FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مرحله دوم قرعه کشی بشه بعد مرحله سوم چی میشه ؟ اونم میخواد قرعه کشی بشه ؟
بعد رای اونایی که حذف شدن یا اصلاً تو لیگ نبودن و رای میدن هم حسابه :d ؟ به نظرم یکی الان رای داده که اصلا توی لیگ هم نبوده :d
کلا رای همه به حساب میاد:دی
خوب فقط مرحله بعدی قرعه کشی هستش دیگه. بعد از اون که دیگه حذفی هست و مثل جام جهانی یا خود CL دو قسمت چپ و راست داریم که توش تیم ها قرار میگرند و تا فینال پیش میرند!

کلا رای همه به حساب میاد:دی
خوب فقط مرحله بعدی قرعه کشی هستش دیگه. بعد از اون که دیگه حذفی هست و مثل جام جهانی یا خود CL دو قسمت چپ و راست داریم که توش تیم ها قرار میگرند و تا فینال پیش میرند!
آقا قبول نیس این چه نظر سنجی ایه؟:d:d
خوب برهان جون رفتی به دوستایه دیگت گفتی قرعه کشی و بزنن در صورتی که تو لیگ نیستن یا جزو 16 نفر نیستن این که درس نیس :d:d

آقا قبول نیس این چه نظر سنجی ایه؟:d:d
خوب برهان جون رفتی به دوستایه دیگت گفتی قرعه کشی و بزنن در صورتی که تو لیگ نیستن یا جزو 16 نفر نیستن این که درس نیس :d:d

منم با نظر ایشون موافقم.
به نظرم زیاد فرقی نمیکنه قرعه یا ضربدری ولی این نظر سنجی قبول نیست :d باید فقط رای 16 تیم قبول باشه.

والا چندان فرقی واسه من نمیکنه ولی خب به قرعه کشی رای دادم.

ای بابا بسه دیگه ... خیلی لوسش کردید .. شما هر جور صلاح میدونین مرحله بعد رو جمع جور کنین کسی بهتون گیر نمیده به خدا ... :دی فقط شروع کنین سریع تر حذف شم ... اخه من عجله دارم ... :دی
من موندم تابستون و گرما همه کجا رفتن و لیگ رو نیمه کار گذاشتن ؟!! :دی

به خدا تقصیر من نیستش:دی همه این چیزها دست علی هست اما من نظرم رو گفتم که قرعه کشی باشه بهتر هست. حالا هر جور سران لیگتون تصمیم گرفتن برای من فرقی نداره! اگه قرعه کشی بود خبرم کنید.

ای بابا بسه دیگه ... خیلی لوسش کردید .. شما هر جور صلاح میدونین مرحله بعد رو جمع جور کنین کسی بهتون گیر نمیده به خدا ... :دی فقط شروع کنین سریع تر حذف شم ... اخه من عجله دارم ... :دی
من موندم تابستون و گرما همه کجا رفتن و لیگ رو نیمه کار گذاشتن ؟!! :دی
برادر انقدر تیریپ تواضع بر ندار :d
فک نکنم کسی حریفت شه !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or