همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید من خوب متوجه نشدم.:confused:
منظورم اینه که اگر دستگاه کپی خور شده باشه و با بازی ارجینال بری لایو بازم بن میشی؟
(برای لایو دستگاه اصلا نباید کپی خور شده باشه تا بن نشی؟)
کلا کپی خور کردن دستگاه باعث بن شدنش میشد!در اخرین بن ویو اگه ixtreme 1.6 رو هم داشتی میفهمیدن و بنت میکردن(حتی اگه در لایو بازی نکنی و فقط وصل بشی به لاو و تو لایو بگردی!!!)

ولی الان با اومدن LT شرایط فرق کرده!:

اگه LT رو بریزی! و دیسک هات این شرایط رو داشته باشن بن نمیشی!(در حالتی که کنسول کپی خور شده باشه و دیسکت هم کپی باشه!!!)(فعلا نمیتونن بن کنند تا سال دیگه ببینیم چی میشه!)

-اگر دستگاه کپی خور نشده باشه و دیسک اورجینال بزاری برای چی بنت کنن؟؟؟بخاطر کپی بازی کردن بن میکنن فقط!

2 تا سوال داشتم:

1- درایو من Benq هستش و روش iXtreme 1.4 نصبه و از چند هفته قبل از ban wave به LIVE وصل نشدم. سوالم اینه که حالا که ban wave تموم شده، آیا با وصل شدن من به LIVE، من بن میشم یا نه.

2- بازیهای جدید مثله BioShock 2 روی درایو من اجرا میشن یا حتما باید 1.6 باشه؟ یادمه که میگفتن بازیهای جدید یه فرقی دارن که مثلا SP نداره یا یه همچین چیزی. این سوال رو پرسیدم چون به نظر منطقی میاد تا صبر کنم تا LT برای درایو من هم بیاد تا برم به 1.6 ارتقاء بدم.

ممنونم.

2 تا سوال داشتم:

1- درایو من Benq هستش و روش iXtreme 1.4 نصبه و از چند هفته قبل از ban wave به LIVE وصل نشدم. سوالم اینه که حالا که ban wave تموم شده، آیا با وصل شدن من به LIVE، من بن میشم یا نه.

2- بازیهای جدید مثله BioShock 2 روی درایو من اجرا میشن یا حتما باید 1.6 باشه؟ یادمه که میگفتن بازیهای جدید یه فرقی دارن که مثلا SP نداره یا یه همچین چیزی. این سوال رو پرسیدم چون به نظر منطقی میاد تا صبر کنم تا LT برای درایو من هم بیاد تا برم به 1.6 ارتقاء بدم.

ممنونم.
وصل نشو!!!اگه اپدیت 8955 رو داشته باشی و از لایو گرفته باشی!تو بلک لیستی=وصل بشی-بن میشی!

-چون 1.4 داری اصلا وصل نشو!1.6 باید بریزی- video wave بازی ها تغییر کرده بایید 1.6 نون استیلت بریزی!

-صبر برای LT نکن- معلوم نیست بیاد به این زودیا!

1.6 یا 1.61 ؟ اگه آپدیت کنم به 1.61 باز بن میشم؟
اون روشی که میگفتن Request Repair بدین از سایت مایکروسافت، درست جواب میده؟ من که میزنم میگه سرویس موقتا قطعه.

1.6 یا 1.61 ؟ اگه آپدیت کنم به 1.61 باز بن میشم؟
اون روشی که میگفتن Request Repair بدین از سایت مایکروسافت، درست جواب میده؟ من که میزنم میگه سرویس موقتا قطعه.
در مورد سوال اول بله- بن میشید-هر چیزی غیر LT شماره شناسایی میکنه و میری تو بلک لیست!

سوال دوم رو نمیدونم چی هست اصلا:biggrin1:

سلام دوستان من حدود 1 هفته ای میگذره که بعد از اون بن ویو "بن"شدم و حالا میخوام یه ایکس باکس دیگه بخرم و فقط بازی های اورجینال بذارم میخواستم بدونم تو ایران یا بچه های سایت بازی اورجینال دارند اگه این کار کنم دیگه بن نخواهم شد
(اگه از هارد ایکس باکس دیگه ام که بازی کپی توش ریختم و خواهم ریخت رو ایکس باکس کخصوص لایو استفاده کنم باز هم اشکال داره )

سلام دوستان من حدود 1 هفته ای میگذره که بعد از اون بن ویو "بن"شدم و حالا میخوام یه ایکس باکس دیگه بخرم و فقط بازی های اورجینال بذارم میخواستم بدونم تو ایران یا بچه های سایت بازی اورجینال دارند اگه این کار کنم دیگه بن نخواهم شد
(اگه از هارد ایکس باکس دیگه ام که بازی کپی توش ریختم و خواهم ریخت رو ایکس باکس کخصوص لایو استفاده کنم باز هم اشکال داره )
سلام دوست عزیز.
بازی اورجینالاش به همین راحتی پیدانمیشه. خوب شما ps3 دارید پس دیگه online بازی کردن مشکلی ندارید.

در مورد سوال دوم هم راستشو بخواهید متوجه نشدم منظورتون چیه؟
:(

بهترین گزینه LIVE بازی کردن دوستان فقط و فقط کنسول اورجینال با دیسک اورجینال هست ! یا اینکه یه PS3 بخرید ! این طور که مشخص هست تا یه مدت دیگه کلک LT دوباره کنده میشه و موج بن دوباره شروع میشه ! و دوباره کنسول ها رو حروم میکنه ! دوست من هم بعد از بن کردن دو کنسول یه کنسول اورجینال خرید و کپی خور هم نکرد ! دیسکهای اورجینال هم از دبی دادش واسش میفرسه ! تنها راه همینه ! ولی خدایی این دیسک اورجینال با یه دستگاه کپی خور نشده چه عالی کار میکنه ! سرعت درایور دستگاه در تمام دیسکها یکسان هست و سرعت چرخش خیلی سریع به نظر میاد !:eek: سر و صدایی هم اصلا به اون صورت از دستگاه در نمیاد !:eek:

Last edited by a moderator:
من الان گلد خریدم وقتی وارد میکنم میگه باید آدرس بدی هر چی هم آدرس الکی میدم قبول نمیکنه.حالا من آدرس تو ناف لندن از کجام بیارم؟:biggrin1:
ویرایش:پیدا کردم.آدرس سونی تو لندن رو دادم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
من تا حالا با دستگام به live نرفتم ولی میخوام بدم LT بریزم روش خدایی نکرده که بن نمیشم....:confused:

اگه LT بریزی! و از دیسک های مناسب استفاده کنی بن نمیشی(امنیت داشتن دیسکها خیلی مهمه!!)

بهترین گزینه LIVE بازی کردن دوستان فقط و فقط کنسول اورجینال با دیسک اورجینال هست ! یا اینکه یه PS3 بخرید ! این طور که مشخص هست تا یه مدت دیگه کلک LT دوباره کنده میشه و موج بن دوباره شروع میشه ! و دوباره کنسول ها رو حروم میکنه ! دوست من هم بعد از بن کردن دو کنسول یه کنسول اورجینال خرید و کپی خور هم نکرد ! دیسکهای اورجینال هم از دبی دادش واسش میفرسه ! تنها راه همینه ! ولی خدایی این دیسک اورجینال با یه دستگاه کپی خور نشده چه عالی کار میکنه ! سرعت درایور دستگاه در تمام دیسکها یکسان هست و سرعت چرخش خیلی سریع به نظر میاد !:eek: سر و صدایی هم اصلا به اون صورت از دستگاه در نمیاد !

به نظر من الان دیگه سونی پیشرفت خوبی در psn داشته و بهتر هست که ادم ps3 بگیره ون بازیهاش خیلی خیلس راحت پیدا میشه ولی xbox360 بازیاش پیدا هم بشه نسبتا گرونتر از همون بازی تد ps3 در میاد به دلیل کمبودش.
نظرم کاملا شخصی بود و اصلا قصد توهین به دوستا live بازو نداشتم

دوستان یه سوال داشتم,الان دوره ی بن تموم شده یا این دوره همیشگیه؟
بعد اگر بن بشیم,چه اتفاقی برای کنسول می افته و چه دسترسی هایی قطع می شه؟
این که می گن هارد خراب می شهmحالا مثلا با یک آرکید وصل شیمmیا مموری داخلی هم آسیب می زنه؟
و سرانجام بری فقط انجام دادن بازی ها باید پوینت بخریم؟یا فقط انجام دان بازی مجانیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or