دوستان ممنون میشم یه توضیحی بدید در مورد لایو!
در ضمن اکانت 12 ماهه چنده؟
حرف شما درست اما من نمیخوام اینو کپی خورش کنم چون یه دستگاه کپی شده دارم و از اون استفاده میکنم الانم یک گرفتم مختص لایو دیگه حال و حوصله بن ویو اینا رو ندارم.سلام دوست عزیز برو یه فریمور LT نصب کن کپی خورشم کن خیالت راحته راحت که بن نمیشی
نه دوست عزیز مشکلی نیست تنها راه شناسایی چک کردن دیسک و فریمور دستگاه تا حال حاضر هست ربطی به بازی نصب شده نداره شما با خیال راحت هارد رو نصب کنسلام دوستان
یه سوال خیلی رایج و تکراری میخوام بپرسم فقط برای محکم کاری و ترس از بن هست.
سوالم اینه که من یه کنسول جدید گرفتم و دستگاه رو کپی خور نکردم الان میخوام دستگاه رو به لایو وصل کنم و هارد دستگاه قبلیم رو روش گذاشتم امکانش هست که به خاطر بازیهای کپی که رو هارد ریختم و هنوزم هست یا همچین چیزی بن بشم .
( همون طور هم که همه میدون تنها راههای شناسایی اینکه دستگاه کپی خور شدست از طریق فریمور و یا استفاده از بازیهای مشکل دار و.. تو محیط لایو هست. )
نقل قول:
نوشته شده توسط 4amin
سلام دوست عزیز برو یه فریمور LT نصب کن کپی خورشم کن خیالت راحته راحت که بن نمیشی
حرف شما درست اما من نمیخوام اینو کپی خورش کنم چون یه دستگاه کپی شده دارم و از اون استفاده میکنم الانم یک گرفتم مختص لایو دیگه حال و حوصله بن ویو اینا رو ندارم.
حالا لطف کنید به سوال پاسخ بدین تمام
این آپدیتی که باهاش میشه فیلم با پسوند Avi دید رو نمیشه آفلاین نصب کرد؟
سلامسلام به دوستان عزیز
من آپدیت پاییز ایکس باکس لایو رو نکردم و الان می خوام این آپدیت رو بکنم و XTREAM کنسول رو عوض نکردم به نظر شما با این آپدیت ممکن هست بن بشم یا برم تو لیست سیاه؟
سلام
اول که باید دعا کنی همین الانم وصل بشی بن نشده باشی این از این.
ما اول داشبوردو اپدیت کن بعد lt رو بریزید بعد دیگه باید ریسک کنید و ON بشید چون ممکن هست قبلا شما شناسایی شده باشید.