همه چیز درباره ی Xbox Live

الان هنوز آدم شك داره بره يا نره!!؟
نميدونم چي كار كنم ولي دلم لك زده براي لايو!! :biggrin1:
من خودم فردا دستگاه جدیدمو میگیرم اما نمیرم تا LT بیاد چون واقغا دیگه پول دستگاه جدید در دوره بن بعدی رو ندارم . الان لایو رفتن ریسک نیست بلکه صددردصد شناسایی میشی و در دوه بن بعدی بن میشی . این بچه هایی که رفتند هم انقدر پول دارند که در دوره بعدی یک دستگاه دیگه بخرند شما هم اگر مثل منی صبر کن با هم بریم :biggrin1:

می خواستم بدونم اگه اپدیت اواتار (همون128 مگیه) رو از مموریم پاک کنم بازم موقع رفتن تو لایو میگه باید دانلودش کنی یا نه؟
اخه دفعه اول که می خواستم برم لایو پاکش کرده بودم مجبور شدم دوباره دانلودش کنم.
اگه کسی یه ادرس و کدپستی تو امریکا داره هم لطف کنه که کارمون گیره.

من خودم فردا دستگاه جدیدمو میگیرم اما نمیرم تا LT بیاد چون واقغا دیگه پول دستگاه جدید در دوره بن بعدی رو ندارم . الان لایو رفتن ریسک نیست بلکه صددردصد شناسایی میشی و در دوه بن بعدی بن میشی . این بچه هایی که رفتند هم انقدر پول دارند که در دوره بعدی یک دستگاه دیگه بخرند شما هم اگر مثل منی صبر کن با هم بریم :biggrin1:
این LT چیه!؟

:biggrin1: من بدتر تو هستم كه شايد براي بن شدن ديگه لايو نيام!! :biggrin1:

ببخشید اینکه می گن شما اگه الان بری ممکنه تو لیست سیاه قرار بگیری بعدآ بن بشی یعنی چی؟؟؟
چرا بعضی ها باید درجا بن بشن بعضی ها بعدآ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلآ من اگه من الان با اکتیو بازی رو اجرا کنم بعد باهاش برم تو لایو صد در صد درجا بن می شم یعنی اونا فهمیدن من با بازی کپی بازی می کنم ولی چرا وقتی با یه بازی کپی بدون اکتیو بازی می کنم همون موقع بن نمی شم یعنی اگه اونا فهمیدن که بازیم کپی چرا بنم نمی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا ما موندیم چه کنیم اینجا چه کسایی بیخیالی طی کردنو دارن میرن لایو ؟
من بیخیالی طی کردمو میرم لایو.:biggrin1::-"
البته الان 10 روز از اولین باری که به لایو وصل شدم میگذره.ولی تو این 10 روز هر روز تو لایو فیفا بازی کردم یا تو مارکت چرخیدم.فیفام رو هم از نظر stealth patch چک کردم موردی نداشت.

اقا ما موندیم چه کنیم اینجا چه کسایی بیخیالی طی کردنو دارن میرن لایو ؟

بالاخره تکلیف لایو و فیرمور جدید چی شد؟ الان ملت دارن چیکار میکنن؟ لایو میزنن یا نه؟ ما چیکار کنیم؟

اقایون مطمئنا به ریسکش نمی ارزه که به لایو وصل بشید چون به غیر از یکی دو نفر هر کسی که ساین شده سریع بن شده. چون که این سری از روی فریم ور متوجه میشن ولی بن های سری پیش با استفاده از بازی ها بوده.
من خودم در عرض 15 ثانیه بن شدم:biggrin1:

اقایون مطمئنا به ریسکش نمی ارزه که به لایو وصل بشید چون به غیر از یکی دو نفر هر کسی که ساین شده سریع بن شده. چون که این سری از روی فریم ور متوجه میشن ولی بن های سری پیش با استفاده از بازی ها بوده.
من خودم در عرض 15 ثانیه بن شدم:biggrin1:
چرا اطلاعات غلط میدید ؟:mad:
قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چنانچه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.
در حال حاظر اگر به لایو وصل شید بن نمیشید و تا دوره بن بعدی میتونید به بازی در لایو ادامه بدید اما 100% شناسایی خواهید شد و در بلک لیست مایکروسافت قرار میگیرید و در دوره بن بعدی بن میشید .
بچه هایی هم که الان در لایو هستند در دوره بن بعدی بن خواهند شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or