PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
ولی دوباره با این حال من نظرم مثل زمان معرفی بازی هستش. اصلا چه نیازی بود این بازی ساخته بشه؟ کدوم GOW فنی دلش میخواست توی نقش زن کریتوس بازی کنه!؟ اصلا داستان بازی توی تایملاین کریتوس و GOW چه نقشی داره. درکل بازی شاید خودش سرگرم کننده باشه ولی با یکی از Meh ترین تایتل سری گاو طرفیم.
پتانسیل داستان این بازی به شدت بالاست. بارلوگ هم از ۲۰۱۸ میخواسته یه بازی فی بسازه.
حالا هیچی هم نباشه اخرش به سوال who blew the horn یه جوابی میدن توی این بازی :D

من حقیقتش مجموعا شاید با بعضی از انتقادات و ایرادایی که از بازی گرفته میشه موافق نباشم و به نظرم یکم این جریان نفرتی که کاملا به حق به سمت سونی جاریه اینو هم درگیر خودش کرده و به جای انتقادای معنا دار و درست گاها شاهدِ یه چیز دیگه هستیم.

اما چیزی که نمی‌تونم باهاش کنار بیام اینه که واقعا لافی قراره به عنوان بازی بزرگ و مهم بعدی سانتامونیکا عرضه بشه؟ یعنی تو خوش‌بینانه‌ترین حالت ممکن هم که به بازی نگاه می‌کنم حسی که ازش می‌گیرم اینه که راه نداره این بازی پروژه اصلی و مهم بعدی سانتا باشه. یعنی تصورشم نمی‌کردم یه روزی تا این حد واسه بازی بعدی سانتا انقدر بی حس باشم. امیدوارم واقعا این بازی پروژه اصلی سانتامونیکا نبوده باشه همه این سالا در کنار ریمیک سه‌گانه یونان.
ای کاش مشکل بازی ریش و سبیل کریتوس و آرت ورکش بود. مشکل بازی اینه که تک تک چیزایی که ازش تا اینجا دیدم باعث شده به این نتیجه برسم که ذاتا دلایل موجه واسه وجود نداشتنش بیشتر از دلایل موجه واسه وجود داشتنشه. هیچ چیز ویژه‌ای درش نمی‌بینم. یعنی اصلا جدای از انتظار شخصی‌ای که از سانتا داشتم، مستقلا هم حتی به عنوان یه بازی جدید فرضا از یه استودیوی دیگه هم بهش نگاه می‌کنم، چیز خیلی دندونگیری درش نمی‌بینم. یعنی واسه من انگار ماقبلِ نا امیدیه بازی.

اون زمان که خبرش اومد تصمیم گرفتن سه‌گانه نورث رو با Ragnarok جمع کنن شخصا پیش خودم فکر کردم که حتما قراره چیز خیلی ویژه‌ تری رو ببینیم که حاضر شدن اونطوری رگناروک رو تف مالی کنن. اما الان حقیقتش نمی‌فهمم که خب چه کاری بود اصلا؟ خب سه‌گانه رو تکمیل می‌کردین. از نظر فنی و تکنیکی هم چیزی که مشخصه اینه که بازی همچنان داره روی همون اساس و پایه‌ای که 2018 دیدیم اجرا میشه.

در کل تنها شرایطی که به نظرم در خصوص لافی دستکم فقط یکم می‌گُنجه و ممکنه بتونه وجودشو نصفه نیمه توجیه کنه اینه که پروژه اصلی استودیو یه چیز دیگه‌ست مثل اون پروژه سای‌-فای کوری بارلاگ و اینو یه تیم دیگه به عنوان پروژه دم دستی تر ساخته. در غیر اینصورت من پشمام ریخته و نمی‌فهمم چه اتفاقاتی داره تو استودیوهای سونی میوفته.

من با این مکعب کنار نمیام راستش😁. خیلی روی اعصابه. بازی رو نمیشه قضاوت کرد از الان ولی این مکعب واقعا یه جوری کرده بازی و مبارزاتش رو. ولی در کل بازی نکته منفی ای هم نداره به اون صورت و کلیتش جذابه به نظرم.

احتمالش هست این مکعب به سورپرایز باشه که نخواستن اون چیز یا اون شخص تو داستان لو بره برا همین تو دمو ازش استفاده کردن؟

نه امکانش زیر 0 هست
چون هم شخصیت داره هم توی کات سین ها بوده و کلا همه چی بر اساس اون مکعب هست :D

• Like
Reactions: riden.17
اصلا همه فکر می‌کردن سانتا قراره new ip تو ژانر سای فای بده

پروژه اصلی استودیو یه چیز دیگه‌ست مثل اون پروژه سای‌-فای کوری بارلاگ و اینو یه تیم دیگه به عنوان پروژه دم دستی تر ساخته.
این پروژه Sci-Fi که میفرمایید در حال حاضر وجود خارجی نداره. چند سال پیش بارلوگ چندتا عکس از فضا توی توییترش گذاشت و بعدش شایعه شد که پروژه بعدی سانتا قراره یه بازی Sci-Fi باشه.
یه مدت خبری نشد تا اینکه شایعه بعدی این بود که ناتی داگ روی یه بازی فانتزی کار میکنه و سانتا هم یه بازی Sci-Fi. بعدش مشخص شد اطلاعات برعکس به دست دوستان اینسایدر رسیده بوده و Intergalactic مال ناتی داگه، بازی فانتزی هم همین چیزیه که الان میشناسیم.
در حال حاضر تا جایی که میدونیم سانتا سه تا پروژه داره: ریمیک سه گانه، Laufey و بازی اصلی بعدی که احتمالا توی مصره.
با توجه به اندازه استودیو، بعید میدونم پروژه دیگه ای هم داشته باشن.
Laufey به قول خود سانتا mainline chapter بعدی سریه. ایده ی خود بارلوگ هم هست.

Laufey به قول خود سانتا mainline chapter بعدی سریه. ایده ی خود بارلوگ هم هست.

ولی یه تئوری وجود داره که ایشون از دل یه بازی کنسل شده امده بیرون! یعنی بازی کوری قرار نبوده گاو باشه اصلا... یه New IP بوده که بنا به دلایلی کنسل میشه، و از دلش این پروژه بیرون میاد. از اونجا به بعدم کارگردانش عوض میشه و کلا کوری میاد بیرون و عوض کارگردانی مستقیم میشه هد استدیو یجورایی تا کلا روی کل بازی ها نظارت کنه و مستقیم چیزی نسازه... تو مصاحبه با دراکمن خیلی غر میزد که خسته شده و دیگه نمیکشه...

آخرین ویرایش:
علاوه بر اینکه مکعب رو مخه و طراحی و حرکاتش اصلا به فضای بازی نمیخوره، کامبت بازی و طراحی دشمن ها و محیط ها هم اصن wow نیستن. انگار همون رگناروک رو یه تغییرات محدودی توش دادن و بیش از پیش رنگی رنگی کردن فضا رو. انتظار به مراتب بیشتری داشتم.

.​

من هیچوقت برای هیچ بازی ای زوم نکردم رو حواشیش تو بحث woke ولی سر این از همون معرفیش کلاً پوکر فیس ام نمایش هاش می بینم!
در کل چیز خوبی به نظر نمیاد، هر چند من مشکلم از رگناروک بخصوص با قسمت های آترئوس شروع شد....

باورش سخته که از این فضا:

1.jpg

رسیدیم به این:

2.jpg

من شخصا دوست داشتم زن كريتوس كلا بيشتر بهش پرداخته بشه به عنوان عامل اصلى ورود كريتوس به دنياى جديد.
ولى فكر نكنم هدف بازى اين باشه ؛ بيشتر احتمالا يه رابطى بشه واسه ادامه فرنچايز و تغيير جهان بازى.
من یه مشکل اصلی که با این دوتا GOW آخر دارم کلا شخصیت پردازی و دیزاین زن کریتوس هستش. مثلا شما بهت 10-15 سال پیش میگفتن "زن کریتوس" عمرا قیافه این بازیگر مشهور (Deborah Ann Woll) به ذهنت میومد.

قیافه اش هم یه جورایی شبیه زن کوری بارلوگ هستش و کلا توی یه استایل هستن. شخصیت پردازی هم یکی از بی جا ترین شخصیت پردازی هایی هست که دیدیم.
توی این دوتا بازی قبل اصلا به ما توضیح داده نشد شخصی مثل کریتوس چطور و چرا مثلا از این Laufey خوشش اومده. :| شخصیتی که قبلا زن میدید با X و دایره طرف رو مورد عنایت قرار میداد ولی اینجا به کریتوس درباره عشق و سوگواری سخن رانی میکنه!

"بالاترین درجه عشق، غم و اندوه هستش". حالا اینو گفتم این به معنی نیست با شخصیت کریتوس جدید مشکل دارم فقط کلا ماهیت وجود زنش خیلی اضافی و بیخود هستش.
دلیلش هم تا حدودی مشخصه. جناب کوری بارلوگ یجورایی زندگی شخصی خودش رو داره به عنوان شخصیت جدید کریتوس به خورد گیمرا میده.

به نظر من رابطه کریتوس و اینکه چرا از Faye خوشش اومده باید عمیق تر میبود نه اینکه "کریتوس اومد میدگارد و با یه زن جنگجویی نیرومند آشنا شد بعد 5 سال هردو رفتن یه کلبه ساختن و باهم زندگی جدید شروع کردن :| /:)

تصور من از همسر کریتوس یه همچین چیزی بود ولی ما مجبوریم کاپی زن جناب بارلوگ با مکعب سخن گو رو ببینیم، چرا چون جناب بارلوگ میخواد به زنش بگه من اون آدم سابق نیستم و تغیر کردم :|8-|

جدی من هرموقع Kratos و قیافه این بازیگر رو به عنوان زن کریتوس میبینم هیچ جوره نمیتونم قبول کنم که بهم میان. دلیل انتخابش رو هم بالاتر اشاره کردم. این به زور چپوندن بعضی از شخصیت ها واقعا خیلی نچسب هستش.
این روهم بگم این عکس رو با الهام از Art work های خود سانتا مونیکا که چندین سال پیش منتشر کردن درست کردم و چیز عجیبی نیست.

پتانسیل داستان این بازی به شدت بالاست. بارلوگ هم از ۲۰۱۸ میخواسته یه بازی فی بسازه.
حالا هیچی هم نباشه اخرش به سوال who blew the horn یه جوابی میدن توی این بازی :D
پتانسیل بازی بنظرم توی کانسپت بالاست ولی وقتی چشمت رو بازی میکنی و چیزیکه ساختن میبینی خیلی سریع زود میخوابه /:) :D
بنظرم بازی خیلی Forgettable هست.

بر عکس به نظر من شخصیت پردازی فی همسر کریتوس خیلی خوبه و کاملا هم بهش میاد
فی خیلی هم با ابهته و از همون اولی که به کریتوس میگه GOOD BOY مشخصه چجوری رام کرده این بشر رو :D

فی همون چیزی رو به کریتوس داد که سالها دنبالش بود دیگه

آرامش! صبوری و احساس مسئولیت نسبت به خانوادش

اساتید سانتا واسه تریلر پری اوردر، فوتیجی که قبلا پخش کردن رو روش یه ادیت زدن یه دقیقه از توش درآوردن آپلود کردن.

===================
بی سلیقگی موج میزنه توش، نه آهنگ درستی نه ریتم قشنگی، نه ترزیشن های مناسبی. همینطوری خیاری چند تا کات زدن چیدن کنار هم.

جدا سونی باید یه فکری به حال خودش بکنه نسل بعد. مارکتینگ برند و بازیاش خیلی وقته افتضاح رو رد کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or