Dragon Age 3: نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonage3teaser1.jpg

درود.

با معرفی شدن بازی Dragon Age 3 از سوی Bioware، بازار سبک RPG بازها داغ‌تر از همیشه شد. سه عنوان و سه سازنده‌ای که هر یک در گوشه‌ای از جهان می‌کوشند تا بهترین کارشان را روانه بازار کنند. همانطور که مطلع هستید دو عنوان بسیار مهم در این سبک یعنی The Witcher 3 و Dark Souls II' نیز در حال ساخت هستند، حال با این تفاسیل شرکت Bioware این دو عنوان را رقیب می‌داند؟ در همین راستا از این استودیو اقای Blair Brown در فروم رسمی بازی اذعان کرد: "نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II" وی در ادامه بیان کرد شرکت EA به این بازی اعتماد کامل دارد و از روند آن نیز بسیار خرسند و هیجان زده می‌باشند.

وی در پاسخ به سوال یکی از طرفدارن که در مورد این که بازی‌های The Witcher 3 و Dark Souls II هر دو نشان داده شدند و بسیار هم عالی بودند چه اقداماتی را در بال این بازی‌ها انجام خواهید داد، این گونه پاسخ داد.

"این بازی با نام Dragon Age 3 به فروش می‌رسد، و نه مثل دیگران که می‌گویند، هی اینور را ببینید، عنوان ما هم مثل برخی از بازی‌ها شده است. این بازی اینقدر قوی هست که به تنهایی ایستادگی کند.

وی در ادادمه نیز در مورد اطلاعات جدید از بازی بیان کرد، تصمیم با خودمان است که کی اطلاعات جدید را پیرامون بازی بدهیم، هنوز وقتش نرسیده است منتظر زمان عالی هستیم که هوش از سر همگان برداریم.

gamechup

دراگون ايج ٢ كه براي من اصلا جالب نبود و به كلي خاطره خوب سري رو برام از بين برد(شاهكار شماره ١ كجا و ٢ كجا)هر تيمي هم از بايوور بازي رو ساخته بودن بالاخره يه شماره اصلي پايينتر ساخته بودن ....بايد ديد اينبار چه مي كنن
حالا هم كه با وجود شاهكاري به نام dark souls 2 همه هوش و حواسم سمت from software ...:d

.

BioWare کسی رو دست کنم نمی‌گیره ویچر 1 به لطف موتور BioWare اسم برای خودش دست و پا کرد.
چه ربطی داشت. الان این همه بازی با UE3 ساخته میشه، پس Bioshock هم ساخته epic بوده با این استدلال :دی
w1 به لطف هیچ احدی اسمی برای خودش دست و پا نکرد به جز داستان بسیار خوب و گیم پلی وفادار به CRPG و سازندگانی که سعی کردن به شعور مخاطب احترام بگذارند. این احترام گذاشتن به شعور مخاطب رو به راحتی می تونم بگم bioware بعد از DAO و ME2 کاملا از سیاست ـشون حذف کردن.
DA 2 نسبت به DAO ضعیف بود ولی بازم بازی خوبی بود
نمی دونم چرا دوست دارید خودتون رو گول بزنید. DA 2 آشغالی بود که انکار کردن این واقعیت خیلی خنده دار به نظر می رسه. بله DA 2 خیلی بازی خوبی بود، در این صورت باید تمام باور هامون نسب به سبک RPG تغییر بدیم و برای شاهکار bioware کف بزنیم.
هر وقت با EA زندگی کردید به من مراجعه کنید و درباره BioWare نظری داشتید بگید.
باشه ما بازی نکردیم، فقط شما بازی کردی. من همین دیروز فهمیدم EA چیه یه توضیح برای من میدی بلد نیستم!؟
EA مگه چند قرن با bioware همکاری داشته که برای بحث کردن در مورد bioware باید بیوگرافی EA و حفظ کرد؟ بهترین بازی های bioware واسه زمانی بوده که رابطه ای با EA نداشته.

ME 3 اگر مشکلی داشت متاش اون نمی‌شد. Re 5 و RE 6 هم بازی‌های خوبی نبودند نسبت به RE 4. بود چیه باید بگی است بود یعنی نیست. بعد DA 2 یک ME 3 اد به اون خوبی الان شما پیراهن عثمان کنید گفتم . BioWare کسی رو دست کنم نمی‌گیره ویچر 1 به لطف موتور BioWare اسم برای خودش دست و پا کرد. الان CPR ادعا می‌کنه.
نسخه دوم DA رو هم یک تیم دسته چندی از BioWare ساخته
Um .... Hello ؟ من خودم ME فنم ها ! لازم نیست بهم بگی ME3 چطور بوده. ME3 با اون پایانش خیلی هم برای هوادارا ناامید کننده بود.
طوری میگی ویچر به لطف Bioware برای خودش اسم دست و پا کرده هرکی نفهمه فکر میکنه Bioware بازی رو براشون ساخته داده بهشون.
اینطوری باشه پس 90% استدیو های این نسل به لطف Epic برای خودشون اسمی دست و پا کردن و خودشون هیچی حساب نمیشن.
تیم فرعی رو به تیم اصلی ربط ندید BioWare آستین SW رو ساخت که اتفاقا رکور‌دها رو شکست و جوایزی هم گرفت و فروش خوبی هم کرد و فقط EA بیشتر کارمنداش رو احراج کرد. بقیه مواردشم به لوکاس خدابیامورز ربط داشت
یادم نرفته سر ME 2 گفتند تو همین بازی سنتر اقا بازی اشکنه چه وضعشه و فلان . ME 3 هر وقت متاش آمد زیر 85 به من مراجعه کن وقتی بازی متاش بالاست پس هیچ بهونه‌آی عم از DLC و پایان پذیرفته نیست.
DA 2 نسبت به DAO ضعیف بود ولی بازم بازی خوبی بود میگم تیم اصلی BioWare اصلا روی اون کار نمی‌کرد چون خودشون گفتند.
هر وقت با EA زندگی کردید به من مراجعه کنید و درباره BioWare نظری داشتید بگید.
بازم میگم با یک ME 3 و DA:2 استدیو BioWare زیر سوال نمی‌ره. فقط ناشر باید زیر سوال بره نه استدیو
الان من بیام بگم DMC که تازه عرضه شده با توجه به نسخه‌های قبلی ضعیف ترو آشغاله خوبه؟الان تیتم نینجا رو زیر سوال ببرم خوبه؟
این بهانه های تیم اول و تیم دوم اصلا قابل قبول نیست و خیلی هم مسخره است. DA2 یه نسخه شماره دار و اصلی توی سری حساب میشه پس این بهانه که یه تیم دسته چندم ساختتش رو نیارید. اگر هم واقعا همچین چیزی بوده نشون دهنده اهمیت ندادن و بی توجهی Bioware به هوادارای سری Dragon Age ـه که از یه تیم دسته چندمی برای ساخت یه نسخه شماره دار و اصلی استفاده کرده.

اپیک لول =)) الان نینجا تئوری (با تیم نینجا فرق داره) و DmC چه ربطی دارن به DMC های قبلی ؟! برای بررسی یه استدیو میان بازی های ساخته شده توسط اون استدیو رو با هم مقایسه میکنند که نینجا تئوری در این زمینه عملکرد خیلی خوبی داشته و بازی به بازی بهتر شده :
Heavenly Sword < Enslaved < DmC

آشغالی بود که انکار کردن این واقعیت خیلی خنده دار به نظر می رسه.
نه استاد .
این خنده دار نیست . خنده دار اینه که به متای 80 بگیم اشغال .
باز خدا رو شکر از سیستم کمبت بازی ـم خیلی تعریف شده بوده .
اصلا میشه بازی اشغالو ترجمه کنی ؟
--
بهترین بازی های bioware واسه زمانی بوده که رابطه ای با EA نداشته.
بله بله . ME2 هم پشم .

اگر به مخاطب اهمیت نمی‌داد نمی‌یومد درمورد ME و DA3 سوال کنه و بازخورد‌ها رو برسی کنه. من نمی‌گم DA2 عالی بود شاهکار بود میگم ضعیف تر بود ولی نه اینکه ارزش بازی نداشته باشه. بعد تصمیم گیری ساخت بازی توسط EA نه استدیو.
BioWare زورش زیاده DLC داده وقتی میگید DS بهترین بازی نسله و فلان دیگه انتظار می‌ره به DA:O‌و ME 2 هم بگید اشغال
...
علی@:
باشه چیزی نمی‌گم لال می‌شم چون وقتی می‌گی لازم نیست بگی یعنی لال شو خیلی ممنون من دیگه هیچ بحثی ندارم تونستی متا ME 3 رو بهم زیر 80 نشون بدی حرفت رو قبول می‌کنم.

آره آقا بایوویر که کار بدی نکرده؛فقط DA 2 رو داد دست یه تیم دست چندم و کاملا هوادارا رو نادیده گرفت.پایان ME 3 آب بندی کردن و به زور چک و چک کاری یه DLC مجانی دادن که به پایان بازی ویدئو اضافه میکرد!!!
واسه ME 3 همون روزز عرضه Day 1 DLC کرد که شامل یه شخصیت جدید برای تیم با داستان جدا میشد.همین دیگه.کار بد دیگه ای نکرده.جا داره یادی از blah blah blah...

جدا نمیدونم چرا یه عده میخوان چشماشون رو روی همه مشکلات ببندن و بر خلاف واقعیت حرف بزنن؟!
بایوویر هم با این حرف ثابت کرد به شکل وحشتناکی از DS II ترسیده چون این چیزایی که من از بازی تابحال دیدم تو این نسل بی رقیب بوده.

این خنده دار نیست . خنده دار اینه که به متای 80 بگیم اشغال .
خنده دار اینه که تمام ملاک گیمر های BC شده متا، بازی از نظر تمام فن هاش آشغال بوده حالا می خواد متا 180 بگیره اصلا. نمونه اینجور بازی ها کم نیستن، DA 2 یک مثاله.

چه لفظ قلم ام میاد «نمی ترسیم»
بیایید بیرون از تو لونه تون ببینیم این EA چی تو گوشتون وزوز کرده...آخرشم EA میگه که من به مشتری احترام میذارم و....
صبر کنید تا علاوه بر جایزه های درخشان قبلی جایزه بدترین کمپانی جهان (بدون احتساب ایران خودرو.)رو هم از آن خودش کنه

خنده دار اینه که تمام ملاک گیمر های BC شده متا، بازی از نظر تمام فن هاش آشغال بوده حالا می خواد متا 180 بگیره اصلا. نمونه اینجور بازی ها کم نیستن، DA 2 یک مثاله.
یعنی چی متا شده ملاک ؟
خب وقتی یه سایت معتبره معلومه ازش به عنوان رفرنس استفاده میشه .
و وقتی منتقد ـا متفق القول ( حالا به غیر از چند تا ) ازش تعریف میکنن میشه اشغال ؟
فن ها ؟
من خودم یه فنم و میگم اشغال نیست .

@ مهدی
الکی قضیه رو دراماتیکش نکن خودت خوب میدونی منظورم چی بود. موضوع اینه که شما نمیخوایید حقیقت رو قبول کنید و فکر میکنید همه اشتباه میکنند و فقط شما درست میگید.

والا من که حوصله dark souls را ندارم خداییش اون بازی برای اعصاب ما مناسب نیست آدم بیکار میخواد و یک سری چیز دیگه
witcher هم که فقط گرافیک داره داستانش هم خوبه ولی در کل نمیتونه از نظر گیم پلی به dragon age نزدیک بشه
dragon age 3 هم که یا موتور frostbite هست پسی گرافیکش هم خدا میشه در کل میشه بهترین بازی البته اگر یک سری جدید از elder scroll معرفی نشه که در این صورت کلا با جمش کنن برن همشون چون پادشاه rpg وارد شده است

تو این چند سال BioWare یه بازی نه چندان جالب ساخت که البته کلا از BioWare بعید بود همچین عنوانی، اونم به عنوان دنباله Origins. ولی در سایر موارد کارشون خیلی درست بوده و از نظر من بهترین استودیوی این نسل بوده :دی ME3 هم به صورت کلی یه بازی عالی بود، حالا پایانش اون چیزی نبود که فن های سری انتظار داشتن دلیل نمیشه کیفیت خود بازی رو زیر سوال ببریم. این لکه ننگ Dragon Age II هم فقط با حضور قدرتمند Dragon Age III پاک میشه که امیدوارم خودش تبدیل به یه لکه ننگ دیگه نشه :دی

بابا به خدا DA 2 به تنهایی عنوان افتضاحی نبود فقط در صورتی میشه افتضاح خطابش کرد که با DA O مقایسه بشه!!
از هر لحاظ دیگه بهش نگاه کنین عنوان خوبیه متاش هم نسبتا خوب بوده!!!
حتی فکر کنم GT بهش 9.4 داده بود!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or