همه چیز درباره ی Xbox Live

دیروز یه اتفاق عجیب برام افتاد . از اکانت من برای یکی از دوستام یه پیغام رفته بود که من اصلا ازش خبر ندارم ؟!! بعدشم الان از داخل xbox.com نمی تونم برای دوستام پیغام بفرستم می خواستم ببینم دوستان کسی تجربه ی یه همچین مشکلی رو داره ؟
یه سوال دیگه این که از xbox.com چه جوری میشه رمز اکانت رو عوض کرد ؟

دانلود برای کنسول بن شده

سلام من elite بن شده با cd آپدیت کردم داشبورد می خواستم بدونم میشه theme pic و ...
که قبلا از live با خود کنسول دانلود می کردم الان با کامپیوتر دانلود کنم و بریزم روی دستگاه

یک سئوال عجیب..1

من چون کنسولم خراب شده و تو این موج بن نتونستم به لایو وصل بشم پس فعلا بن نشدم ولی مطمئنم اگر وصل بشم فوری بن میشم..

حالا اگر من برم یک دستگاه نو بخرم و گیمرتک رو رویه این جدیده ریکاوری کنم آیا بن میشم یا نه..؟

یک سئوال عجیب..1

من چون کنسولم خراب شده و تو این موج بن نتونستم به لایو وصل بشم پس فعلا بن نشدم ولی مطمئنم اگر وصل بشم فوری بن میشم..

حالا اگر من برم یک دستگاه نو بخرم و گیمرتک رو رویه این جدیده ریکاوری کنم آیا بن میشم یا نه..؟

تا الان خیلی از اعضای سایت همین کار رو کردند...و کسی گزارش اینکه Ban مجدد شده رو نداده.
این احتمال هم وجود نداره که در آینده ی BanWave موضوع Profile های corrupt شده رو وسط بکشند و مسئله ساز بشه.

در مورد کنسوب قبلی که خراب شده بود تو BanWave 2009، اگر آپدیت آخر یعنی ورژن 2.0.8955.0 روی داشبورد نصب نبوده. میتونه این شانس رو داره که شناسایی نشده باشه

تا الان خیلی از اعضای سایت همین کار رو کردند...و کسی گزارش اینکه Ban مجدد شده رو نداده.
این احتمال هم وجود نداره که در آینده ی BanWave موضوع Profile های corrupt شده رو وسط بکشند و مسئله ساز بشه.

در مورد کنسوب قبلی که خراب شده بود تو BanWave 2009، اگر آپدیت آخر یعنی ورژن 2.0.8955.0 روی داشبورد نصب نبوده. میتونه این شانس رو داره که شناسایی نشده باشه
و البته اگه فریمورت هم 1.4 به قبل بوده شاید شناسایی نشده باشی.(Xtream)

کی این موج ها به پایان میرسه ما بریم XBOX 360 بخریم؟
خیلی ساده...کنسولتون رو کپی خور نکنید...بازی اورجینال بخرید...همه موج ها از بین میرن
تا زمانی که بحث هک و کپیخور و .... هست این موج ها هم برای ما هستن...

خیلی ساده...کنسولتون رو کپی خور نکنید...بازی اورجینال بخرید...همه موج ها از بین میرن
تا زمانی که بحث هک و کپیخور و .... هست این موج ها هم برای ما هستن...

میگما خوب ادم با ps3 انلاین بازی کنه چون بازی های ارجینالش بهتر گیر میاد.

دوستان من نمیدونم چرا یهو ایکس باکسم این طوری شده :confused:
اینترنت من به صورت کانکشنی هستش و با user name و password وصل میشم و تا الان هم به ایکس باکس
user name و password میدادم و وصل میشدم اما الان وقتی که user name و password رو میدم در قسمت network ضبدر میخوره و وقتی user name و password رو نمیدم در قسمت internet ! (در صورتی که قاعدتا باید با user name و password وصل بشه !)
خواهشا کمک کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or