FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
غلط کن تو فقط :دی
با این لیگه ...... :دی
بی هتب :دی هطب :دی

تو رو می ... ! :d

به پای بلاگ ـات نمیرسه :d ... میدونم :d

فــــــــــــضول :d

یعنی تا فردا قرعه کشی انجام شده رفته دیگه؟! یا باز به یه روز دیگه موکول میکنی لعنتی رو؟

صدات بیار پایین ببینم :-l

لعنتی خودتی ُ اون آرسنال ـت :d فردا شب 100 درصد ـه مــِیتی :d

لعنتی خودتی ُ اون آرسنال ـت :d فردا شب 100 درصد ـه مــِیتی :d
شما که تیمت آرسنال نیست احیاناً؟ لعنت بر این حزب بادی ها!:d
آهان،حالا شد.

خب دوستان طبق ِ قولی که بهتون دادم امشب Kostage رو رونمایی می کنم ... :d در همین راستا قوانین ِ مرحله ی حذفی رو تو این تاپیک و در پست اول قرار دادم ... زیاد فرقی نکرده ... ولی حتما به دقت بخونیدش چون لازم ـه ... اگه جایی براتون نامفهومه یا سوالی دارید بگید تا بیشتر توضیح بدم ... خداحافظ تا شب :d

Last edited by a moderator:
دوستان بالاخره وقت ِ وداع با جام ( و صد البته اون PSN Card ـه 20 دلاری :d ) فرا رسید ... همون طور که شما درخواست کرده بودید قرعه کشی انجام شد ... تو پست دوم اون تاپیک و پایین جدول ـه گروه ها Kostage ور می تونید به وضوح ببینید ... البته برهان زحمت ِ قرعه کشی رو کشید :d اگه می بینید به بد قرعه ای رسیدید یقیه ی خودش بگیرید :d من کاملا بی تقصیرم :d

ضمنا حتما یک بار ـه دیگه قوانین ـه مرحله ی حذفی رو با دقت بخونید ... چون به درخواست اکثر ـه دوستان وقت اضافه رو هم از این مرحله حذف کردیم ... از فردا شروع کنید ... منتظرم ببینم کی ـا حذف میشن تا تبدیل به سوژه ی خنده بشن :d موفق باشید.

دوستان بالاخره وقت ِ وداع با جام ( و صد البته اون PSN Card ـه 20 دلاری :d ) فرا رسید ... همون طور که شما درخواست کرده بودید قرعه کشی انجام شد ... تو پست دوم اون تاپیک و پایین جدول ـه گروه ها Kostage ور می تونید به وضوح ببینید ... البته برهان زحمت ِ قرعه کشی رو کشید :d اگه می بینید به بد قرعه ای رسیدید یقیه ی خودش بگیرید :d من کاملا بی تقصیرم :d

ضمنا حتما یک بار ـه دیگه قوانین ـه مرحله ی حذفی رو با دقت بخونید ... چون به درخواست اکثر ـه دوستان وقت اضافه رو هم از این مرحله حذف کردیم ... از فردا شروع کنید ... منتظرم ببینم کی ـا حذف میشن تا تبدیل به سوژه ی خنده بشن :d موفق باشید.
ببین تو قهرمان شی هم PSN CARD رو بهت نمیدن! من نیمدونم اسپانسر مثل اینکه از تو خوشش نمیاد.:d
ولی عجب قرعه ای شد! خیلی جالب در اومد!

آن رنکد

سلام
آقا تو مرحله حذفی . هیچ رقمه راه نداره که آن رنکد بازی کرد ؟ حتی اگه دو تا تیم توافق کنند ؟؟؟؟؟ دلیلم اینه که من حتما باید پاس هام ستتینگش ON باشه نه اینکه off باشه .
رنک واسه اینه بیشتر که نتایج و بزنند تبانی نشه . الان که حذفیه . بازیکنم بسازی که کاملا معلومه . حالا باز هرجور خودتون می دونید . من که امشب بازیمو انجام می دم از شر این لیگ طولانی خلاص شم . مطئن باشید بازی من با ام اچ فیفا تکلیف قهرمان و مشخص می کنه . یه فینال زودرس. ولی اگه رنک باشه . از الان گفتک که کاملا بهونه دارم.
آخه وقته نه تعداد گل مهمه و نه چیز دیگه . خوب فقط اینکه کی بیاد مرحله بعد مهمه . شاید رقیب من قبل کنه آن رنک و ... در کل اسراری ندارم . و دوست دارم زود تر فینال زود هنگام و بر گذار کنم . بازی علی طوریه که تمرین نداشته باشی و آماده نباشی . نمی شه با تکیه بر تجربه و ... کار خیلی زیادی کرد . حالا توکل به خدا . علی ام اچ فیفا از بهترین دوستای فیفای منه و بازیش و شدید قبول دارم و خوشحالم به ام اچ فیفا برخورد کردم و جذابیت برام دو چندانه و خدا رو شکر مشکل تاخیر هم مثل کلی از بازیهای مقدماتیم ندارم.

سلام
آقا تو مرحله حذفی . هیچ رقمه راه نداره که آن رنکد بازی کرد ؟ حتی اگه دو تا تیم توافق کنند ؟؟؟؟؟ دلیلم اینه که من حتما باید پاس هام ستتینگش ON باشه نه اینکه off باشه .
رنک واسه اینه بیشتر که نتایج و بزنند تبانی نشه . الان که حذفیه . بازیکنم بسازی که کاملا معلومه . حالا باز هرجور خودتون می دونید . من که امشب بازیمو انجام می دم از شر این لیگ طولانی خلاص شم . مطئن باشید بازی من با ام اچ فیفا تکلیف قهرمان و مشخص می کنه . یه فینال زودرس. ولی اگه رنک باشه . از الان گفتک که کاملا بهونه دارم.
آخه وقته نه تعداد گل مهمه و نه چیز دیگه . خوب فقط اینکه کی بیاد مرحله بعد مهمه . شاید رقیب من قبل کنه آن رنک و ... در کل اسراری ندارم . و دوست دارم زود تر فینال زود هنگام و بر گذار کنم . بازی علی طوریه که تمرین نداشته باشی و آماده نباشی . نمی شه با تکیه بر تجربه و ... کار خیلی زیادی کرد . حالا توکل به خدا . علی ام اچ فیفا از بهترین دوستای فیفای منه و بازیش و شدید قبول دارم و خوشحالم به ام اچ فیفا برخورد کردم و جذابیت برام دو چندانه و خدا رو شکر مشکل تاخیر هم مثل کلی از بازیهای مقدماتیم ندارم.
ای فینال زودرس!:d ای آلبالو!:d
اینطور که میگی بازیت خیلی باید خوب باشه.البته ما قبلاً با هم بازی کردیم.;)
MH fifa بازیش عالیه.

ای فینال زودرس!:d ای آلبالو!:d
اینطور که میگی بازیت خیلی باید خوب باشه.البته ما قبلاً با هم بازی کردیم.;)
MH fifa بازیش عالیه.
بازیش عالیه مهدی :d
جفتشون عالین :d
من با ea مشکل دارم امروز خواستیم با kia_old_snake بازی کنیم نشد !

قرعه کشی مرحله دوم خیلی بی نقص تر از مرحله اول بود به نظرم.
فقط سئوالم اینه که پایان بازی دقیقه 90 شد پس ؟ حتی اگه مساوی بشه بازی اول ؟ یعنی کلاً وقت اضافه و پنالتی تو کار نیست.

میبینم که با قرعه کشی حال کردید:دی خوشحالم که همه راضی هستند:دی

در ضمن هر کی که علی رضا رو حذف کنه علاوه بر دادن لقب اختصاصی تو بازیسنتر، بهش یک دستگاه Vita هم داده میشه:دی پس بجنبید=))

خب افتخار میدم خودمو به عنوان اولین کسی که حذف شد معرفی کنم . :دی البته بازی نزدیکی بود . :دی

میبینم که با قرعه کشی حال کردید:دی خوشحالم که همه راضی هستند:دی

در ضمن هر کی که علی رضا رو حذف کنه علاوه بر دادن لقب اختصاصی تو بازیسنتر، بهش یک دستگاه Vita هم داده میشه:دی پس بجنبید=))
خدایی میگی ؟ چون اولین شانس منم. اگه خدایی میگی ببرمش:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or