همه چیز درباره ی Xbox Live

با عرض سلام خدمت دوستان.
من یک 7 ماهی میشه که ایکس باکس خریدم و تا حالا لایو وصل نشدم.در ضمن بازیهای کپی استفاده میکنم و اصلا هم دیسکها رو چک نکردم قبلا.الان میخوام به لایو وصل بشم یک راهنمایی بکنید ببینیم چطور میتونیم وصل شیم و تا حد امکان بن نشیم.در مورد چک دیسکها و قضیه LT و ماکروسافت پوینت لطفا توضیح بدید و سرعت اینترنت لازم.

با عرض سلام خدمت دوستان.
من یک 7 ماهی میشه که ایکس باکس خریدم و تا حالا لایو وصل نشدم.در ضمن بازیهای کپی استفاده میکنم و اصلا هم دیسکها رو چک نکردم قبلا.الان میخوام به لایو وصل بشم یک راهنمایی بکنید ببینیم چطور میتونیم وصل شیم و تا حد امکان بن نشیم.در مورد چک دیسکها و قضیه LT و ماکروسافت پوینت لطفا توضیح بدید و سرعت اینترنت لازم.
شما کلی سوال داری برای همه سوال هات هم تاپیک مخصوصش هست

بازیهایی که قبلا بازی کردی رو ولش- اون بازی هایی که میخوای تو لایو بازی کنی باید شرایط زیر رو داشته باشن!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815
برای چک بازیها از اخرین نسخه برنامه ی abgx استفاده کن!
---------
طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش
---------
برای جلو گیری از بن شدن باید فریم ویر LT رو روی درایوتون نصب داشته باشید(قبل از نصب هم باید کنسول رو به اخرین اپدیت داشبورد اپدیت کنی)!!!
------
LT رو ببر بیرون 10 تومن میگیرن برات مصب میکنن تو درایو(نرم افزاریه)
----

MS point هم برای خرید تم -بازی های ارکید و content های انحصاری هر بازیه!!!اگه نخری هم چیزی نیست!ولی باید گلد رو تهریه کنی(اولین بار که گیمر تگ میسازی 1 ماه مجانی بهت میده ولی بعدش باید تهیه کنی)1 ساله-60 -تا 70 تومنه!!!!!

-

سرعت لازم هم 256 با ping خوب باید بگیری مثلا ping شما باید با سرور NY زیر 290-300 با سرور باکو هم
همون جدود یا کمتر (هر چی به سمت صفر میل کنه بهتره)!!!
برای گرفتن سرعت و پینگ از سایت www.speedtest.net استفاده کنید!

سوالی دیگه بود بپرسید!

سلام
دوستان الان که من مثلا دستگامو نو گرفتم چطوری میتونم اکانت گلد یه ماهه مجانیرو تهیه کنم؟
همینطوری مجانی میده یا باید سریال دستگاه رو وارد کنی؟
من یه آی دی هات میل داشتم مثلا با اون یه تگ ساختم... ولی سریال دستگاهو جایی وارد نکردم و بزودی قصد لایو رفتن دارم...
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان میشه یک توضیح جامه نسبت به انتخاب کشور ها در لایو بفرمائید.
چه فرقی مینکه آیا مثل ps3 هستش .
یا توضیح خاصی داره من میخوام اکانت بخرم لطفا کمک کنید .

دوست من یکم بیشتر توضیح میدی؟
واسه من که همچین چیزایی نگفت...
ممنون

سیلور میلور نداره!یک صفحه میاد- بالاش زده-کدوم گلد رو میخوای بخری- عکس 3 مدلش رو گذاشته!شما باید no ....... بر بزنی خود بخود 1 ماه تریال بهت میده!;)

دیسک رو با نرم افزارهایی مثل ABGX360 چک می کنید و بهتون میگه که دیسکتون امن هست برای استفاده در XBox Live برای آنلاین بازی کردن.
بن بشید دیگه دسترسی به XBox Live که بخش آنلاین کنسول هست نخواهید داشت.ممکنه مثل این Ban Wave که گذشت حتی مایکروسافت Hard Drive کنسول رو Lock کنه.

ببخشید من خوب متوجه نشدم.:confused:
منظورم اینه که اگر دستگاه کپی خور شده باشه و با بازی ارجینال بری لایو بازم بن میشی؟
(برای لایو دستگاه اصلا نباید کپی خور شده باشه تا بن نشی؟)

ببخشید من خوب متوجه نشدم.:confused:
منظورم اینه که اگر دستگاه کپی خور شده باشه و با بازی ارجینال بری لایو بازم بن میشی؟
(برای لایو دستگاه اصلا نباید کپی خور شده باشه تا بن نشی؟)
کلا کپی خور کردن دستگاه باعث بن شدنش میشد!در اخرین بن ویو اگه ixtreme 1.6 رو هم داشتی میفهمیدن و بنت میکردن(حتی اگه در لایو بازی نکنی و فقط وصل بشی به لاو و تو لایو بگردی!!!)

ولی الان با اومدن LT شرایط فرق کرده!:

اگه LT رو بریزی! و دیسک هات این شرایط رو داشته باشن بن نمیشی!(در حالتی که کنسول کپی خور شده باشه و دیسکت هم کپی باشه!!!)(فعلا نمیتونن بن کنند تا سال دیگه ببینیم چی میشه!)

-اگر دستگاه کپی خور نشده باشه و دیسک اورجینال بزاری برای چی بنت کنن؟؟؟بخاطر کپی بازی کردن بن میکنن فقط!

2 تا سوال داشتم:

1- درایو من Benq هستش و روش iXtreme 1.4 نصبه و از چند هفته قبل از ban wave به LIVE وصل نشدم. سوالم اینه که حالا که ban wave تموم شده، آیا با وصل شدن من به LIVE، من بن میشم یا نه.

2- بازیهای جدید مثله BioShock 2 روی درایو من اجرا میشن یا حتما باید 1.6 باشه؟ یادمه که میگفتن بازیهای جدید یه فرقی دارن که مثلا SP نداره یا یه همچین چیزی. این سوال رو پرسیدم چون به نظر منطقی میاد تا صبر کنم تا LT برای درایو من هم بیاد تا برم به 1.6 ارتقاء بدم.

ممنونم.

2 تا سوال داشتم:

1- درایو من Benq هستش و روش iXtreme 1.4 نصبه و از چند هفته قبل از ban wave به LIVE وصل نشدم. سوالم اینه که حالا که ban wave تموم شده، آیا با وصل شدن من به LIVE، من بن میشم یا نه.

2- بازیهای جدید مثله BioShock 2 روی درایو من اجرا میشن یا حتما باید 1.6 باشه؟ یادمه که میگفتن بازیهای جدید یه فرقی دارن که مثلا SP نداره یا یه همچین چیزی. این سوال رو پرسیدم چون به نظر منطقی میاد تا صبر کنم تا LT برای درایو من هم بیاد تا برم به 1.6 ارتقاء بدم.

ممنونم.
وصل نشو!!!اگه اپدیت 8955 رو داشته باشی و از لایو گرفته باشی!تو بلک لیستی=وصل بشی-بن میشی!

-چون 1.4 داری اصلا وصل نشو!1.6 باید بریزی- video wave بازی ها تغییر کرده بایید 1.6 نون استیلت بریزی!

-صبر برای LT نکن- معلوم نیست بیاد به این زودیا!

1.6 یا 1.61 ؟ اگه آپدیت کنم به 1.61 باز بن میشم؟
اون روشی که میگفتن Request Repair بدین از سایت مایکروسافت، درست جواب میده؟ من که میزنم میگه سرویس موقتا قطعه.

1.6 یا 1.61 ؟ اگه آپدیت کنم به 1.61 باز بن میشم؟
اون روشی که میگفتن Request Repair بدین از سایت مایکروسافت، درست جواب میده؟ من که میزنم میگه سرویس موقتا قطعه.
در مورد سوال اول بله- بن میشید-هر چیزی غیر LT شماره شناسایی میکنه و میری تو بلک لیست!

سوال دوم رو نمیدونم چی هست اصلا:biggrin1:

سلام دوستان من حدود 1 هفته ای میگذره که بعد از اون بن ویو "بن"شدم و حالا میخوام یه ایکس باکس دیگه بخرم و فقط بازی های اورجینال بذارم میخواستم بدونم تو ایران یا بچه های سایت بازی اورجینال دارند اگه این کار کنم دیگه بن نخواهم شد
(اگه از هارد ایکس باکس دیگه ام که بازی کپی توش ریختم و خواهم ریخت رو ایکس باکس کخصوص لایو استفاده کنم باز هم اشکال داره )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or