Dragon Age 3: نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonage3teaser1.jpg

درود.

با معرفی شدن بازی Dragon Age 3 از سوی Bioware، بازار سبک RPG بازها داغ‌تر از همیشه شد. سه عنوان و سه سازنده‌ای که هر یک در گوشه‌ای از جهان می‌کوشند تا بهترین کارشان را روانه بازار کنند. همانطور که مطلع هستید دو عنوان بسیار مهم در این سبک یعنی The Witcher 3 و Dark Souls II' نیز در حال ساخت هستند، حال با این تفاسیل شرکت Bioware این دو عنوان را رقیب می‌داند؟ در همین راستا از این استودیو اقای Blair Brown در فروم رسمی بازی اذعان کرد: "نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II" وی در ادامه بیان کرد شرکت EA به این بازی اعتماد کامل دارد و از روند آن نیز بسیار خرسند و هیجان زده می‌باشند.

وی در پاسخ به سوال یکی از طرفدارن که در مورد این که بازی‌های The Witcher 3 و Dark Souls II هر دو نشان داده شدند و بسیار هم عالی بودند چه اقداماتی را در بال این بازی‌ها انجام خواهید داد، این گونه پاسخ داد.

"این بازی با نام Dragon Age 3 به فروش می‌رسد، و نه مثل دیگران که می‌گویند، هی اینور را ببینید، عنوان ما هم مثل برخی از بازی‌ها شده است. این بازی اینقدر قوی هست که به تنهایی ایستادگی کند.

وی در ادادمه نیز در مورد اطلاعات جدید از بازی بیان کرد، تصمیم با خودمان است که کی اطلاعات جدید را پیرامون بازی بدهیم، هنوز وقتش نرسیده است منتظر زمان عالی هستیم که هوش از سر همگان برداریم.

gamechup

بابا به خدا DA 2 به تنهایی عنوان افتضاحی نبود فقط در صورتی میشه افتضاح خطابش کرد که با DA O مقایسه بشه!!
از هر لحاظ دیگه بهش نگاه کنین عنوان خوبیه متاش هم نسبتا خوب بوده!!!
حتی فکر کنم GT بهش 9.4 داده بود!!!
با توجه به استانداردهای BioWare عنوان چرتی بود :دی ولی بازم به صرف یه بازی ضعیف نمیشه BioWare رو سرزنش کرد، یکی دو تا اشتباه تو این نسل انجام داد که قول میده بچه خوبی باشه و دیگه تکرار نکنه :دی

با توجه به استانداردهای BioWare عنوان چرتی بود :دی ولی بازم به صرف یه بازی ضعیف نمیشه BioWare رو سرزنش کرد، یکی دو تا اشتباه تو این نسل انجام داد که قول میده بچه خوبی باشه و دیگه تکرار نکنه :دی

صاحب BioWare اومد، میدونو خالی کنید:d

بابا به خدا DA 2 به تنهایی عنوان افتضاحی نبود فقط در صورتی میشه افتضاح خطابش کرد که با DA O مقایسه بشه!!
از هر لحاظ دیگه بهش نگاه کنین عنوان خوبیه متاش هم نسبتا خوب بوده!!!
حتی فکر کنم GT بهش 9.4 داده بود!!!
اتفاقا فوق العاده افتضاح بود اونم برای دنباله بازی که اکثرا بهترین RPG ده سال اخیر خطابش میکردن Origins یه RPG کلاسیک به تمام معنا بود هیچ ایرادی نمیشد بهش گرفت همه هم انتطار داشتن Bioware تو شماره دو همون روش پیش بگیره ولی عملا خودشون اومدن گفتن بازی ساده شده و برای این ساخته شده که فقط گیمر دکمه روی گیم پد بزنه و لذت ببره! کوچیک شدن مپ بازی تا سیستم مزخرف دیالوگ ها سادگی بیش از حد و ... همه و همه یک پسرفت به تمام معنا و یه کابوس بزرگ بود برای فن های بازی.

DA 2 = Piece Of Fuc*ing Shit

FACT #

الکی هم خودتون رو به در دیوار نکوبید !!

پ.ن دقیقا 3 بار من اینرو بازی کردم و هر دور پی میبردم که این چقدر اشغاله !!

SW هم که هیچ :دی
من کلا نه از MMO خوشم میاد و نه چیزی ازش می دونم و نه در موردش نظر میدم :دی ولی اگه منظورت عدم موفقیت مالی هست که به صرف ناموفق بودن تو این بخش نمیشه گفت یه بازی ضعیف بوده یا نبوده. بقیه چیزهاش رو هم اونایی که این کاره هستن باید نظر بدن :دی

من کلا نه از MMO خوشم میاد و نه چیزی ازش می دونم و نه در موردش نظر میدم :دی ولی اگه منظورت عدم موفقیت مالی هست که به صرف ناموفق بودن تو این بخش نمیشه گفت یه بازی ضعیف بوده یا نبوده. بقیه چیزهاش رو هم اونایی که این کاره هستن باید نظر بدن :دی
تو که خودت میدونی من چقدر از MMO بدم میاد :-& چقدر برا همین قضیه در مورد نسل بعد ترس دارم :-s
:دی
ولی SW علاوه بر اینکه به لحاظ مالی خیلی بد بود متاش هم به نسبت شماره قبلی یه 10تایی کم شد که این خودشون فک کنم یه چیزهایی رو نیشان بده دیگه :دی
شماره قبلیش هم یه عنوان شاخ بود که حتی GDCA و کلی جایزه دیگه رو برد ، فک کنم 2003 بیشترین جوایز رو برد :-?

قبول کن متاسفانه استودیو مورد علاقه ات افت محسوسی داشته :( :دی
اون 2 تا نابغه هم که رفتن دیگه
تو این یکی دو سال اخیر هرچی Life Time Achievement و این تیپ جوایز بود رو درو کردن :دی

DA 2 = Piece Of Fuc*ing Shit

FACT #

الکی هم خودتون رو به در دیوار نکوبید !!

پ.ن دقیقا 3 بار من اینرو بازی کردم و هر دور پی میبردم که این چقدر اشغاله !!

چون بازی اشغاله سه بار رفتی ؟! :d

هم ویچر 3 و هم دارک سولز 2 ، هر دو تاشون بهتر از DA 3 میشن

احست به شما .
چون اطلاعات فوق العاده زیادی از بازی لیک شده صد 100 درصد حرف شما درسته .

ولی SW علاوه بر اینکه به لحاظ مالی خیلی بد بود متاش هم به نسبت شماره قبلی یه 10تایی کم شد که این خودشون فک کنم یه چیزهایی رو نیشان بده دیگه :biggrin1:
شماره قبلیش هم یه عنوان شاخ بود که حتی GDCA و کلی جایزه دیگه رو برد ، فک کنم 2003 بیشترین جوایز رو برد :-?
شماره قبلی نداشت که :دی اون Knight of the Old Republic ها که جریانشون کلا فرق میکرد، اینجوری که نباید حساب کنی :دی

اتفاقا فوق العاده افتضاح بود اونم برای دنباله بازی که اکثرا بهترین RPG ده سال اخیر خطابش میکردن Origins یه RPG کلاسیک به تمام معنا بود هیچ ایرادی نمیشد بهش گرفت همه هم انتطار داشتن Bioware تو شماره دو همون روش پیش بگیره ولی عملا خودشون اومدن گفتن بازی ساده شده و برای این ساخته شده که فقط گیمر دکمه روی گیم پد بزنه و لذت ببره! کوچیک شدن مپ بازی تا سیستم مزخرف دیالوگ ها سادگی بیش از حد و ... همه و همه یک پسرفت به تمام معنا و یه کابوس بزرگ بود برای فن های بازی.

خب شما هم حرف منو داری میزنی که,به عنوان یه دنباله افتضاح بود ولی اگه تنها بسنجینش عنوان خوبیه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or