gamekhor2007
کاربر سایت
دوستان من از فروشگاه فتحی 360 خریدم و گفته که LT نصبه.حالا میخوام Live بازی کنم.اگر دیسک بازی رو کامل چک کنم و درست باشه و برم Live بن میشم؟
خیر بن نمیشی خیالت راحتدوستان من از فروشگاه فتحی 360 خریدم و گفته که LT نصبه.حالا میخوام Live بازی کنم.اگر دیسک بازی رو کامل چک کنم و درست باشه و برم Live بن میشم؟
سلام دوست عزیز.سلام دوستان من حدود 1 هفته ای میگذره که بعد از اون بن ویو "بن"شدم و حالا میخوام یه ایکس باکس دیگه بخرم و فقط بازی های اورجینال بذارم میخواستم بدونم تو ایران یا بچه های سایت بازی اورجینال دارند اگه این کار کنم دیگه بن نخواهم شد
(اگه از هارد ایکس باکس دیگه ام که بازی کپی توش ریختم و خواهم ریخت رو ایکس باکس کخصوص لایو استفاده کنم باز هم اشکال داره )

سر و صدایی هم اصلا به اون صورت از دستگاه در نمیاد !
سلام
من تا حالا با دستگام به live نرفتم ولی میخوام بدم LT بریزم روش خدایی نکرده که بن نمیشم....:confused:
بهترین گزینه LIVE بازی کردن دوستان فقط و فقط کنسول اورجینال با دیسک اورجینال هست ! یا اینکه یه PS3 بخرید ! این طور که مشخص هست تا یه مدت دیگه کلک LT دوباره کنده میشه و موج بن دوباره شروع میشه ! و دوباره کنسول ها رو حروم میکنه ! دوست من هم بعد از بن کردن دو کنسول یه کنسول اورجینال خرید و کپی خور هم نکرد ! دیسکهای اورجینال هم از دبی دادش واسش میفرسه ! تنها راه همینه ! ولی خدایی این دیسک اورجینال با یه دستگاه کپی خور نشده چه عالی کار میکنه ! سرعت درایور دستگاه در تمام دیسکها یکسان هست و سرعت چرخش خیلی سریع به نظر میاد !سر و صدایی هم اصلا به اون صورت از دستگاه در نمیاد !
به هيچ وجه لايو رو با psn مقايسه نكن.به نظر من الان دیگه سونی پیشرفت خوبی در psn داشته و بهتر هست که ادم ps3 بگیره ون بازیهاش خیلی خیلس راحت پیدا میشه ولی xbox360 بازیاش پیدا هم بشه نسبتا گرونتر از همون بازی تد ps3 در میاد به دلیل کمبودش.
نظرم کاملا شخصی بود و اصلا قصد توهین به دوستا live بازو نداشتم
باید گیمر تگی که ساختی مال کانادا باشه تا قابل استفاده باشه.