FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بازیها تا کی تمدید شده؟ ما واسه یدونه بازی منتظریم به مهران هم همه جوره پیغام دادیم کی بیایم باشی جواب نمیدن منم نمیتونم هر دقیقه کنسول و روشن کنم نگاه کنم.

فکر کنم مشکل هنوز پابرجاست ... تا زمان ـه حل شدن ـش صبر می کنیم.

اقایون نمیخوام اینجا هی بیخودی pm بدم ... ولی دیگه یه بازیه 10 دقیقه این همه وقت ... ؟؟؟!!!!
لیگ زدن با زبون روزه شگون نداره ... :دی

همش تقصیر این علی هست:دی بابا جمع کنید کاسه کوزتون رو برید مرحله بعدی دیگه:دی من می خوام قرعه کشی کنم:دی

پ.ن: از 10 مرداد ماه و با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بازی ها پس از اذان مغرب و زیر نورافکن برگذار میشه! برای تست ورزشگاهاتون هم از فردا اقدام می کنیم! آماده باشید و گوش به زنگ!

:دی

همش تقصیر این علی هست:دی بابا جمع کنید کاسه کوزتون رو برید مرحله بعدی دیگه:دی من می خوام قرعه کشی کنم:دی

پ.ن: از 10 مرداد ماه و با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بازی ها پس از اذان مغرب و زیر نورافکن برگذار میشه! برای تست ورزشگاهاتون هم از فردا اقدام می کنیم! آماده باشید و گوش به زنگ!

خراب شدن خطوط ِ پر سرعت هم به من مربوط ـه؟ :d ... چی میگی تــــــــــــــو؟ :d چه قرعه کشی ـی چه کشکی؟ :d

باز اسکی رفتی؟ :| :d

خراب شدن خطوط ِ پر سرعت هم به من مربوط ـه؟ :d ... چی میگی تــــــــــــــو؟ :d چه قرعه کشی ـی چه کشکی؟ :d

باز اسکی رفتی؟ :| :d
آره تقصیر تو هست:| همینی که من میگم:| من و نیما به توافق رسیدیم برای قرعه کشی مرحله بعدی:|

اسکی چیه بابا مگه این رو قبلا گفته بودی؟:دی من که 1هفته است درست و حسابی سایت نیومدم!

آره تقصیر تو هست:| همینی که من میگم:| من و نیما به توافق رسیدیم برای قرعه کشی مرحله بعدی:|

اسکی چیه بابا مگه این رو قبلا گفته بودی؟:دی من که 1هفته است درست و حسابی سایت نیومدم!

تو و نیما *********! :d

یکی از بچه ها گفته بود :d

من اصلاً شاید از گروهم بالا هم نرم ولی نظرم اینه مرحله بعد قزعه کشی دیگه نمیخواد .
8 تا گروهه همه چیز معلومه دیگه اول به دوم گروه بعدی میخوره. دوم هم به اول.
اگه قرعه کشی باشه که یهو یکی میخوره دوباره به هم گروهیش البته میشه جوری قرعه کشی کرد که نخورد ولی باز مرحله 1/8 یکی بالاخره میخوره به هم گروهیش ! تنها کاری که میشه کرد کسی تا آخرین مراحل به هم گروهیش نخوره همون روال معمول جام جهانی فوتباله.

آخرین ویرایش:
راه حل

من اصلاً شاید از گروهم بالا هم نرم ولی نظرم اینه مرحله بعد قزعه کشی دیگه نمیخواد .
8 تا گروهه همه چیز معلومه دیگه اول به دوم گروه بعدی میخوره. دوم هم به اول.
اگه قرعه کشی باشه که یهو یکی میخوره دوباره به هم گروهیش البته میشه جوری قرعه کشی کرد که نخورد ولی باز مرحله 1/8 یکی بالاخره میخوره به هم گروهیش ! تنها کاری که میشه کرد کسی تا آخرین مراحل به هم گروهیش نخوره همون روال معمول جام جهانی فوتباله.

(اگه قرعه کشی باشه که یهو یکی میخوره دوباره به هم گروهیش )خیلی فکرکردیا ...نتونستم جلو خودمو بگیرم و شما جوانان را ارشاد نکنم :)) خوب قرعه کشی گروهی راهیه که در مرحله بعد ... 2 تیم به هم نخورند .

2 گروه به هم می خورند . مثلا 4 و 6 (با قرعه کشی گروهی)... 2 تیم میره بالا ... این 2 تیم رو دوباره یه گروه فرض می کنیم . حالا چه هردو گروه 4 بودن و یا هردو گروه 6 ... چه یکی 4 و یکی هم 6 ... اسم این گروه 2 نفره جدید را که صرف قرعه کشی برای مرحله 1/4 گروه بندی کردیم میذاریم A ََبه 4به 6 خورد و شد A ... مثلا 1 هم به 5 می خوره و می شه B ... اینطوری 4 گروه داریم در مرحله 1/4 که در هر گروه 2 تیم وجود داره ... که حتی ممکنه تو یه گروه در مرحله مقدماتی بوده باشند . حال قر عه کشی مرحله 1/4 با توجه به 4 گروه جدید ... انجام میشه ... A میخوره به B... (به طور احتمالی) . باز هم احتمال داره دو تیم موجود در گروه A ... که احتمال دارد از یک گروه باشند ... هر دو بازی خود را که با 2 تیم گروه B ... هست ببرند ... و جزئ 4 تیم نهایی باشند... به طور خلاصه ...بالواقع 2 گروه دیگر تشکیل میشود ... که با قرعه کشی ... به صورت ضربدری با هم بازی خواهند کرد تا تکلیف تیم فینالیست مشخص شود. نکته مهم این است که در مرحله 1/8 تیم یک هر گروه با تیم 2 گروه دیگر که با قرعه مشخص شده بازی می کند ... که این کاملا بدیهی است ... ولی در مرحله بعدی که در هر گروه 2 تیم وجود دارد . با قرعه و به صورت احتمالی دو تیم به صورت ضربدری بازی خواهند کرد . اگر احساس می کنید گنگ است . مثال را علنی تر مطرح کنم . ولی به گمانم همگی متوجه شده باشید . در کل من که می گم هر چی از اول مشخص شده باید همون باشه . ولی خیلی چیزا مثل زمان و دیر بازی کردنا و تمدید بر خلاف مقررات بوده . و اگر دوستان راجع به حالت اولیه اجرای مرحله 1/8 شکایت دارند . این روش که من گفتم و حتی روش های دیگر منسب می باشد . من که در کل شکایتی ندارم .

اینطور که من فهمیدم اینترنت تو تهران مالیده :d مشخص هم نیست کی درست بشه ...
علیرضا اینترنت ها دیروز دوباره درست شد البته سیستم adsl ـه بعضی ها تو غرب تهران هنوز مش کلاتی داره ولی میشه 10 دقیقه باهاش بازی کرد بگو تا امشب بازی کنن حوصلمون سر رفت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or