Dragon Age 3: نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonage3teaser1.jpg

درود.

با معرفی شدن بازی Dragon Age 3 از سوی Bioware، بازار سبک RPG بازها داغ‌تر از همیشه شد. سه عنوان و سه سازنده‌ای که هر یک در گوشه‌ای از جهان می‌کوشند تا بهترین کارشان را روانه بازار کنند. همانطور که مطلع هستید دو عنوان بسیار مهم در این سبک یعنی The Witcher 3 و Dark Souls II' نیز در حال ساخت هستند، حال با این تفاسیل شرکت Bioware این دو عنوان را رقیب می‌داند؟ در همین راستا از این استودیو اقای Blair Brown در فروم رسمی بازی اذعان کرد: "نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II" وی در ادامه بیان کرد شرکت EA به این بازی اعتماد کامل دارد و از روند آن نیز بسیار خرسند و هیجان زده می‌باشند.

وی در پاسخ به سوال یکی از طرفدارن که در مورد این که بازی‌های The Witcher 3 و Dark Souls II هر دو نشان داده شدند و بسیار هم عالی بودند چه اقداماتی را در بال این بازی‌ها انجام خواهید داد، این گونه پاسخ داد.

"این بازی با نام Dragon Age 3 به فروش می‌رسد، و نه مثل دیگران که می‌گویند، هی اینور را ببینید، عنوان ما هم مثل برخی از بازی‌ها شده است. این بازی اینقدر قوی هست که به تنهایی ایستادگی کند.

وی در ادادمه نیز در مورد اطلاعات جدید از بازی بیان کرد، تصمیم با خودمان است که کی اطلاعات جدید را پیرامون بازی بدهیم، هنوز وقتش نرسیده است منتظر زمان عالی هستیم که هوش از سر همگان برداریم.

gamechup

DAII یکی از معدود بازی‌های این نسل بود که به شدت تو ذوقم زد و کمتر از فاجعه بهش نگیم. شماره قبلش یعنی Origins بدون شک یکی از بهترین‌ها بود، این از داستان گرفته تا گیم‌پلیش صدق میکنه. البته گیم‌پلیش منحصربفرد نبود و میشد نمونش رو به کرات دید؛ ولی با این حال به شکل قابل پسندی به مخاطب ارائه داده بود. شخصیت‌پردازی که این شماره داشت بدون هیچ شکی شاهکار بود. شاید بتونم بگم که از نظر من جزو 5 تای اول این نسل بود. مجموعه‌ای از شخصیت‌هایی که هر کدومشون برای خودشون صفات و رفتارهای متفاوتی داشتند. از موریگنش بگیر تا للیانا که هیچ وقت اون جروبحثشون رو در مورد Maker فراموش نمیکنم.
Witcher هم از جمله عناوینی هست که اتمسفر و داستان بسیار خفنی داره. ولی متاسفانه شماره دومش ار برخی از المان‌های RPG رنج میبرد. توی ویچر احساس محدود بودن میکردی ... چیزی که برای یک بازی RPG اصلا خوب نیست. با این حال داستانش به قدری پرکشش بود که اکثرا توجهی بهش نمیکردن.

اما دارک سولز ...
شاید دونستنش جالب باشه ولی هر بازی‌ای که توجهم رو جلب میکنه، برای اینکه به بقیه تعریفش کنم همیشه دنبال ویژگی‌هاش میگردم ... توی دارک سولز شرایط فرق میکنه، به هرجا که نگاه میکنم زیبایی‌های بازی رو میبینم. و همیشه عاجزم از اینکه از کجا شروع کنم.
یک مورد در مورد موسیقی بازی بگم، ولی قبلش یک توضیحی در مورد اتمسفر بازی بدم تا این صحبت‌هام بیشتر قابل درک باشه.
بدن شک موسیقی یکی از مهمترین ارکان اتمسفر هست، موسیقی باعث میشه تا گیمر با محیط و آنچه که میبینه ارتباط برقرار کنه. توی موسیقی میشه صحنه‌هایی که نمیشه به تصویر کشید رو قرار داد. این موسیقی توی بازی‌های RPG که توی اون یونیورزش گشت‌ و‌ گذار میکنی، تاثیر بیشتری داره. مثلا فرض میکنیم توی اسکایریم هستیم و در قسمتی از مپش(مثلاRorikstead ) واسه خودمون صفا میکنیم. همین لحظه ترک Far Horizons یا Journey's End شروع به پخش شدن میکنه. همینجاست که به به طور کتمل با بازی کانکت میشی و بازی رو درک میکنی.
پس به این نتیجه رسیدیم که موسیقی خیلی مهمه و به شدت روی اتمسفر تاثیر میذاره ... اما اگه این وسط یک بازی بتونه بدون موسیقی یک جو بی‌نظیر بسازه چی؟ به نظرتون همچین عنوانی جای تقدیر نداره؟ دارک سولز بجز Boss Fightهاش و اون ترک شاهکارش که توی Firelink Shrine پخش میشد و چند ترک محدود، هیچ موسیقی دیگری نداشت. کل محیط بازی رو بدون موسیقی به اصطلاح explore میکردی. ببینین اتمسفر تا چه حد قوی بوده که دیگه نیازی به موسیقی نمیدیده و موسیقی چیز اضافی واسش محسوب میشده.

اگر نظر من رو بپرسین باید بگم که Dragon Age حتی با عنوان Originش باز چیز خاصی برای ارائه جلوی دارک سولز نداره. دارک سولز یک بازی خاصیه که به هنگام بازی کردنش هر لحظش واست تازگی داره که نشون میده کارگردانی هوشمندانه‌ای داره. دارک سولز بازی‌ای هست که قدم به قدمش هنریه ... واقعا درست نیست ارزش همچین بازی رو با مقایسه کردن با سایر عناوین‌ها از بین ببریم.

به عنوان حسن ختام ... هر کسی دارک سولز رو تموم کرده باشه و تونسته باشه با بازی ارتباط کاملی برقرار کنه و به اصطلاح، درکش کرده باشه، بدون کوچکترین وقفه‌ای Dark Souls رو برتر از این 2 تا عنوان میدونه. این چیزیه که بهش یقین دارم و بارها دیدمش.
و همچنان میگم دارک سولز تونست خط مرزی بین گیمرها درست کنه.

اینجوری من نگاه میکنم به قضیه که همیشه BIOWARE توی یه چیز تک بوده تو دنیای بازی ساز ها اونم Narrative ه داستان هستش. حتی وقتی داستان Cheesy و Cheap هم میشه مثل دراگون ایج 2 یه نوعی داستان رو بیان میکنن که جذاب باشه، من یه روز متوالی با استراحت یک ساعته و نهار و شام اون بازی رو تموم کردم چون Narrative اش داشت من رو Drive میکرد.
Origins بی نظیر بود، من میتونم بگم هیچ ایرادی نداشت، Awakening هم همون موفقیت رو تکرار کرد، ولی نباید این واقعیت رو فراموش کرد که DA II توسط Dark Souls و Witcher 2 له و لورده شد، بازی هیچ چیزی نداشت در برابر این دوتا غول ارائه بده، از Skyrim حرف نمی زنم چون حالم رو بهم زد کلا، ولی با این وجود من بیشتر منتظر Inquisition هستم تا Witcher 3 . Dark souls 2 نمی دونم چرا، شاید بخاطر این باشه که با دنیای دراگون ایج آشنا ترم و کتابهای دیوید گایر رو هروقت در میان میخونم ولی میدونم بخشیش به خاطر این هستش که فراموش نکردم هنوز Baldur's Gate رو و میدونم که اگر EA دست از سر BIOWARE برداره اونا میتونن شاهکار خلق کنن....هنوز برای من هیچ شرکتی مثل BIOWARE بازی نمیسازه...

بعد بهتره بچه ها Origins رو با Dark Souls مقایسه نکنید چون Origins دقیقا دو سه روز بعد از Demon's Souls عرضه شد، من یادمه که داشتم DS رو بازی میکردم یه دقیقه فقط نشستم یه نگاه به Origins بندازم DS رو گذاشتم کنار تا یه هفته که Origins رو اول تموم کنم(چه سال خوبی بود 2008-2009)

آخرین ویرایش:
DAII
به عنوان حسن ختام ... هر کسی دارک سولز رو تموم کرده باشه و تونسته باشه با بازی ارتباط کاملی برقرار کنه و به اصطلاح، درکش کرده باشه، بدون کوچکترین وقفه‌ای Dark Souls رو برتر از این 2 تا عنوان میدونه. این چیزیه که بهش یقین دارم و بارها دیدمش.
و همچنان میگم دارک سولز تونست خط مرزی بین گیمرها درست کنه.

حالا این نظر شماست,دلیل نداره بگین هرکسی ارتباط کامل با دارک سولز برقرار کرده میگه از اون دوتا بهتره!!!:d
منم میگم شما هم اگه ارتباط کامل با DA O برقرار می کردین اونو برتر میدونستین!!!:d

سازندگان: «نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II»
ولی فکر کنم از سیاست‌های ناشرشون، یعنی «الکترونیک آرتز» باید بترسن!

اینا باید از بتسدا بترسن:d
The Elder Scrolls VI >:d<

درکل به نظر من هر سه عنوان خوبن من که حتما بازیشون میکنم و هر کدوم برتری های خودشونو دارن,البته من دو عنوانو با DA:O مقایسه کردم چون به نظر منم که DAII فاجعه ای بیش نبود

حالا این نظر شماست,دلیل نداره بگین هرکسی ارتباط کامل با دارک سولز برقرار کرده میگه از اون دوتا بهتره!!!:d
منم میگم شما هم اگه ارتباط کامل با DA O برقرار می کردین اونو برتر میدونستین!!!:d
این چیزیه که من توش شک ندارم. :دی اگر کسی هر 3 تا رو کامل درک بکنه، بدون شک دارک سولز رو انتخاب میکنه. یک ذره هم توش شبهه‌ای ندارم.
این حرف شما باعث شد من به مطلبی اشاره کنم. اون موقع که DA: Origins منتشر شد، منتظر بودم تا GS این بازی رو به عنوان بهترین بازی RPG انتخاب کته، چون یک سروگردن بلندتر از بقیه نامزدها بود و از طرفی همه بازی‌های اون سال رو بازی کرده بودم ... بجز یک بازی ... Demon's Souls
موقعی که دیدم GS اومده Damon's Souls رو به عنوان بهترین بازی سال و نقش‌آفرینی انتخاب کرده رسما تعجب کردم! فکر کردم GS قاطی کرده! ولی بعدا متوجه شدم در اشتباه بودم. فکر میکنم شما الان وضعیت چند سال پیش منو دارین.

این چیزیه که من توش شک ندارم. :دی اگر کسی هر 3 تا رو کامل درک بکنه، بدون شک دارک سولز رو انتخاب میکنه. یک ذره هم توش شبهه‌ای ندارم.
این حرف شما باعث شد من به مطلبی اشاره کنم. اون موقع که DA: Origins منتشر شد، منتظر بودم تا GS این بازی رو به عنوان بهترین بازی RPG انتخاب کته، چون یک سروگردن بلندتر از بقیه نامزدها بود و از طرفی همه بازی‌های اون سال رو بازی کرده بودم ... بجز یک بازی ... Demon's Souls
موقعی که دیدم GS اومده Damon's Souls رو به عنوان بهترین بازی سال و نقش‌آفرینی انتخاب کرده رسما تعجب کردم! فکر کردم GS قاطی کرده! ولی بعدا متوجه شدم در اشتباه بودم. فکر میکنم شما الان وضعیت چند سال پیش منو دارین.
اون زمان شما demon's soul رو حتا بازی هم نکرده بودین پس فکر می کردین gs قاطی کرده
الان خیلی ها هم ds هم DA رو بازی کردن، تموم کردن، درکشون هم کردن، هر ۲ تا هم از بهترین rpg ها که هیچی بهترین های نسل میدونند، با این حال da رو بیشتر از ds دوست دارند، چیزی نیست که به راحتی بشه راجع بهش فکت ساده کرد

منظورت از درک کردن یه عنوان چیه؟؟
حتی اگه نظر منتقدا هم حساب کنی ارزش DA O بالاتر از DS هست!!!

اصلا دلیلی نمی بینیم DS بخواد با DA مقایسه بشه! فقط سبک مبارزات و زاویه دید این دو بازی زمین تا زیرزمین باهم فرق میکنه!

DA عنوانی بود که به طور کاملا واضح بسیار بیشتر روش کار شده. شاید یاوه نباشه بگیم خط دیالوگ یه کاراکترش از کل دیالوگ های DS بیشتره!!! پس بهتره هرکدومو در طریقی که هست ارج گزاری کنیم.

Bioware اين نسل RPG خيلي خوبي نساخته به جز همون DA Origin.با توجه به همين مسئله هم زياد نميشه به نسخه سوم اميد داشت.كلا اين نسل از Bioware نااميد شدم.Mass Effect ها كه فقط اسمشون RPG هستش و به نظرم بيشتر توي سبك Action Adventure قرار بگيره بهتره.اون DAO هم از دستتشون در رفته.
اصلا نتونستم با بازيهاي اين نسل Bioware ارتباط برقرار كنم.

اون زمان شما demon's soul رو حتا بازی هم نکرده بودین پس فکر می کردین gs قاطی کرده
الان خیلی ها هم ds هم DA رو بازی کردن، تموم کردن، درکشون هم کردن، هر ۲ تا هم از بهترین rpg ها که هیچی بهترین های نسل میدونند، با این حال da رو بیشتر از ds دوست دارند، چیزی نیست که به راحتی بشه راجع بهش فکت ساده کرد
من بعضا فکر میکنم مخاطبم انقدر قدرت استنباطش بالاست که لازم نمیبینم همه چیز رو مو به مو توضیح بدم. ولی ظاهرا در اشتباهم! اینکه میگم "فکر کردم قاطی کرده" یعنی خیلی تحت تاثیر بازی بودم و خواستم گفته دوستمون رو یعنی"منم میگم شما هم اگه ارتباط کامل با DA O برقرار می کردین اونو برتر میدونستین" رو به چالش بکشم. اتفاقا اولین کاری که اون موقع کردم این بود که رفتم تریلر ازش دانلود کردم.
در ضمن آیا شما DS رو بازی کردین؟ اگر بازی کردین اشکالاتش رو بگین و در کنار اون محاسن DS رو هم بنویسین.

منظورت از درک کردن یه عنوان چیه؟؟
حتی اگه نظر منتقدا هم حساب کنی ارزش DA O بالاتر از DS هست!!!
اینکه بتونی با جای جای بازی ارتباط برقرار کنی.
در ضمن اکثر منتقدین بزرگ، دارک سولز رو تحسین میکنن. فکر کنم گیم اسپات مدالی نبوده که بهش نداده. مهمترین علت پایین بودن میانگین DS نسبت یه DA هم افت فریمش هست که بدون استثنا هر نقدی رو تحت تاثیر قرار داده. البته من کلا دوست ندارم برای اثبات حرفام عوض اینکه دلیل بیارم برم سراغ منتقدین!

اصلا دلیلی نمی بینیم DS بخواد با DA مقایسه بشه! فقط سبک مبارزات و زاویه دید این دو بازی زمین تا زیرزمین باهم فرق میکنه!

DA عنوانی بود که به طور کاملا واضح بسیار بیشتر روش کار شده. شاید یاوه نباشه بگیم خط دیالوگ یه کاراکترش از کل دیالوگ های DS بیشتره!!! پس بهتره هرکدومو در طریقی که هست ارج گزاری کنیم.
خدمت شما عارضم که دیالوگ باید زمانی گفته باشه که بهش نیاز باشه. نحوه روایت داستانی دارک سولز طوری بود کمتر نیاز به دیالوگ توش میدید. پس اصلا درست نیست از بعد دیالوگ این 2 تا رو بررسی کنیم چون DS کمبودی نداشته در این مورد. و اگر دیالوگش در حد DA بود، اتمسفر بازی به هم میریخت.

آخرین ویرایش:
در ضمن اکثر منتقدین بزرگ، دارک سولز رو تحسین میکنن. فکر کنم گیم اسپات مدالی نبوده که بهش نداده. مهمترین علت پایین بودن میانگین DS نسبت یه DA هم افت فریمش هست که بدون استثنا هر نقدی رو تحت تاثیر قرار داده. البته من کلا دوست ندارم برای اثبات حرفام عوض اینکه دلیل بیارم برم سراغ منتقدین!

ببین احد جان ارتباط برقرار کردن یه فرد با بازی یه چیز کاملا سلیقه ای هست,نمیشه گفت که همه با DS ارتباط بیشتری برقرار میکنند و این حرف رو با هم همچین اطمینانی زد!!
کامل به سلایق فرد بستگی داره,بنده با هردو بازی ارتباط برقرار کردم ولی چون داستان و شخصیت پردازی تو بازی واسم مهمترین قسمته طبیعیه که DA رو خیلی بهتر از DS بدونم ولی شما ممکنه چیز دیگه واست مهم باشه که DS رو بگی بهتره!!!
یه قانون و یه چیز از پیش تعیین شده نیست که ارتباط برقرار کردن با بازی و لذت بردن از اون!!

اصلا اینا رو ول کن! elder scroll رو بچسب! جرعت داری بگو از اون نمی ترسیم!:d(اخه خودشون گفته از اسکایریم الگو گرفتند)
در کل بنظرم witcher 3 تو این سه تا موفق میشه! گرافیک کامل! داستان کامل! موسیقی و صداگذاری کامل و.... همه کامل!

من بعضا فکر میکنم مخاطبم انقدر قدرت استنباطش بالاست که لازم نمیبینم همه چیز رو مو به مو توضیح بدم. ولی ظاهرا در اشتباهم! اینکه میگم "فکر کردم قاطی کرده" یعنی خیلی تحت تاثیر بازی بودم و خواستم گفته دوستمون رو یعنی"منم میگم شما هم اگه ارتباط کامل با DA O برقرار می کردین اونو برتر میدونستین" رو به چالش بکشم. اتفاقا اولین کاری که اون موقع کردم این بود که رفتم تریلر ازش دانلود کردم.
در ضمن آیا شما DA رو بازی کردین؟ اگر بازی کردین اشکالاتش رو بگین و در کنار اون محاسن DA رو هم بنویسین.

خدمت شما عارضم که دیالوگ باید زمانی گفته باشه که بهش نیاز باشه. نحوه روایت داستانی دارک سولز طوری بود کمتر نیاز به دیالوگ توش میدید. پس اصلا درست نیست از بعد دیالوگ این 2 تا رو بررسی کنیم چون DS کمبودی نداشته در این مورد. و اگر دیالوگش در حد DA بود، اتمسفر بازی به هم میریخت.
منم فکر می کردم برخی تو این سایت حضور دارند با وجود سابق طولانی به تعداد پست طرف نگاه نمیکند و تهمت اینکه "اصلا DA بازی کردی؟" بزنند. البته به این واکنش انی شما حق میدم چون خودتون متوجه قیاس به کلّ اشتباتون شدین. شما دارید می گید من یاد خودم زمانی افتادم که demon soul بازی نکرده بودم پس اینکه حتا درکش هم کرده باشید به خودی خود میره کنار. ولی اینجا هر دو رو بازی کردند پس ربطی به شرایط اون موقع شما نداره که یک طرفه به قاضی رفته بودید، امیدوارم قدرت استنباط بالاتون اجازه درک موضوع به این سادگی رو بهتون بده.
نیازی به اثبات خودم برا اینکه چیو بازی کردم یا نکردم نمی بینم چون واضحه در صورتی که تجربه ایی تو این عناوین نداشتم ربطی هم نداشت تو خبرش بیام و دخالت کنم فقط اگه منظورتون از DA بازی کردن همون ds بازی کردنه، ds که هیچ demon soul هم بازی کردم، اتفاقا تموم هم کردم، پست های بنده تو تاپیک ds هنوز موجوده. سوالی هم داشتید در خدمتم فقط این نگاه از بالا به پایین اصلا شایسته نیست.
مورد آخر اینکه خوشحالم ds حس مازوخیست و خود برتر بینی رو تو شما تقویت میکنه و به حدی از ارضا می رسونه که بیاید بگید بین گیمر ها خط کشید و از این حرفا در صورتی که همین da در درجه سختی آخر بسیار بیشتر از ds چالش بر انگیزه چون کلّ ds خلاصه شده در یاد گیری یک سری مکانیزم محدود (هر چند یادگیری تموم و کمالش به صبر ایوب نیاز داره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or