آرکید جسپر ارجینال و کپی خورنشده گیر میاد ؟ اگر میاد حدود قیمت ؟
شنیدم کلا آرکید برای لایو خوب نیست چون هارد نداره درسته ؟
و قیمت بازی های ارجینال تو چه رنجیه و راحت گیر میاد ؟ و مثل بازیهای PS3 تعویض هم میکنن ؟
آره. الان گرون شده ولی از 190-240 باید گیر بیاد. صبر کنی ارزون تر هم میشه.
هارد خیلی مهمه ولی می تونی آرکید بخری و یک هارد 20 جور کنی. البته اینو بگم بدون هارد واقعا سخته. من خودم 120 دارم.
راحت گیر نمی یاد. من خودم با اینکه آشنا دارم برای هر بازی 2 3 هفته علافی دارم. البته اگر LT بیاد پیشنهاد می کنم کپی خور کنی چون توی ایران Org سخته. تعویض هم چون الان ارجینال باز ها کم هستند فعلا خیر .
خیلی ممنون از جوابها حدود قیمت بازی ها رو هم لطف مکینید ؟
منظورتون از LT چیه ؟ من اگر یک کنسول کپی خور شده بخرم که نمیتوانم باهاش تو لایو بازی کنم میشه کنسول کپی خور شده رو به حالت اورجینال برگردوند ؟
60 ای 90
خیلی سنگینه
اینجوری باید ماه ها با یک بازی سر کنم
تصمیم گیری سخت شده از یک طرف همه میگن ایکس باکس بدون لایو بی معنیه و از طرفی هم هزینه لایو سر به فک میزاره (اکانت لایو + هزینه اینترنت + بازی ارجینال) :hurted1: حالا دوتایه اول هیچی ولی بازی خیلی زور داره .
شما باید مثل من صبر کنی تا LT بیاد و اونوقت بری لایو تا با خیال راحت بری لایو و بن نشی .ببخشید جنابه AMIQ بنده اگر الان یک Elite بخرم که تاریخ ساختش دسامبر 2009 باشه میتوانم تا نوامبر سال 2010 بدون هیچ مشگلی تو لایو بازی کنم ؟ البته با بازی های کپی .
وبعد از اون تاریخ 100 درصد بن میشه ؟
شما باید مثل من صبر کنی تا LT بیاد و اونوقت بری لایو تا با خیال راحت بری لایو و بن نشی .
الان با فریمور های فعلی بله در دوره بن بعدی 100% بن میشید .
تا جایی که من از نوشته های فروم Ixtreme متوجه شدم الان حدود 24 روزه که دارن این LT رو تست میکنن ولی ظاهرا یک سری مشگل پیش اومده تو این تستها :hurted1:
دوستان نفرمودین من اگر الان Elite کپی خور شده تهیه کنم در آینده که LT اومد میتوانم بهش ارتقا بدم ؟
یه 2 ماهی هست که می گن به زودی ! ops:
یک سوال :
من زمانی که بن شدن شروع شد من یه 1 هفته لایو رفتن رو ادامه دادم حالا اگر تو لیست سیاه رفته باشم با نصب LT بازم بن می شم ؟
اگر من با دستگام فقط وصل شم به لایو که گیمرتکم رو ریکاوری کنم بازم بن میشم ؟هر وقت LT برای درایو کنسول شما عرضه بشه (Lite-On xxxx) میتوانید درایو کنسول خود را آپدیت کپی خور کنید.
یعنی هیچ مشکلی برای کپی خور کردن مجدداً کنسول به iXtreme LT ندارید.
اخبار iXtreme LT
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=25993
اگر لیست بن شدگانی (Blacklist) در حالت standby وجود داشته باشد و کنسول شما در اون لیست قرار داشته باشد، دیگه هیچ فرقی نداره که به LT آپدیت کنید و یا نه، چون خود کنسول شناسایی شده.
اگر من با دستگام فقط وصل شم به لایو که گیمرتکم رو ریکاوری کنم بازم بن میشم ؟
با تشکر