FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان بازي هاي اين مرحله تموم نشد!؟ براي هر مرحله فكر كنم چند هفته بايد منتظر بمونيم!:)

دوستان هی به جون علی رضا نق میزدن که چرا نمیگی کی باید با کی بازی کنه و این حرفا! حالا هم که داده بازم کسی بازی نمیکنه! انجام بدید ببینیم بارسا قهرمان میشه یا نه:دی

دوستان هی به جون علی رضا نق میزدن که چرا نمیگی کی باید با کی بازی کنه و این حرفا! حالا هم که داده بازم کسی بازی نمیکنه! انجام بدید ببینیم بارسا قهرمان میشه یا نه:دی

بذارین من الان بگم تا مسئله ای پیش نیاد ... تقریبا 3-4 روز میشه هر وقت میام psn وقتی میبینم navid ballak آن شده :دی کلی بهش message میدم بیا بازی لیگ رو بزنیم ... نه میگه اره نه خیر ... اصلا جواب نمیده ... دیگه خودتون یه کاریش بکنین ... یه تاریخی هم بذارین هر کی بازی نکرد اوتش کنین بره دیگه 2 تا match زدن دیگه این هم فرصت نمیخواد .... سریعتر تموم کنین دیگه .. خز شد لیگ :دی

اگه نگفتم تا کی مهلت دارین بازی کنید به این خاطرـه که فکر می کردم سریع تموم ـش می کنید. ولی ظاهرا اشتباه می کردم !!

پس همینجا اعلام می کنم آخرین مهلت برای انجام ِ بازی های 1/8 نهایی دوشنبه ـست ... هر کی دید اسم ـش جزء حدف شده هاست از من گله مند نشه.

ما هم که از لیگ حذف شدیم ولی بازیه دوم دست من بود :( همش با باگه بازی گل می زنه این علیرضا :d شوتای مسخره 3 تا گل از 4 تا گل از یه زاویه توسط فن پرسی!!!!!

ما هم که از لیگ حذف شدیم ولی بازیه دوم دست من بود :( همش با باگه بازی گل می زنه این علیرضا :d شوتای مسخره 3 تا گل از 4 تا گل از یه زاویه توسط فن پرسی!!!!!
این علیرضا کلاً مثل بچه آدم بازی نمیکنه.:d
==========================
بازی من و حریفم هم تاحالا جور نشده بازی کنیم:(
علیرضا اگه میشه مهلت رو تا سه شنبه کن،چون یه روز شاهین کلاس داره یه روز هم من.

==========================
بازی من و حریفم هم تاحالا جور نشده بازی کنیم:(
علیرضا اگه میشه مهلت رو تا سه شنبه کن،چون یه روز شاهین کلاس داره یه روز هم من.
آره حالا هرکی شاخه بیرون از لیگ شرطی باش می زنم من از قهرمان باختم! به احتمال 90% علیرضا قهرمان میشه(در صورتی که از من ضعیف تره :d)

چیــــــه !؟ زورتون میاد ؟ :d خب آرسنال سر ُ ته ـش فقط ون پرسی ـه :d

یاد بگیرید :دی عین بچه آدم روز اول حذف شدم رفتم . :دی

چه افتخاری هم میکنه این گلابی ... :d

آره حالا هرکی شاخه بیرون از لیگ شرطی باش می زنم من از قهرمان باختم! به احتمال 90% علیرضا قهرمان میشه(در صورتی که از من ضعیف تره :d)

تکذیب می کنم :d ... خیلی ضعیف شدم نسبت به گذشته

امروز آخرین مهلت بود دیگه ؟:دی
علیرضا بیا اینایی که بازی نکردن رو کیک کن سریعتر بریم بازی بعدیمونو بزنیم !:دی

خب ما هم بازیمون رو انجام دادیم و نتیجه رو گذاشتیم تاپیک بقلی!
فکر کنم دوتا بازی مونده فقط، یعنی 4 نفر بازی نکردن با همدیگه.

امروز آخرین مهلت بود دیگه ؟:دی
علیرضا بیا اینایی که بازی نکردن رو کیک کن سریعتر بریم بازی بعدیمونو بزنیم !:دی

کی گفته ؟ :d من که نبودم :d

چه عجله ای داری واسه حذف شدن ... :d

نت ِ نوید مشکل پیدا کرده و گفته که تا فردا درست ـش می کنه ... شایان هم نت ـش تو کماست :d

فردا آخرین روز ـه و تمدید هم نمی کنم ... ببینیم چیکار می کنن.

انصافا برادر avenger (مهدی ) خیلی خر شانسی به کی خوردی آخه؟ آقا حالا که هم من حذف شدم هم شاهین یه حقایقی و باید بر ملا کنم :d
من به شاهین یه مساوی دادم که بیاد بالا بد قرار بود هر دو بازیشو نبره ولی هر دورو برد و اول شد.
(مهدی) avenger شانس آوردی اگه به من می خوردی ... :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or