همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
میخواستم بدونم XBOX 360 ی که هک شده اگر با بازی کپی بری تو لایو هک میشی
یا اگر با بازی اصل هم بری هک میشی؟
اگه بن بشی چی میشه؟

این که مایکروسافت هک کنه شما رو حرف اشتباهیه.مایکروسافت داره با نقض قانون کپی رایت مبارزه می کنه با این کار.
شما وقتی دستگاهت کپی خور بشه وقتی بری XBox Live احتمالا شناسایی میشی و بن میشی.
اما الان با عرضه فریمور LT شما می تونی با بررسی امنیت دیسک های بازی به بازی آنلاین بپردازی.

اما الان با عرضه فریمور LT شما می تونی با بررسی امنیت دیسک های بازی به بازی آنلاین بپردازی.

بررسی امنیت دیسک چیه؟
اگر هم یه موقع بن شی چی میشه؟

سلام به دوستان عزیز

من آپدیت پاییز ایکس باکس لایو رو نکردم و الان می خوام این آپدیت رو بکنم و XTREAM کنسول رو عوض نکردم به نظر شما با این آپدیت ممکن هست بن بشم یا برم تو لیست سیاه؟
:((:confused::((
دوست من اگه میخوای بن نشی این کار رو نکن. چون افرادی بودن که خیلی وقت بود که لایو نمیومدن بعد که LT اومد آپدیت کردن و اومدن بعد بن شدن.

دوست من اگه میخوای بن نشی این کار رو نکن. چون افرادی بودن که خیلی وقت بود که لایو نمیومدن بعد که LT اومد آپدیت کردن و اومدن بعد بن شدن.
فکر نمی کنم از وقتی LT اومده کسی بن شده باشه چون هنوز موج بن کردن شروع نشده.

فکر نمی کنم از وقتی LT اومده کسی بن شده باشه چون هنوز موج بن کردن شروع نشده.
دوست من شما متوجه منظور دوستمون نشدین. این آقا گفتن که قبلا" لایو بوده و یه مدت بازی نکرده و الان میخواد LT بریزه بیاد لایو. کسانی بودند با شرایط مشابه این دوستمون و بن شدن.

بررسی امنیت دیسک چیه؟
اگر هم یه موقع بن شی چی میشه؟

دیسک رو با نرم افزارهایی مثل ABGX360 چک می کنید و بهتون میگه که دیسکتون امن هست برای استفاده در XBox Live برای آنلاین بازی کردن.
بن بشید دیگه دسترسی به XBox Live که بخش آنلاین کنسول هست نخواهید داشت.ممکنه مثل این Ban Wave که گذشت حتی مایکروسافت Hard Drive کنسول رو Lock کنه.

با عرض سلام خدمت دوستان.
من یک 7 ماهی میشه که ایکس باکس خریدم و تا حالا لایو وصل نشدم.در ضمن بازیهای کپی استفاده میکنم و اصلا هم دیسکها رو چک نکردم قبلا.الان میخوام به لایو وصل بشم یک راهنمایی بکنید ببینیم چطور میتونیم وصل شیم و تا حد امکان بن نشیم.در مورد چک دیسکها و قضیه LT و ماکروسافت پوینت لطفا توضیح بدید و سرعت اینترنت لازم.

با عرض سلام خدمت دوستان.
من یک 7 ماهی میشه که ایکس باکس خریدم و تا حالا لایو وصل نشدم.در ضمن بازیهای کپی استفاده میکنم و اصلا هم دیسکها رو چک نکردم قبلا.الان میخوام به لایو وصل بشم یک راهنمایی بکنید ببینیم چطور میتونیم وصل شیم و تا حد امکان بن نشیم.در مورد چک دیسکها و قضیه LT و ماکروسافت پوینت لطفا توضیح بدید و سرعت اینترنت لازم.
شما کلی سوال داری برای همه سوال هات هم تاپیک مخصوصش هست

بازیهایی که قبلا بازی کردی رو ولش- اون بازی هایی که میخوای تو لایو بازی کنی باید شرایط زیر رو داشته باشن!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815
برای چک بازیها از اخرین نسخه برنامه ی abgx استفاده کن!
---------
طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش
---------
برای جلو گیری از بن شدن باید فریم ویر LT رو روی درایوتون نصب داشته باشید(قبل از نصب هم باید کنسول رو به اخرین اپدیت داشبورد اپدیت کنی)!!!
------
LT رو ببر بیرون 10 تومن میگیرن برات مصب میکنن تو درایو(نرم افزاریه)
----

MS point هم برای خرید تم -بازی های ارکید و content های انحصاری هر بازیه!!!اگه نخری هم چیزی نیست!ولی باید گلد رو تهریه کنی(اولین بار که گیمر تگ میسازی 1 ماه مجانی بهت میده ولی بعدش باید تهیه کنی)1 ساله-60 -تا 70 تومنه!!!!!

-

سرعت لازم هم 256 با ping خوب باید بگیری مثلا ping شما باید با سرور NY زیر 290-300 با سرور باکو هم
همون جدود یا کمتر (هر چی به سمت صفر میل کنه بهتره)!!!
برای گرفتن سرعت و پینگ از سایت www.speedtest.net استفاده کنید!

سوالی دیگه بود بپرسید!

سلام
دوستان الان که من مثلا دستگامو نو گرفتم چطوری میتونم اکانت گلد یه ماهه مجانیرو تهیه کنم؟
همینطوری مجانی میده یا باید سریال دستگاه رو وارد کنی؟
من یه آی دی هات میل داشتم مثلا با اون یه تگ ساختم... ولی سریال دستگاهو جایی وارد نکردم و بزودی قصد لایو رفتن دارم...
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان میشه یک توضیح جامه نسبت به انتخاب کشور ها در لایو بفرمائید.
چه فرقی مینکه آیا مثل ps3 هستش .
یا توضیح خاصی داره من میخوام اکانت بخرم لطفا کمک کنید .

دوست من یکم بیشتر توضیح میدی؟
واسه من که همچین چیزایی نگفت...
ممنون

سیلور میلور نداره!یک صفحه میاد- بالاش زده-کدوم گلد رو میخوای بخری- عکس 3 مدلش رو گذاشته!شما باید no ....... بر بزنی خود بخود 1 ماه تریال بهت میده!;)

دیسک رو با نرم افزارهایی مثل ABGX360 چک می کنید و بهتون میگه که دیسکتون امن هست برای استفاده در XBox Live برای آنلاین بازی کردن.
بن بشید دیگه دسترسی به XBox Live که بخش آنلاین کنسول هست نخواهید داشت.ممکنه مثل این Ban Wave که گذشت حتی مایکروسافت Hard Drive کنسول رو Lock کنه.

ببخشید من خوب متوجه نشدم.:confused:
منظورم اینه که اگر دستگاه کپی خور شده باشه و با بازی ارجینال بری لایو بازم بن میشی؟
(برای لایو دستگاه اصلا نباید کپی خور شده باشه تا بن نشی؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or