Politiciλn
کاربر سایت
ببین تو قهرمان شی هم PSN CARD رو بهت نمیدن! من نیمدونم اسپانسر مثل اینکه از تو خوشش نمیاد.:d
ولی عجب قرعه ای شد! خیلی جالب در اومد!
اسپانسر بی جا کرده با تو :d
آره دیگه به نفع ـه تو و کل ـه اون کسایی شد که تو سمت ِ راست هستن :d سمت ما که خیلی سخته ... من هیچ امیدی ندارم :d
سلام
آقا تو مرحله حذفی . هیچ رقمه راه نداره که آن رنکد بازی کرد ؟ حتی اگه دو تا تیم توافق کنند ؟؟؟؟؟ دلیلم اینه که من حتما باید پاس هام ستتینگش ON باشه نه اینکه off باشه .
رنک واسه اینه بیشتر که نتایج و بزنند تبانی نشه . الان که حذفیه . بازیکنم بسازی که کاملا معلومه . حالا باز هرجور خودتون می دونید . من که امشب بازیمو انجام می دم از شر این لیگ طولانی خلاص شم . مطئن باشید بازی من با ام اچ فیفا تکلیف قهرمان و مشخص می کنه . یه فینال زودرس. ولی اگه رنک باشه . از الان گفتک که کاملا بهونه دارم.
آخه وقته نه تعداد گل مهمه و نه چیز دیگه . خوب فقط اینکه کی بیاد مرحله بعد مهمه . شاید رقیب من قبل کنه آن رنک و ... در کل اسراری ندارم . و دوست دارم زود تر فینال زود هنگام و بر گذار کنم . بازی علی طوریه که تمرین نداشته باشی و آماده نباشی . نمی شه با تکیه بر تجربه و ... کار خیلی زیادی کرد . حالا توکل به خدا . علی ام اچ فیفا از بهترین دوستای فیفای منه و بازیش و شدید قبول دارم و خوشحالم به ام اچ فیفا برخورد کردم و جذابیت برام دو چندانه و خدا رو شکر مشکل تاخیر هم مثل کلی از بازیهای مقدماتیم ندارم.
سلام، Why so Serious ? :d
نه باید Rank باشه. دلیل ـش هم اینه که دو طرف خیال ـشون از بابت ِ تقلب و اینجور مسائل راحت باشه ...
فقط سئوالم اینه که پایان بازی دقیقه 90 شد پس ؟ حتی اگه مساوی بشه بازی اول ؟ یعنی کلاً وقت اضافه و پنالتی تو کار نیست.
بله دقیقه 90 ـه ... بازی رفت و برگشت فرقی نمی کنه.
میبینم که با قرعه کشی حال کردید:biggrin1: خوشحالم که همه راضی هستند:biggrin1:
در ضمن هر کی که علی رضا رو حذف کنه علاوه بر دادن لقب اختصاصی تو بازیسنتر، بهش یک دستگاه Vita هم داده میشه:biggrin1: پس بجنبید
کی حال کرده نفله؟ :d من که راضی نیستم :d
به ملت وعده ی سرـه خرمن میدی که چی بشه؟ :d ... خب حالا اگه من خودم، خودم رو حذف کنم بهم میدی؟ :d
خب افتخار میدم خودمو به عنوان اولین کسی که حذف شد معرفی کنم . :biggrin1: البته بازی نزدیکی بود . :biggrin1:
خیلی خوشحال شدم واقعا :d در کل رئال ـی جماعت نباید صعود کنه :d
خدایی میگی ؟ چون اولین شانس منم. اگه خدایی میگی ببرمش
ا ؟ :d