دوستان کسی اطلاع نداره که این فریمور LT چه موقعی میاد؟
از طرف هکرها هیچ چیزی اعلام نشده تا الان که تاریخ عرضه چه زمانیه.
مطمئنا اگر اعلام بشه،اینجا اطلاع رسانی میشه.
دوستان کسی اطلاع نداره که این فریمور LT چه موقعی میاد؟
:biggrin1: خوب شما ديگه ارجينال مصرف كني تازه مايكروسافت رو سرشم ميزارتت!!چه جوری میشه از بن شدن جلوگیری کرد؟ مثلا اگه گیم ارجینال باشه چی؟:confused:
یعنی دیگه بن نمیشه؟مطمئن باشم؟:biggrin1: خوب شما ديگه ارجينال مصرف كني تازه مايكروسافت رو سرشم ميزارتت!!
نه ديگه :biggrin1: خوبه خودت داري ميگي ارجينال ديگه ربطي به بن شدن نداره!!یعنی دیگه بن نمیشه؟مطمئن باشم؟
بازم نه!! اما اين رو يكم شك دارم بايد از خليل جون بپرسي!! ولي من فكر كنم اشكالي نباشه!!اگه بازی اریجینال باشه ولی فیرمور کرک شده باشه چی؟بازم بن میشه؟
در موج بن اخیر روش اصلی مایکروسافت برای شناسایی دستگاه هی کپی فریمور بود و هیچ فرقی نداشت که شما دیسک کپی استفاده کرده بودی یا نه چون کپی شده بود بن میشدی !اگه بازی اریجینال باشه ولی فیرمور کرک شده باشه چی؟بازم بن میشه؟
سلام دوستان
من وقتی با مودم (d-link(dsl-2520u به لایو وصل می شم با ارور زیر مواجه می شم(اگه اشتباه نکنم مربوط به باز بودن NAT هست)
W:0000 - 000B
X:001C - F00B
Y:20A8 - 4800
Z:0000 - 0000
ID:FFFF - FFFF
برای حل این مشکل چه کار باید بکنم؟
ممنون
دوست من بن شدی رفت
اول اینکه برادر زبونت رو گاز بگیر:smile:
دوما فکر نکنم بن شده باشم چون هنوز لایو بازی می کنم و مشکل مربوط به شرکت در پارتی ها و داشتن voice هست
همون طور که بهت گفتم مشخص نیست راه حل.اما NAT رو می تون Open کنی در مودم برای IP مربوط به XBox 360 ت.
روی اینترنت و توی همین تاپیک هم سرچ کنی راه حلش به صورت یه عکس قرار داده شده.
در کل این مورد باعث میشه دسترسی کاملی به XBox Live نداشته باشی.