Wrath OF Joker
کاربر سایت
الان هنوز آدم شك داره بره يا نره!!؟نصف بچه های قبلی الان لایو هستن
نميدونم چي كار كنم ولي دلم لك زده براي لايو!! :biggrin1:
الان هنوز آدم شك داره بره يا نره!!؟نصف بچه های قبلی الان لایو هستن
من خودم فردا دستگاه جدیدمو میگیرم اما نمیرم تا LT بیاد چون واقغا دیگه پول دستگاه جدید در دوره بن بعدی رو ندارم . الان لایو رفتن ریسک نیست بلکه صددردصد شناسایی میشی و در دوه بن بعدی بن میشی . این بچه هایی که رفتند هم انقدر پول دارند که در دوره بعدی یک دستگاه دیگه بخرند شما هم اگر مثل منی صبر کن با هم بریم :biggrin1:الان هنوز آدم شك داره بره يا نره!!؟
نميدونم چي كار كنم ولي دلم لك زده براي لايو!! :biggrin1:
این LT چیه!؟من خودم فردا دستگاه جدیدمو میگیرم اما نمیرم تا LT بیاد چون واقغا دیگه پول دستگاه جدید در دوره بن بعدی رو ندارم . الان لایو رفتن ریسک نیست بلکه صددردصد شناسایی میشی و در دوه بن بعدی بن میشی . این بچه هایی که رفتند هم انقدر پول دارند که در دوره بعدی یک دستگاه دیگه بخرند شما هم اگر مثل منی صبر کن با هم بریم :biggrin1:
:biggrin1: من بدتر تو هستم كه شايد براي بن شدن ديگه لايو نيام!! :biggrin1:من خودم فردا دستگاه جدیدمو میگیرم اما نمیرم تا LT بیاد چون واقغا دیگه پول دستگاه جدید در دوره بن بعدی رو ندارم . الان لایو رفتن ریسک نیست بلکه صددردصد شناسایی میشی و در دوه بن بعدی بن میشی . این بچه هایی که رفتند هم انقدر پول دارند که در دوره بعدی یک دستگاه دیگه بخرند شما هم اگر مثل منی صبر کن با هم بریم :biggrin1:
اقا من چجوری از کنسول اکانت :confused:
بسازم؟
من بیخیالی طی کردمو میرم لایو.:biggrin1:اقا ما موندیم چه کنیم اینجا چه کسایی بیخیالی طی کردنو دارن میرن لایو ؟
اقا ما موندیم چه کنیم اینجا چه کسایی بیخیالی طی کردنو دارن میرن لایو ؟
بالاخره تکلیف لایو و فیرمور جدید چی شد؟ الان ملت دارن چیکار میکنن؟ لایو میزنن یا نه؟ ما چیکار کنیم؟
چرا اطلاعات غلط میدید ؟اقایون مطمئنا به ریسکش نمی ارزه که به لایو وصل بشید چون به غیر از یکی دو نفر هر کسی که ساین شده سریع بن شده. چون که این سری از روی فریم ور متوجه میشن ولی بن های سری پیش با استفاده از بازی ها بوده.
من خودم در عرض 15 ثانیه بن شدم:biggrin1:
در حال حاظر اگر به لایو وصل شید بن نمیشید و تا دوره بن بعدی میتونید به بازی در لایو ادامه بدید اما 100% شناسایی خواهید شد و در بلک لیست مایکروسافت قرار میگیرید و در دوره بن بعدی بن میشید .قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چنانچه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.