Dragon Age 3: نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonage3teaser1.jpg

درود.

با معرفی شدن بازی Dragon Age 3 از سوی Bioware، بازار سبک RPG بازها داغ‌تر از همیشه شد. سه عنوان و سه سازنده‌ای که هر یک در گوشه‌ای از جهان می‌کوشند تا بهترین کارشان را روانه بازار کنند. همانطور که مطلع هستید دو عنوان بسیار مهم در این سبک یعنی The Witcher 3 و Dark Souls II' نیز در حال ساخت هستند، حال با این تفاسیل شرکت Bioware این دو عنوان را رقیب می‌داند؟ در همین راستا از این استودیو اقای Blair Brown در فروم رسمی بازی اذعان کرد: "نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II" وی در ادامه بیان کرد شرکت EA به این بازی اعتماد کامل دارد و از روند آن نیز بسیار خرسند و هیجان زده می‌باشند.

وی در پاسخ به سوال یکی از طرفدارن که در مورد این که بازی‌های The Witcher 3 و Dark Souls II هر دو نشان داده شدند و بسیار هم عالی بودند چه اقداماتی را در بال این بازی‌ها انجام خواهید داد، این گونه پاسخ داد.

"این بازی با نام Dragon Age 3 به فروش می‌رسد، و نه مثل دیگران که می‌گویند، هی اینور را ببینید، عنوان ما هم مثل برخی از بازی‌ها شده است. این بازی اینقدر قوی هست که به تنهایی ایستادگی کند.

وی در ادادمه نیز در مورد اطلاعات جدید از بازی بیان کرد، تصمیم با خودمان است که کی اطلاعات جدید را پیرامون بازی بدهیم، هنوز وقتش نرسیده است منتظر زمان عالی هستیم که هوش از سر همگان برداریم.

gamechup

اگه شاهکاری در حد DA1 بسازن دلیلی واسه ترسیدن وجود نداره ولی گفتن ـه این جمله تقریبا اینو میرسونه که اینا از خودشون مطمئن نیستن و DS2 و W3 اینا رو یکمی ترسونده برعکس :دی منم اگه بودم از DS2 میترسیدم :دی

يه مزيت فوق العاده بزرگي كه dark souls داشت اين بود كه اكثر قسمتها و المانهاي بازي يا نو بودن يا تا حالا خيلي كم تو تاريخ اين سبك ديده شده بودن و كنار هم چيده شدن اينا يه محيط و گيم پلي كاملا جديد و به قول خودموني wow رو تشكيل ميداد كه تو هر قسمت بازي شما رو شگفت زده مي كرد:

داستان عالي با روايت متفاوت از بقيه هم سبكاش
اتمسفر متفاوت از بقيه هم سبكاش
كاراكترها و npc متفاوت از بقيه هم سبكاش
گيم پلي متفاوت از بقيه هم سبكاش
طراحي هنري متفاوت از بقيه هم سبكاش
و.....كلا ديد متفاوت و جهان بيني متفاوت سازنده نسبت به بقيه هم سبكاش

بالطبع هم انسان موجوديه كه تازگي و تفاوت رو دوست داره حالا فكر كنيد با مجموعه اي از تازگيها مواجه بشه:d

درسته که DA1 بازی خیلی خوبی بود ولی من به شخصه خیلی بیشتر با DS و The Witcher ارتباط برقرار کردم...
در ضمن ترس خیلی از مواقع باعث پیشرفت میشه:d

بله ... ولی بحث ما سر کمال اون ارتباط برقرار کردنه که اون هم برمیگرده به دانش افراد.
خب عزیزم بازی یعنی اتمسفرش دیگه. حتی گیم‌پلی هم روی اتمسفر تاثیر داره.
بله منم قبول دارم اتمسفر بازی بسیار مهمه ولی تنها چیز مهم بازی نیست,نظر شخصی بنده اینه که اتمسفر هم یکی از عوامل تاثیرگذار در بازییه نه این که همه بازی رو اتمسفرش بدونیم!!!
هرچند باز هم به عقیده خیلیا همون اتمسفر DA هم بهتر از DS بود!
خیلی از بازیهای بزرگ هم هستن که آدم همیشه در جوشونه,این مختص به DS نیست,همین DA O من هنوز هم گاهی بهش فکر میکنم و از تک تک خاطراتی که باهاش دارم لذت میبرم!
من این حرف رو هنوز نتونستم قبول کنم که هر کسی که هر دو بازی رو درک کرده باشه DS رو ترجیح میده با این که شما میگی به دانش افراد بستگی داره ولی من فکر می کنم کامل به سلیقه ربط داره!!

دقیقا مشکل همینجاست.
ببین همه بلا استثنا فکر میکنن دارک سولز داستان نداره ولی کاملا اشتباه میکنن! احد چندبار گفت که نحوه روایتش یه چیز جدید و غیر عادیه که به زیبایی توضیح داده شده. حالا این نحوه روایت چجوریه؟ با حرف زدن با NPC ها؟ متاسفانه نه. حتی با تمام NPC های بازی هم حرف بزنی هیچی گیرت نمیاد جز حس ناامیدی و سردرگم شدن.
داستان بازی کاملا توی نوشته های روی تک تک آیتم ها گفته شده. بله دقیقا همینطوره. فقط کافیه شروع بازی رو به یاد داشته باشیم که به وجود اومدن این نفرین رو توضیح میده و بعد وارد داستانش میشه. مثلا توضیحات روی زره Ornstein و Smough یه بخشی از داستان رو بازگو میکنه. مواجه شدن با شخصیت Artorias یک طرف دیگه قضیه رو بازگو میکنه (به شدت از این DLC راضی بودم) و در نهایت هزاران آیتمی که در طول بازی پیدا میشن. در حقیقت، بازی شما رو وادار میکنه که هر چه بیشتر به دنبال قطعات گمشده داستان بگردین و در نهایت اونا رو کنار هم قرار بدین.

یه خواهش دارم از دوستان، اونایی که DS رو بازی نکردن، لطفا در صورتی که این عنوان و بازی نکردین، بیخود و بی جهت به نبود داستان و یه سری موارد دیگه گیر ندین.

ببین علی در مورد داستانش زیاد بحث کردیم,روایت داستان باید جوری باشه که از همون ابتده مخاطب رو جذب خودش کنه,این کار رو DS موفق به انجامش واسه خیلیا نشد!!!
این نوع نحوه داستان گویی به نظرم اصلا جالب نیست چون کامل از گیم پلی بازی جداست,هنر داستان گویی تو یه بازی اینه که در خلال گیم پلی اونو جلو ببری نه بصورت جدا و با یه سری نوشته!!!

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا تازگی ها مد شده همه تو BC تریپ روشن فکری برمیدارن! والا کسی نمیتونه عقیده و سلیقه خودشو به زور به دیگران دیکته کنه امر از طرف خداوند نیمده که کدوم بازی بهتره! انتخاب و کشیده شدن گیمر به یک بازی خاص فقط فقط به سلیقه و تفکرات شخصی گیمر ربط داره مثلا من هر دو بازی رفتم ولی با Origins زندگی میکنم بالای 200 ساعت وقت پاش گذاشتم بهترین RPG ده سال اخیر میدونمش به یه دلیل ساده چون از بازی خوشم میاد CRPG دوست دارم تموم شد رفت! یکی هم هست تفکرات خاص خودشو نسبت به Dark Souls داره کسی اینجا نمیتونه بیاد بگه چون شما دانش نداری و به کمال نرسیدی(lol) نمیفهمی کدوم بازی بهتره نه خیر آقا این طوری نیست خوش بختانه هر دوی این بازی ها رو با دانش لازمه میشه به پایان رسوند! پس الکی خودتونو پروفسر جلوه ندین و دیگران نادان فرض نکنید.

من کاری به این بحث پیش اومده ندارم ولی هیچ قانون، حقیقت و برهانی وجود نداره که بگیم بازی X به مراتب از بازی Y بهتره، اونم 2 تا بازی که از نظر کیفی تقریبا در یک سطح هستن. راجع به بحثی که احد مطرح کرد، من با Fable II شدیدا ارتباط برقرار کردم و همچین فرو رفتم داخل دنیای بازی (:دی)، به نحوی که اون موقع شب ها خواب دنیای آلبیون رو می دیدم :دی از نظر من این بازی یکی از 3 تا بازی برتر این نسل هست، ولی خب دلیل نمیشه بیام بگم که بله این بازی از بازی X قطعا بهتره. فلذا همون جمله اولی که گفتم در مورد بقیه بازی ها من جمله Origins و Dark Souls هم صدق میکنه :دی

ویچر 3یی که تو خط دومت بش اشاره کردی تا اینجا تک تک مصاحبه هایی که سازنده هاش کردن یه اسمی از SKYRIM بردن
اوه ببخشید یه مصاحبه بود از SKYRIM اسمی نبردن به جاش گفتن FALLOUT 3 :| :دی

اره میدونم تو هر مصاحبه شون گفتند! مگه طوریه؟:|:d
یه جور میگی که انگار اسکایریم بازی بی خود و اشغالی هست! البته میدونم فن این بازی هستی:d

نمیدونم چرا تازگی ها مد شده همه تو BC تریپ روشن فکری برمیدارن! والا کسی نمیتونه عقیده و سلیقه خودشو به زور به دیگران دیکته کنه امر از طرف خداوند نیمده که کدوم بازی بهتره! انتخاب و کشیده شدن گیمر به یک بازی خاص فقط فقط به سلیقه و تفکرات شخصی گیمر ربط داره مثلا من هر دو بازی رفتم ولی با Origins زندگی میکنم بالای 200 ساعت وقت پاش گذاشتم بهترین RPG ده سال اخیر میدونمش به یه دلیل ساده چون از بازی خوشم میاد CRPG دوست دارم تموم شد رفت! یکی هم هست تفکرات خاص خودشو نسبت به Dark Souls داره کسی اینجا نمیتونه بیاد بگه چون شما دانش نداری و به کمال نرسیدی(lol) نمیفهمی کدوم بازی بهتره نه خیر آقا این طوری نیست خوش بختانه هر دوی این بازی ها رو با دانش لازمه میشه به پایان رسوند! پس الکی خودتونو پروفسر جلوه ندین و دیگران نادان فرض نکنید.

روشن فکر

البته اگه بخوان یه چیزی مثل Origins بسازن لازم هم نیست ترسی‌ داشته باشن، حتا بازی هایی‌ مثل اسکایریم و Morrowind هم نتونستن به Origins نزدیک بشن، عنوان‌هایی‌ که Dark souls وامثال اینارو می‌کنن تو سبد، حالا نمیدونم دیگه... شاید دانش من کمه :دی
DS فقط چون Experimental بود خیلی‌ مورد توجه قرار گرفت وگرنه به هیچ وجه در حد‌RPG های سطح اول نبود و نیست به نظر من،در بهترین حالت یه RPG عالی‌ کنسولی هست.
همینه که هست،یکی‌ از اون خوشش میاد از این نه مربوط می‌شه به سلیقه.یا شاید من درکم کمه.:-?

البته اگه بخوان یه چیزی مثل Origins بسازن لازم هم نیست ترسی‌ داشته باشن، حتا بازی هایی‌ مثل اسکایریم و Morrowind هم نتونستن به Origins نزدیک بشن، عنوان‌هایی‌ که Dark souls وامثال اینارو می‌کنن تو سبد، حالا نمیدونم دیگه... شاید دانش من کمه :دی
DS فقط چون Experimental بود خیلی‌ مورد توجه قرار گرفت وگرنه به هیچ وجه در حد‌RPG های سطح اول نبود و نیست به نظر من،در بهترین حالت یه RPG عالی‌ کنسولی هست.
همینه که هست،یکی‌ از اون خوشش میاد از این نه مربوط می‌شه به سلیقه.یا شاید من درکم کمه.:-?
چيزي كه مشخصه اينه كه DS حالا با هر روشي كه خودش خواسته تونسته مخاطب سختگيري مثل من رو به وجد بياره و با خودش همراه كنه كاري كه DA ها نتونستن انجام بدن تا حدودي سليقه تاثيرگذار هست ولي وقتي سطح كيفي به بازي يا كلا هر سرگرمي از يه حدي بالاتر باشه طيف گسترده تري از جماعت حرفه اي رو به سمت خودش جذب ميكنه...

قضيه بين برتري DAO و DS خيلي ساده هست يك گيمر حرفه اي و منتقدها بازي اي رو دوست دارند كه يك تجربه متفاوت و تازه اي رو بتونه به ارمغان بياره! دارك سولز سرشار از خلاقيت هست از اتمسفر رويايي بازي گرفته تا گيم پلي و موزيك و داستان سرايي بازي در همه اين چيزها فاكتوري به نام خلاقيت بيداد ميكنه در سبك و صنعتي كه در مرداب تكرار افتاده.
برايه همين هست كه گيم اسپات نمره رويايي 9.5 رو به بازي عطا ميكنه چون هميشه بشر دنبال تنوع و خلاقيت ميگرده سيستم گيم پلي بازي دارايه معجوني هست كه هيچوقت گيمر ازش سير نميشه همين كه بايك بار مردن تمام سول هايي رو كه داريم از دست ميديم وبايد خودمون رو زودتر به مكان موردنظر برسونيم تا سول ها و هيومنيتي هارو دوباره پس بگيريم باعث ميشه هميشه يك حس اظطراب در گيمر وجود داشته باشه!!! تا با تمام قوا از خودش محافظت كه تا دارايي هايه با ارزشش رو از دست نده.
بخاطر همين هست كه در دارك سولز بازيكن از مردن خودش درس هايه جديدي ميگيره وهر دفعه سعي ميكنه كه باهوش تر باشه واشتباهات گذشته رو تكرار نكنه همين يك نكته ساده چقدر ميتونه رويه گيم پلي بازي تاثير بزاره همين مردن وزنده شدن هايه متوالي باعث ميشه كه گيمر استراتژي ها مختلفي رو در يك صحنه اعمال كنه تا جون سالم به در ببره و همين فرمول باعث ميشه صحنه هايه درگيري ها هميشه جذاب ومهيج باشه.
حالا آيتم ها ومكان هايه مخفي بازي و سيستم شاهكار مربوط به كاوننت ها بماند كه چقدر ارزش تكرار بازي رو ميتونن بالاببرن كه چند صد ساعت گيمربتونه در دنيايه بازي غرق بشه.
اتمسفربازي حاصل احساسات و دنياي ذهني شخصي به نام ميازاكي هست كه انعكاس اين احساسات دروني ايجاد محيطي آكنده از غم ,افسردگي, خشكي ,خرابي , زنگ زدگي و... هست كه هر لحظه به روح وروان گيمر اين حس نگون بختي رو القا ميكنه و اتمسفري رو به ارمغان مياره كه به اصطلاح گيمر رو در دنيايه خودش ميمكه و باعث ميشه كه اين اتمسفر جاودانه بمونه.
ولي دراگن ايج چطور همون راهي رو ميره كه سال ها قبل در بازي هايي نظير BG , NWN ديديم ومسلما ارائه يك تجربه متفاوت رو در اين بازي شاهد نيستيم هرچند كه اين بازي از هر لحاظ كامل هست ولي حس تازگي كه گيمر در هر فريم دارك سولز تجربه ميكنه در اين بازي هميشه وجود نداره.

آخرین ویرایش:
شاهکار DS اینجاست که متناسب با اتمسفر و درون مایه اصلیش که ناامیدی و ابهام هست. بقیه‌ی بخش‌های بازی رو مناسب با همون درونمایه ایجاد کرده... حالا میشه اسمشو انسجام، کیفیت ساخت بالا و خیلی چیزای دیگه گذاشت. اما به نظر من وقتی متوجه همین موضوع رو درک میکنی و با اتمسفر فوق‌العادش ارتباط برقرار میکنی. میشه گفت به شاهکار بودنش پی بردی. این مساله تا حدودی سلیقه ای هست(20٪). بقیشم به دانش برای تشخیص این هماهنگی و انسجام برمیگرده. بیشترین اشکالی که به DS گرفته میشه داستان ضعیف و نحوه‌ی روایت مبهمشه. من به شخصه معتقدم اگه شیوه‌ی روایت جور دیگه‌ای بود، بازی یکپارچگی خودش رو از دست میداد و ما الان اینجا مشغول این بحث نبودیم :d

یا به عنوان یه مثال دیگه، در مورد بخش موسیقی؛ موسیقی هم مثل هر شاخه‌ي دیگه‌ای از هنر برای انتقال احساس به کار میره. در بازی‌ها هم همین استفاده از موسیقی میشه. جاهایی از بازی به انتخاب سازنده ها موسیقی پخش میشه تا با احساسی که در اون موقع داری همخوانی پیدا کنه و تجربه لذت بخش باشه. (یا اگه احساساتت فعال نشدن سررشته‌ی امور از دستت در نره.) که البته روش خوبی هست. همه جا هم ازش استفاده میشه. در صورت اجرای درست هم اثرات فوق‌العاده‌ای داره. اما موسیقی متن ابهام چی میتونه باشه؟ درسته کلی سبک تاریک و مبهم داریم اما بهترین گزینه همون سکوت هست. حالا این طرز فکر و شیوه‌ی ساخت تازه و بی‌بدیل رو به سایر بخش ها هم تعمیم بدید حاصل میشه شاهکاری مثل DS. محصولی که شبیه هیچکدوم نیست ولی در بیشتر بخش ها از رقبا سرتر هست.

Bioware خیلی وقت میشه که RPG درست و حسابی نساخته و با حضور ناشری مثل EA قضاوت در مورد DA3 یکم سخت هست. پس نه تنها Bioware بلکه ما هم از الان نگران آینده‌ی DA3 باشیم. نگران ولی امیدوار :d

قضيه بين برتري DAO و DS خيلي ساده هست يك گيمر حرفه اي و منتقدها بازي اي رو دوست دارند كه يك تجربه متفاوت و تازه اي رو بتونه به ارمغان بياره! دارك سولز سرشار از خلاقيت هست از اتمسفر رويايي بازي گرفته تا گيم پلي و موزيك و داستان سرايي بازي در همه اين چيزها فاكتوري به نام خلاقيت بيداد ميكنه در سبك و صنعتي كه در مرداب تكرار افتاده.
برايه همين هست كه گيم اسپات نمره رويايي 9.5 رو به بازي عطا ميكنه چون هميشه بشر دنبال تنوع و خلاقيت ميگرده سيستم گيم پلي بازي دارايه معجوني هست كه هيچوقت گيمر ازش سير نميشه همين كه بايك بار مردن تمام سول هايي رو كه داريم از دست ميديم وبايد خودمون رو زودتر به مكان موردنظر برسونيم تا سول ها و هيومنيتي هارو دوباره پس بگيريم باعث ميشه هميشه يك حس اظطراب در گيمر وجود داشته باشه!!! تا با تمام قوا از خودش محافظت كه تا دارايي هايه بارزشش رو از دست نده.
بخاطر همين هست كه در دارك سولز بازيكن از مردن خودش درس هايه جديدي ميگيره وهر دفعه سعي ميكنه كه باهوش تر باشه واشتباهات گذشته رو تكرار نكنه همين يك نكته ساده چقدر ميتونه رويه گيم پلي بازي تاثير بزاره همين مردن وزنده شدن هايه متوالي باعث ميشه كه گيمر استراتژي ها مختلفي رو در يك صحنه اعمال كنه تا جون سالم به در ببره و همين فرمول باعث ميشه صحنه هايه درگيري ها هميشه جذاب ومهيج باشه.
حالا آيتم ها ومكان هايه مخفي بازي و سيستم شاهكار مربوط به كاوننت ها بماند كه چقدر ارزش تكرار بازي رو ميتونن بالاببرن كه چند صد ساعت گيمربتونه در دنيايه بازي غرق بشه.
اتمسفربازي حاصل احساسات و دنياي ذهني شخصي به نام ميازاكي هست كه انعكاس اين احساسات دروني ايجاد محيطي آكنده از غم ,افسردگي, خشكي ,خرابي , زنگ زدگي و... هست كه هر لحظه به روح وروان گيمر اين حس نگون بختي رو القا ميكنه و اتمسفري رو به ارمغان مياره كه به اصطلاح گيمر رو در دنيايه خودش ميمكه و باعث ميشه كه اين اتمسفر جاودانه بمونه.
ولي دراگن ايج چطور همون راهي رو ميره كه سال ها قبل در بازي هايي نظير BG , NWN ديديم ومسلما ارائه يك تجربه متفاوت رو در اين بازي شاهد نيستيم هرچند كه اين بازي از هر لحاظ كامل هست ولي حس تازگي كه گيمر در هر فريم دارك سولز تجبه ميكنه در اين بازي هميشه وجود نداره.

البته همین گیم اسپات که بهش استناد میکنی شما به DA O هم 9.5 داد و ضمن اینکه متای DA O هم بالاتر از DS هست,پس به نظر منتقدا هم DA O عنوان بهتری هست!!!

البته همین گیم اسپات که بهش استناد میکنی شما به DA O هم 9.5 داد و ضمن اینکه متای DA O هم بالاتر از DS هست,پس به نظر منتقدا هم DA O عنوان بهتری هست!!!
مجتبي جان خود گيم اسپات هم با توجه به نقدي كه داره و مدال هايي كه به هر دوبازي داده و نكات منفي كه در مورد هر دوبازي اشاره شده اين مهم رو ميرسونه كه دارك سولز بازي برتري نسبت به DAO هست.
خوشبختانه منتقد هر دوبازي هم جناب Kevin VanOrd, طرفدار سرسخت بازي هاي RPG هست كه هر دوبازي رو نقد كرده.
گيم اسپات 8 مدال به بازي DAO داده:

good_sucks_you_in_s.gif
good_moremoneythanworth_s.gif
good_start_s.gif
good_ohsnap_s.gif
good_terrific_voiceacting_s.gif
good_great_story_s.gif
good_just_right_s.gif
good_outstanding_gameplay_s.gif

واز طرفي 10 مدال به بازي DS داده شده.

good_terrific-animation_s.gif
good_sucks_you_in_s.gif
good_ohsnap_s.gif
good_greatsoundeffects_s.gif
good_great_sound_track_s.gif
good_boss_s.gif
good_innovative_s.gif
good_outstanding_design_s.gif
good_outstanding_gameplay_s.gif
good_plays_well_with_others_s.gif

خوب با توجه به مدال هايي كه گيم اسپات داده ميبينيم كه در حالت كلي در اكثر زمينه ها DS نسبت به DAO برتري داره!
هيچ مدال گرافيكي به بازي DAO داده نشده در حاليكه بازي دارك سولز دو مدال گرافيكي عظيم طراحي هنري برجسته و انيميشن هايه عالي رو از آن خودش كرده پس ميتونيم نتيجه بگيريم از لحاظ طراحي هنري و بصري دارك سولز در چند پله بالاتر از DAO قرار ميگيره.
از لحاظ افكت هاي صوتي چطور؟ميدونيم كه در بازي DS بر خلاف DAO كه شامل هزاران ديالوگ هست ديالوگ آنچناني وجود نداره پس نميشه انتظار داشت مدال صداگذاري عالي براي كاراكترها به DS داده بشه هرچند كه همين ديالوگ هاي اندك شخصيت ها بسيار عالي كار شده بود تا جايي كه باشنيدن صدايه كاراكترهايه موجود در DS ميشد به عمق درد و رنج درون قلب شكسته اين افراد پي برد صدايه شكسته و مغموم فاير كيپر FIRE LINK SHRINE رو هيچوقت فراموش نميكنم يا صدايه طنين انداز دختر لرد گواين.
برخلاف DAO ميبينيم كه DS مدال افكت هايه صوتي عالي و ساند ترك هاي عالي رو دريافت ميكنه كه نشون ميده هم در زمينه موزيك هم افكت هايه صوتي DS بهتر عمل كرده.
در مورد گيم پلي چطور هر دوبازي مدال گيم پلي برجسته رو دريافت كردند اما DS به خاطر دريافت مدال باس فايت هايه عالي و سيستم CO-OP برجسته به خاطر المان هايه ONLINE بازي از DAO پيشي ميگره وارزش تكرار بازي به مراتب بيشتر از DAO هست تا جايي كه بيشتر از نصف لذت گيم پلي شاهكار دارك سولز در همين سيستم CO-OP و آيتم هايه مربوط به بخش ONLINE بازي هست.
اما نكته اي كه باعث ميشه گيم پلي DS با اقتدار در سطحي بالاتر از DAO قرار بگيره چيزي نيست غير از خلاقيت و نوآوري در گيم پلي بازي DS كه باعث ميشه كه گيم اسپات اين مدال رو فقط به DS بده.
قبلا هم گفتم تنها برتري DAO به DS داستان بازي هست كه اين هم به خاطر دنيايه وسيع و كاراكترهايه همراه بسيار دربازي DAO هست و هزاران ديالوگي كه در بازي رد و بدل ميشه و تصميم هايه خاصي كه در مورد سرنوشت اين كاراكترها اتخاذ ميشه.
اين هم ناگفته نماند كه داستان سرايي بازي DS هم بسيار خلاقانه وخاص هست و داستان بازي هم با توجه به دنيايه كوچكتري كه نسبت به DAO داره در نوع خودش بسيار غني هست.
در مورد اتمسفر هم با توجه به مدال ها هر دوبازي در سطح خيلي بالايي قرار دارن اما با توجه به نكات مثبت نقدها ميشه نتيجه گرفت كه DS اتمسفري بسيار گيراتر و تاريك تر داره كه هيچوقت دنيا و اتمسفر اين بازي از ذهن گيمر فراموش نميشه تا جايي كه ونآرد ميگه.
Dark Souls is an extraordinary role-playing game that transports you to an awesome and menacing world you may never forget.
اين هم نكات مثبت DS:

• A gorgeous and frightening world you won't want to leave
  • Abundant, amazing bosses test your skill and determination
  • Superb combat in which every attack feels powerful and precise
  • Fantastic online aspect lets players both cooperate and compete
  • Covenant system and other features lead to constant surprises.

در مورد متايه بازي هم بايد گفت كه ميانيگن بسيار نزديك هست DS از 66 نقد دارايه متايه 89 و DAO از 67 نقد دارايه متايه 91 هست.
اما DS دارايه 9 نمره كامل از100 و دونمره MIXED 70 هست و DAO داريه 8 نمره كامل 100 و يك نمره MIXED 70 هست اما نكات منفي بازي DS مخصوصا افت فريم كه در نقد گيم اسپات هم اومده باعث شده كه بازي امتيازات پايين تري بگيره وخيلي از سايت ها هم به سختي بازي گير دادن وبه خاطر همين تو متايه بازي تاثير محسوسي گذاشته.
اما اين نكته رو هم نبايد فراموش كنيم كه DS با هزينه و زمان و نفرات كمتري كه صرف ساخت بازي و توليد شده مياد همچين نمراتي ميگيره ولي DAO به واسطه هزينه و زمان بسيار بيشتر كه صرف ساخت بازي شده و هزاران ديالوگ و تاريخچه و... ميتونه همچين نمراتي بگيره .
در واقع DS نون خلاقيت و هنر سازندگانش رو ميخوره ولي DAO به واسطه هزينه , زمان و استوديويه با تكنولوژي بالاتر ونفرات بيشتر همچين متايي رو ميگيره.
واقعا كار ميازاكي و تيمش ستودني و قابل تقدير هست.

من تنها ملاکم مدالهایی که GS داده نیست,از لحاظ میانگینی منتقدا DA O بالاتر قرار میگیره که 2 نمره هم مقدار کمی نیست تو متا!!!
افت فریم هم که شما میگی بخاطرش نمره کم شده به هرحال یکی از ضعفهای بازی هست و نمیشه ازش چشم پوشی کرد!!!
من هم کاری ندارم کدوم بازی نون چه کاریش رو میخوره,مهم نیست که چجوری بازی ساخته شده و هزینش چقدر بوده,مهم نتیجه ای هست که میده که در این زمینه از نظر منتقدا DA O بالاتر از DS بوده!!!
ضمن اینکه شما میگی از لحاظ گرافیکی DS دوتا مدال گرفته که DA O هیچی نگرفته,ولی تو یه بازی RPG گرافیک اهمیت چندانی نداره,بلکه شخصیت پردازی و داستان هست که مهمتره که در این ضمینه DA O دوتا مدال داره که DS هیچی نداره!!!
در ضمن یه نکته دیگه اینکه همین GS یه مدال منفی به DS داده که دقیق برعکس همون مدال رو واسه نکاث مثبت DA O داده , هیچ مدال منفی به DA O نداده!!!
Just Right!!!

آخرین ویرایش:
abtinhitodie
من میگم جمله سوالی بود باز میگین تهمت :دی واقعا در نوع خودش جالبه. انگااری اجیر شدین که ثابت کنین تهمتی در کار بوده و راه برگشتی هم نیست :دی دوست عزیز اون کلمه‌ای هم به کار میری رو درست نیست هر جایی استفاده کنی. اون یک واژه کلی هست که اگر چندین صفت و حالت یکجا جمع بشن اون وضعیت رو تشکیل میدن. نمیخوام این بحث الکی رو ادامه بدم ولی سعی کنین با دقت بیشتری از کلمات استفاده کنین و با دیدن یکی از شاخصه‌خای یک کلمه، کل کلمه رو نسبت ندین! اون از تهمت اینم از مازوخیستی بودن!
مسئله بعد اینکه نمیدونم شما چه تعریفی از دانش دارین، ولی اگر دانش کم باشه میزان درک انسان‌ها از محیط اطراف کم هست. هر چقدر دانش گسترده‌تر بشه، جهان‌بینی هر شخص هم کامل‌تر میشه. در مورد بازی هم همین صدق میکنه، هر چقدر به چیزهایی که میبینی اشراف داشته باشی، راحت‌تر و کامل‌تر درکشون میکنی. متاسفانه یا خوشبختانه این یک اصل هست و اون دوستانی مثل شما که فکر میکنن این نشان از خود بزرگ بینی و خود برتر بینی هست، در اشتباهن. اون روحیات و تجربیاتی هم که میگین زیر مجموعه دانش هستن.

ممنونم از جوابی که دادین ولی نمیدونم چرا به اون ابعاد هنریش اشاره نکردین. مثل طراحی محیط‌ها، طراحی سلاح‌ها و ... اون یکهویی عوض شدن جو بازی رو هم که بردین تو قسمت اشکالات :دی مثلا وقتی از Sen's Fortes به Anor Londo نقل مکان میکنی یکی از بهترین‌ صحنه‌هاییبود که توی عمرم دیده بودم و مصداق جمله "در پس تاریکی روشنایی هست" بود واسم.
سیستم کامبت بی نظیره، همه گیره،
احتمالا این کامبت سیستم بیظیر همونیه که خیلی شبیه WoW هست؟

در عین اینکه گیمر مبتدی هم به خودش جذب میکنه (که اصلا برام مهم نیست) و اون رو با استت ها و توضیحاتش گیج نمیکنه با زیرکی تمام همه چیز در پشت پرده رخ میده و از تبدیل شدن گیم به H&s بی مغز جلو گیری میکنه،
گیچ شدن به قول شما و سردرگم بودن به قول من باز در راستای جو بازی هست و هیچ تناقضی با بازی نداره. مشکل اینجاست که شما فکر میکنین اینکه توی DS سردرگم هستین یعنی اشکال و چون توی DA این حس سردرگمی وجود نداره و مخاطب سریع همه چیز رو میفهمه، این دلیل برتریش محسوب میشه.

دیگه از سایر موارد مثل داستان و شخصیت پردازی بگذریم که وقت تلف کردنه
به من ثابت کنین که چرا شخصیت‌پردازی Dragon Age بهتره؟ اینکه تعداد دیالوگ‌ها زیاده باعث شده به همچین نتیجه‌ای برسین؟ هر چند میدونم منظور شما از شخصیت‌پردازی یه چیز دیگست، چون اگر به مفهوم واقعی شخصیت پردازی برسیم، شخصیت‌های دارک سولز برای دارک سولز مناسبن و شخصیت‌های DA برای DA. اگر مثلا جای الیستر و Solaire of Astora عوض بشن، هر دو بازی تضعیف میشن. پس DA به اشخاصی مثل Alisar احتیاج داره و DS به اشخاصی مثل Solaire of Astora و من برتری نسبت به همدیگه نمیبینم.

برای من مهمترین رکن Dragon Age شخصیت‌پردازیش بود. گیم‌پلیش واسم چیز جدیدی نداشت، بجز اینکه 4 نفر رو میتونستم با هم کنترل کنم. نمونه همچین گیم پلیی رو توی WoW دیده بودم؛ البته بعه مراتب کامل‌تر،جامع‌تر و گسترده‌تر. همینم باعث میشد تا هنگام بازی کردن چیز زیاد جدیدی از نظر گیم‌پلی تجربه نکنم و برای اون کامبت سیستمش بینظیر نباشه. اما دارک سولز کوچکترین اجزاش هم خاصن و متعلق به خودش هستن. دارک سولز یکی از بازی‌هایی بود که موقع بازی کردنش حس میکردم مدام در حال تجربه چیز جدیدی هستم، چیزی که به هیچ وجه توی DA نداشتم. البته دوباره تکرار میکنم علت اصلی اینکه من طرفدار DA هستم داستانش بود.

بله منم قبول دارم اتمسفر بازی بسیار مهمه ولی تنها چیز مهم بازی نیست,نظر شخصی بنده اینه که اتمسفر هم یکی از عوامل تاثیرگذار در بازییه نه این که همه بازی رو اتمسفرش بدونیم!!!
هرچند باز هم به عقیده خیلیا همون اتمسفر DA هم بهتر از DS بود!
خیلی از بازیهای بزرگ هم هستن که آدم همیشه در جوشونه,این مختص به DS نیست,همین DA O من هنوز هم گاهی بهش فکر میکنم و از تک تک خاطراتی که باهاش دارم لذت میبرم!
من این حرف رو هنوز نتونستم قبول کنم که هر کسی که هر دو بازی رو درک کرده باشه DS رو ترجیح میده با این که شما میگی به دانش افراد بستگی داره ولی من فکر می کنم کامل به سلیقه ربط داره!!

ببین علی در مورد داستانش زیاد بحث کردیم,روایت داستان باید جوری باشه که از همون ابتده مخاطب رو جذب خودش کنه,این کار رو DS موفق به انجامش واسه خیلیا نشد!!!
این نوع نحوه داستان گویی به نظرم اصلا جالب نیست چون کامل از گیم پلی بازی جداست,هنر داستان گویی تو یه بازی اینه که در خلال گیم پلی اونو جلو ببری نه بصورت جدا و با یه سری نوشته!!!

اتمسفر یکی از عوامل تاثیرگذار در بازیه؟!!! دوست عزیز بازی یعنی اتمسفرش و هم ارز و در یک سطح هستن... کل گیم‌پلی و صدا و داستان و گرافیک و .... رو در یک کلمه خلاصه میشه، اونم‌ اتمسفر! بازی چیزی هست که بازی میکنیم. اتمسفر جیزی هست که در طول بازی تشکیل میشه. شما نمیتونی موسیقی رو بازی کنی، ولی همین موسیقی بخشی از اتمسفر هست.

من کاری به این بحث پیش اومده ندارم ولی هیچ قانون، حقیقت و برهانی وجود نداره که بگیم بازی X به مراتب از بازی Y بهتره، اونم 2 تا بازی که از نظر کیفی تقریبا در یک سطح هستن. راجع به بحثی که احد مطرح کرد، من با Fable II شدیدا ارتباط برقرار کردم و همچین فرو رفتم داخل دنیای بازی (:دی)، به نحوی که اون موقع شب ها خواب دنیای آلبیون رو می دیدم :دی از نظر من این بازی یکی از 3 تا بازی برتر این نسل هست، ولی خب دلیل نمیشه بیام بگم که بله این بازی از بازی X قطعا بهتره. فلذا همون جمله اولی که گفتم در مورد بقیه بازی ها من جمله Origins و Dark Souls هم صدق میکنه :دی
من مقایسه مستقیم نکردم،گفتم اگر کسی هر 3 بازی رو به طور کامل بهشون اشراف داشته باشه، دارک سولز رو انتخاب میکنه. من هیچ جایی نگفتم گرافیک دارک سولز بهتره و یا نگفتم موسیقیش بهتره. هر چند با حرفت که میگی نمیشه ثابت کرد به طور نسبی مخالفم. در واقع نمیشه مقایسه جزء به جزء کرد، ولی میشه مقایسه کل به کل کرد.
در ضمن دلیل اینکه با Fable 2 حال کردی میدونی چیه دیگه ... چون به چنین یونیورزهایی علاقه داری و کلی کتاب در موردشون خوندی. پس اینکه تونستی با Fable 2 ارتباط برقرار کنی برمیگرده به دانشی که داشتی. دانشی که از خوندن کتاب‌ها بدست آورده بودیشون و همین باعث میشد چنین محیطهای سنگینی که درکشون تا حدی سخته، کار سختی حداقل برای تو محسوب نشه. البته میدونم تو این حرفم رو قبول داری صرفا مثالی بود تا اون دسته از دوستان که برای دانش و علم مرز محدودی مشخص کردن، روشن بشن :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or