همه چیز درباره ی Xbox Live

من تا حالا به لایو وصل نشدم چون مودم usb دارم ,
اگه الان با این بن بازی جدید مایکرو وصل شم فقط واسه اپدیت که avi پخش کنه خطر بن شدن هست ؟؟

من تا حالا به لایو وصل نشدم چون مودم usb دارم ,
اگه الان با این بن بازی جدید مایکرو وصل شم فقط واسه اپدیت که avi پخش کنه خطر بن شدن هست ؟؟
اگه الان به لایو وصل شید در لیست سیاه مایکروسافت قرار می گیرید و زمانی که موج جدید بن آغاز بشه به احتمال ٪99 بن خواهید شد

سلام دوستان
من وقتی با مودم (d-link(dsl-2520u به لایو وصل می شم با ارور زیر مواجه می شم(اگه اشتباه نکنم مربوط به باز بودن NAT هست)
W:0000 - 000B
X:001C - F00B
Y:20A8 - 4800
Z:0000 - 0000
ID:FFFF - FFFF
برای حل این مشکل چه کار باید بکنم؟
ممنون
من خودم کانکشن رو بردم به حالت Bridge درست شد!

من هر وقت تو لایو فیفا بازی می کنم بعد مثلآ می خوام گیرز بازی کنم یه اپدیت میاد که می گه باید اپدیت کنی بعد دوباره می خوام فیفا بازی کنم دوباره می گه باید اپدیت کنی.واسه همه اینجوریه؟؟یا برا من مشکل داره؟؟؟؟

دوستان عزيز برا لايو بازيز كردن چه سرعتي نياز هست منظورم سرعت اينترنت هست ميشه با 128 يا كمتر بازي كرد؟

با سرعت 128 تا خدودی مشکل داری ولی می تونی امیدوار باشی که یه بازی روون گیرت بیاد.به بازی و پینگت بستگی داره.یادمه یکی با دایل آپ هم یه بازی ریسینگ کرده بود ولی به طور کلی کمتر از 128 نمی شه

من هر وقت تو لایو فیفا بازی می کنم بعد مثلآ می خوام گیرز بازی کنم یه اپدیت میاد که می گه باید اپدیت کنی بعد دوباره می خوام فیفا بازی کنم دوباره می گه باید اپدیت کنی.واسه همه اینجوریه؟؟یا برا من مشکل داره؟؟؟؟
* هر وقت که وارد بازی فیفا بشید یا بخواید یه بازی جدید(منظورم مسابقه ی جدید در فیفاست) رو شروع کنید آپدیت squad رو برای اطمینان از تغییرات جدید چک می کنه*

هر وقت که وارد بازی فیفا بشید یا بخواید یه بازی جدید(منظورم مسابقه ی جدید در فیفاست) رو شروع کنید آپدیت squad رو برای اطمینان از تغییرات جدید چک می کنه
نه اون اپدیت.
منظورم اپدیتی هست که هنگام ورود به بازی انجام می شه.

آخرین ویرایش:
سلام بر همگی من وقتی به live وصل میشم برای ساختن اکانت join xbox live میاد ولی وقتی ایمیل و pass وارد میکنم وسوال رو میپرسه اکانت ساخته میشه ولی گزینه های countion و more xbox live و cancel میاد و وقتی countion رو میزنم میاد بیرون و دوباره باید اکانت بسازم چه کار باید بکنم؟:confused:

ُلام دوستان-
من LT رو ریختم- انشاا... بزودی میایم لایو
این پینگمه -چطوره؟؟؟256 دارم
پینگت خوبه و هیچ مشکلی نداری با توجه به اینکه سرورت رو هم نیویورک انتخاب کردی ولی پیگت نسبت به فاصله خوبه.
با سرعت 128 تا خدودی مشکل داری ولی می تونی امیدوار باشی که یه بازی روون گیرت بیاد.به بازی و پینگت بستگی داره.یادمه یکی با دایل آپ هم یه بازی ریسینگ کرده بود ولی به طور کلی کمتر از 128 نمی شه
با 128 هیچ مشکلی وجود نداره.با 64 هم هستن بچه ها.
شما بخوای توی لایو بازی کنی باید پینگت خوب باشه و حداقل یه سرعت قابل قبول برای کانکت شدن به لایو رو داشته باشی.128 هیچ مشکلی نداره.

با 128 هیچ مشکلی وجود نداره.با 64 هم هستن بچه ها.
شما بخوای توی لایو بازی کنی باید پینگت خوب باشه و حداقل یه سرعت قابل قبول برای کانکت شدن به لایو رو داشته باشی.128 هیچ مشکلی نداره.

آره من هم که گفتم با دایل آپ هم بچه ها بازی کردند ولی*علاوه بر*پینگ سرعت هم مهم هست و سرعت 128 هر چند که مناسبه ولی در کمتر از 10 درصد از بازی ها یا مثلا وقتی در فیفا تیمی بازی می کنید ممکنه دچار مشکل بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or