همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان
یه سوال خیلی رایج و تکراری میخوام بپرسم فقط برای محکم کاری و ترس از بن هست.
سوالم اینه که من یه کنسول جدید گرفتم و دستگاه رو کپی خور نکردم الان میخوام دستگاه رو به لایو وصل کنم و هارد دستگاه قبلیم رو روش گذاشتم امکانش هست که به خاطر بازیهای کپی که رو هارد ریختم و هنوزم هست یا همچین چیزی بن بشم .
( همون طور هم که همه میدون تنها راههای شناسایی اینکه دستگاه کپی خور شدست از طریق فریمور و یا استفاده از بازیهای مشکل دار و.. تو محیط لایو هست. )
سلام دوست عزیز برو یه فریمور LT نصب کن کپی خورشم کن خیالت راحته راحت که بن نمیشی
حرف شما درست اما من نمیخوام اینو کپی خورش کنم چون یه دستگاه کپی شده دارم و از اون استفاده میکنم الانم یک گرفتم مختص لایو دیگه حال و حوصله بن ویو اینا رو ندارم.
حالا لطف کنید به سوال پاسخ بدین تمام

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه سوال خیلی رایج و تکراری میخوام بپرسم فقط برای محکم کاری و ترس از بن هست.
سوالم اینه که من یه کنسول جدید گرفتم و دستگاه رو کپی خور نکردم الان میخوام دستگاه رو به لایو وصل کنم و هارد دستگاه قبلیم رو روش گذاشتم امکانش هست که به خاطر بازیهای کپی که رو هارد ریختم و هنوزم هست یا همچین چیزی بن بشم .
( همون طور هم که همه میدون تنها راههای شناسایی اینکه دستگاه کپی خور شدست از طریق فریمور و یا استفاده از بازیهای مشکل دار و.. تو محیط لایو هست. )
نقل قول:
نوشته شده توسط 4amin
سلام دوست عزیز برو یه فریمور LT نصب کن کپی خورشم کن خیالت راحته راحت که بن نمیشی

حرف شما درست اما من نمیخوام اینو کپی خورش کنم چون یه دستگاه کپی شده دارم و از اون استفاده میکنم الانم یک گرفتم مختص لایو دیگه حال و حوصله بن ویو اینا رو ندارم.
حالا لطف کنید به سوال پاسخ بدین تمام
نه دوست عزیز مشکلی نیست تنها راه شناسایی چک کردن دیسک و فریمور دستگاه تا حال حاضر هست ربطی به بازی نصب شده نداره شما با خیال راحت هارد رو نصب کن

سلام به دوستان عزیز

من آپدیت پاییز ایکس باکس لایو رو نکردم و الان می خوام این آپدیت رو بکنم و XTREAM کنسول رو عوض نکردم به نظر شما با این آپدیت ممکن هست بن بشم یا برم تو لیست سیاه؟
:((:confused::((

سلام به دوستان عزیز

من آپدیت پاییز ایکس باکس لایو رو نکردم و الان می خوام این آپدیت رو بکنم و XTREAM کنسول رو عوض نکردم به نظر شما با این آپدیت ممکن هست بن بشم یا برم تو لیست سیاه؟
سلام
اول که باید دعا کنی همین الانم وصل بشی بن نشده باشی این از این.

ما اول داشبوردو اپدیت کن بعد lt رو بریزید بعد دیگه باید ریسک کنید و ON بشید چون ممکن هست قبلا شما شناسایی شده باشید.

سلام
اول که باید دعا کنی همین الانم وصل بشی بن نشده باشی این از این.

ما اول داشبوردو اپدیت کن بعد lt رو بریزید بعد دیگه باید ریسک کنید و ON بشید چون ممکن هست قبلا شما شناسایی شده باشید.

مگه ماکروسافت با آپدیت پاییزی دستگاه ها رو شناساسیی نمی کرده؟
من از تابستون به بد اصلا نرفتم و همه ی بازی هام هم قدیمی و مطمئن بودن؟
یعنی الان بای؟

سلام
میخواستم بدونم XBOX 360 ی که هک شده اگر با بازی کپی بری تو لایو هک میشی
یا اگر با بازی اصل هم بری هک میشی؟
اگه بن بشی چی میشه؟

این که مایکروسافت هک کنه شما رو حرف اشتباهیه.مایکروسافت داره با نقض قانون کپی رایت مبارزه می کنه با این کار.
شما وقتی دستگاهت کپی خور بشه وقتی بری XBox Live احتمالا شناسایی میشی و بن میشی.
اما الان با عرضه فریمور LT شما می تونی با بررسی امنیت دیسک های بازی به بازی آنلاین بپردازی.

اما الان با عرضه فریمور LT شما می تونی با بررسی امنیت دیسک های بازی به بازی آنلاین بپردازی.

بررسی امنیت دیسک چیه؟
اگر هم یه موقع بن شی چی میشه؟

سلام به دوستان عزیز

:((:confused::((
دوست من اگه میخوای بن نشی این کار رو نکن. چون افرادی بودن که خیلی وقت بود که لایو نمیومدن بعد که LT اومد آپدیت کردن و اومدن بعد بن شدن.

دوست من اگه میخوای بن نشی این کار رو نکن. چون افرادی بودن که خیلی وقت بود که لایو نمیومدن بعد که LT اومد آپدیت کردن و اومدن بعد بن شدن.
فکر نمی کنم از وقتی LT اومده کسی بن شده باشه چون هنوز موج بن کردن شروع نشده.

فکر نمی کنم از وقتی LT اومده کسی بن شده باشه چون هنوز موج بن کردن شروع نشده.
دوست من شما متوجه منظور دوستمون نشدین. این آقا گفتن که قبلا" لایو بوده و یه مدت بازی نکرده و الان میخواد LT بریزه بیاد لایو. کسانی بودند با شرایط مشابه این دوستمون و بن شدن.

بررسی امنیت دیسک چیه؟
اگر هم یه موقع بن شی چی میشه؟

دیسک رو با نرم افزارهایی مثل ABGX360 چک می کنید و بهتون میگه که دیسکتون امن هست برای استفاده در XBox Live برای آنلاین بازی کردن.
بن بشید دیگه دسترسی به XBox Live که بخش آنلاین کنسول هست نخواهید داشت.ممکنه مثل این Ban Wave که گذشت حتی مایکروسافت Hard Drive کنسول رو Lock کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or