Dragon Age 3: نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonage3teaser1.jpg

درود.

با معرفی شدن بازی Dragon Age 3 از سوی Bioware، بازار سبک RPG بازها داغ‌تر از همیشه شد. سه عنوان و سه سازنده‌ای که هر یک در گوشه‌ای از جهان می‌کوشند تا بهترین کارشان را روانه بازار کنند. همانطور که مطلع هستید دو عنوان بسیار مهم در این سبک یعنی The Witcher 3 و Dark Souls II' نیز در حال ساخت هستند، حال با این تفاسیل شرکت Bioware این دو عنوان را رقیب می‌داند؟ در همین راستا از این استودیو اقای Blair Brown در فروم رسمی بازی اذعان کرد: "نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II" وی در ادامه بیان کرد شرکت EA به این بازی اعتماد کامل دارد و از روند آن نیز بسیار خرسند و هیجان زده می‌باشند.

وی در پاسخ به سوال یکی از طرفدارن که در مورد این که بازی‌های The Witcher 3 و Dark Souls II هر دو نشان داده شدند و بسیار هم عالی بودند چه اقداماتی را در بال این بازی‌ها انجام خواهید داد، این گونه پاسخ داد.

"این بازی با نام Dragon Age 3 به فروش می‌رسد، و نه مثل دیگران که می‌گویند، هی اینور را ببینید، عنوان ما هم مثل برخی از بازی‌ها شده است. این بازی اینقدر قوی هست که به تنهایی ایستادگی کند.

وی در ادادمه نیز در مورد اطلاعات جدید از بازی بیان کرد، تصمیم با خودمان است که کی اطلاعات جدید را پیرامون بازی بدهیم، هنوز وقتش نرسیده است منتظر زمان عالی هستیم که هوش از سر همگان برداریم.

gamechup

خب شما هم حرف منو داری میزنی که,به عنوان یه دنباله افتضاح بود ولی اگه تنها بسنجینش عنوان خوبیه!!!
خوب انتطار داری Dragon Age 2 با چه بازی مقایسه کنن؟! بازی در اصل دنباله قبلی هست حتی به عنوان یه RPG و یه بازی ساخته شده از Bioware افتضاح بود اگه بخواین بدون در نظر گرفتن اسمش بهش نگاه کنیم باز هم چرت بود همون سیستم دیالوگ قشنگ بازی به فنا داده بود! تو اکثرا مواقع گزینه اول میزدی همه چی به خوبی خوش تموم میشد! سیستم داغون اکشن بازی و از همه مهم تر خلق شاهکار گرافیکی رو PC همه بازی رو نابود کرده بودن جدا چیش قشنگ بود؟

خوب انتطار داری Dragon Age 2 با چه بازی مقایسه کنن بازی در اصل دنباله قبلی هست حتی به عنوان یه RPG و یه بازی ساخته شده از Bioware افتضاح بود خود بازی هم اگه بخواین بدون در نظر گرفتن اسمش بهش نگاه کنیم باز هم چرت بود همون سیستم دیالوگ قشنگ بازی به فنا داده بود! تو اکثرا مواقع گزینه اول میزدی همه چی به خوبی خوش تموم میشد! سیستم داغون اکشن بازی و از همه مهم تر خلق شاهکار گرافیکی رو PC همه بازی رو نابود کرده بودن جدا چیش قشنگ بود؟

من منظورم اینه اگه یکی بازی رو بدون اینکه شماره اول رو بازی کرده باشه بازی کنه بازم میگه افتضاحه؟؟؟
نه مسلما از بازی خیلی خوشش میاد و تعریف میکنه,شاید چنتا ایراد اساسی هم داشته باشه ولی عنوان خوبیه!!!
سیستم دیالوگهاش که هوز از خیلی بازیهای هم سبک بهتره,اکشناش هم درسته خیلی تاکتیکی نبود ولی عذاب آور هم نبود و خیلی جاها لذت بخش بود!!
گرافیکم فقط رو DX 11 مریض بود:d وگرنه رو DX 9 مشکلی نداشت!!

من منظورم اینه اگه یکی بازی رو بدون اینکه شماره اول رو بازی کرده باشه بازی کنه بازم میگه افتضاحه؟؟؟
نه مسلما از بازی خیلی خوشش میاد و تعریف میکنه,شاید چنتا ایراد اساسی هم داشته باشه ولی عنوان خوبیه!!!
سیستم دیالوگهاش که هوز از خیلی بازیهای هم سبک بهتره,اکشناش هم درسته خیلی تاکتیکی نبود ولی عذاب آور هم نبود و خیلی جاها لذت بخش بود!!
گرافیکم فقط رو DX 11 مریض بود
:d
وگرنه رو DX 9 مشکلی نداشت!!
اون دیگه بسته به فهم و سن گیمر داره که همچین بازی بره بعد به به چه چه کنه به عنوان یه RPG :d اصلا این بازی برای این دست گیمر ها ساخته شده بود!
این متن تو تاپیک بازی قبلا گذاشته بودن بعد نیس ببنین!
مایک لیدلا گفته دوست دارم دکمه بزنم و صحنه های زیبا ببینم!! دلیلش هم ساده شدن و اکشن تر شدن بازی باشه که کسانی که با کنسول بازی میکنن به طرف این بازی بیان!

در مورد گرافیک هم مثل این که یادت نیس اکثر آپشن ها و افکت های بازی فقط رو DX11 قابل دسترسی بودن رو DX9 فقط میشد بعضی گزینه ها رو Medium گذاشت!

آخرین ویرایش:
جدا :دی یعنی چی که مگید تنها بازیه خوبی بود da2 ؟ پس اساسین کرید 3 هم بازی فوق العاده ای بود تنهایی ولی غیرتنهایی گند زد :دی

از این خبر BioWare هم میشه تا اخرشو رفت ، کسی که کارش درست باشه نیازی نداره بیاد بگه ما از فلان بازی نمی ترسیم ، مثلا سازنده ds باید بیاد بگه ما از ویچر 3 و da3 نمی ترسیم ؟ :))
عجله هم نکنید همین روزا بالاخره da3 بازی خودشون رو هم نشون میدن معلوم میشه چیکار کردن! یهو برمیدارن یه چیزی میدن بدتر از2 ...

آخرین ویرایش:
اون دیگه بسته به فهم و سن گیمر داره که همچین بازی بره بعد به به چه چه کنه به عنوان یه RPG :d اصلا این بازی برای این دست گیمر ها ساخته شده بود!
این متن تو تاپیک بازی قبلا گذاشته بودن بعد نیس ببنین!

در مورد گرافیک هم مثل این که یادت نیس اکثر آپشن ها و افکت های بازی فقط رو DX11 قابل دسترسی بودن رو DX9 فقط میشد بعضی گزینه ها رو Medium گذاشت!
من که در جریا این حرفش نبودم,اگه اینو گفته باید دهنشو گل گرفت,مگه میخوای کال آف بازی کنی!!!!:d
ولی در کل همه این حرفا قبول,منم گفتم عنوان دوم در حد اسم Dragon Age و Bioware نبود ولی به هرحال بنده به نظرم DA 2 یه عنوان افتضاحی نبود و ازش لذت بردم,نمیدونم شاید مشکل از منه!!:-s:d
هرچند واقعا دلم سوخت از این که اسم Dragon Age و Bioware لک افتاد روش که الان خیلیا به خودشون اجازه میدن بدون اینکه از سابقش خبر داشته باشن این جوری به این شرکت توهین کنند!!!:(

DA II اون جو حماسی DAO رو نداشت متاسفانه. مبارزاتش هم جالب شده بود ولی دیگه اون حالت Realistic رو نداشتن. شخصیت پردازی هم سطی کار شده بود.
ولی کلاس Wizard واقعا بهبود پیدا کرده بود نسبت به DAO
yahoo_4.gif

مطمئنی علی؟؟؟اتفاقا به عقیده ی خیلیا کلاس جادوگر Origin یکی از نقاط قوت بازی بود!!/:):d

آخرین ویرایش:
DA II اون جو حماسی DAO رو نداشت متاسفانه. مبارزاتش هم جالب شده بود ولی دیگه اون حالت Realistic رو نداشتن. شخصیت پردازی هم سطی کار شده بود.
ولی کلاس Wizard واقعا بهبود پیدا کرده بود نسبت به DAO:d

مجتبی در ادامه صحبت های مهرداد باید بگم حتی اگه بخواییم DA2 رو یه عنوان جدا در نظر بگیریم بازم خیلی ضعیف عملکرده.

• محیط های بشدت تکراری که واقعا اواسط بازی من دیگه حالم داشت ازشون بهم میخورد.
  • شخصیت های نه چندان جذاب و خسته کننده. (همون لیلیانا DAO به کل شخصیت های DA2 میارزید)
  • داستان متوسط که به هیچ عنوان درگیر کننده و جذاب نیست.
  • سیستم مبارزات ساده شده و خسته کننده. ( Witcher 2 و DAO توی این زمینه DA2 رو میخورن)
  • سیستم دیالوگ های مسخره که علنا یه اسکی ناموفق از Mass Effect بودن.
  • نبود نژاد های مختلف و محدود بودن بازیکن به نژاد انسان.
  • ماموریت های جانبی نه چندان جالب و خسته کننده (مخصوصا در مقایسه با DAO)
  • جذاب نبودن و تکراری شدن ماموریت های اصلی.

تازه من فقط یه بار (اونم همون موقع عرضه) DA2 رو تموم کردم ولی بازم اینقدر بازی ناامید کننده و ضعیف بود که هنوز اشکالاتش یادم مونده.

مجتبی در ادامه صحبت های مهرداد باید بگم حتی اگه بخواییم DA2 رو یه عنوان جدا در نظر بگیریم بازم خیلی ضعیف عملکرده.

• محیط های بشدت تکراری که واقعا اواسط بازی من دیگه حالم داشت ازشون بهم میخورد.
  • شخصیت های نه چندان جذاب و خسته کننده. (همون لیلیانا DAO به کل شخصیت های DA2 میارزید)
  • داستان متوسط که به هیچ عنوان درگیر کننده و جذاب نیست.
  • سیستم مبارزات ساده شده و خسته کننده. ( Witcher 2 و DAO توی این زمینه DA2 رو میخورن)
  • سیستم دیالوگ های مسخره که علنا یه اسکی ناموفق از Mass Effect بودن.
  • نبود نژاد های مختلف و محدود بودن بازیکن به نژاد انسان.
  • ماموریت های جانبی نه چندان جالب و خسته کننده (مخصوصا در مقایسه با DAO)
  • جذاب نبودن و تکراری شدن ماموریت های اصلی.

تازه من فقط یه بار (اونم همون موقع عرضه) DA2 رو تموم کردم ولی بازم اینقدر بازی ناامید کننده و ضعیف بود که هنوز اشکالاتش یادم مونده.

تو همین یه توضیح از بازی 3بار با Origin مقایسش کردی علی,منم که قبول داشتم و دارم میگم که در مقایسه با او همه حرفای شما درسته!!!:d
*دانجن های بازی رو کاملا موافقم که خیلی تکراری میزد و افتضاح بود!!!
*در مورد شخصیتها هم درسته خیلی جای کار بیشتری داشتن ولی هنوزم رگه هایی از جذابیت توشون میشد دید,مثلا شخص آریشاک که طراحیش به نظرم عالی بود یا مثلا مریل یا حتی وریک,اینا مشکل خاصی نداشتن!!!
*داستان شروع آفسایدی داشت و مخصوصا بعد از سال اول خیلی بد بود ولی سال چهارم و مقابله با Qunariها خیلی خوب بود و قسمتهای سورپرایز کننده خوبی داشت(مربوط به ایزابلا) همچنین مرگ مادر هاوک,اون سال هفتم اخر هم بدک نبود و آخرش جذاب میشد البته اون تیکه تبدیل Orsino افتضاح به تمام معنا بود!!!
*دیالوگها یه شکست کامل بود و طراحی افتضاحی داشت,مخصوصا اون قسمت طنزش,این قسمت رو کاملا باهات موافقم!!
*این مورد رو خیلی از بازیهای بزرگ دیگه هم دارن,مثل ME یا همین ویچر,پس نمیشه بهش خرده گرفت!!!:d
*اینم با این که تو اکثریتش حرفت درسته ولی هنوزم میشد ماموریتهای جذابی توش دید مثلا رفتن به وید برای نجات دادن اون پسر الفه!!!
*اینو زیاد قبول ندارم و به نظرم داستان و ماموریتها کم کم جذاب میشدن,البته اگه بازی رو از شروع سال چهارم حساب کنیم!!!
بازم میگم اینا همش نظر منه و خیلیا مخالفش هستن!!!:d

اون مقایسه های توی پرانتز برای این بود که به عمق فاجعه پی ببری :دی

اون نبود نژاد های مختلف یکی از اساسی ترین ایرادات بازی به عنوان دنباله DAO حساب میشه.

میدونم سلیقه ها متفاوته و هر کسی ممکنه از یه عنوانی خوشش بیاد، حرف منم این نیست که چون من از DA II بدم اومده نباید کسی هواداراش باشه! من فقط با این طرز تفکر "یا هوادار بازی باش و چشمت روی ایراداتش ببند یا نظر نده" که اخیرا توی فروم خیلی رواج پیدا کرده مشکل دارم.

آخرین ویرایش:
چون بازی اشغاله سه بار رفتی ؟! :d

اینم والا اگه تعریف کنم همه میخندن ولی خب عیب نداره :|:d :

ما دنبال یه لبا در این بازی بودیم و خیلی هم محیط ها و مغازه رو میگشتیم براش و هر دشمن رو هم شخم میزدیم ولی هیچوقت پیداش نکردم تا اینکه تو دور سوم بازی بودم که رفتم سایت باویور تا از مسئولانش بپرسم برای دستیابی به این لباس گور به گوری دقیقا باید چیکار کنم !! بعد همینجور که داشتم تو سایت گشت میزدم دیدم که بلــــــــــه نگو این لباس یه DLC هست و پولی و تو اینده عرضه میشه ! از اینجا بود که دی وی دی بازی به رحمت ایزد پیوست . :|:d

پ.ن : نخندین..........:|:d ببینید صبرم چقدر بوده که این Bullsh*t رو 3 بار تموم کردم !:|

Dragon Age - Origins بهترین بازی تمامه عمرم بود. هر قدمی که تو این بازی برمیداشتم, یه تشکر از Bio میزدم به رگ:دی ولی 2 رو بازی کردم, هر قدمی که بر میداشتم یه فوش میزدم به رگه Bio که آخه چرا؟!!!!!! این دیه چه کوفتیه خو:| داغون:| بدشم کلی گریه میکردم:((:| یادمه ساعت 3 صب از سره کار اومده بودم و خبر DA3 رو تو سایت دیدم و کلی حال اومدم ولی بعدش یاده 2 افتادم و از حال رفتم:|

تو همین یه توضیح از بازی 3بار با Origin مقایسش کردی علی,منم که قبول داشتم و دارم میگم که در مقایسه با او همه حرفای شما درسته!!!:d
*دانجن های بازی رو کاملا موافقم که خیلی تکراری میزد و افتضاح بود!!!
*در مورد شخصیتها هم درسته خیلی جای کار بیشتری داشتن ولی هنوزم رگه هایی از جذابیت توشون میشد دید,مثلا شخص آریشاک که طراحیش به نظرم عالی بود یا مثلا مریل یا حتی وریک,اینا مشکل خاصی نداشتن!!!
*داستان شروع آفسایدی داشت و مخصوصا بعد از سال اول خیلی بد بود ولی سال چهارم و مقابله با Qunariها خیلی خوب بود و قسمتهای سورپرایز کننده خوبی داشت(مربوط به ایزابلا) همچنین مرگ مادر هاوک,اون سال هفتم اخر هم بدک نبود و آخرش جذاب میشد البته اون تیکه تبدیل Orsino افتضاح به تمام معنا بود!!!
*دیالوگها یه شکست کامل بود و طراحی افتضاحی داشت,مخصوصا اون قسمت طنزش,این قسمت رو کاملا باهات موافقم!!
*این مورد رو خیلی از بازیهای بزرگ دیگه هم دارن,مثل ME یا همین ویچر,پس نمیشه بهش خرده گرفت!!!:d
*اینم با این که تو اکثریتش حرفت درسته ولی هنوزم میشد ماموریتهای جذابی توش دید مثلا رفتن به وید برای نجات دادن اون پسر الفه!!!
*اینو زیاد قبول ندارم و به نظرم داستان و ماموریتها کم کم جذاب میشدن,البته اگه بازی رو از شروع سال چهارم حساب کنیم!!!
بازم میگم اینا همش نظر منه و خیلیا مخالفش هستن!!!:d

اول توصیه میکنم اینو ببین :دی

The Escapist : Video Galleries : Zero Punctuation : Dragon Age II

یکی اینکه قبول داری نمیدونم یا نه dlcهای نسخه اول خیلی خوب بودن هیچی شاید نه همشون ولی یکی دوتاشون عالی هم بودن.
نسخه دوم بعد از اولین dlc بود فکر کنم یا دومی نکشید فهمیدن چه گندی زدن دیگه هیچ dlcای از این بازی منتشر نشد دلیلشم این بود که سریع da3 انانس شد میدونستن این اشغالی که ساختن خودش که هیچ dlcهاشم فروش نمیره دیگه

در مورد شخصیت ها ، داستان و شخصیت پردازی این بازی مسخره تر از این نمیشد و همین طور منطق که هیچ جایی توش نداشت از پایانش حرفی نمی زنم که به جای جذابیت یا لذت بخش بودن حرص ادم رو در میاورد و حالت رو حتی اخر بازی هم بهم میزد ( یکی از احمقانه ترین چیزا نمونش رو بگم قضیه Anders و Templar اخر بازی :دی )
level design بازی ضعیف ترین چیزی بود که میتونست باشه و به طور کل da2 ضعیف تر از این چیزی که بود نمی تونست باشه! داستان بی ارزشش گرفته تا شخصیت پردازی افتضاحش و دیالوگ های کم عمق و مبارزه های تکراریش

نکته اخر که میخوام بگم یکی از مهترین چیزاست توی بازی های rpg اونم ارزش تکرار بازیه ، که بعید میدونم کسی بتونه اون فاجعه رو واسه بار دوم بازی کنه ارزش تکرار یعنی بازی هایی مثل ویچر 2 و Ds یا حتی همون نسخه اول da

یکی اینکه قبول داری نمیدونم یا نه dlcهای نسخه اول خیلی خوب بودن هیچی شاید نه همشون ولی یکی دوتاشون عالی هم بودن.
نسخه دوم بعد از اولین dlc بود فکر کنم یا دومی نکشید فهمیدن چه گندی زدن دیگه هیچ dlcای از این بازی منتشر نشد دلیلشم این بود که سریع da3 انانس شد میدونستن این اشغالی که ساختن خودش که هیچ dlcهاشم فروش نمیره دیگه

در مورد شخصیت ها ، داستان و شخصیت پردازی این بازی مسخره تر از این نمیشد و همین طور منطق که هیچ جایی توش نداشت از پایانش حرفی نمی زنم که به جای جذابیت یا لذت بخش بودن حرص ادم رو در میاورد و حالت رو حتی اخر بازی هم بهم میزد ( یکی از احمقانه ترین چیزا نمونش رو بگم قضیه Anders و Templar اخر بازی :دی )
level design بازی ضعیف ترین چیزی بود که میتونست باشه و به طور کل da2 ضعیف تر از این چیزی که بود نمی تونست باشه! داستان بی ارزشش گرفته تا شخصیت پردازی افتضاحش و دیالوگ های کم عمق و مبارزه های تکراریش

نکته اخر که میخوام بگم یکی از مهترین چیزاست توی بازی های rpg اونم ارزش تکرار بازیه ، که بعید میدونم کسی بتونه اون فاجعه رو واسه بار دوم بازی کنه ارزش تکرار یعنی بازی هایی مثل ویچر 2 و Ds یا حتی همون نسخه اول da

دوست عزیز همه این نظرات شما و دوستان دیگه محترم ولی من این همه ایراد که شما میگی تو بازی ندیدم و ازش لذت بردم!!!:d
گفتم شاید ایراد از منه ولی دست خودم نبود با همه ایراداتش و ضعفهای اساسیش 2 بار تمومش کردم!:d

قسمتي از حرفات درست ولي بعضي از دوستان دارن ميگن شماره سوم هم مثله شماره دو ميشه و از Dark souls و witcher3 ضعيف تره.هنوز نه تريلري از بازي اومده و نه خبري كه بشه كمي از بازي اطلاعات به دست أورد.اون زمان هم كه de2 در حال ساخت بودbiowere داشت رو me هم به صورت همزمان كار ميكرد ولي تو اين شماره قضيه فرق داره

قسمتي از حرفات درست ولي بعضي از دوستان دارن ميگن شماره سوم هم مثله شماره دو ميشه و از Dark souls و witcher3 ضعيف تره.هنوز نه تريلري از بازي اومده و نه خبري كه بشه كمي از بازي اطلاعات به دست أورد.اون زمان هم كه de2 در حال ساخت بودbiowere داشت رو me هم به صورت همزمان كار ميكرد ولي تو اين شماره قضيه فرق داره

این که کاملا موافقم از روی 4تا artwork نمیشه در مورد نتیجه نهایی هیچ بازی قضاوت کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or