I AM XBOX کاربر سایت Aug 16, 2011 #886 نوشته شده توسط War Has Change: خب قهرمان مبارکش باشه الان مگه دست توئه نیما که بخوای باشی یا نباشی ؟ ایشون تو لیگ بعدی هم هستن دوستان خیالتون راحت بیشتر... نه دیگه پیر شدم کوچ کردم لایو لیگ بعدی تو 360 ایشالا psn خرجش بالاس فقط آنچارتد 3رو تو ps3 میگیرم بعد ps3 به ملکوت میپیونده
نوشته شده توسط War Has Change: خب قهرمان مبارکش باشه الان مگه دست توئه نیما که بخوای باشی یا نباشی ؟ ایشون تو لیگ بعدی هم هستن دوستان خیالتون راحت بیشتر... نه دیگه پیر شدم کوچ کردم لایو لیگ بعدی تو 360 ایشالا psn خرجش بالاس فقط آنچارتد 3رو تو ps3 میگیرم بعد ps3 به ملکوت میپیونده
shahabsalehi کاربر سایت Aug 17, 2011 #887 نوشته شده توسط I AM XBOX: نه دیگه پیر شدم کوچ کردم لایو لیگ بعدی تو 360 ایشالا psn خرجش بالاس فقط آنچارتد 3رو تو ps3 میگیرم بعد ps3 به ملکوت میپیونده بیشتر... نیما تو بری کی لیگ بذاره؟:d
نوشته شده توسط I AM XBOX: نه دیگه پیر شدم کوچ کردم لایو لیگ بعدی تو 360 ایشالا psn خرجش بالاس فقط آنچارتد 3رو تو ps3 میگیرم بعد ps3 به ملکوت میپیونده بیشتر... نیما تو بری کی لیگ بذاره؟:d
Politiciλn کاربر سایت Aug 17, 2011 #888 این لیگ هم با تموم ِ خوبی ها و بدی هاش تموم شد. امیدوارم بازم بتونیم اینجور مسابقات رو برگزار کنیم. به امید ِ دیدن ِ همگی ِ شما در بازی های آینده. خداحافظ.
این لیگ هم با تموم ِ خوبی ها و بدی هاش تموم شد. امیدوارم بازم بتونیم اینجور مسابقات رو برگزار کنیم. به امید ِ دیدن ِ همگی ِ شما در بازی های آینده. خداحافظ.