اگه الان به لایو وصل شید در لیست سیاه مایکروسافت قرار می گیرید و زمانی که موج جدید بن آغاز بشه به احتمال ٪99 بن خواهید شدمن تا حالا به لایو وصل نشدم چون مودم usb دارم ,
اگه الان با این بن بازی جدید مایکرو وصل شم فقط واسه اپدیت که avi پخش کنه خطر بن شدن هست ؟؟
منظور از موج جدید بن یعنی کی؟اگه الان به لایو وصل شید در لیست سیاه مایکروسافت قرار می گیرید و زمانی که موج جدید بن آغاز بشه به احتمال ٪99 بن خواهید شد
منظور از موج جدید بن یعنی کی؟
من خودم کانکشن رو بردم به حالت Bridge درست شد!سلام دوستان
من وقتی با مودم (d-link(dsl-2520u به لایو وصل می شم با ارور زیر مواجه می شم(اگه اشتباه نکنم مربوط به باز بودن NAT هست)
W:0000 - 000B
X:001C - F00B
Y:20A8 - 4800
Z:0000 - 0000
ID:FFFF - FFFF
برای حل این مشکل چه کار باید بکنم؟
ممنون
دوستان هیچ راهی نیست بدون وصل شدن به لایو بفهمیم بن شدیم یا نه؟
دوستان عزيز برا لايو بازيز كردن چه سرعتي نياز هست منظورم سرعت اينترنت هست ميشه با 128 يا كمتر بازي كرد؟
* هر وقت که وارد بازی فیفا بشید یا بخواید یه بازی جدید(منظورم مسابقه ی جدید در فیفاست) رو شروع کنید آپدیت squad رو برای اطمینان از تغییرات جدید چک می کنه*من هر وقت تو لایو فیفا بازی می کنم بعد مثلآ می خوام گیرز بازی کنم یه اپدیت میاد که می گه باید اپدیت کنی بعد دوباره می خوام فیفا بازی کنم دوباره می گه باید اپدیت کنی.واسه همه اینجوریه؟؟یا برا من مشکل داره؟؟؟؟
نه اون اپدیت.
منظورم اپدیتی هست که هنگام ورود به بازی انجام می شه.
پینگت خوبه و هیچ مشکلی نداری با توجه به اینکه سرورت رو هم نیویورک انتخاب کردی ولی پیگت نسبت به فاصله خوبه.
با 128 هیچ مشکلی وجود نداره.با 64 هم هستن بچه ها.با سرعت 128 تا خدودی مشکل داری ولی می تونی امیدوار باشی که یه بازی روون گیرت بیاد.به بازی و پینگت بستگی داره.یادمه یکی با دایل آپ هم یه بازی ریسینگ کرده بود ولی به طور کلی کمتر از 128 نمی شه
با 128 هیچ مشکلی وجود نداره.با 64 هم هستن بچه ها.
شما بخوای توی لایو بازی کنی باید پینگت خوب باشه و حداقل یه سرعت قابل قبول برای کانکت شدن به لایو رو داشته باشی.128 هیچ مشکلی نداره.