کرده بدونه، شخصیت اضافیی نبود واقعا

و اون کانسپت آرت های زن جنگجوی کریتوس وار هم...... زن قبلی کریتوسم این استایبی نبود و به مهنای واقعی کلمه خانم خونه بود، چه برسه فی که اون خودشم یه جنگ جوی بازنشسته مثل کریتوس بوده:دی
من فقط مشکلم باهاش طراحی ساده ش هست برای این نقش، که با توجه به اسکین ها، مشخصه برنامه ای برا خفن شدن طراحیشم ندارن:-" (کلا سونی تو طراحی کاراکتر مدت هاست نابوده! )

در مورد اینکه رو نسخه اسنشن رو داستان کار کرده و چون اون نسخه متاش کمه پس کار این بده...
ولمان کنید، مشکل اسنشن واقعا داستانش نبود، اتفاقا اونجا هم رابطه خوبی با Orkos داشت و شخصیت کریتوسی که هنوز به جنون انتقام نرسیده بود رو پرداختن! ( اونجا انتقامه فقط بحث زن و دخترش بود، نه مادرش... نه برادرش ... نه اسپارتا ... نه گرفتن خدایی ازش ... نه بد قولی های بقیه خدایان و ده سال دست به سر کردنش:-" )

خلاصه که اونجا کارش خوب بوده:دی
انشاالله اینجا هم خوب باشه:دی

بزرگترین مشکل بازی به نظرم سونی و تیم مارکتینگ بازین فعلا:دی

• Like
Reactions: m.a.t and SaDrA-HhH
حقیقتا gow از اون حالت دارکی که قبلاً داشت در اومده اما اینقدر نسخه ۲۰۱۸ شاهکار و حماسی بود که یه تجربه فوق العاده و یک تحول عالی تو سری رقم زد که اکثریت لذت بردن
اما این نسخه نه دارکه نه حداقل فعلا حس حماسی بودن میشه ازش گرفت .
اون مکعب بی آبرو هم که وسط تریلر و گیم پلی بازی معلوم نیست چه غلطی میکنه

هرکی چند سال یه جا کار کنه یعنی واسه کارگردانی مناسبه؟ باید ببینی پروژه هایی که تاثیرگذاری بیشتری داشته چه وضعیتی داشتن.
این حرف کاملاً درسته اما حرف اینه که چون این بشر «زن» هست و چون که چه میدونم شخصیت اصلی هم زن هست و یه ژله توی بازیه (منم فعلا به این موضوع تردید دارم:D)، دلیل بر این نیست که این شخص هیچی سرش نمیشه و هیچ شناختی از گاد آو وار نداره (به‌عنوان کسی که تقریباً کل سابقه‌ی کاریش رو گاد آو وار ساخته). اگه هم بازی بیاد و نتیجه نگیره، قطعاً هر انتقادی وارده و تازه باید یقه کوری بارلاگ هم گرفت که چرا این شخص که از استودیو هم رفته بود رو برگردوندی که بیاد گاد آو وار بعدی رو کارگردانی کنه؟!
در ضمن کلا نمیدونم چی شد یهو دوباره این هجمه شکل گرفت. این تریلر اخیر که نشون دادن تدوین خوبی نداشت ولی رسماً از همون نمایش قبلی بود که تنها نمایش بازی بود و به نظرم اتفاقاً نمایش خیلی خوبی بود.

• Like
Reactions: He!n3ger
در مورد اینکه رو نسخه اسنشن رو داستان کار کرده و چون اون نسخه متاش کمه پس کار این بده...
ولمان کنید، مشکل اسنشن واقعا داستانش نبود، اتفاقا اونجا هم رابطه خوبی با Orkos داشت و شخصیت کریتوسی که هنوز به جنون انتقام نرسیده بود رو پرداختن! ( اونجا انتقامه فقط بحث زن و دخترش بود، نه مادرش... نه برادرش ... نه اسپارتا ... نه گرفتن خدایی ازش ... نه بد قولی های بقیه خدایان و ده سال دست به سر کردنش:-" )

بابا اينا يا تسوشتم به اسنشن نخورده با اصلا ملا به خدى پرت از مرحله هستن كه داستانشم نه فهميدن نه همون يه ذره اييم كه شايد فهميدن يادشون مونده.
فقط بلدن بيان هر مزخرفى كه هر حا ميخونن بيان كپى كنن و ترجمشونم معمولا با هوش مصنوعيه.

مهم ترین مورد داستان اون رابطه ی ماسک با دنیای زنده هاست برا من
نکته جذابش اینه برام (کلا داستان راگناروک که بهش بعضیا میگفتن پلات هول:-" :)) ) که اودینی که به دنبال دونستن همه چیز بود، در نهایت بدون هیچ ایده ای از این ماسک به درک واصل شد، یعنی یه لحظه هم نزاشتن طعم حقیقت رو بچشه، و خوب با توجه به چیزایی که تو بازی ازش فهمیدیم خیلی چسبید:-"

آره اون مساله ماسك واقعا عقيم موند و به نظر ميرسه اينجا ازش يه خبرى هست و خبر مهميم هست.
تو همون تريلر معرفى يادت باشع يكى انگار يه شيپورو زد يا سر و صدايي كرد ؛ آيا ما بلخره ميفهميم كى بود كه تو ragnarok هم شيپور كذايي رو زد؟

اما در كنار اينا دوست دارم ببينم هدف داستان چيه و اصلا تصور ما كه ميخواد راه كريتوسو باز بكنه درسته يا نه؟ :D

همین تغییر تم تا این حد هم ممکنه پاشنه آشیل بشه تو نقدها
تو نمایش اول من زیاد با ژله مشکل نداشتم، ولی تو این ویدیو جدید واقعا جوکه انیمیشن هاش و به نظر منم جاده خاکیه:-"
انشاالله بقیه موارد بازی قدرتمند ظاهر بشن:دی

تمش خيلى فرقى نكرده ولى خب طبيعيه يكم رنگبنديش زنونه تر باشه و اون ژله من هنوز خيلى باهاش مشكل ندارم و به نظرم تو گيم پلى سريع بازى اصلا به چشم هم نياد.
و خيليم به نظرم مهمه كه لور پشتش چى باشه و اميدوارم با توجه همين ژله بودنش قابليت شيپ شيفت و تبديل شدن هم براش باز بشه :D

ن فقط مشکلم باهاش طراحی ساده ش هست برای این نقش، که با توجه به اسکین ها، مشخصه برنامه ای برا خفن شدن طراحیشم ندارن:-" (کلا سونی تو طراحی کاراکتر مدت هاست نابوده! )

من كلا از ديزاين آرمور هاى كريتوس هم تو اين سرى جديد زياد راضى نبودم و در لخت ترين حالت ممكن همش حفظش ميكردم حقيقتا :D

ایشون از زمان گاو 1 تو سانتا بوده و یکی از قدیمی های استودیو هست. البته دیوید جفی بدجوری رید به ایشون گفت شدیدا
ادم مزخرفیه :D درکل کلا ایده ساخت گاو جدید با زن کریتوس خیلی مزخرفه حالا این مکعب شخمی هم روش :D
جالبه حالا ایده بازی اصلا برا ایشون نبوده...
این خانم بعد از GOW 2018 می ره Riot Games و تو مصاحبه با کوری بعد از معرفی بازی... 2021 کوری ازش می خواد برگرده سانتا و پروژه رو به عهده بگیره!!!

نمی دونم چرا همه می خوان مشکلات رگناروک یا این بازی رو بندازن گردن ویلیامز و این خانم!!!
تو هر جفت بازی کریتیو دایرکتور کوری بارلوگ هست!!! تصمیمات کلیدی، بازی از جمله اتفاق های داستان همه اش با تایید کوری بارلوگ هست... کارگردان صرفا تو روایت نقش داره!!!(الان sam lake و ed boon و حتی دراکمن 90 درصد نقششون تو پروژه ها کریتیو دایرکتور هست!!! یعنی نظارت کامل رو پروژه!)

یعنی می تونیم بگیم دیالوگ های کرینج مکعب گردن این خانم هست!!! ولی اصلا وجود خود مکعب برای بارلوگ هست!!!!!!!!!!!

ولمان کنید، مشکل اسنشن واقعا داستانش نبود،
نظارت بر توسعه ی اسنش بر عهده ی همین خانوم بوده و جز producer های اصلیه پس مسئله فقط داستان نیست ، فکر کنم همه چیز خیلی واضح

یه نکته دیگه بگم اگر کسی طرفدار واقعیه و می خواد ساپورت کنه و اون بازیو واقعا دوست داره خب قاعدتا میره بازیو میخره مثلا سر بازیGOY و AC SHADOWS چند نفری عکس گذاشتن که پول بازیو دادن و براشون مهم نیست بقیه چی میگن ، یه سریا هم با خرید ظرفیتی و با پرداخت فقط 8 میلیون کل بازی های سالو بازی میکنن و اصلا براشون مهم نیست کیفیت نهایی بازی واقعا چیه ، چون اصلا براش مهم نیست هر چی اومد میگیره بازی میکنه اکانت عوض میکنه ، در صورتی که هیچ سودی به اونها نمیرسونن و سنگشونو به سینه میزنه ، تاپیک جیلبریکم این روزها شلوغ

• Smile
Reactions: MyJinx
این خانم بعد از GOW 2018 می ره Riot Games و تو مصاحبه با کوری بعد از معرفی بازی... 2021 کوری ازش می خواد برگرده سانتا و پروژه رو به عهده بگیره!!!

نمی دونم چرا همه می خوان مشکلات رگناروک یا این بازی رو بندازن گردن ویلیامز و این خانم!!!
تو هر جفت بازی کریتیو دایرکتور کوری بارلوگ هست!!! تصمیمات کلیدی، بازی از جمله اتفاق های داستان همه اش با تایید کوری بارلوگ هست... کارگردان صرفا تو روایت نقش داره!!!

یعنی می تونیم بگیم دیالوگ های کرینج مکعب گردن این خانم هست!!! ولی اصلا وجود خود مکعب برای بارلوگ هست!!!!!!!!!!!

رگناراک که تمام شد رفت ولی مشکلات این بازی با این خانومه هست راحت به عنوان کارگردان میتونه ریجکت کنه و قبول نکنه خیلی چیزارو. مکعب ایده هرکی بود مهم نیست ایشون به عنوان کارگردان پروژه میتونست ردش کنه.خدایی این چه رنگ بندی و آرتیه اخه، خاله شادونست مگه. گاد او واره بابا

تو هر جفت بازی کریتیو دایرکتور کوری بارلوگ هست!!! تصمیمات کلیدی، بازی از جمله اتفاق های داستان همه اش با تایید کوری بارلوگ هست... کارگردان صرفا تو روایت نقش داره!!!(الان sam lake و ed boon و حتی دراکمن 90 درصد نقششون تو پروژه ها کریتیو دایرکتور هست!!! یعنی نظارت کامل رو پروژه!)

گفتم که روایت بازی در دست کارگردان هست
اینکه چه آرتیستی رو بزاره روی کار هم با خودشه...

بحث من صرفا روی نکات پایه ای هست

سم لیک هم بیشتر بازی های رمدی رو کارگردانی مستقیم نمی کنه... ایا کارگردان ها به دلخواه خودشون این جهان رمدی رو دارن می برن جلو؟ قطعا خیر... کلیت رویداد ها رو سم لیک می گه و صرفا تو نحو اجرا دستشون باز هست!
1000029426.jpg

1000029429.jpg

1000029430.png
1000029431.jpg

• Like
Reactions: Love Console
مثل اینکه پلیرای PSN به رهنمودهای مبارزین بازیسنتر گوش ندادن! :D
پیش فروش بازی چه نسخه عادی و چه دیلاکس روی استور خیلی خوب بوده و هرجفت نسخه جزو ۵تا بازیی شدن که بیشترین پیش فروش رو داشتن! اونم تازه با وجود تبلیغات فاجعه بار سونی!
خودمم پول دستم بیاد پیش خریدش میکنم. حیف دلار هرروز میکشه بالا وگرنه دیلاکسش خوب بنظر میاد.

مثل اینکه پلیرای PSN به رهنمودهای مبارزین بازیسنتر گوش ندادن! :D
پیش فروش بازی چه نسخه عادی و چه دیلاکس روی استور خیلی خوب بوده و هرجفت نسخه جزو ۵تا بازیی شدن که بیشترین پیش فروش رو داشتن! اونم تازه با وجود تبلیغات فاجعه بار سونی!
خودمم پول دستم بیاد پیش خریدش میکنم. حیف دلار هرروز میکشه بالا وگرنه دیلاکسش خوب بنظر میاد.
پلیرای فیفا هم خیلی وقته به کسی گوش نمی دن و نسخه‌ی آلتیمیت ادیشن رو چند میلیون نفری پیش خرید می کنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or