FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
يعني الان اين همه ادم الاف بازيه دو نفرن !!!! بابا يه كاري كنيد وارد مرحله بعد شيم اگه بدون قرعه كشيه كه هيچي ولي اگه با قرعه كشيه جاي نفر اول و دوم گروه f رو خالي بزاريد بعدا كه بازيشونو كردن وارد اين مرحله شن *

آره راس میگه سامان قرعه کشی کنین بعد مثلا بنویسین نفره 2وم ـه گروه F بجای اسم طرف که بقیه بازیشون و بکنن لا اقل

ماهرچي ميگيم كه كسي گوش نميكنه=((
كاش برهان از همون روز اول نقشه سپ بلاتر رو بعهده گرفته بود:d الان بازيا تموم شده بودماهم به جام رسيده بوديم:))=))

خب دوستان آرتین چون تا چهار شنبه نمی رسه بیاد انصراف داد. بزودی Kostage رو می ذارم تا همه رقیب های خودشون رو بشناسن ... منتظر باشید.

علی به نظرت همون قضیه قرعه کشی بهتر نیست؟ در ضمن دیگه این مرحله رو تموم کنی بهتره که تا 1-2 هفته دیگه جام رو بدیم به بارسا بره:دی

كاش برهان از همون روز اول نقشه سپ بلاتر رو بعهده گرفته بود:d
من همچنان هستم:دی

علی به نظرت همون قضیه قرعه کشی بهتر نیست؟ در ضمن دیگه این مرحله رو تموم کنی بهتره که تا 1-2 هفته دیگه جام رو بدیم به بارسا بره:دی

من همچنان هستم:دی

بـــه عجب یوزر ـه خزی انتخاب کردی ... :d

چه گیری دادی به قرعه کشی تو :d نمی خواد عزیزم ضربدری بهتره ... :d

مثلا بنویسین نفره 2وم ـه گروه F بجای اسم طرف که بقیه بازیشون و بکنن لا اقل
w8 w8
الان این کارو نمیشه کرد؟
hmmmm !! ؟

آقا اگه ضربدری باشه میشه از این روش استفاده کرد من خودمو میرسونم تا 3 شنبه نهایت 4 شنبه.

بالاخره 20 دلاره ارزششو داره دیگه.نداره ؟:d

خواهشا از همین روشه استفاده کنین منم برسم حداقل این همه بازی که کردم واسه خاطر یه دونه بازی دود نشه بره هوا

آخرین ویرایش:
چه گیری دادی به قرعه کشی تو :d نمی خواد عزیزم ضربدری بهتره ... :d
خوب به نظر من این جوری جذابیتش بیشتره:دی می خوای نظرسنجی بزارم براش؟:دی

دوستان نظرسنجی به تاپیک اضافه شد. رای بدید و هر کاری که اکثریت موافق بودن انجام میدیم. موفق باشید

بچه ها لطفا مرحله بعد و شروع کنین :d:d با همون پیشنهاد خودم :d مثلا نفر 2وم ـه گروه F

مرحله دوم قرعه کشی بشه بعد مرحله سوم چی میشه ؟ اونم میخواد قرعه کشی بشه ؟
بعد رای اونایی که حذف شدن یا اصلاً تو لیگ نبودن و رای میدن هم حسابه :d ؟ به نظرم یکی الان رای داده که اصلا توی لیگ هم نبوده :d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or