همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
دوستان با 128 داتک میشه تو لایو بازی کرد ؟ :biggrin1:
اول از همه عضویت شما در بازی سنتر رو بهتون تبریک میگم .
بله . فوق فوقش نمیتونی host بشی و فقط باید به دیگران join بشی که تاره اونوقت میشی مثل من که بالاترین اینترنت شهرمون رو دارم !

اول از همه عضویت شما در بازی سنتر رو بهتون تبریک میگم .
بله . فوق فوقش نمیتونی host بشی و فقط باید به دیگران join بشی که تاره اونوقت میشی مثل من که بالاترین اینترنت شهرمون رو دارم !

ممنون
یعنی هیچ گونه گیر و لگ و هر ایراده دیگه ای در هنگام بازی بوجود نمیاد ؟ :eek:

اگر اینجوری باشه که خیلی عاله چون تو کامپیوتر با این سرعت کانتر رو هم بزور میشه بازی کرد .

ممنون

اگر اینجوری باشه که خیلی عاله چون تو کامپیوتر با این سرعت کانتر رو هم بزور میشه بازی کرد .

بستگي به بازي هم كه ميكني داره ! مثلا Gears كلا براي همه لگ داره ! اما فيفا يا COD خوب هستن !

جالبه با 128 هم میشه چون تو چنتا تاپیک دیدم دوستان دارن صحبت از 512 و 1 مگ میکنن گفتم عمرا با 128 بشه برای همین بیخیال دستگاه ارجینال بودم ولی با این تفاسیر لازم شد یک تجدید نظری بکنم :biggrin1:

چنت تا سوال دیگه برام پیش اومد :

آرکید جسپر ارجینال و کپی خورنشده گیر میاد ؟ اگر میاد حدود قیمت ؟
شنیدم کلا آرکید برای لایو خوب نیست چون هارد نداره درسته ؟
و قیمت بازی های ارجینال تو چه رنجیه و راحت گیر میاد ؟ و مثل بازیهای PS3 تعویض هم میکنن ؟

ممنون

در یک سری بازی ها ممکنه لگ داشته باشی که در اون بازی ها بقیه هم لگ دارند !
gears هم میتونی بازی کنی و فقط همون طور که گفتم نمیتونی host بشی که تازه میشی مثل من !
بیشتر اینترنت host مهمه که اگه ایرانی باشه و خوب باشه شما لگ نخواهی داشت ! وگرنه اگه host بازی اینترنتش خوب نباشه شما 8mb هم داشته باشی به حالت فرقی نمیکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or