shahabsalehi
کاربر سایت
چند بار باختی؟ 1 بار فقط بردی اونم کلی تک به تک خراب کردم :d البته نمی دونم شاید بتونی علیرضا رو ببری!شما خیلی خودتو تحویل میگیری عصبی بشم خطری میشما ااا
چند بار باختی؟ 1 بار فقط بردی اونم کلی تک به تک خراب کردم :d البته نمی دونم شاید بتونی علیرضا رو ببری!شما خیلی خودتو تحویل میگیری عصبی بشم خطری میشما ااا
مهدی مسنجر داری؟ پیام هات پره نمی تونم بهت پیام بدمهمه شاخن ماشاالله! از اون برهان پلاتینی در پیت بگیر تا بقیه!:d
=====
تا دقایقی دیگر بازی من و شایان. من میدونم ما گند ...:d
IQ من که اصلا تو لیگ شرکت نکردم که بخوابم حذف شم یا بیام بالا البته برای اینکه با بازیم آشنایی پیدا کنید میتونی از شایان بپرسی!(اگه اومدی بالا:d)
حالا خوبه همه رو به جز یک نفر تو 10 زدم لت و پار کردم بازی هام هم که ماشالا همیشه پر گل بود! 9-6 و 7-1 و 5-2 و .... مثل شماها سیستم 0-1-9 نمیچینم و بازی هام 1-0 نمیشه شایان سیستم رویایی من رو دید و البته نقطه ضعفش رو هم باهم کشف کردیم که خودش میدونه! کلا همتون مالیدینهمه شاخن ماشاالله! از اون برهان پلاتینی در پیت بگیر تا بقیه!:d
حالا خوبه همه رو به جز یک نفر تو 10 زدم لت و پار کردم:biggrin1: بازی هام هم که ماشالا همیشه پر گل بود! 9-6 و 7-1 و 5-2 و ....:biggrin1: مثل شماها سیستم 0-1-9 نمیچینم و بازی هام 1-0 نمیشه:biggrin1: شایان سیستم رویایی من رو دید و البته نقطه ضعفش رو هم باهم کشف کردیم که خودش میدونه! کلا همتون مالیدین:biggrin1:
دارم،pm بده الان صندوق رو آزاد کردم!:dمهدی مسنجر داری؟ پیام هات پره نمی تونم بهت پیام بدم
با من که بازی نکردی،اگه وجود داشتی هی از بازی کردن با من طفره نمیرفتی!:dحالا خوبه همه رو به جز یک نفر تو 10 زدم لت و پار کردم:biggrin1: بازی هام هم که ماشالا همیشه پر گل بود! 9-6 و 7-1 و 5-2 و ....:biggrin1: مثل شماها سیستم 0-1-9 نمیچینم و بازی هام 1-0 نمیشه:biggrin1: شایان سیستم رویایی من رو دید و البته نقطه ضعفش رو هم باهم کشف کردیم که خودش میدونه! کلا همتون مالیدین:biggrin1:
oh my god!خب دوستان وارد ِ مرحله 1/4 نهایی شدیم ... شروع کنید به بازی کردن و همدیگه رو لـَت ُ پار کنید :d
علیرضا یه مهلت هم بزار برا این مرحله ... مثلا همین MHFIFA دو روزه نیومده ....
راستی چرا خبری از نیما نیس؟:d
سلام
یه مدت مریض بودم سر نزدم
میبینم که خیلیا سولاخ شدن
تو هم که باختی که
شهاب همیشه در حق ما که منچستر ورمیداریم ظلم شده
به امید قهرمانیه هادی همه با هم مینوشیم لول
باو دیدی مارو به کی انداختن؟ فک کنم علیرضا تنها کسی ـه که تاحالا نتونستم ببرمش کی قرعه کشی کرد؟:dسلام
یه مدت مریض بودم سر نزدم
میبینم که خیلیا سولاخ شدن
تو هم که باختی که
شهاب همیشه در حق ما که منچستر ورمیداریم ظلم شده
به امید قهرمانیه هادی همه با هم مینوشیم لول
نه با مهران بازی کردم هادی اگه بخوره به مهران 100% می بره:dهادی، مهران میخورتت!:d
جو دادم. ولی مهران تو میتونی!:d
یکی بیاد شایان رو ببره!