PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
اینا کلا گیم زدن یادشون رفته.
فقط دنبال رنگ و فلان آیکون و جنسیتی برخلاف علاقشون هستن تا ارتش حق بر علیه باطلشون رو علم کنن! رسما رفتارشون حال بهم زن شده!
کاراکتره از نسخه ۲۰۱۸ داشته زمینه چینی میشده براش. یه نسخه فرعیه. خودشون گفتن بیخیال کریتوس نشدن و این نسخه فرعی پل ارتباطیه. باز دارن گیر میدن که چرا کاراکترش فلانه چرا تمش فلانه.
فقط غر پشت غر. شبکه های اجتماعی رو ۲ روز ازشون بگیری گیمر بودن یادشون میره چون فقط بلدن بچرخن ببین فلانی و فلانی چی گفتن اینام بیفتن دنبال اونا. رسما همه تاپیکارو خراب کردن از بس که توهم حق بر علیه باطل برشون داشته و ۲تا پست درباره خود گیم ازشون نمیبینی.
واقعا امیدوارم لافی بشدت موفق بشه تا دوباره جریان یوتی تکرار شه. قبل عرضه غر میزدن و مزخرف سرهم میکردن بعد که بازی اومد و موفق شد بساطشونو جمع کردن.
من نمی دونم جریان ووک ، فمنیست ، LGBT چرا همیشه باید بولد باشه تو شبکه های اجتماعی

دنیا و جریان های قوی به هر جهت دوست دارند می روند

نمی شه جلوشون گرفت

یا باید همسو شد یا بلاک کرد اون محصولات

سینما و گیم و سریال همینه

پر از سکانس های زورچپون هم...ج...نس بازی . همینه که هست .

یه سریا کلا قابلیت لذت بردن تو زندگی رو از دست دادن
مشکل اینه نه تنها خودشون ۲۴ی در حال عذاب و حرص خوردن و نفرت پراکنی هستن بلکه تاپیکارو برای بقیه هم زهرمار میکنن. همش دارن غر میزنن. همش دارن هیت میدن. بعد اصلا نمیشینن فکر کنن که این نسخه فرعیه! کاراکترش از سال ۲۰۱۸ زمینه چینی شده! اون مکعب بی صاحاب یا هرچی ممکنه علت داستانیی چیزی داشته باشه صبر کن بازی بیاد اگه توضیح نداد بعد دری وری بگو.
از nسال پیش رنگ بنفش توی بازیا بود. الان فهمیدن عه بنفش چرت و نشانه و فلانه؟! اون موقع کجا بودن اینا؟!
واقعا دارن تاپیکارو به گند میکشن. هرچیم لیست سیاه میذاری باز سر و کلشون پیدا میشه. ۴تا پست و مطلب مفید درباره خود بازیا نمیتونی پیدا کنی. شاکیم میشن که فلانی چرا طرفدار رنگ بنفشه حتما اکلتت فیکه مدیریت بره بنش کنه! :-j

خاک توی سرشون کنن. این چه مدل انتشار اطلاعات جدید بود. فکر کردم اطلاعات لیک شده.
یه روابط عمومی و بخش تبلیغات توی اون خراب شده شون ندارن؟
هایپ و اینا براشون تعریف نشده؟
والا فکر کنم استراتژی مارکتینگشون از hype train به hate train تغییر کرده میخوان ملت با هیت دادن اسم بازیو سر زبونا بندازن فکر کنم. الان اومدم اینجا فهمیدم گیم پلی دادن رفتم دیدم و واقعا حس میکنم یجوری از قصد اینارو میدن بیرون ملت بیشتر هیت بدن. انگار یکی نسخه های قبلیو ماد کرده کریتوس زن شده اتریوس هم مکعب شده. میترسم سری بعد گیم پلی بدن cj توش باشه
حالا ما بگیم خوشمون نیومد صد تا چیز میچسبونن بهمون. مبارک کسایی که خوششون اومد. من هایپ که هیچ, مشتاقم نشدم که بعدا تریلری چیزی اومد ببینم.

گیم پلی جدید و رونمایی از کمان Serpent :

View attachment 423774
فقط انیمیشن دوییدن مکعب!
Alanah Pearce و تیم نویسندگی فکر کنم موقع نوشتنش چشماشون قلبی قلبی شده بود و قربون صدقش میرفتن.
رو فایت مکعب آهنگ کرش بندیکوت خیلی خوب میشینه.

بازی کامبتش خیلی خوب بنظر می رسه...

مکعب هم حقیقتش بهش خنثی هستم... و شاید پاشنه آشیل بازی بشه... ولی خب حداقلش سانتا ریسک بیشتری برا محصول بعدیش تا راکستار انجام داده :-"

اصولا من کلا با آرتیست های فعلی سانتا از نسل هشت حال نمی کنم!!! اصلا آرتیست هایی با امضای خاص نیستن!!!
گویی که رندوم از تو خیابون این ارتیستارو جمع کردن!!!!!

در نهایت ارت دایرکشن به صورت کلی چون روی مکانیک های گیمپلی مثل بخش های دیگه ممکنه تاثیر مستقیم نداشته باشه... روی نمره و نقد زیاد تاثیرشو نشون نمیده...

ولی برا من مهم ترین پخش یک بازی همین آرت دایرکشنش هست!!! با کلی از مشکلات یک بازی می تونم کنار بیام...ولی یک اثر آرتش منو جذب کنه... دیگه حتما برام اون اثر خاص می شه!!
والا ریسک که چه عرض کنم، اصلا همه فکر می‌کردن سانتا قراره new ip تو ژانر سای فای بده، الان فهمیدیم بازم گاد او وار تو همون دنیا و همون سبک گیم‌پلی فقط ایندفه زن کریتوسه منتها با جنگولک بازیای یه مکعب. خب اگه این اسمش ریسکه که خب حرف دیگه ای نیست ولی کاش حداقل از این دنیای نورث یه کم فاصله میگرفتن و کلا میرفتن تو یه دنیای جدید مثل هند و مصر و اینجور چیزا بازم قابل قبول بود . در کل پرونده سانتا در این نسل هم با این بازی بسته شد رفت

والا ریسک که چه عرض کنم، اصلا همه فکر می‌کردن سانتا قراره new ip تو ژانر سای فای بده، الان فهمیدیم بازم گاد او وار تو همون دنیا و همون سبک گیم‌پلی فقط ایندفه زن کریتوسه منتها با جنگولک بازیای یه مکعب. خب اگه این اسمش ریسکه که خب حرف دیگه ای نیست ولی کاش حداقل از این دنیای نورث یه کم فاصله میگرفتن و کلا میرفتن تو یه دنیای جدید مثل هند و مصر و اینجور چیزا بازم قابل قبول بود . در کل پرونده سانتا در این نسل هم با این بازی بسته شد رفت

هزینه و زمان ساخت خیلی بالا میرفت یونیورس نورث‌اماده است
یعنی بیشتر از اسم گاد استفاده کردن تا اینکه چیز جدیدی ارائه کنن
تقصیر سانتا هم نیست بنظرم همون سیاستیه که ولورین و ونوم رو تو‌یونیوزس اسپایدی خلق میکنه
همونیه که هورایزن رو میدوشه و غیره

خاک توی سرشون کنن. این چه مدل انتشار اطلاعات جدید بود. فکر کردم اطلاعات لیک شده.
یه روابط عمومی و بخش تبلیغات توی اون خراب شده شون ندارن؟
هایپ و اینا براشون تعریف نشده؟
سونی الان تو یه وضعیتیه هرچقدر بیشتر بازیاشو جلو چشم بیاره بیشتر فوش میخوره :D

این ایده عوض کردن قهرمان بازی از نظر من جالب نیست. فرنچایز های دیگه این کارو کردن و هیت زیادی گرفتن و سازنده هم بعد از سالها فهمیده که این فرمول جواب نمیده.

اون تریلر اول هم که گل و پروانه و مکعب و تم رنگ رنگی بازی رو دیدم بیشتر تو ذوقم خورد. وقتی با خشونت و تم تاریک نسخه سوم مقایسش میکنم انگار که مخاطب بازی کلا یه گروه دیگه هست و اون مخاطبای قدیمی دیگه مهم نیستن.

باورم نمیشه نورس رو سه گانه نکردن و اونجوری هول هولی رگنراک رو جمع کردند که این رو بسازند. بازی مشخصه کامبتش درجه ولی بقیه چیزاش برام جذاب نیست.
این مکعبه هم اسمش فرنکه احتمالا خدای جندرفلوییده ولی them/they identify as a cube.
من احتمالا بازیش میکنم ولی منتظرشم نیستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or